Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Már épp belekezdtem volna a naplóírásba amikor édes ideült mellém és elkezdte mesélni a tegnapi történéseket. Persze egyből nem volt fontos az amibe belefogtam. Most zavartam ki csinálja meg a szendvicseimet hogy azért tudjak valamit írni..Imádom amikor mesél! Tegnap voltak is történések. Elsősorban azon izgultunk mi lesz cuncikával. Már reggel úgy ébredt hogy ő nem akar az apjához menni. Persze ez csak amolyan gyermek szöveg volt mert hiába ismételte ezt el közvetlen az átadás előtt már vidáman szállt be az autóba. Korábban el is lett hozva az oviból mert az apja kitalálta hogy mivel az anyu dolgozik és én is ezért majd ő megy el az oviba a Verával cunciért és be is mutatkozik hogy ő cuncika apja. Na de ilyet?! Az arcom leszakad!!! :Y :Y :Y Azonnali hatállyal meg kellett ezt akadályoznom. Azért gondolkozzon már el egy kicsit! Ebbe az életbe ő már nem fér bele. Az apuka szerepében már én vagyok és ebbe bele kell törődnie...Ezt persze az utolsó pillanatban jelentette be hogy ő ilyen korán fog érkezni és így szegény édes rohanhatott az oviba hogy még az érkezése előtt kivegye. Kész agyrém...
  Tegnap nekiálltunk a gyalult kocsibeállónak. Egyelőre csak gyalulgattunk mert a helyét rosszul tűzték ki. Majd kialakul..
  Ma besegítünk egy srácnak tetőkészítésben csak úgy grátisz mert elakadt. Utána sietek haza hogy a konyhát tudjam festeni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Egyszerűen nem hittem el hogy már reggel van! Az egyetlen nap amikor alhatnék tovább és mégis fel kell kelnünk mert édes megy dolgozni és előtte össze kell pakolni a konyhában mert festeni szeretnék addig amíg haza nem ér. Mivel kicsi a konyha ezért valszeg be is fejezem addigra míg haza ér.
  Tegnap elmentünk segíteni egy srácnak aki megnyert egy tetőkészítést. Egy sima egyszerű két végén kontyolt tetőről van szó ami már majdnem sátortető. Felállították a székszelement is de mivel rosszul ezért azt teljesen le kellett bontani. Sokáig csak tanakodtunk hogy megmenthető e a szék totális bontás nélkül de muszáj volt kiadnom a parancsot hogy ez így fos és szét kell bontani. A tulajdonos is ott volt . Csak pislogott amikor nekiálltunk szétszedni ami már állt. Majd rendesen elkészítettük a zsinórpadot ami alapján jó helyre és jó magasságra felállítottuk a széket. Dél elmúlt mire addig eljutottunk ahol már reggel 1x jártunk. Az biztos hogy szereztem pár ősz hajszálat. Én kérek elnézést mindenkitől akinek a tetőjét a jövőben ez az ember fogja csinálni..A szakmáról lövése sincs. Még beállítottunk egy élszarufát (amiért tulajdonképpen mentünk) és mondtam hogy húzzunk a fenébe.
  Sajnos annyira elhúzódott ez a segítség hogy pont amikor hazaértem édes akkor indult munkába. Nagyon morci voltam! Azt akartam hogy még mielőtt munkába indul együtt tölthessünk egy órácskát legalább..A konyhának nem álltam neki. Majd ma. A neten olvasgattam és megütötte a szememet az 5850-es vga. Hmmmm... Az ára sem olyan vészes. Esetleg majd pár hét múlva benevezek egyre. De persze addig lehet lebeszélem magamat róla. Este még játszottam picit a wolfensteinel és ezzel kihúztam addig míg édes hazaér. Azért csak más úgy elaludni ha az ember szerelme is odabújik hozzá..
  Cuncika nagyon hiányzik!!! Este megy érte édes. Buszozni fog. Van közvetlen Mór-Bp. járat. Még talán én is elkísérem kerül amibe kerül...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit hulla vagyok de nagyon boldog! A fáradtság oka elsősorban az hogy lemerített a tegnapi konyha kifestése. Reggel amikor elment édes dolgozni reggeliztem és neki is ugrottam a festésnek. A konyha még az eredeti bordóba hajló iszonyat vörös színben "pompázott". Ezt akartuk mindenképp fehérre varázsolni mert valami észbontóan rettenetes volt az a szín! Nem elég hogy minden fényt elnyelt még tiszta depis is lett attól az ember ha csak ott tartózkodott is. A festéket egyáltalán nem higítottam és az első réteg után simán átütött a vörös. A második réteg után már sírni tudtam volna hogy még mindig átüt az a rohadt szín és végül a 3. réteg tudta elfedni teljesen. Nagyon siettem hogy végezzek időben. Gyorsan összetakarítottam és lefürödtem. Már indultam volna édesért amikor jött velem szemben a munkából. Mivel nasira vágytam vissza fordultunk a boltba és mentünk még 1 kört. Hazaérve rendeltünk egy pizzát és visszapakoltunk a konyhába. Megettük a pizzát és már indulhattunk is a buszra ami cuncihoz vitt minket. Ketten mentünk cuncikáért mert szerettem volna mihamarabb magamhoz ölelni én is őt kerül amibe kerül. Persze picit tartottam attól hogy talán megint teletömték a fejét olyan dolgokkal ami miatt kicsit távolságtartó lesz velem szemben de szerencsére ez nem így történt. És itt jön amiért igazán boldog vagyok most. Megtörtént a gyermekátadás és cuncika amint elment az apja már barátságos volt velem. Édes kérdezte tőle hogy hazafelé kinek az ölében fog ülni a buszon és gondolkodás nélkül rám mutatott. Meg is fogta a kezemet. Majd hazafelé öleltem őt rendesen. Néha odahajolt az anyuhoz és megpuszilgatta őt és én is kaptam. Mondta is hogy mindkettőnket szeret. Szóval érezni lehetett hogy minden rendben van velünk. Este is sokszor akart engem. Imádom őket!! Azért az apja benyomott két zavaró repülést. Az első az hogy mondta cuncinak csak 5 napot kell aludnia és újra jön ő érte. Na ezen összenéztünk édessel. Ez ellen minden eszközzel küzdeni fogok!!!!!! Na nehogy már minden hétvégén el akarja vinni!!Felejtse is el!! A másik az hogy meglepett minket egy webkamerával amit természetesen nem fogok feltelepíteni mert ez az én gépem. És azok után ahogy viselkedett (pl. családi pótlék ) mégis mit vár???
  Szóval minden rendben és esik az eső. Lehet a mai munka elmarad ezért. Ki tudja..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Valami elképesztő erővel fúj odakint a szél. Gondolom ez nem a forró nyári szél lesz hanem az északi jeges.. Már előre fázok. Nagyon be fogok öltözni hogy kibírjam ezt a napot.Nagyon remek lesz ebben az időben bármit is fogunk csinálni.
  Tegnap esőben mentünk el. Mivel édes délelőttös ezért én adtam át Verának cuncikát hogy oviba vigye. Az eső miatt inkább mi vittük el meló előtt cuncit és Balázst az oviba. Először jártam bent az oviban. Szépen átöltöztettem cuncit és bekísértem a csoportba. Bemutatkoztam a délelőttös óvónéninek is. Kicsit zavarba jöttem hogy kije is vagyok én ennek a gyönyörű kislánynak. Zoli odavetette hogy ő Adrienn nevelőapukája. FÚÚÚÚJ!!! Ez milyen hideg és lelketlen szó! Szívem szerint azt mondtam volna hogy az apukája de ezt azért mégsem tehettem meg. Nincs jogom hozzá.
  Elmentünk dolgozni és esőben dolgoztunk fél 1-ig és úgy döntöttünk lesz ami lesz nekünk ebből elegünk van. Hazaérve pont végzett édes is és közösen mentünk cuncikáért az oviba. Nagyon örült nekünk. Valahogy nekem is kezd mélyülni a kapcsolatom vele. Szinte csak engem akar ha nincs itt valamelyik játszótársa. Persze velem mindent meg lehet csinálni...Imádom őket!
  Ma egy új tetőbe fogunk bele. Már tegnap el kellett volna kezdeni de az eső miatt nem tudtunk belefogni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Hulla hideg van a lakásban!! :Y Elvileg holnap indul a fűtésszezon de ha a lakóközösség kéri akkor előbb beindítják. Már tegnap el kellett volna indítani! Nem tudom hogy ki dönt erről de csipkedje magát mert befagy a seggünk!!!
  A tegnapi az időjárásról csak nagyon negatív jelzőket tudok írni. Valami elképesztő hideg szél fújt. Rendesen fel voltam öltözve de majdnem mintha meztelenül rohangáltam volna. Ezt tetőzi az hogy egy igazi pöcsnél kezdtünk egy tetőt aki mindenbe beleszól de semmihez nem ért. Persze a hülyeségeivel mindig engem talál meg..3/4 4-ig bírtam majd kiadtam az utasítást a munkaterület pánik szerű elhagyására. Egyszerűen elegem lett a tegnapi napból. Egész reggel óta azon járt az agyam minek mentünk egyáltalán el. Amúgy sem tudtunk olyan nagyon haladni. A kőművesek nem is jöttek. Ők tették jól..
  Arany csillagszemű cuncikámmal egyre jobb a kapcsolatunk. Mivel én mindent megengedek neki ezért ha hazaérek csak én vagyok neki jó. Vagy ha nem engem hív azonnal és anya nem enged neki akkor mindenképp bepróbálkozik nálam is abban az ügyben amit szeretne elérni. Általában sikerrel. Ilyenkor anya olyan elnéző mosollyal néz rám aki persze felveszi az "ugyan hagyd már hisz gyerek, és különben is örüljünk hogy szeret engem is" kifejezést. Nem haragszik rám csak tudja hogy el fog kanászodni cuncika. Estére meg is lett a gyümölcse ennek. Nagyon szófogadatlan volt. Azért fekvésre rendbe volt minden. Igaz pici hisztis pityergés is becsúszott...
  Úgy hallom ma is fúj a szél. Már most utálom ezt a napot is! És ráadásul ott lesz az a "jóember" tulaj is. Hamar le kellene tudni ezt a tetőt hogy mielőbb szabaduljunk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Már megint esik. Kész vagyok ettől az időjárástól! Tegnap is csak fél3-ig tudtunk lenni mert addig csak szemetelt az eső de onnantól esett rendesen és teleszaladt a kukim az egész nappal. Nem elég hogy ázunk de még a szél is fúj rendesen ami elől nincs menekvés..Kész halál ez az idő! Most hogy megint esik nem fogok még elindulni sem addig dolgozni amíg el nem áll. Nem fogok feleslegesen 50km-t autózni és a kocsiban üldögélni azért hogy azt várjam majd csak eláll az eső...
  Szerencsére a fűtést kezdik élesztgetni. Nem azt mondom hogy hőség van de már nem fagyunk meg. A radiátorok olyan langyosak nem forrók. A konyhában lévő 2 szellőzőnyílást is betömtem mert süvített be rajta a szél. A radiátorokat is légtelenítettem úgyhogy a téliesítést teljesen elvégeztem...
  Tegnap a pocsék időjárás miatt alig haladtunk. A talpszelement szinteztük ki és amikor a zsinórpadot készítettük volna elkezdett szakadni az eső.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Juhééééjjj! Megy a PH! Tegnap reggel nem hozta be az oldalt..Na mindegy. Voltak azért események. Táltosunk akksija megadta magát a hideg időre való tekintettel és azzal szenvedtünk csütörtökön. Na és persze eláztunk munka közben. Este volt egy kicsit emeltebb hangú telefonbeszélgetésem édes volt párjával arról hogy feltelepítem e az általa küldött webkamerát avagy sem a gépemre. Nem árulok el nagy titkot ha lejegyzem hogy semmilyen körülmények között nem fog felkerülni kamera a gépre. Kicsit túl sokat szeretne én meg csak araszolgatok előre az új életem beindításával. Persze ő ezt leszarja én meg leszarom ő mit akar. Ha akar beszélni a lányával felhívja édest telefonon és ő átadja neki. Ha ez havonta sokba kerül akkor sokba kerül. Bevallom a végén már ordítottam pedig nem vagyok ilyen.
  Tegnap reggel meglepődve tapasztaltuk milyen nyugisan aludtunk az esti telefonbeszélgetés után is. Nem zavart be..Sajnos tálti akku problémája még fent állt és a reggeli indulást még az is tetőzte hogy nem tudtuk kinyitni a motorháztetőt. Előbb a bovden akadt ki majd én..Végül úgy húztak be bennünket és az ebédidőben nyitottuk ki a motorháztetőt. Kivezettük előrefelé a nyitóját mert tönkrement a bovden. Nagyon egyedi lett a nyitó. Most rendben működik. Kíváncsi vagyok ma reggel indulni fog e tálti. Már van tartalék akkunk is.
  Amúgy tegnap végre "jó" idő volt. Nem esett és a szél is alig lengedezett. Fel is állítottunk a tetőből egy nagyobbacska darabot amit be is fóliáztunk. Most hogy már nem esik az eső ez nagyon lényeges volt.. ;]
  Ma jönnek a gyermekeim. Együtt lesz a 3 lurkóm! Kíváncsi vagyok hogy lesznek el. Vettünk egy ágybetétet amin mi fogunk aludni édessel és a mi ágyunkon alszanak majd Imrus és Zsani. Cuncika pedig a helyén.
  Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Újra két napról kellene írnom. Tegnap reggel nem tudtam megtenni a naplóbejegyzésemet mert a gyermekeim itt aludtak nálunk. Mindhárom lurkó itt töltötte a hétvégét. Vagyis csak egy részét mert Imrust és Zsanit szombaton munkából hazafelé vettem fel és vasárnap délután vittem őket haza. Minden rendben volt. Zsani unatkozott néha és folyamatosan dacolt. Szinte semmi nem volt jó neki pedig édes a lelkét is kitette hogy jól érezzék magukat. Minden meg volt nekik engedve és bizonyos határokon belül mindent megkaptak. Cuncika játszott volna velük de nem tudtak egymással mit kezdeni. A szomszédból Roli is inkább a nagyokkal játszott.
  Szombaton dolgoztunk. Lambériáztunk és léceztünk. Mivel nem ázik már az épület ma belefogunk egy olyan munkába aminek már rég neki kellett volna állni. Ez nem rajtunk múlik hanem a munkaadónkon. Ő osztja az időnket..
  Miután tegnap hazaértem a gyerekeim hazaszállításából sétáltunk egy picit. Az idő nagyon fini volt. Ki is dugta az orrát a napocska egy icurkapicurkát amitől nagyon jó hangulatom lett. Már most várom a pénteket hogy végre pihizhessünk mert a tegnapi napon nagyon nem pihentem. Nagy volt a nyüzsi..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Már egy ideje nekiállnék írni a naplómat de édes idekucorodott mellém és beszélgettünk a tegnap történtekről. Délutános héten van és csak reggel töltünk el együtt 2 és fél órácskát . Ez édeskevés főleg úgy hogy ebben az ébredés is benne van. Megbeszéltük hogy az anyagi helyzetünk nem annyira vészes ezért cuncikának télire veszünk pár meleg rucikát. Ez mindenkinek fontos. Valahogy ettől én is jobban érzem magamat. Persze édesre is ráparancsoltam hogy vegyen magának minimum egy meleg nacit. Imádom őket!!
  Ma van a hófordulónk. Ma 43 hónapja kérdezte meg tőlem msn.-en hogy szerelmes vagyok e belé.. Innen számoljuk az időt. Hmmm.. mennyi minden történt velünk azóta..De majd inkább ő mesél ezekről.
  Az életünk kezd szépen alakulgatni. Cunci egyre jobban érzi magát velem. Néha már ha nem figyel oda magára apának szólít ami egyáltalán nem baj. Ilyenkor meghatódott és büszke vagyok egyszerre. Az itthon töltött időm nagy részét együtt töltjük. Sokat játszunk és ha épp a Balázs barátjával játszik akkor is oda odalépek egy ölelésre és puszira hozzá.
  Édes is kezd lelkileg rendben lenni. Van még 2 zavaró repülés de remélem azok is megoldódnak vagy túllép rajtuk. Majd alakul. A helyzet nem annyira vészes hisz szeretjük egymást. NAGYON!!
  Tegnap nekiálltunk egy nyitott kocsibeállónak. A lábakat felállítottuk és szintre vágtuk. Ma a szelemeneket fogjuk rátenni és az erősítéseket fogjuk beépíteni hogy a szél ne döntse fel.
  Most még picit összebújunk édessel (aki időközben elkészítette a napi szendvicseimet) és megyek is dolgozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit morcira sikerült az ébredésem mert nem volt fényes az éjszakám. Este cuncika egy nagyobbacska hiszti közepette aludt el és ezzel el is rontotta a nyugodt alvásomat. Nem értem hogy mi válthatta belőle ki ezt mert egészen lefekvésig nagyon jól elvoltunk. Játszottunk, fürcsi, boltban is voltunk az anyánál méghozzá bicóval. Alvás előtt pedig kivágott egy tekintélyes hisztit. Csak pislogtam. Sajnálom hogy ilyenkor nincs itthon édes mert akkor könnyebben megoldódnának ezek a helyzetek. Remélem az ébredésünk nyugodt lesz...Azért néha belefér egy egy ilyen hiszti is. Nem haragszom rá ezért (sem)...
  Tegnap a gyalult kocsibeállónál egészen jól haladtunk. Körben feltettük a szelemensort és megkezdtük a merevítések beépítését. Ez elég bonyolult művelet de meg kell csinálni mert ha nem tesszük meg fellöki a szél az egész építményt. Ma már szarufákat is állítunk. Mondjuk ennek alapfeltétele az hogy egy helyen maradjunk. Pedzegette már tegnap a munkaadónk hogy ketté kell válnunk és egyikőnknek folytatnia kell a másik tetőt..Majd eldől..
  Csütörtökön cuncit elviszi az apja 5 napra. Nagyon hiányozni fog.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Most kimaradt pár nap bejegyzés. Ennek az volt az oka hogy szerdán történtek dolgok amik felzaklatták édest és csütörtök reggel inkább megbeszéltük ezt és nem ültem ide naplót írni. Amúgy is csak csupa rosszat jegyeztem volna le mert akkora düh dolgozott bennem. Majd édes megírja mi történt én csak annyit jegyzek le hogy a családja teljesen ellene fordult és picit volt férje is betett nekünk..
  Most 5 napig cuncika nem lesz itthon. Már csütörtök délután elvitte tőlünk az apja. Már most nagyon hiányzik de nincs mit tenni. A láthatási ügyben mozdulnunk kell mert ez ami most van nem jó. Tegnap volt egy picivel higgadtabb telefonbeszélgetésem a volt férjével amiben ő is és én is vázoltuk mik az elképzeléseink ez ügyben. Abban megegyeztünk hogy mindenki peren kívül meg akar egyezni szóval mindenkinek engedni kell. Ő engedi a havi 3 hétvégét el de viszont a lyukas heteken kér hétköznapokat. Majd alakul. Ha ezt engedjük neki akkor szerintem valamelyest mindenki lehiggad mert akkor minden héten lesz nála is cuncika. Viszont cserébe neki is tenni kell érte dolgokat. Pl. a mostani puskaporos családi helyzetben nekünk kell segítenie azzal hogy nem viszi cuncit édes családjába mert ott mindenkit csak a kislány érdekel és édest pedig kitagadnák. Az én álláspontom pedig az hogy ők ketten egyek. Nincs olyan hogy az anyu nem kell csak a lánya. Sajnos tegnap pont hogy ebben az ügyben tett keresztbe a volt férj. Mivel késő volt lefújni a találkozót ezért megállapodtunk abban hogy ez volt az utolsó ilyen eset. Ha felfogta akkor megindulhat a sűrűbb láthatás és ha bármi jelet észreveszünk hogy megszegi ezt máris megyünk perre és majd a bíróság eldönti kinek mikor és mennyi időre jár cuncika.
  Ezt a dolgot csütörtökön csak indulatosan tudtam volna lejegyezni. Tegnapi nap kellett hozzá hogy picit lehiggadjunk. Nagy semmittevésben bementünk a szép időben fehérvárra és sétáltunk picit. Cukrászdában ettünk egy sütit és elmentünk a gyógyszertárba édes kiszáradt kezére krémet venni. Majd visszafelé beléptünk és meglátogattuk apámat. Elkértem az akksitöltőt tőle mert táltiban lemerült az akku. Ma dolgozni kellene mennem de esik az a nyomorult eső. Remélem eláll még negyed 7-ig...Kell a pénz. Édes is dolgozik délelőtt.
  Holnap PIHI!! Ki sem kelünk életemmel az ágyikóból!! Na nemcsak szex lesz hanem sok bújás is. Illetve a holnapi szabadnap és a szex nem függ össze..(ha értitek :P )
  Még 2 dolog árnyékolja be a teljes boldogságunkat és egy harmadik csak várat magára. A két dolog az a láthatás rendeződése és édes szüleinek enyhülése vagy teljes elutasítása. Számomra mindegy hogy széna vagy szalma csak legyen valami. Nem akarom ha elqrnák az első közös karácsonyunkat! Ezért meg is fogom tenni a megfelelő óvintézkedéseket. Erről majd akkor írok..
  A harmadik dolog a közös cicusunk. Már nagyon várjuk ŐT!! Mindegy hogy kisfiú vagy kislány lesz. Én kislányt szeretnék inkább édes pedig kisfiút. A sorsra bízzuk..
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Már egy jó ideje fent vagyunk. Köszönhető ez annak hogy az óraállítást a szervezetem nem vette még tudomásul. Mondjuk hasznosan töltöttük el eddig az időt. Kávézás és tisztálkodás utáni összebújás után vagyok már. :P
  Tegnap szakadt az eső ezért nem mentem el dolgozni. Persze ez a munkaadónknak nem tetszett. Majd holnapra remélem megenyhül.. Viszont így volt időm venni egy fogast az előszobába a kabátoknak amit fel is fúrtam. Édes délelőttös volt és gondoltam meglepem mire hazaér. A meglepi sikerült is csak a 2. fúrással pont eltrafáltam cunci szobájának a betápvezetékét. Hatalmas csattanással egybekötött hegesztés figyelt be. Annyira örültem hogy valami csuda! Szóval a 10 perces munkából sikerült egy több mint egy órás munkát összehozni magamnak. Nyami...
  Úgy volt hogy ma csak pihizünk. Tegnap édes megfőzött így elvileg ma csak élveznünk kellene egymást de közben eszembe jutott hogy mi lenne ha bemennénk ma is fehérvárra vásárolgatni neki és cuncikának téli rucikat. Szóval ma shopingolunk. :D Magamra sem ismerek! Mindig is utáltam a bevásárló kőrutakat de édessel valahogy ez is más...
  Megyek és visszabújok mellé.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon nyugodt éjszakán vagyunk túl. Semmi nem zavarta a pihenésünket. Összebújva aludtunk el édessel mint két cicus. Nyoma sincs már annak bennem amikor régebben külön ágyon akartam aludni mint otthon tettem..
  A tegnapi nap nagyon szuper volt! Korán útnak indultunk és mentünk egy kört fehérváron. Az Auchanban nyitottunk majd az Alba plázában jártuk végig az üzleteket, végül a Tescoban fejeztük be a körutat. Elég szépen elfáradtunk. Vettünk pár rucit cuncinak és édes is kapott egy farmer nacit. Sajnos kevesebb ruhát tudtunk venni mert nem volt olyan amit igazán szerettünk volna. Kora délutánig voltunk el mert még szerettünk volna picit pihenni és csak egymással foglalkozni. Gyors ebéd után össze is bújtunk. Nagyon jól esett összeforrni..Mind testnek mind léleknek nagy szüksége volt erre. Sajnos nem tartott sokáig az idilli hangulat mert megkért Zoli hogy ugorjak ki értük anyósához kocsival. Gyorsan hazahoztuk őket és mi még elmentünk egyet sétálni a jó időben. Már szürkületben értünk haza. Vacsi és fürcsi után már bújtunk is ágyikóba. Korai elalvással zártuk a napot.
  Csodálatos nap volt. Hiányzott cuncika de még ki kell bírnunk majdnem két napot.. Holnap este kapjuk vissza őt. Kíváncsian várom mennyit változott az 5 nap alatt. Remélem nem nagyon hangolták ellenünk. Meglátjuk..
  Ma szerintem többé kevésbé befejezzük a kocsibeálló szerkezetét. Ez azt jelenti hogy holnap már két felé fogunk dolgozni..
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Húú de mélyen aludtam az éjjel. Néha meg megébredtem pillanatokra de épp csak annyira hogy édest közelebb rángassam magamhoz. Szeretem ha ott van szorosan mellettem. Azért ha egy paplan és nagypárnán osztozunk nem mehet túl messzire mert akkor valaki ki fog lógni a jó kis meleg fészekből. Jujj de fini vele aludni. Ma végre hazatér hozzánk cunci!!!! Csak egy egészen icurka picurkát aggódom hogy mennyire hangolták ellenünk ott az apjánál. Meglátjuk..Talán úgy hogy eltelt már közel 2 hónap így mindenki megállapodott lelkileg és tovább lépett az életében. Nyilván vannak szálkák amik bökik a szemüket de remélem a kislány érdekeit fogják nézni és nem teszik tönkre szánt szándékkal az életét a folyamatos uszítással.. Ezeknek a dolgoknak még ki kell alakulnia. Azért cuncika még csak 4 éves. Egy arany kis tünemény! Még ha néha hisztizik is. Tiszta nő...
  Tegnap visszatértünk egy másik munkahelyre ahol a garázstetőt dobtuk fel. Ma vagy ott leszünk vagy megyünk vissza a kocsibeállót szarufázni. Ezt majd a munkaadónk eldönti..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Végre újra itthon cuncika!!! Nem volt tökéletesen nyugodt az álmom de végre újra hármasban vagyunk. Tegnap édesnek kellett érte munka után menni pestre. Ez mondjuk nem okozott meglepetést számunkra. Hol vannak már azok a nagy szavak amikor ígéretet tett az apja hogy ha plusz napokat kap akkor természetesen ő is hozza haza. Na mindegy. Szóval egy busztúra után végre hazaérkeztek. Mivel én még dolgoztam ezért csak az itthoni buszmegállóba tudtam kimenni eléjük. Én vettem le cuncikát a buszról. ÓÓÓ!! Micsoda öröm volt ez számomra! Imádom ŐKET!
  Sajnos az örömbe üröm is vegyült. Amire számítottam be is következett. Picit tartozkodó velem szemben. Valszeg kaptam ott szépen a tüskéket, még ha nem is neki mondták csak előtte. Ez az egyik a másik pedig az hogy 5 napig nem tudja lekötni a lányát. Ez így egyben sok. Ezért a következő megegyezés született. Egy hétvége az övé. Majd a miénk és végül egyet felezünk..Szerintem ez sem jó(mármint a felezés) de ez van. Én már kiszálltam ebből. Ők megeggyeznek majd. Sajnos egy túl nagy reggeli zörej miatt felébredt cunci és most itt van velünk ő is. Ez persze nem baj csak délutánra nyűgös lesz a korai kelés miatt. Persze tőlem tart egy fél lépés távolságot. Újra fel kell dolgoznia azt hogy lehet mégsem vagyok maga az ördög mint ahogy egyesek állítják azt. Szerintem pár napnak el kell telnie mire rendben leszünk mi is. Este azért voltak már jelek az enyhülésre...
  A munkámról csak annyit hogy tegnap lefóliáztuk azt a tetőrészt amit tegnap előtt elkészítettünk. Mivel nem ázik már a tető ezért visszarohanunk kocsibeállót készíteni. Úgy hallottuk hogy hétvégére azt is fólia alá akarja hozni a munkaadónk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon szarul aludtam. Ennek oka az hogy este egy komoly hisztit vágott ki cunci. Ez közvetlen azután volt hogy beszélt az apjával. Egyre inkább körvonalazódik hogy mennyire más taktikát vetettek be a túloldalon mint amit eddig követtek. Eddig azt gondolták elég az amit a gyerek 4 éves koráig kapott tőlük szeretet és figyelmet de tévedtek. Nem azért mert könnyen felejt cunci hanem iszonyat keveset adtak. Az apja is! Mivel cuncika egyre jobban érezte magát velem és már apukájának is tekintett ezért támadásba lendültek. Természetesen én vagyok Lucifer a szemükben és megpróbálják azt elérni hogy a kislány is annak lásson. Sajnos nagyon jó munkát végeznek...Én nem vagyok az a nyomulós és sárba tiprós ember. Ha a szelídséggel és a nem tolakodó szeretettel nem érek el célt akkor nincs mit tenni. Én inkább a lassú víz partot mos eset vagyok. Nem nagyon mesél cunci mi történt az 5 nap alatt csak 2 dolgot. Én nem vagyok az apukája (ezt gyakran hangoztatja tehát ezt erőltetik a legerőteljesebben) és azt hogy ha lesz kistestvér akkor véglegesen az apjához fog költözni . Itt vannak olyan dolgok amiket nem mond ki de érezhető. Egyik az hogy azt erőltetik hogy ha megszületik a testvér őt úgysem fogjuk szeretni.a másik az hogy megpróbálják azt elhitetni vele hogy neked jobb itt nálunk mert látod milyen jól érzed itt magad és ott nem érzed magadat ilyen jól mint itt. Vagyis ott kifejezetten rosszul érzed magadat! Ez kicsit bonyolult lett.. :B
  Kicsit indulatosabban és bővebben szerettem volna erről írni de édes amint felkeltünk elvette az indulatom élét. Érdekes hogy a szelídségével milyen jó hatással van rám. Most szerencsére itthon lesz 4 napig. Megpróbáljuk felépítgetni azt amit leromboltak de úgy hogy közben szót sem ejtünk az apjáról. Nekünk más a taktikánk. Tisztán a szeretetre és a gondoskodásra épül. Majd meglátjuk mit érez erősebbnek cunci. Imádom őt bárhogy dönt majd!!
  A munkámról nem is tudom mit írjak. A kocsibeállót készítettük. Szinte kész a szerkezet. Ma délután már valszeg lambériával fogjuk borítani az egészet. Meglátjuk hogy haladunk.
  Ma ha minden igaz hozom a gyermekeimet is. Ez még nem biztos.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit késésben vagyok. 2 napja nem írtam. Ennek egyszerű az oka. Itt voltak a gyermekeim pénteken és szombat reggel vittem őket haza. Jól érezték magukat. Kezdenek összecsiszolódni cuncikával aminek nagyon örülök.Cuncival egyre jobb a viszonyunk! Kezd kiürülni belőle az 5 napi szítás. Végre újra ő az én pici csillagszemű kislányom! Sajnos tegnap estére belázasodott és éjjel hányt is. Most is lázasan nézi a mesét. Remélem nem fog nagyon lebetegedni.Holnaptól ovi lenne....
  Nagyjából túllendült mindenki az 5 nap utáni reakciókon. Ki így ki úgy. Ez picit sok volt már cuncikának. Szerencsére péntekre már minden rendben volt velünk. Azért az az a 2 nap nem volt valami kellemes amíg nem találtuk meg az egymáshoz vezető utat.
  Munkámban semmi különös nem történt.Ismét 2 helyen dolgoztunk. Ez most már szinte szokásunká vált. Mindenhol vagyunk egy picit..
  Édessel nagyon jól megvagyunk. Egyre mélyül ez a csodálatos szerelem! :B
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem volt épp tökéletes az éjszaka mert cunci itt aludt velünk. Nem engem zavart hanem az a tudat hogy édes nem alszik rendesen emiatt. Ez amolyan megelőző lépés volt hogy azonnal le tudjuk reagálni ha rosszul lenne.Szerencsére minden rendben van vele. Már nincs láza. Tegnap reggel lázasan ébredt és miután leszorítottuk neki a lázát vissza is aludt. Olyan kis erőtlen volt. Mi addig csendben rendezkedtünk. Miután felébredt már lehetett olyan dolgokat is csinálni ami zajjal jár. Én áthoztam a gépet a másik sarokba hogy rá tudjam kötni a tv-re a vga.-t. Nagyon nehezen tudtam összehangolni. Kész kínlódás ez az atinál. Még mindig nem tökéletes de azért már tudunk a gépen lévő filmeket is nézni a tv.-n.
  Ezzel nagyjából el is ment a délelőtt. Ebédeltünk és mivel jobban lett cuncika bementünk apámat meglátogatni fehérvárra. Vissza vittük neki az akksitöltőjét és megköszöntöttük. Hazafelé beugrottunk a Vörösmarty cukrászdába és sütiztünk egyet. Hazafelé a buszon az ölemben tentizett cuncika. Szegényke újra belázasodott...Ma ebből orvos lesz.
  Sajnos most a nemszeretem műszakja jön édesnek a délutános..Utálom amikor nem vár haza!!!
  Nagyon szépen telt ez a vasárnap. Amikor a géppel vacakoltam picit olyan voltam mint régen ezért siettem is befejezni a gépezést. Nem akarok újra gépőrült lenni és ezzel megmérgezni a kapcsolatunkat...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Elég nyugtalanul aludtam. Ez köszönhető annak hogy este egy pici hiszti becsusszant. Már edződöm így nem vészes a dolog. Vagyis még azért felzaklat de nem annyira mélyen. Szerencsére a hiszti végére megérkezett édes is a munkából és ő pillanatok alatt helyre tette cuncikát. Remélem elnövi mihamarabb a hisztit mert nem jó érzés hallgatni ahogy teszi.
  Sajnos a nemszeretem hét van megint. Édes délutános..Alig találkozunk. Most reggel tudunk beszélgetni arról mi történt előző nap és kész. Ha tegnap este nincs az a kis közjáték már rég durmolunk mire hazaér szerelmem.
  Tegnap volt 2 hónapja hogy együtt élünk. Valami elképesztően szalad az idő! Egyre szebb és szebb ez az élet velük! És mindjárt itt van karácsony!! ÓÓÓÓ de szeretem! Nagyon várom már az első közös karácsonyunkat!!! Ahogy cuncika majd bontogatja az ajándékokat...Máris karácsonyi hangulatba kerültem...
  A munkámmal minden rendben. Úgy néz ki a telünkre is lesz munka ami ebben a válságban nagyon nagyon jó hír. Nyugodt is lettem ettől. Igazából tegnap dőlt el hogy 2 hét múlva bele tudunk e állni egy nagy tetőbe ami kitart a télen.
  Most nagyon boldog vagyok! Itthon is rendben van minden és a munka is rendben van.
  A szerelem is bennünk van így nyugodtan várhatjuk a közös cicusunkat édessel.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit késésben vagyok mert a kávé után beszélgettünk picit édessel. Nagyon hiányoznak a hazaérkezés utáni napi beszámolók és ezt pótoljuk ilyenkor reggel. Én már elmeséltem és naplóírás után ő következik. Nagyvonalakban már tudom mi volt de muszáj tőle is hallanom mert elolvadok attól ahogy mesél. Most pedig lesz mit mesélnie mert tegnap bebuszoztak fehérvárra cuncikának csizmát venni. Kettő párt is vettek. Egy álomszép pillangós gumicsizmát az esős napokra és egy bélelt bakancsot a hidegebb időre. Persze cuncikám nagyon boldog lett hogy lett neki egy pillangós gumitutyija. :D Délután le sem vette a lábáról. Abban járt kelt itthon. A részleteket mindjárt édes elmeséli.
  Munkánkban semmi különös nincs. Léceztünk és lambériázást fejeztük be. Nagyjából ez történt.
  Este szerencsémre csak egy picurka hiszti volt ami inkább nyunnyogás szinten maradt. Ezt betudom annak hogy kimaradt az ebéd utáni tenti. Ma viszi vissza orvoshoz édes. Remélem holnaptól mehet oviba mert látszik rajta hogy unatkozik..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma picit fáradtabb vagyok az átlagosnál. Nagyon jól aludtam de hogy a lelkem azon része is nyugodt legyen amelyik édest tárolja megvártam őt. Fél10-re ért haza és még gyors zuhanyzás beszélgettünk összebújva. Hamar elaludtunk de kellett nekem ez! Át kell térnem arra hogy megvárjam esténként őt de ehhez le kell mondanom 2 óra alvásról ami még hiányzik. Persze csak akkor ha délutános szakban dolgozik.
  Este cuncika egy álom volt. Nagyon jól elvoltunk. Mivel tegnap egész hétre kiírta a doki cuncikát betegálományba ezért édes felvetette az apjának ha szeretné akkor lehetne egy hosszú hétvégéje vele. Amúgy is nála lett volna most. Ma reggel 7 körül fog jönni érte és vasárnap estig lesz nála. Ez most egy laza4 nap lesz. Cuncinak kutya baja szóval biztosan jól fogják magukat érezni. Az pedig hogy mi történik a 4 nap alatt az majd kiderül. Itt elsősorban az uszításra gondolok..Az 5 nap után is voltak gondok amiket a mai napig nem tudtam megoldani. Ez van..Vannak helyzetek amiket csak szeretettel nem lehet megoldani. Én pedig nem fogok rosszat mondani az apjára. Itthon nem téma az apja...
  A munkámról annyit hogy befejeztük a kocsibeálló lécezését. Majd valamikor cserepeznünk kell. Még visszaugrottunk szegést csinálni az előző tetőnkhöz és ma belekezdünk abba a nagy melóba amiről írtam már. Vagyis oda megyünk de itt esik az eső és nem tudom ott milyen idő van...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ismét késésben vagyok. Beszélgettünk édessel picit és utána ültem le a gép elé. Tegnap este sajnos nem sikerült megvárnom őt mert elaludtam. Nem sokon múlhatott az hogy elérjem őt de nagyon fáradt voltam. Gyorsan megírom a naplómat és folytatjuk a csevejt. Olyan jó hallgatni ahogy mesél.
  Tegnap reggel elindultunk dolgozni és kisvártatva jött is cunciért az apja. Elvitte 4 napra magához. Majd vasárnap este hozza vissza a kislányt. Már most nagyon hiányzik a cserfes kisasszony. Remélem néha gondol azért ránk ott is.
  A munkámról nem tudok sok mindent írni. Elkezdtük a bonyolult tetőnél lefúrni a talpszelement. Mivel egy pindurit bonyolultabb mint egy átlagos tető ezért lassabban fogunk vele haladni. Sajnos bekövetkezett amitől féltem. A kőművesek szarul rakták a falat és már vakaróznunk kellett hogyan tudnánk kijavítani az ő eltolásukat. Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy teljesen egyszerű mértani alapdolgokkal miért nincsenek tisztában. Adott egy sima téglalap aminek a 2 sarkát 45°-ban le kell törni úgy hogy a létrejövő trapéz forma minden oldala azonos méretű legyen. Ezt kb. 5 perc alatt kiszerkesztettük. Utána picit sírtam attól amit kaptunk eredményként mert képtelenség volt amit láttam. Ma a másik oldalon egy félkörbe szerkesztett sokszöget fogunk készíteni. Ha tegnap csak sírtam akkor szerintem ma bömbölni fogok...Képtelen vagyok elfogadni hogy nekik mást jelent a tervrajz és a matematika mint nekünk. Ez felfoghatatlan számomra...Jóóóó nekik hajlik a malter és eltakar mindent. De nekünk?!?! :Y
  Ha ma lefúrjuk ezt a részt is akkor a nehezén túl jutunk. Ha az alap jól meg van csinálva akkor minden rendben lesz.
  Ma édes nem dolgozik így nem üres lakásra jövök haza. Nyami!!!
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon hullán ébredtem fel. Édes keltegetett de nagyon nehezen szántam rá magamat hogy kikászálódjak az ágyikóból. Este nagyon hamar elaludtunk. Szabadnapos volt és ez azonnal érezhető is volt rajtam. Nyugisabb voltam sokkal. Összebújva aludtunk el mint a cicusok. Persze ha itthon van akkor mindig így alszunk el.
  Ma is meló de szerencsére csak rövidebb műszakban leszünk. Holnap PIHI!!Édessel beugrunk fehérvárra ha jó idő lesz és nézelődünk picit. Neki kellene valami téli cipőt venni. Ha mégsem lesz kedvünk akkor egész nap pihizni fogunk. Egy biztos! Egész nap nagyon közel leszünk egymáshoz..
  Tegnap befejeztük az összes talpszelemen lefúrását . Ez mondjuk csak az alsó szint volt mert lesz 2 torony is amit még nem egészen falaztak fel. MA ezt a részt fogjuk kiszintezni. Szerintem nagyon több nem fog bele férni a napunkba. Az biztos hogy nagyon sietni fogok haza..
  Szerintem most még visszabújunk az ágyikóba addig amíg indulni kell munkába.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Már hajnali 2 óta fent vagyok. Érthetetlen hogy pont azon a napon amikor aludhatnék kivet az ágyikó..Mondjuk már 3 óra van ami majdnem reggel. Édes is felébredt. Lehet kizavarom kávét főzni. :D
  Tegnap egész jó napom volt. A munkánk sem terhelt nagyon le és egyszerre értem haza édessel. Ő tegnap délelőttös volt és ma nagy örömömre szabadnapos. Kicsit bosszankodtunk a fizetésén mert nem írattak alá vele egy papírt amivel jóváhagyja hogy adják neki az adóelőleget oda így megrövidítettek minket 11 rugóval. Kukim kivan..
  Munka: Talpszelemen kiszintezése. El is felejtettem lejegyezni mekkora balfékek voltak a kőművesek. Persze nem tudták kiszerkeszteni a 12 szögű gúlából kimetszett 5 szöget. Mivel idegileg fel voltam rá készülve ezért annyira nem viselt meg az eset. Azért valamit összehozunk belőle.
  Ma beugrunk fehérvárra nézelődni. Szeretnék majd karácsonyra részletre venni egy 82cm körüli lcd tévét ami HD (nem full HD) és összekötni a vga.-val. Az lenne a monitor is és a tévé is. Elég ritkán ülök le a gép elé és arra tökéletes lenne egy ilyen. Persze ez még csak terv. Nem biztos hogy kap édes hitelt. Azért reménykedem.
  Úgy látom kávé nem lesz mert visszaaludt.Megyek is és visszabújok mellé..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap éjjel felébredtem már a ma reggeli kelés persze nem ment olyan könnyen. Biztosan azért mert ma már dolgozni kell menni.
  Tegnap reggel még visszabújtam édes mellé és néztem a transformerst gépről. Persze elaludtam rajta. Fél 8 felé ébredtünk fel ha jól emlékszem. Össze készülődtünk és elindultunk fehérvárra. Sajnos az a busz amit édes kinézett a fenti megállónál nem állt meg így csak egy későbbi busszal tudtunk bemenni. Dél volt mire beértünk. A plázába elnézelődtünk. Vettünk cuncikának hercegnős tutyit a lábára és jó meleg bundás zoknit a pillangós gumicsizmájába. Egy gyorsfodrász nyilt ott és mivel már nagyon hosszú volt a hajam le is nyírattam. Utána mentünk egy kört a városban a sétáló utcán. Majd hazafelé a media markt-ban vettünk hosszabb kábelt a tévé és a gép közé. Vettünk egy olyan kábelt is amivel a hangkártyából tudjuk a hangot a tévébe vinni. Szóval már tényleg rendesen tudjuk a gépen lévő filmeket nézni a tévén is. 4 után értünk haza. Eléggé el voltam fáradva.
  Estére visszatért hozzánk cunci. Már nagyon vártam őt. A szokásos tartózkodó viselkedés újra megvolt. Talán annyira nem vészesen de újabb dologra lettünk figyelmesek. Hazugságra tanítják a gyereket hogy az apját jobb színben tüntessék fel előttünk. Ennek semmi értelme és meg is lesz a "jutalma" neki...
  Ma már a derékszelement fogjuk állítani. Szerintem nagyjából fel is tudjuk majd dobni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon nyugis éjszakánk volt. Mindenki jól aludt. Mi édessel összesimulva cuncika pedig az ágyikójában. Nagyon jó esténk volt a tegnapi. Ahogy hazajöttem már húzott is cunci magával játszani. Mivel a vacsi csúszásban volt mert édes sokáig dolgozott ezért engedtem is neki és mentem játszani vele. Elolvastam neki pár mesét az Anna és Petiből. Utána pici huncutkodás majd elmosogattam. Cunci odaült közénk a konyhapultra. Édes a tűzhelynél főzött én pedig a pult másik végén mosogattam. Elmesélték a napjukat. Tegnap fizettünk lakbért. Nem volt épp olcsó de kinyögtük.
  Gyors vacsi után fürcsi volt. Cunci velem szeretett volna pancsolni és én ennek nem tudok ellenállni. Azt játszottuk hogy ő az anyukám én pedig a pici fia vagyok. Ő fürdetett le tetőtől talpig. Volt küzdelem rendesen.. :D Azután fordítva volt. Ő volt az én kislányom.(ami igaz is :B )
  Utána gyors huncutkodás az ágyban amíg édes is letusolt és korai durmi volt.
  Munka: Felállítottuk a derékszelemen egy részét. Annyit amennyi anyagunk volt rá. Most szakad az eső de be tudunk húzódni a födém alá és ott fogunk szarufát szabni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Zűrös este után nyugodt éjszaka. Ennyi tömören. Bővebben:-Este valaki a lépcsőházban betolt egy kis könnygázt és mivel nagyon jól terjedt ezért mindenhol meg lehetett fulladni. Nem tudom ki volt az az idióta de remélem kiderül hamar és el tudunk vele beszélgetni az élet rejtelmeiről.. :((( Előbb a rendőrség jött ki majd a tűzoltóság is meglátogatott bennünket. Szép eset volt. Ezzel csúszott is a korai lefekvésünk. Szerencsére hamar lehiggadt mindenki és gyorsan elaludtunk.
  Tegnap a munkámban semmi különös nem történt. Mivel szakadt egész nap az eső ezért a zsinórpad elkészítése után a födém alatt szabtuk a szarufákat. Fél 3 körül picit elállt az eső és akkor fel tudtunk menni bedobni pár darabot hogy látszódjon valami a napi munkánkból. Ma lehet hogy nem is ide fogunk menni hanem cserepezünk. Ez még reggel fog eldőlni.Tegnap nézett tévéket édes az itteni euronics-ban. Majd még átgondoljuk milyen lenne jó nekünk. Úgy néz ki hitelt is kapnánk rá.
  Cuncikával minden rendben. Nagyon örülök hogy mély nyomot nem hagyott benne a 4 nap. Csak első este volt rossz de azóta minden rendben van velünk. Édes pedig maga a megtestesült szerelmes cicusom.. :B
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon szuper napom volt tegnap. Persze reggel szakadó esőben dolgoztunk 10-ig amikor meguntuk az ázást és hazajöttünk . Mondjuk szerettem is volna ha kurtább lesz a nap mert tegnap volt cuncikának az oviban a Márton napi lámpás menete amin nagyon ott akartam lenni. Ez volt az első közös családi ovis élményünk és ezt nem hagyhattam ki. Munkából hazafelé még be kellett ugrani apámhoz hogy a mobilinternetet beüzemeljük a gépén. Ez eltartott egy darabig mert teljesen kezdő az öreg. 60 évesen fog rácuppanni a netre. :D Nem lehet nem használni a netet akárhány éves is az ember. Feldobtam neki egy firefoxot és könyvjelzők közé felvettem azokat a helyeket amiket látogatni szeretne. Majd vasárnap megyünk hozzá a gyerekekkel és majd akkor referál hogy áll a nettel.
  Hazaérve kicsit rendeztem a gépet és kisvártatva megérkezett édes is a munkából. Épp csak lefürödtünk mindketten és már indulhattunk is az oviban cuncihoz. Odafelé beugrottunk megnézni a tévéket az euronicsba. Jó volna hitelt kapni és apránként kifizetgetni egy nem túl drága LCD.-t. Onnan átmentünk harisnyát venni egy boltba és már sietnünk kellett hogy oda érjünk időben az oviba.
  Az ünnepség nagyon szuper volt. A gyerekek körbe járkálva énekeltek Márton napi német dalokat. Ez az ovi két nyelvű de német nemzetiségű ovi. Készített édes pár fotót a telefonjával.Tündérkém! :)
  Az előadás után lámpást készítettünk. Egy dunsztosüvegre ragasztgattunk színes papírfecniket. Cuncika alkot.. :D Mindenki nagyon jól érezte magát.
  Sajnos a hazafelé úton is szakadt az eső és fújt a szél. Nagyon átfagytunk. Be is ugrottunk venni nekem egy téli sapit és kesztyűt. Persze kesztyűt kapott cuncika is. Nekem egy pamut szürke tündérkének pedig egy vidám sokszínű lett. Nagyon örült mindenki a meleg holminak.
  Este szerencsére nem volt gáztámadás és korán le tudtunk feküdni. Nyugodt mormota alvás volt hajnalig. Fél4-kor felkeltem és játszottam az új COD-al. Nagyon szuper! Persze van pár játék ami félbe van hagyva de ezt most végig fogom játszani. Persze csak akkor ha nincsenek ébren a csajok. Egy kapcsolatom már ráment a gépre. Ezt nem fogom elszúrni ezzel.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon nyugodt éjszakám volt! A tegnap este is szuperül sikerült. Tegnap alig hogy hazaértem elkezdett nyunnyogni cuncika hogy nem esik az eső és menjünk le az oviban készített lámpással és sétáljunk a sötétben. Gyorsan lefürödtem és le is mentünk. Jött velünk Zoli kisfia Balázs is aki csoporttársa Adrinak. Neki is készítettünk tegnap lámpást mert ő színházban volt és nem tudott jelen lenni. Nagyon jó volt a séta . Ketten édessel kéz a kézben és a két gyerkőc. Mondjuk a nagy séta végén inkább a játszótéren hintáztak a lámpással a kezükben. Mint 2 törpe olyanok voltak. Amikor hazaértünk akkor aludt el cuncikának a lámpásban lévő mécsese. Majd pótolnunk kell. Ha jó idők lesznek még akkor lemegyünk mert jól éreztük magunkat. Mi is tudtunk picit beszélgetni édessel ami nagyon fontos. Ma sajnos este már nem lesz velünk tündérkém. Viszi az apjához édes. Ez a hétvége megosztott. Péntek estétől vasárnap reggelig cunci az apjánál van és utána hozza vissza. Már most hiányzik pedig az ágyában durmizik. Mielőtt elindulok munkába jól megpuszilgatom őt..
  Munka: Tegnap reggel elugrottunk a kocsibeállót lecserepezni. Vagyis elfogyasztottuk a cserepet és rendelni kell hozzá még 300db-ot. Azután vissza rohantunk ahhoz a tetőhöz amit most kezdtünk és az előkészített anyagot beépítettük. Ma mindenképpen körbe kell zárnunk egy nagy részét a székállásnak és a melfeszítőket be kell tennünk két oszloppal és taréjszelemennel a tetején. Ez a terv. Szerintem meg is tudjuk csinálni. Anyag van hozzá..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugis éjszaka utáni szép ébredés és negyed óra COD MW2. után vagyok már. Persze a reggeli tisztálkodást és a kávét is letudtam. Nagyon szuper ez a játék. Nem játszok vele csak akkor amikor nem veszek el tőlünk időt. Fontosabb édes és cuncika mint a gép...
  Tegnap mi vittük reggel a gyerkőcöket oviba. Cunci nagyon ügyes volt. Ilyenkor reggel összevont csoportban vannak a gyerekek. Semmi sírás nem volt pedig a Balázs picit pityergett. Édes miután lejárt a délelőttös műszakja felült cuncival és Balázzsal a pesti buszra és elvitte az apjához. Holnap reggel kapjuk vissza őt.Nagyon hiányzik! Érdekes volt hogy megkérdezte az apjától miért kell neki hozzá jönnie. Miért nem maradhat anyával örökre. A helyzet elég ciki lehetett még ha ez amolyan gyerekszáj is volt és biztos vagyok benne amikor látótávolságon kívülre kerültek édesék akkor már örült az apjának. Balázzsal nagyon össze vannak nőve. Igazi barátok lettek. Valszeg legközelebb is elkíséri édest és cuncikát. Először ült életében metron. Nem is tudta mi az. Nagyon édes lehetett amikor életem magyarázta neki hogy a föld alatt megy alagútban. Erre Balázs kérdése:-Akkor vakond vezeti? :) A következtetés jogos... ;)
  Munka: Tegnap némi veszekedés után felállítottuk a székrendszer nagyobbik részét és a speckó taréjszelement. Zoli nem akarta ezt csinálni. Folyton olyan munkába akart kezdeni aminek nincs még itt az ideje. Jól leordibáltam a fejét amin berágott. Majd lehiggadt és tette a dolgát. Csinált jó pár képet a telefonjával mit végeztünk eddig. Majd valamikor kimentjük gépre és akkor lehet dobok fel.
  Ma már szarufákat fogunk a manzard felső felé is tenni. A tetőnek ma kezd majd igazán tető formája lenni. Vagyis lassacskán lesz belőle valami.
  Ma hozom Imrust és Zsanit hozzánk így a holnap reggeli naplóírás el fog maradni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Mégis tudok naplót írni. Zsani felébredt és bekapcsolta a tévét így bejöhettem. Tegnap hazafelé felvettük őt és Imrust hogy nálunk is legyenek egy picit. Ma ebéd után megyünk apámat meglátogatni családostól. Édes és három gyerkőc is. Először fogunk apámhoz ilyen felállásba menni.
  Remélem 9-re vissza hozza cuncikát az apja. Jó volna ha kicsit szoknák egymást a gyerekek. Olyan ritkán találkoznak... Majd alakul.
  Munka: Ahová tudtuk beszabogattuk az egész szarufákat. Holnap már éleket kell betenni hogy tovább tudjunk haladni a tetővel.
  Most csak ilyen rövidke bejegyzést teszek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Elég viharverten aludtam. Érdekes hogy édes is rosszul aludt. Ha egyikőnk valamiért nem alszik jól akkor az a másikunkra is kihat. Össze vissza álmodtam mindenféle zöldséget. Persze most reggel pont tudtam volna nagyon szundítani amikor jött édes és ébresztett. Jó pár perc után tudtam csak bootolni az agyam.
  Tegnap semmi olyan nem történt ami említésre méltó. Gyermekeim látványosan unták magukat nálunk. Csak a szokásos dolgokat tudták csinálni. Tévét néztek és gépeztek. Alig tudták kivárni hogy végre ebédeljünk és menjünk apámhoz. Persze ott is hozták ugyanezt az unatkozós figurát. Persze apám örült nekik bármilyenek is voltak hisz régen látta őket. Érdekes volt így hogy együtt volt a 3 gyerkőc. Szerencsére cuncit is meghozta az apja a megbeszélt 9 órára. Volt némi fejtágítás amit lenyomott édesnek de le sem szarjuk. Az ő hatalma cunci felett a lakás ajtónál véget ér. Idebent ő egy ugyanolyan senki mint bármely ismerősünk. Persze meghallgatta édes és már jöttek is fel. Most történetesen az ügyben kaptuk a dorgálást hogy nem fürödhet cuncika velem. Persze estére velem akart újra csak fürödni de mivel én már fürödtem fél órával előtte ezért nem akartam bele menni. Szóval cuncit is ennyire érdekli mit követel tőle meg az apja. Elérkeztünk arra a pontra hogy már el tudja dönteni mi az ami jó neki még ha az egyik szülője ennek az ellenkezőjét is állítja arról amit épp tesz. Megjegyzem hogy nyilván a közös fürdőzés tisztán apja-lánya közötti ártatlan pancsolás. Fel sem merül bennem semmiféle egyéb dolog mint az hogy gyerekként pancsoljak vele.
  Munka: Ma már élszarufákat kell állítanunk. Ha hoznak......Persze azon kívül is van mit ténykednünk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  4 előtt fent voltam már de nem keltem fel játszani pedig erős volt a csábítás inkább átöleltem édest és így vártam ki amíg csörög az óra. Persze az undok délutános hetet nyomjuk. Szerencsére a héten nem sokat lesz délután mert lesz délelőttös szak is és szabadnapos is lesz. Tegnap este híradó után lementünk a szokásos nasivásárlásra édeshez a penny-be. Jött velünk Balázs is. Hazafelé meggyújtottuk az áruházban kölcsön tűzzel az oviban készített lámpásokat és azzal sétáltunk egy nagy kört. A gyerkőcök nagyon élvezték a dolgot. Édes vett olcsó mécseseket a lámpásokba amit gyakran fogunk szerintem használni. Szuper ötlet volt ez az ovitól. Egész nyugodtan telt az esténk kettesben. Minimális nyunnyogás volt csak. Szerencsére gyorsan elaludtunk.
  Munka: Elérkeztünk arra a pontra a tetőben amikor nem nagyon lehet már tömeget szórni hanem sokat kell zsinórozgatni. Élszarufákat és vápaszarufákat kell már beépítenünk és azokra csatlakoznak a csonkaszarufák. Elvileg tegnap töltötte át a képeket a gépére Zoli amiket készített eddig.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugtalanul aludtam de úgy mint akit agyonvertek .Tegnap volt egy kis családi csevej édes és az anyukája között ami vihart kevert bennünk. Ő volt az aki egyedül mellettünk állt. Vagyis ezt éreztette velünk amikor itt voltak párjával a móri bornapokon. Erre eltelik 2 hónap és elmondta hogy valójában voltak nem kevés negatív észrevétele. Egyelőre nem térek ki ezekre csak maga a tény hogy mindezt nem azonnal mondta el hanem ült rajta ennyi ideig. Az én unszolásomra hívta fel édes az anyukáját hogy hétvégén nincs e kedvük eljönni hozzánk mivel a múltkor is jól érezték magukat. Ezek után már nem kell ilyen meghívást tennünk és mi sem fogunk hozzájuk menni csak látogatóba. Mondjuk kicsit váratlanul ért minket ez hogy azt hisszük minden rendben van azután kiderül hogy mégsem. Volt 2 felhőtlen napunk szerelmemmel. Mivel elfogytak a családtagjai ezért már senki nem fog meglepit okozni nekünk. Viccesen meg is jegyeztem neki hogy minek az embernek ellenségek amikor ilyen rokonai vannak. Nálam sem rózsás a helyzet. Egyedül apám az aki mellettem áll. Vagyis mindenki elfogadja a döntésem és ugyan úgy nem találkozom velük mint eddig sem tettem. Magunk vagyunk..Mi hárman. Édes. Cunci és én...
  Munka: Beépítettünk már 6m3 fát és meg sem látszik a tetőn. Már éleket és hajlatokat tettünk be. Elérkeztünk a tökölős részhez. Ma délelőtt cserepezni kell mennünk és csak utána folytatjuk ezt a tetőt.
  Szép napot mindenkinek. Óvakodjunk a negédes családtagoktól mert a zsebükben kést szorongatnak...

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsi késésben vagyok. Már fent vagyok 4 óta de a lusti és a reggeli kötelező programok után még picit neteztem is ami elrabolta az időmet. A tegnapi nap viszonylag nyugisan telt. Senki nem bántotta édest és ezzel máris nekem is jó napom lett. Igazán említésre méltó dolog talán csak annyi történt hogy beszéltem mamival telefonon aki picit panaszkodott hogy mennyire szarul állnak anyagilag. Nekünk sincs sok pénzünk de eléldegélünk csendben. Felajánlottam neki ha nagyon nagy kakiban lesznek a jövő hónapban is akkor esetleg adunk nekik valamennyit hogy a karácsonyuk ne legyen rossz. Ezt elfogadta és lehet élni fog vele. Majd meglátjuk.. Úgy látszik az utódom nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezt őszintén sajnálom. Megérdemelt volna mami egy jobb pasit mint én. Vagyis biztosan jobb pasi csak kicsit csóróbb.. Azt szeretném ha mami akármi baj van felhívna és ha tudok segítek rajtuk mert nem jó érzés ha a gyerkőceim nélkülöznek.
  Szerencsére édes lelke is javulgat. Legalábbis ezt érzem. Imádom őt és a néha kis hisztizsák cuncikát!!!
  Munka: Tegnap egész délelőtt cserepeztünk verőfényes nyami időben. Majd délután esőben folytattuk a bonyesz tetőt. Ha minden igaz ma már én is készítek képeket egy kölcsön fényképezővel.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma nagyon meg vagyok csúszva. Időben ébredtem de a kávé utáni beszélgetés intimitásba fejlődött majd újra összebújva beszélgettünk picit. Ezek után nehéz volt leülni a gép elé..
  Napok óta van mindig egy egy apróság ami mérgezi édes hangulatát és most végre úgy éreztem rajta hogy talán el tudott szakadni a gondoktól és picit magunkra figyelni. Na nem mintha halványulna a szerelem bennünk de ő minden apróságon emészti magát.
  Én ezeket a feszültségeket az utóbbi időben mosogatással vezetem le. Már jó pár napja esténként én mosogatok és ez megnyugtat. Valami van ebben a házimunkában ami nyugtatóként hat rám.
  Sok minden nem történik velünk. Éljük az életünket csendben szerelmesen. Cuncika olyan sírós hisztiket tud kivágni hogy az valami csoda. Nem haragszom rá egy cseppet sem de édest biztosan ez is zavarja. Tegnap este is pont a híradó alatt zendített rá. Sajnos akkor kiakadtam egy pillanatra és nagyon hangsúlyosan kiáltottam hogy ANYA(!) ezzel segítséget kérve édestől. Ezen ő megbántódott picit hogy nem érdemli meg ezt a hangnemet. Sajnálom. Bocsánatot is kértem és egy közös esti pancsival meg is pecsételtük a békekötést...
  Munka: Elfogyott az összes faanyag. Készítettem pár képet. Nem lettek túl jók de azért látszódik rajta ez az...
  1
  2
  3
  Ma cserepet fogunk vágni a másik tetőnél valszeg..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Jól indul ez a reggel. Kávét még nem tudtam inni mert a kávéfőzőgép vízköves és nem folyik le belőle a kotyogó pedig mosatlanul lett eltéve így amíg ezt édes el nem rendezi eljöttem naplót írni.Tegnapi nappal rendben volt minden családi fronton. Semmi olyan esemény nem történt ami zavarta volna a szerelmünket. Édes délelőttös volt de este7-re vissza kellett mennie leltározni. Nagyon örültem neki. Ma délutános lesz és holnap egésznapozik. Teljesen el van szúrva ez a hétvégénk. A jövő hétvége viszont nagyon jó lesz. Végig szabados lesz. Lehet emiatt én sem megyek szombaton hanem együtt leszünk.
  Cunci nagyon jól viselkedett este. Semmi hiszti nem volt pedig reggel egy elképesztő hisztit kivágott a semmiért. Már hozzászoktam..
  Munka: Reggel körbecserepeztük az egyik helyen a kéményt amit nemrég raktak ki a tetőn. Az a kéményfedlap?! EMBER!! :Y Kisebb a kéménynél és bevezeti a téglába a vizet. Nincs közöm hozzá de ez aztán a fini kőműves munka.. Zoli le is fotózta. Majd elkérem a képet tőle..Ezután visszatértünk a nagy munkánkhoz és a vízcsendesítőt raktuk. Délután érkezett némi fa amit ma szépen el is fogunk használni.
  Kávé lefőtt..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma lustiztunk picit. Ha már vasárnap van megtehetjük. Tegnapi nap semmi komoly dolog nem történt. Délelőtt dolgoztam és mire hazaértem édes elment a munkába így csak este találkoztunk egy pillanatra. Cunci édesen elvolt velem Egy pinduri krokodilkönnyes-fikabugyborékolós hiszti volt csak. Ezen picit kiakadtam de nagyon hamar lezajlott. Mindketten tudtuk hogy egyikünknek sem jó ha nagyon belelovalja magát. Lementünk meglátogattuk anyácskát is a munkahelyén. Nagyon örültünk egymásnak. Ilyen délutános szakban ez a pár perc is maga a kánaán amikor látom őt. Imádom őket! Most is itt dorombol mellettem. Naplóírás után az lesz amit minden egészséges kapcsolatban szokott lenni időnként..na szóval AZ.. :D ;]
  Munka: Beépítettünk pár szarufát és úgy ténykedtünk hogy még hétfőre is maradjon anyagunk mert mostanában nehezen kapunk anyagot. Feldobom a képeket elrettentésként a kéményfedlapról.
  fedlap (erősen fagyveszélyes a helyzet.. :Y )
  És egy bónusz kép amit tegnap készített Zoli.- A betonkeverő elfáradt és lepihent... ;]
  Remek ez a kömi csapat. :DDD
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Viszonylag nyugodt éjszakán vagyok túl. Napok óta küzdök egy megfázással ami picit leveszi az erőmet és az orrom folyamatosan folyik tőle. Ez ma reggelre úgy néz ki kezd elmúlni. Ennek örülök. A tegnapi napom olyan volt mint amilyenre számítottam. Édes elment dolgozni 8-ra én pedig mindössze délig tudtam cunci figyelmét lekötni. Utána átmentünk a szomszédba de ott sem igazán találta fel magát. Egy idő után már mindenért nyunnyogott . Sajnos édes hosszúnapozott és még a riasztót sem tudták beélesíteni ezért nem tudták bezárni a boltot ami azt jelentette hogy meg kellett várniuk az éjszakai őrzést. Cuncival lementünk hozzá amíg megjött az őr. Haza is bírtunk érni 6 után. Szóval a tegnapi napunk kukázva is lett ezáltal. Gyors vacsi és fürdés után szoros összebújással egybekötött azonnali elalvás volt. Remélem nem sok ilyen vasárnapot kell átélnünk. Én itthon unalmamban kitakarítottam az egész lakást és a konyhát is rendbe vágtam. Legalább ez sem rabolja a közös időnket. Szegénykém ma reggeles de legalább az este a miénk lesz. Már most nagyon várom !
  Cuncival alapvetően minden rendben volt. Együtt pakolgattunk a szobájában és a pez cukoorka tartóit keresgéltük. Meg is lett mind a 3. Közben szétválogattam a kockákat és a tüskés építőket külön mert minden volt mindenhol.
  Ma nem tudom hol fogunk nyomulni. Lehet cserepet vágunk vagy tetőt készítünk..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon nyugis volt az éjjel. Mindenki szépen durmolt. Hosszú idő után ez volt az első éjszaka hogy édes sem ébredt fel éjfél után óránként. Látszik is rajta hogy kisimultak a vonásai. Nagyon nyúzott volt már szegényke. Sajnos nem nagyon szereti a munkahelyét. A munkatársai és a körülmények sem jönnek be neki. Mindenesetre azon vagyunk hogy mielőbb kikerüljön innen de amíg nincs jobb addig itt kell dolgoznia. Ez tipikusan a "nem szeretem de muszáj csinálni" dolog..
  Az esténk is nagyon szuper volt. A munkahelyről hoztam egy deszkát és megerősítettem a közlekedőben lévő paneles "padlást" annyira hogy a hintát elbírja. Mivel Zoliéknak két hintája van ezért kaptunk egyet kölcsönbe. Édes hazafelé vett horgokat és gyorsan felszereltem cuncika segítségével a hintát. Nagy volt az öröm. Cuncikám egész este fürdésig hintázott. Csodálatos érzés boldognak látni őt és édest!
  Munka:- Elkészítettük a trapéz kiugrót. Ma egy felső részével foglalkozunk a tetőnek és lehet holnap nekiállítanak minket fóliázni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit fáradtan ébredtem. Meg vagyok fázva és ez nyomott állapotot okoz nálam. Már pár napja küzdök ezzel a megfázósdival és úgy érzem kifelé haladok belőle. Egyre kevésbé folyik az orrom és mintha a levertségem is oszlana. Tegnap itthon volt édes. Jót tett neki a pihenés. Már nagyon ráfért. Ma megy dolgozni de utána 4 nap pihi lesz neki. Nagyon örülök mert így jut ideje regenerálódni. Ráadásul úgy tervezem hogy szombaton nem megyek én sem dolgozni ami egy teljes közös hétvégét eredményez kettesben.
  Az estéink nagyon szuperül telnek. Hazajövök és igazi családi életet élünk hármasban. Beszélgetés és játék. Majd korai fekvés. Előtte persze a szokásos kis hisztit meghallgatjuk és alszunk. Egyszer csak kinövi cuncika ezt a hisztizést.
  Munka: Tegnap reggel át kellett mennünk egy másik munkahelyre cserepet vágnunk. Nem nagyon kapkodtunk vele mert elég utálatos munka. Azért csinálgattuk. Ma megyünk vissza a nagy tetőnkhöz. Ott is kell valamit mocorognunk mert soha nem leszünk készen vele.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Lebetegedtem..Fáj a torkom de mégsem ez az ami igazán lever a lábamról. Sajnos tegnap történtek dolgok amik elég erősen felzaklattak. A munkahelyen nagy számonkérés volt hogy miért haladunk ilyen lassan és el kellett magyaráznom szinte ordítva hogy ez nem az a tető amit csak úgy szórni kell. Persze mivel a munkaadónk előre felvette a lét rá és el is költötte nagyon fájdalmas ez neki. A veszekedésnek az lett a vége hogy teljesen elment a hangom. Persze estére lehiggadt az öreg mert tudja hogy még mindig mi vagyunk számára a legolcsóbbak. A hivatalos ügyeim is újra éledtek amiket már lassan egy éve idegesítenek. Már azt hittem lezártuk de mindig be akarnak rángatni. Erről bővebben nem írok. Épp mondtam édesnek hogy volt 2 felhőtlenül boldog napunk és erre tessék....Az élet kegyetlenül büntet ha már épp jól éreznénk magunkat. Ránk fér majd a hétvégi pihenő..
  Munka: A reggeli szóváltás után teljesen széthullottunk és elég nehezen haladtunk. Ráadásul estére még az is kiderült hogy egy 38-as főfal elé rejtélyes okokból húznak még egyet amire rá fog ülni a tető. Az egészben csak az a bibi hogy mivel a rajzon nem szerepel a pót fal ezért mi a meglévőhöz készítettük a tetőt. Ha ezt a remek lépést meghúzzák akkor a tegnapi napunk olyan mintha nem is csináltunk volna semmit. Remek...
  Remélem ma nyugis napunk lesz. Többé kevésbé a mai kommunikációm az integetés és a bólogatás lesz.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Pár megébredésem volt éjszaka de egész nyugodt álmom volt. Ilyenkor amikor megébredek ellenőrzöm milyen messze van édes tőlem. Olyan távolra nem tud menni mert egy takaróval és párnával alszunk de azért el tud távolodni annyira hogy nem érünk össze. Ilyenkor össze szoktunk bújni.Ha én ébredek meg akkor én bújok hozzá ha ő ébred meg akkor ő hozzám. Vagy ha nagyon eltávolodott akkor odarángatom amire ő is megébred és a kiskifli nagykifli pózban alszunk újra vissza. Ez mindkettőnket megnyugtat.
  Kezdenek megnyugodni körülöttünk a dolgok. A munkaadónk is lehiggadt és mi is átgondoltuk a dolgainkat.A hivatalos ügyeimet is rendeznem kell. Nem akarok egy stresszes karácsonyt.
  Munka: Tegnap változatosság kedvéért párkányt zsaluztunk. Ma cserepet fogunk vágni és talán ha szerencsénk van befejezzük azt a tetőt amit már rég le kellett volna tudnunk.
  Hétvégén PIHI!!! Ma délelőtt viszi cuncikát édes az apjához. Nagyon hiányzik. Na nem az esti hisztije amit szinte minden nap kivág.Nem is értem mi lehet az oka ennek. Tart mindez fél órát.(néha többet) majd mintha mi sem történt volna egy tündérke lesz..Remélem majd alakul ez is.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Erősen késésben vagyok. Engedélyeztem egy kis lustit magamnak és később bújtunk ki az ágyból. Ránk fért egy kis pihenés. Szegény édes torka is megfájdult estére. Sajnos elkapta tőlem ezt a nyavaját. Ennek nem örülök.
  Tegnap elvitte cuncit az apjához . Titokban inkább az apukájához ment mert rendezni akarta a viszonyát vele. Nem haragszom rá egy cseppet sem. Csak abban az esetben lettem volna morci ha rosszul sül el a dolog. Apukája örömmel fogadta őt és cuncikát. Talán enyhülni fog a feszültség köztük. Én mindenesetre mindenben mellette állok de nekem még kell egy kis idő hogy be tudjam fogadni őket azok után amit mondtak róla. Persze most azt mondta apuja hogy ezek a dolgok nem hangoztak el amiket mi hallottunk vissza de szerintem nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél...Majd alakul ez is. Mindenben támogatom édest.
  Munka:- Majdnem készre befejeztük azt a tetőt amit már rég el kellett volna felejtenünk. Ma Zoli megy és befejezi.
  Megpróbálok szerezni még egy VGA-t a mostani mellé. Igazából fingom sincs mi szükségem van rá hisz alig játszom.. Lehet nem is lesz belőle semmi.
  Ma ultrapihizős napot tervezek. Igazi cicusos bújós nap lesz. (Igen. nyalakodás is lesz :P )
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma még később keltünk mint tegnap. Én mondjuk fent voltam már fél3 körül is és játszottam picit a gépen majd miután meguntam visszabújtam édes mellé az ágyikóba.
  Tegnapi napról nem tudok túl sok mindent írni. Pihengettünk és kúrálgattuk magunkat. Elmentünk a boltba és miután hazajöttünk én a gépben lejjebb szereltem a VGA.-t az alsó 16x slotba hogy ha netán vennék egy párt neki akkor csak be keljen tolni és ne akkor keljen pöcsölni a szereléssel. Még egyáltalán nem biztos hogy lesz CF. Addig amíg szereltem édes megfőzte az ebédet. Ebéd után ő leszaladt a munkahelyére elbúcsúztatni az egyik kolléganőjüket aki szülni megy és miután hazajött durmoltunk egyet. Nagyjából ennyi történt tegnap.
  Ma ugyanezt tervezem. Esetleg beugrunk fehérvárra ha kicsit jobban leszünk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugis éjszaka után vagyunk. A megfázásunkal küzdünk még mindig édes és én is. Talán kifelé lábalunk már belőle. Szerencsére cuncika nem kapta el. Talán most jobb is volt hogy az apjánál töltötte a hétvégét.
  Tegnap reggel miután teljesen felébredtünk lementünk a boltba. Akkor elhatároztuk hogy bemegyünk fehérvárra nézelődni karácsonyi ajándék után és nem punnyadunk még egy napot itthon.Így is tettünk. Egész a tescoig el is mentünk és ott megvettük cuncikának a karácsonyi ajándékait. Szerencsére még van választék. Kaptunk olyan dolgokat amit igazán szeretne. Remélem örülni fog neki. Még ott a tescoban felhívott az a srác aki árulta a vga-ját hogy ha komolyan érdekel elvihetem tőle. Picit alkudtam és 28-ért megvettem tőle a Sapphire 4870-ét. Szóval hazajöttünk és beüzemeltem a CF.-et. Sajnos az UD5-ben nagyon közel van a 2 kártya egymáshoz ami betesz szépen a hőfokoknak. Csak az új COD-ban próbáltam ki az erejét és ott nagyon szépen teljesít. Majd ha lesz időm rá még tesztelem.
  Este hazaérkezett cuncika is. Nagyon vidám volt és semmi ellenségeskedést nem lehetett érezni rajta. Nagyon örülök hogy talán kezd normalizálódni a helyzet. Amikor hazaért pont egy termékbemutatón voltunk a Zoliéknál. Egy agyrém volt de kötelező volt átmennünk mert nem volt ki a létszám. 6-kor kezdődött de fél9-kor úgy szöktünk meg. Valami überdrága ágybetétet és takarót akart ránk sózni az ürge. Ez volt az első és utolsó eset hogy ilyenre rávettek...
  Ma nem tudom hová megyünk dolgozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Egy nap kimaradt mert tegnap reggel már tiszta stressz voltam a hivatalos ügyeim miatt ezért inkább kihagytam a naplóbejegyzést.
  Tegnap előtt cserepet vágtunk a kocsibeállónál. Ezt be is fejeztük. Az estém se volt túl vidám mert cuncika nyunnyogott és édes is dolgozott. Szóval nem volt az igazi.
  A tegnap olyan volt mint amire számítottam. Idegörlő.. Még el sem tudtam teljesen intézni a dolgaimat. Erről ennyit. Ma éjjel már jobban aludtam én is és édes is. Az ébredésünk is édes volt.
  Ma szerintem megyünk kúpozni a kocsibeállóhoz. De még az is lehet hogy zsaluznunk kell a párkányt a bonyesz tetőnél.
  Most csak ennyit írok.
  Majd el felejtettem. A CF. igencsak bejövős számomra. Eddig akárhány játékban próbáltam mindenhol megy a 2 vga. Szuper teljesítményt ad. Lehet hogy ez egyelőre csak a HD4xxx sorozatra vonatkozik de ahogy látom jól meg van oldva a drivertámogatás. Mintha nem is az ATI csapata írná őket. Nyilván ezt 3 nap után kevés játékkal nem tudom objektíven megítélni de egyáltalán nem olyan borzalmas mint ahogy sokan állítják..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit szét vagyok hullva. Már fent vagyunk 4 óta de gépet is szereltem és édes is roszul van. Szóval nem vidáman indul a reggel. A gép úgy néz ki rendben lesz. A vga-k biosát írtam át hogy kevesebbet egyenek idle.-ben. Kicsit beszaratott a powercolor mert lefagyott a gép miközben átírtam a biost és nem teljesen vette be de szerencsére nem kellett előhalásznom a PCI.-s vga-t hogy újra be tudjam üzemelni. Most cunci is felébredt és mint két cicus összebújva próbálnak visszaaludni az anyukájával. Imádom őket!!!
  Munka: Tegnap egy terasz köré zsaluztunk egy 20 cm-es párkányt. Ma lépcsőt fogunk zsaluzni szerintem..Nagyjából ennyi..
  Még picit hangolom a gépet és spurizok én is a kiscicáim mellé.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Újra késésben de legalább betegségemből gyógyulófélben...
  A tegnapi napom valami észbontó volt. Alig éltem . Annyira levert a lábamról a betegségem hogy csak vánszorogtam. Gondolom lázam is volt. Hazaértem és egy forró fürdő után bezuhantam az ágyba és 7-ig ki sem tudtam kászálódni onnan. Szerencsére édes hozott a gyógyszertárból nekem coldrexet és aspirinplusC-t amik úgy néz ki segítenek kimászni ebből a betegségből. Reménykedem... Szívecském délutános volt de egy hangom nem lehet cuncikára mert látván hogy beteg vagyok jól viselkedett és nem hisztizett. Ezzel nagyon sokat segített. Ő volt az ápolóm.. :)
  Tegnap lépcsőt zsaluztunk. Szerintem ma is ezt folytatjuk majd.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Sokkal jobban voltam már tegnap. A torkom még tropán van de remélem hogy a kamillateás kúrám segíteni fog a betegség legyőzésében. A kukim kivan már hogy ilyen régóta keseríti az életemet ez a betegség..
  Tegnap megvolt az óvodai mikulás ünnepség. Sajnos nem találkoztam cuncikával mert elvitte az apja a hétvégére így nekem nem mesélte el mi volt. Most ezen a héten csak fél hétvége lenne az apjánál de mondtuk neki hogy ha haza is hozza akkor nála maradhat vasárnap is. Nekünk jobb ha nem buszozza el a fél napot édes. Addig is együtt vagyunk. Persze mi is fogunk készülni mikulásos meglepivel...Az ablakokat műhóval akarja édes befújni és majd azt mondjuk ezt a mikulás csinálta. Meglátjuk mennyire fog örülni neki..
  A lépcsőt zsaluztuk tegnap. Meglepő módon annyira eljutottunk hogy neki tudtunk állni vasalni is. Ma befejezzük a vasalást és elkezdjük beszabni a lépcsőfokokat is.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák