Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szarul aludtunk. Ennek egy tegnapi igencsak kellemetlen esemény lehet az oka. A történet a következő. Kaptunk (kicsikartunk) kemény 10 rugót benzinpénzre a főnöktől. Zoli felvetette hogy hazafelé tankoljuk bele az összes pénzt a kocsiba. Mondom ne tegyük bele mert ami a kocsiba van az elég lesz hazáig és hétvége jön. Mivel nem dolgozunk nem szeretném ha ki lenne autókázva a benya. Ha valaki menni akar a kocsival az előtte elmegy tankolni. Erre ő besértődött és elég prosztó stílusba megjegyezte hogy nem szereti a tankolásra szóló megjegyzéseket. Erre én gyorsan össze adtam neki hogy a héten ki mennyit áldozott a kocsira. Én 8 rugót ő 5500-at. Persze ha most beletoljuk a 10-est akkor az amennyivel én többet tettem bele az szépen el lesz felejtve. Na ezt nem akarom! Persze ettől ő sokkot kapott de a matematikával nem lehet vitatkozni. Ere mi történik?!?! A móri bekötő előtt 500méterrel kifogy a benzin!! :Y :W :Y :W Na azt a szitut ne tudja meg senki! Ülünk a kocsiban. Már az ominózus vita óta (fél4) nem szóltunk egymáshoz. (fél7 és engem különösebben nem érdekelt a dolog.Ha valami nem tetszik ki lehet szállni) Mivel soha semmilyen telszámot nem írok be a telefonomba ezért egyetlen egy móri segítség sincs a mobilomban. Mondtam adja meg az egyik jó cimbi kőműves számát. Megadta de olyan hangon hogy közben szerintem azt kívánta bárcsak lemerülne a telefonja hogy csak magamra hagyatkozva kelljen megoldani ezt az esetet. Szerencsére hozott benzint a srác. Ez úton is köszönöm neki. Na az ő számát most el is mentettem. Igazából nem akarom menteni magamat de amikor meghozta a benzint a srác azonnal azzal kezdtem miután megköszöntem a gyors reagálást hogy teljesen az én hibám volt mert a Zoli be akart menni tankolni csak én nem engedtem. Ennyi volt a sztori.
    Persze azóta nem beszéltünk. Elvileg ma kellene a telkére kimenni rendet tenni de ezek után lehet nem szól nekem. Persze ez sem fog letörni. Lehet ez tisztán munkakapcsolat. A kapott tízesből egy fillért sem láttam. Majd beletankoljuk.
    Tegnap felvitte édes cuncit az apjához. Sajnos lebetegedett. Fülfájásra ébredt. Begyulladt mindkét füle. Az ügyeletre be kellett vinnie az apjának. Jövő héten nem megy oviba.Nagyon sajnálom őt. Utálom ha egy gyermek beteg. Olyan kis elesettek.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák