Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap este 6ig nyomtuk.Egy védőtető féleséget készitettünk.Jól el is fáradtunk.
  Tegnap visszakaptam a kocsimat.Sajnos egy tizessel drágább lett és nem is csinálták meg szépen.Sajnos ő már az a kategoria a maga 23 éves korával amivel már nem szeretnek foglalkozni a szerelők.Szóval kicsit sokkot kaptam .Ha ezt tudom nem veszek tápot.Most nagyon kiürült a kassza.
  Ma faanyagot kellene mennünk válogatni hogy mielőbbtudjunk kezdeni egy tetőt de ahhoz a tulajnak is össze kell szednie a lovét a fára .Csak a fa 1 millio forint.És ez csak egy családi ház.
  Tegnap még volt munkát hozni az a srác aki tartozk nekünk.Egy óriási tetőt hozott pesten.Ehhez mi kevesen leszünk Persze Zoli szeme azonnal felcsillant.Én inkább azt mondom csináljunk meg 3 picit mint egy nagyot.Aki sokat fog az keveset markol az én meglátásom szerint.Majd alakulnak a dolgok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap ujra beütött a krach. Tönkrement a kocsim főfékmunkahengere.Komolyan mondom hogy már a szegény embert az ág is huzza szólás a legpontosabb jelző az életemre.Ma már dolgoznom kellene erre tessék! Már tegnap ki lett szerelve a munkahenger és ha szerencsém van kapunk boontottat mert ha ujat kell vennem akkor a gatyám is rámegy.Komolyan azt érzem hogya sors szivat engem...
  Amugy megjött a várva várt alaplap , ugyhogy délelőtt autószerelés (ha korán végzünk akkor spuri dolgozni) estére pedig gépszerelés.Imádkozom hogy rendben legyen a géppel is minden.Bááár a jelen formámat elnézve bármi előfordulhat...
  Szóval ma is tartalmas nap elé nézek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nagynehezen rendbe lett téve a kocsim.Nem tökéletes de lehet vele közlekedni.Még egy kört kell majd futni ezügyben.Ma végre mehetek dolgozni!!!Ettől már vidámabb lett az ébredésem.Igaz hulla fáradt vagyok.Lehet hogy most csapódik ki rajtam az utobbi idő feszültsége.
  Móron kezdjük a tetőt.Nagyon jó lesz ujra tetőn dolgozni.Vagyis az elöző munkáánkon is vlt tető.
  Ma is remélem jó idő lesz.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nekiálltunk a tetőnek.A talpszelement lefurtuk és én neki is álltam szintezni.Egész jól haladtunk.Sajnos történt egy kis baleset is velem.Szekercével elég jol belevágtam a bal mutatóujjamba.Igy most a két ujjam közül amivel gépelek kiesett az egyik.Nem is nagyon irok többet.
  Ma folytatjuk a szintezést és a fészkes horgolások kivésését rendezi Zoli.Ez egy unalmas melo mindkettő de muszáj megcsinálni mert ez az alapja az egész tetőnek.Ha nncs ez rendben akkor semmi nem lesz tökéletes.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Hulla fáradtan ébredtem.Tegnap kiszinteztük a talpszelement és kivéste Zoli a fészkes horgolás helyét a szelemenen.Jól el is ment vele az idő.De legalább nyugodt álmunk volt hogy rendben van ez is.Ma pihi mert hétfőn hozzák a fafödémhez a pallokat.
  Szerintem ha jó idő lesz akkor belevetem magam a medencébe és pancsizok egy nagyot a gyerekekkel.Kicsit kikapcsolodok.
  Sok volt a stressz az elmult 2 hétben.Talán kezdenek rendbe jönni a dolgaim.
  Az ujjam is szépen gyógyul.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap anyósomnál délelőtt egy negyot lubickoltam a gyerekekkel.Volt ott minden.Harc az uszógumikért és vizipuskacsata is.Mami kimaradt belőle.Persze csak finoman játszottunk.Jól el is fáradtam. Délutánra elromlott az idő igy már nem tudtunk fürcsizni.Jól esett ez a kis kikapcsolodás.
  Ma elméletileg megérkezik a fafödém anyaga.Azt foogjuk csinálni és a székszelement fogjuk állitani.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nem teljesen ugy alakult a napunk ahogy számitotunk rá.Ugy volt hogy már reggelre odaér a fafödém anyaga ami végül is 3/4 11-re futott be.Addig láblógatás volt.Be sem tudtuk fejezni a födémet holott ha reggel megjön az anyag még a székszelement is neki tudtunk volna állitani.Ennyit emberek szavaálloságárol.
  Sajnos reggel hogy mentem Mórra épphogy mmegusztam hogy fel ne forrjon a hütővizem amit hazafelé nem usztam meg.Pont a parkoloban megálltam és elforrt a vizem.Szóval a sok állás miatt kezdenek előjönni a problémák.Ma még megprobálok lejutni Mórra vele és Zooli autoszerelő haverjával megnézetni hátha meg tudják javitani.Kicsit aggodom már mert péntekre életbevágóan fontos a verda.Nem értem őt.Pedig mindig ha megérkezem valahová vele megsimizem hogy ügyi volt mert elhozott.
  Ma fafödém befejezése és székszelemenezés.Feltéve ha lejutok...
  Az ujjam szépen begyogyult.Meglepő milyen gyorsan pedig kb. 5mm mélyen bevágtam.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit szét vagyok hullva idegileg.Tegnap reggel Mórig 3x forrt fel a hütővizem.Teljesen kész voltam tőle.Egy helyi smerős srác kiszedte a termosztátot.Hazafelé ugyan nem forrt fel a vizem de necces volt.Lehet csak nem töltöttük fel rendesen a vizet.Kicsit kapkodtunk mert már este volt mire a srác odaért.
  A tetővel is mintha egy helyben toporognánk.Nagyon lelassultunk.És mindenhol csak a gondok jönnek elő.Ezt vagy mi idézzük elő magunknak vagy a kőmüvesek.Jó lenne ha végre tul tudnnk lépni a fő szerkezeti tartoelemeken.Ez azt jelenti hogy olyan lesz a tető amilyen az alapja.A talpszelemen és a székszelemen.Ezt mindenképpen tökéletesre kell megcsinálni.
  Ma tullépünk rajta.Igaz fagerendázatot is kellett csinálnunk mégis lassan haladunk.
  persze én sem tudok rendesen odafigyelni mig egyéb gondok zavarnak.
  Majd alakulnak a dolgook.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tálti tegnap nem forralta már a vizet.Ez lehet annak tudható be hogy hüvösebb volt az eső miatt.Azért járt neki a dupla simi hogy elvitt dolgozni.Nagy szükségem van most rá és költeni igazán nem tudok most arra hogy analizálva legyen a hiba és megjavitva.Ezt a munkát valahogy ki kell birnia.Utána jöhet egy átvizsgálás mert ez után a munka után pestre fogunk járni amit ki kell birnia.Az egy 2 hónapos munka tuti lesz.Majd meglátjuk.
  A szerkezettel az eső és annak ellenére haladtunk hogy délelött negyon szarul éreztem magam.A torkom fájt és csak szédelegtem.
  Ma folytatjuk a szarufák állitását.(feltéve hanem esik,mert most per pillanat esik itt nálunk)
  Majd alakul ez is.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap szinte egész délelőtt áztatott bennünket melo közben az eső.Ez rendesen kihatott a közérzetemre.Ilyenkor nagyon harapós a hangulatom.Egyszerűen kibirhatatlan velem a munka.Amugy is rosszul éreztem magam de az eső rátett egy lapáttal erre.
  Azért haladgattunk szépen.Ma korábban indulok hogy mégmeszebb jussunk.Kezdenek besürüsődni a dolgaink.Lehet emiatt vasárnap is dolgozni fogunk.
  Végre hétvégén pénzt is kapunk.Ez mindig öröm számomra.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap jó napom volt annak ellenére hogy piszok lassan haladtunk.Szerintem valami átok ül rajtunk.Zoli mivel az ő lakhelyén csináljuk a tetőt ezért 2x jobban szeretné megcsinálni mint amilyet szoktunk.Ezt mondjuk nem értem hiszen mi mindig odafigyelünk a munkánkra és soha nem csapjuk össze.Persze ilyenkor törvényszerűen következik be hogy sok sok apro baki keseriti az életünket amit azonnal javitanunk kell és ez időt vesz el.ezek szerintem nem jönnének elő ha nem akarná annyira görcsösen jol megcsinálni hanem csak hagyná hogy folyon minden a saját medrében.
  Mivel kezdenek sürüsödni a dolgaink ezért most megállás nélkül fogunk melozni egy ideig.Ezzel a tetővel végeznünk kellene jövő hét végéig belécezve hogy azzal a tetővel amit a jövő héten kelene kezdenünk csak egy hetet csuszunk.Ha többet csusznánk akkor vissza kellene mondanunk mert az azutáni pesti melot már kezdenünk kellene.
  Tegnap összefutottam délután egy kedves ismerősömmel.Kicsit kiszakitott a stresszes hétköznapokbol.Sokkal nyugodtabb is lettem tőle.
  Ma folytatjuk a szerkezet épitést.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap pénzt kaptunk!Ez nagyon jó érzés.A szerkezettel szépen haladtunk.
  Ma is megyünk dolgozni hogy ne legyünk nagyon elmaradva.Kicsit fáradt vagyok de még nem vészes.
  Tegnap elkezdődött végre az EB amiből az első meccs végét láttam a 2. mecs előtt pedig ugy ahogy volt elaludtam.Szóval ennyit a mecsnézésről...Ezt azért sajnálom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  A tegnapi napunk nem ugy alakult ahogy számitottam rá.Lementem Mórra és Zoliéknál ittunk egy kávét.Szegény Gergő nagyon sirdogált és erősen köhögött.Elmentünk ugyan dolgozni de betettünk 1 szarufát és már jönnünk is kellett mert a helyi ügyelettről beküldték a picit a fehérvári korházba.Ezzen nem lehet játszani.A gyerek a legfontosabb!A munka le van ejtve.Majd ugyis alakulnak a dolgok.
  Szóval tegna szinte nem is dolgoztunk.Ma viszont megyünk.Zoli ügyel a gyermekeire.Ott fognak lent rosszalkodni a munkaasztal körül mivel a felesége bent maradt a picurral.
  Tegnap eladtam a régi enermax tápomat.Igy legalább faragtam az uj tápom árábol egy keveset.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap eléggé kusza napunk volt.Zolinak a nagyobbik fiát dokihoz kellett vinnie igy a sógorával ketten dolgoztnk fél 11-ig.Elég lassan haladtunk.Majd megjött Zoli is a 2 fiával akik egész nap elrosszalkodtak ott körülöttünk.Ma már óvodába mennek igy ha minden igaz nyugodtabban fogunk dolgozni.Eléggé le vagyunk maradva ahhoz képest hogy ma be kellene fejeznünk a szerkezetet.
  Ezen most nem idegesitem magamat mert ugye Gergő lebetegedéséről senki nem tehet és gygyuljon meg mihamarabb.Amugy szinte semmit nem csinálnak a korházban vele csak oxigénmaszkban alszik amibe állitólag be van keverve a gyógyszer is.Mivel nem javul ezért ezt kétkedve fogadom...Persze Vera csak sirdogál.Az ilyen még engem is rosszul érint lelkileg.
  Ma folytatjuk a szerkezetet.Remélem annyira haladni fogunk hogy holnap be tudjuk fejezni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nagyon jól haladtunk.Majdnem befejeztük a szerkezetet.Azért maradt mára is mit ténykedni.Viszek fényképezőt és lefotozom mit ténykedtünk.Tegnap 2 munka fixálodott le igy biztos nem fogunk éhezni októberig.NYAMI!Ez az év sokkal jobb lesz mint a tavaji.De ugye ugyis kell hamarosan uj VGA-t vennem. :D
  Amugy a meleg tejesen kikészit.Minden erőm elszáll ebben a kánikulában.Ebben a párás melegben alig lehet letüdőzni a levegőt.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap befejeztük végre a szerkezetet!NYAMI!Én ugy érzem nem futottunk rossz időt mert elég öszetett tető volt.

  Ma már lambériázunk.A héten mindenképpen be kell léceznünk.Erre minden esélyünk megvan.A jövő héten el kell kezdenünk egy ujabb tetőt és utána jöhet pest.
  Szép nappot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap már lambériáztnk.Majdnem körbe értünk.Illetve nem tudom Zoliék befejezték e mert én este 6-kor azt mondtam mára nekem ennyi elég...Azért mindennek van határa.Tudom hogy nyomni kell de ha sokáig maradunk akkor a másnapi teljesitményünk lesz zéro.Most reggel hulla fáradtan is ébredtem.Ma már lécezni fogunk.Remélem mindkét ember jön és akkor 2 felé tudunk menni dolgozni.
  Tegnap reggel majdnem nem indult el tálti.Megfigyeltem hogy párás időben iszonyat nehezen indul el.Már mami vontatott is de minthiába.Azután 1xcsak beindult.De csak alapjáraton volt hajlandó menni.Állitolag gyertyaprobléma.Ma veszek bele 4 gyertyát.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Bár ne lett volna igazam tegnap előtt.Zoliék fél orával maradtak csak tovább de tegnap meg volt halva.A teljesitmény értékelhetetlen volt.Szüksége van mindenkinek a regeneráciora akár belátja akár nem.Keményen visszaüt ha tulfeszitik a húrt.Tenap ketten a sógorával lécezgettek miközben én a másik sógorával a lambériázást fejeztem be és a vápapallózást készitettem.A mi teljesitményünkre is szépen kihatással volt az ő gyenge szereplésük.Ugy volt hogy ttalán holnap tudunk pihizni egyet de ez eluszni látszik.Ha ma nem dobunk egy nagyot akkor holnap is be kell mennünk hogy hétfőn be tudjuk fejezni a lécezést mert kedden el kell kezdeni egy ujabb tetőt.
  Majd alakulnak a dolgok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap sajnos ujra nem ugy haladtunk ahogy elterveztem.Zolinak a középső fia lebetegedett és el kellett vinnie az ügyeletre.Fél 11 volt mire visszaért.Addig hárman voltunk.Sajnos utána sem vetette bele magát tulzottan a munkába igy mérgelődtem eleget rajta.Mivel ugy éreztem hogy csak nekem fontos hogy hétfő estére meglegyünk neki meg annyira nem ezért ugy döntöttem hogy ma nem megyek dolgozni.Ezen ő picit kiakadt.Ő ugy számolt hogy ma és holnap lazán végzünk.Én viszont azt erőltettem hogy tegnap nyomjuk meg jobban és annyira jussunk el a lécezésben hogy hétfőn lazánn be tudjuk fejezni és ma pihi.Persze az s hátrááltatott bennünket hogy szélviharban kellett fóliáznunk.Idegileg teljesen leamortizálodtam.3x ütöttem arra az ujjamra ami végre begyogyult a szekercével valo bevágási sebből.Este 7-ig nyomtuk hogy valameddig eljussunk.
  Igy mára pihit rendeltem be magamnak.Persze ő ha akart volna akkor bemehetett volna dolgozni és behozni a lemaradást de ugy gondolta akkor ő sem megy.
  Ma autot szerelek.Megprobálom kideriteni miért indul olyan nyögve nyelősen tálti.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Új az avatarom!!!NYAMI!! :C :C :C
  Ráadásul 82 kiló vagyok mostmár csak. ;)
  leadtam 11 kilót olyan 2 hónap alatt. :P

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap állitottam tálti karburátorán.Nem értek ugyan hozzá de 1 db csavart találta és azon tekertem.Ugy néz ki talán jo irányba forditottam rajta.Majd meglátom a fogyasztása változik e.Szerintem a szerelők piszkálták meg..Nem tudom minek állitják el amikor tökéletesen működött.
  A tegnapi avatar osztáson kaptam én is uj arcot.Nagyon örültem neki.
  Megprobáltam erre a hétre rápihenni de nem tudom biztosan hogy sikerült e eléggé.Elsősorban az idegeimet fogja probára tenni az előttünk állo pár nap.Ma ugye be kell fejeznünk a lécezést.Holnap el kell kezdenünk egy tetőt, és holnapután fel kell mennünk pestre a következő munkánkhoz fogadni a faanyagot.
  A pest egy külön stressz számomra mert nem tudjuk még milyenek lesznek a körülmények.Egyáltalán meg tudunk e majd állni stb.
  Megprobálok nyugodt maradni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap lazán befejeztük a lécezést pedig csak hárman voltunk.Ennyit számitott az hogy pihentünk.Zoli kisfiát is hazaengedték a korházbol igy ő is lehiggadt picit.Már felemésztette az erejét az hogy nincs otthon a felesége és rá marad a munka mellett a 2 gyermeke és az egész háztartás.
  Tegnap postán kaptam egy bontatlan tubus szuper erős ragasztót.Itt a PH.-ról küldte egy srác mindenféle téritési dij nélkül.Igazábol nagyon megható volt ez a gesztus tőle.Jó tudni hogy vannak még ilyen emberek akik önzetlenek és nem azzal a mottoval élnek hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is". Valahol megprobálok én is igy élni és nem törtetni.Szóval köszönöm neki.(ssolitude :R )

  Ma egy egyszerű tetőnek állunk neki.Holnap pedig fel kell menni pestre ledaruzni a faanyagot és a cserepet.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap elkezdtünk egy ujabb tetőt Velencén.Ma pesten leszünk ledaruzni a faanyagot ésa cserepet.Sajnos nem tudom pontosan hol leszünk és ez egy picit idegesit.Nem szeretek igy a vakvilágba odaesni valahová és majdcsak lesz valami...
  Ha minden igaz lesz ott egy másik ácsbrigád is akik el is kezdik a tetőt csinálni.Jelen állás szerint ugy van hogy ők megcsinálják a szerkezetet mi pedig deszkázni és lécezni fogunk.Mivel van most itt a környéken melo ezért lehet megprobálunk kihátrálni ebből a munkábol.Persze csak akkor ha a másik brigád időre be tudja fejezni a tetőt.
  Majd alakulnak a dolgok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap érdekes napunk volt.Reggel felmentünk pestre fogadni a faanyagot.Szakadt az eső és persze esőkabátot nem vittünk.Rendesen bőrig áztunk délelőtt.Mivel a dru csak tegnapra volt kérve ezért mindent odaömlesztettek egybe.A komplett faanyagot és a cserepet is.Egy másik brigád neki is állt a tetőnek.Nekünk bőven van másmunkánk igy majd csak lécezni, deszkázni és cserepezni megyünk fel.Mivel a daru elfoglalta az egész utcát széltében ezért le kellett zárni.Mi azért behajthattunk természetesen.Ennek ellenére hogy le volt zárva az utca megbüntetett a centrum parkolo kft.Nyami!Érthetetlen....
  Mindegy.Ma befizetem a büntit és kész.
  Ma folytatjuk Velencén a tetőt.Kicsit fáradt vagyok de ez gondolom a tegnapi elázásbol és stresszelésből is következik.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon fáradtan ébredtem.Tegnap jol nyomtuk és este meccset is végignéztem.Nem szoktam hozzá a késői fekvéshez és ez most meg is látszik rajtam.
  Tegnap a tetőszerkezetet állitottuk már.Mivel nincs födém ezért egy faállványt csináltunk középre.Vlt egy szerencsétlen megmozdulásom.Van egy kisebb rész ahol van egy maradék gerendás födém rész és arra akartam leugorni az állványrol.Ez cirka 1m magas lehetett.Zsalutáblák voltak összehányva oda.Annak a tetejére ugrottam rá.Szerencsétlenségemre a felső tábla billegett és amint ráugrottam kifordult alolam én meg nekiestem a kéménynek.NYAMI! A jobb kezemen a könyököm alatt jol bedagadt.Amikor beütöttem szonyatosan fájt.Ma már javulgat a helyzet.
  Délután előbb jöttünk el mert Zolinak telefonáltak hogy az aposa totálkárra vágta a kocsijukat.Nem ő volt a hibás.Nem lett baja.Be is fejeztük azonnal a munkát és spuri haza.Szegény Zliéknál fogyatkozik a családi gépjárműpark.Előbb a mondeo dől ki alólunk most meg az az auto semmisül meg amit kölcsön szoktak kérni ha menni szoktak valahová.Most ugyan tálti náluk van.És remélem vigyáznak rá.Már sok helyre elvitt az a kocsi gond nélkül.
  Ma folytatjuk a tető állitását.Nem egy bonyolult tető igy gyorsan haladunk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap éppcsak haladgatunk.mehetett volna gyorsabban is a munka de gondolom a nagy meleg miatt nem ment ugy ahogy szerettem volna.Talán a fáradság is közre játszott.
  Ma remélem jobban fogunk haladni bár nem szeretnék ma teljes napot dolgozni.Jol jönne egy kis pihi.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  A szokásos hajnali ébredés befigyelt.Hiába pihizünk ma ez már csak igy marad.Amint pirkad kipattan a szemem és onnantol már nincs lustizás.Felkelek és mosakodás, fogmosás, kávé, és gép elé ülés.
  Tegnap szépen haladtunk pedig nagyon meleg volt.Folyt az izzadság rolam rendesen.A nagyobb tetőrésznél a szarufák már állnak és a szelemenek és a fogópárok is a helyükön vannak.Már csak a födémnek a függesztő szerkezetét kell elkésziteni.A hétfői nap nagy része erre fog rámenni.Utána tudunk nekiállni a garázstetőnek.Ennek aért nem álltunk neki mmert már most modositották.
  Majd alakulnak a dolgok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap volt egy éve hogy elkedtem irni ezt a naplot.Sok minden történt velem és a kezdeti bizonytalan lépések után szépen kialakult hogy mit irok ide le és ez napi rendszerré vált.Egyszerűen beépült az életembe.A családomból senki nem tudja hogy irok.Mivel jól esik kiadni magambol ami történik velem ezért folytatom az irást.
  Bevallom ez nem a teljes életem.Azokat a dolgokat jegyzem le ami az adott pillanatban eszembe jut.Örömök, bánatok, vidám és szomoru dolgok.Mivel van bennem még mindig egy természetes gát ezért a legmélyebb és legbensőbb dolgokat nem irom le.Az tull személyes lenne.Nem szeretnék kiadni senkit a szeretteim közül.Mivel én őszinte ember vagyok ezért magamat nem féltem csak adott esetben a történések mást kellemetlen hellyzetbe hozhatnak amit nem szívesen vállalnék fel.
  Ez lehet majd idővel oldodni fog...
  Tegnap édes semmittevés volt.Itt a hangsuly az édesen van.
  Ma viszont ujra melo.Ráadásul rekord meleggel.NYAMI!
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap piszok meleg volt.Érdekes hogy arra számitotam hogy csak lődörögni fogunk de annak ellenére hogyömlött rolunk az izzadtság egéészen jól haladtunk.Reményeim szerint ma befejezzük a tetőszerkezetet.Mondjuk elérkeztünk a legcumisabb részhez amit a kőművesek az épitéésvezetővel karöltve átterveztek és mi most oldjuk meg hogy a tető kifusson rá egy szinteltolásos ereszvonallal .Szóval ma valahogy ezt ki kell szenvednünk..
  Valahol izgalmas ez a kihivás de mivel alig van időnk ilyenekkel vacakolni ezért nem jött jókor.
  Jut eszembe.A fényképezőt akkor el is kellene vinnem.Persze ha nem felejtem el indulásig.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap piszok meleg volt.Egy pillanat alatt leizzadtam.Na meg forrt az agyam is mert Zoli reggel mondta hogy ő inkább egyedül lambériázik amig mi megcsináljuk a Zsolesszal a garázstetőt.Persze a garázsnál még az egész tetőt ki kellett találni hogyan fog menni és mindent kiszámolni.Gondoltam magamban -király.Egyedül szívjak ő mag ellazázik a lambériázással.Ez igy is történt.
  Eyedüli megnyugvás hogy taliztam egy kedves ismerősömmel és a kisláányával.Teljesen elolvadtam attol a tüneménytől.
  Ma remélem befejezzük a garázstetőt .Még az este kiderült hogy le kell lógatni hátrafelé az ereszt egészen mert akar egy fatárolo részt is a tulaj.Nagyon fini volt hogy már kiszabtam pár szarufát és fel is rögzitettük miután ez kiderült.Még azt is ki kell szerkesztenem...Szóval ma sem lesz nyugis napom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Azt elfelejtettem beirni hogy mami kocsiján tegnap szétment a hütő.Gyakorlatilag annyira szétrepedt hogy javithatatlan.Egy utángyártottat tudunk legolcsobban beszerezni hozzá ami 20 rugo.Ennyit a videokártya vásárlásomrol.....

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap nagyvonalakban befejeztük a tetőszerkezetet.A meleg már nagyon megtépázta az erőnket igy egyre lassabban haladunk.Azért közre játszik a gyengébb szereplésünkben az is hogy időben vagyunk.Szombatra kell befejezni a fóliázást lécezést, és akkorra megleszünk.Ma már ezt fogjuk csinálni.Lambériázunk és lécezünk.
  Tegnap elkészült mami kocsija.Potom 30 rugo volt a javitása.Miután hazajöttek fel szeretett vplna porszívozni erre bedöglött a porszívó.NYAMI! Remélem ma semmi nem fog elromolni..
  Az utolsó 1 hét termése:hajszáritó,auto,porszivo.
  Ma remélem mérséklődik a meleg picit.Éjel volt egy kisebb vihar.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap befejeztük a szerkezetet és a lambériázást is 99%-ban.Ma már lécezünk.Persze a fényképezőt itt felejtettem az asztalon igy kép nincs.
  Mostmár csak majd ha be lesz lécezve a tető akkor fogom elvinni a gépet.Kiváncsi vagyok hogyan fogunk ma haladni.Holnap be kell fejezni a lécezést és foliázást mert a tulaj pénzt hoz a fővállalkozonak.És nem szeretnénk kimaradni a pénzosztásbol.
  (én már szeretnék alaplapot vagy vga-t venni :) )
  Jut eszembe!Tegnap semmi nem döglött be. HURRÁ!!!
  Ráadásul a megrendelt MX2 hővezető pasztám és a hütőviz adalékom is megérkezett.Ugyhogy hétvégén leengedem a vizemet és kitisztitom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap annak ellenére egészen jol haladtunk hogy Zoli nagyon fáradtan érkezett a munkába.Elöző déluán neki még oda kellett ugraniaés körbelétrázni a móri tetőt a szellözőszalag felütése végett.Este 9-re végzett mert a sógora nem volt hajlandó elmenni segiteni neki.Ő a segédmunkásunk.Azt hiszem amint enyhül a tempo ki fogom ebrudalni a csapatbol.Ilyen emberre nincs szükségünk.Ha ezt tudom inkább elautozunk plusz 50km-t és lemegyek én is segiteni Zolinak felütni a szalagot.Érthető volt hogy nemcsak fáradt de bosszus is volt Zoli.
  Mondjuk azért negy részét beléceztük a tetőnek.Ma befejezzük a lécezést és leszegünk.Már odakészitettem a fényképezőt nehogy itthon felejtsem.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap befejeztük a lécezést és nagynehezen kifizették a pénzünket.De szinte hisztizni kellett mert a vállalkozó hiába kapta meg a tulajdonostol a pénzt ő ug gondolta máshogy osztja el mint ahogy jár vagy megbeszéltük.
  Ma pihi.Az uj biost kiprobálom amit kiadtak a lapomhoz de semmi extra.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit megkéstem.Ez nem azért van mert bealudtam hanem azért mert megleptem a gyerekeket egy használt pc-vel és arra telepitettem rendszert.Viszont nem arrol irok mert még teljesen szűz a rendszer és ujabb fél óra kellett volna mire netet beállitom meg az alapdriverek felkerülnek.
  Tegnapi egyik hirtelen est akcionk ez a gépvásárlás volt.Amugy délelőtt vettünk egy szívattyut ami szerintem felesleges volt de mami nagyon erősködött.
  Ma cserepezést kezdjük meg és a csatornavasakat felütjük.
  Szép napot mindenkinek.
  Majd el felejtettem!
  Vettünk egy digitális szobamérleget is.És már csak 79,3kilo vagyok!!!!NYAMI!!!

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nagyon jol haladtunk.Behordtuk az öszes cserepet az utcárol az épület mellé délig és utána még felütöttük a szellöző szalagot és szellöző lécet is.A csatornavasakat is feltettük.Ma viszünk cserépfelvonot és cserepezünk.Estre biztosan kileszek.
  Most a gyerekek gépéről irok.Egész fürge ahhoz képest hogy olcsopénzért vettük.Semmi komoly.Egy 2,6ghz-es HT-s norti.1giga ram és egy 7600gs.Jól ellesznek ezzel a gyerekek.Vagy lehet hogy éppen én fogom használni mivel netezni bőven elég ez is.Nem kell ahhoz a 4 mag...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  jó reggelt.

  Tegnap elhagytuk a farkunkat olyan kemény napunk volt.Cserepeztünk.Mivel csak tegnapra volt nálunk a cserépfelvonó ezért minden cserepet fel kelett nyomnunk.Este fél 8 körül végeztünk.Meg is lett az eredménye.A mérleg 78.3kilot mutatott.Szóval kiváló zsirégető dolog a cserepezés..
  Ma már vágjuk a cserepet és a kéményszegély bádogot tesszük fel.
  Gondolom ma csak szédelegni fogunk.
  Mondjuk a cserép kereken 1 raklappal kevesebb lett.Remélem azt ma potolják.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap ugy volt ahogy jósoltam.Reggel ugy tünt egy pillanatig hogy be tudjuk fejezni a cserepezést de olyanok voltunk mint a félig feltöltött akksi amivel elkezdesz fénykpezni és a 10. kép után lemerül.Szóval estére teljesen kifeküdtünk.Ráadásul éjjel Zsani jött át hozzám hogy betalált egy nagy bogár a szobába és azonnal tüntesem el.Mindez hajnali 3/4 1-kor.Egy elefántot sem láttam volna meg pár percig nemhogy azt a sáskát ami berepült.Végülis fél óra hajsza után megoldottuk az ügyet Imrussal.Utána visszazuhantam az ágyamba és szundi reggelig.Mivel volt ez a kis közjáték ezért engedélyeztem egy pici lustit magamnak.
  Ma reggel el kell ugranunk egy rajzért amit most kell majd csinálnunk tetőt.Gyorsba egy árajánlatot adunk rá és utána rány Velence befejezni ezt a tetőt.Jut eszembe!Fényképező....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap reggel elmentünk az egyik következő munkánk rajzaiért.Kisit meglepődtem mert egy hatalmas tetőt kellene csinálnunk.ezt még át kell gondolnunk hogy bele merjünk e vágni.
  Befejeztük a tetőt Velencén.Végre volt egy napunk amikor előbb végeztünk és talán sikerült kicsit kipihenni magunkat.Már ránk fért.
  Ma ujra cserepezni fogunk Móron.Reggel elvisszük a felvonot és péntek szombat megszórjuk egész cseréppel a tetőt.Hétfőtöl sukorón kell kezdenünk egy pici tetőt.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nekiálltunk a móri tető cserepezésének.Iszonyatosan fáradtak vagyunk már és ez meg is látszódott a teljesitményünkön.Szegény táltival hoztk el a cserépfelvonót és az összes nagytagot ráraktuk.Majdnem megszakadt.Még ma visszavisszük ahonnan béreltük de ez volt az utolsó hogy ennyire megterheltük.
  Ma segiteni fog Zoli apósa is csereezni igy hárman leszünk.Mivel nincsen megszabva az hogy beszórjuk az összes egész cserepet ezért nem izgulok.Jutunk amig jutunk.Szerintem egy fél 5-nél nem maradunk tovább.Ugyis vissza kell vinni a felvonot még.
  Tegnap vettünk egy lézernyomit.Szükség volt rá az árajánlatok és faanyg szükségletek kinyomtatására.A másik nyomtatonk full tönkre ment.Sajnos ez van.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Hulla fáradt vagyok de kivágott az ágy.Kisajtolja minden erőmet a cserepezés.Tegnap nagyjábol benyomtuk móri tető cserepezését.Ez olyan 80%-a az egész cserepeknek.Visszavittük a felvonot is.Szegény tálti izzadt rendesen.
  Ma pihi.Illetve Zoli gépe nálam van igy at szervízelem.Délután forma1-et nézek.Nagyjából ezek a terveim.De még bármi lehet.
  Kellene vennem egy sata dvdirót a gyerekek gépébe.
  Lehet elmegyünk a médiába és megnézzük van e olcsó.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap a pihenésé volt a főszerep.2x 1 óráácskát hunytam napközben hogy az erő visszatérjen belém.Ugy érzem fel is töltődtem.Zoli gépét átnéztem és picit rendbe tettem.Elméletileg holnap kötik nekik a netet és ezért tettem fel virusirtot is.Kicsit felkészitettem a netezésre hogy náluk ne legyen semmi gáz.
  Megnééztem a forma1-et ami egy agyrém volt és anyósomnál készitettem egy tetőcsomagtartót táltira.egy jó masszivat.Ma mami átfesti és valamikor kicseréljük.A felvono eléggé lenullázta a gyárit.
  Ma elkezdünk egy pár napos kis tetőt.Nem tudom még milyen lesz.Mindössze egy skicet láttam belőle.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap elkezdtük az uj tetőt Velencén.Rögtön egy késéssel nyitottunk mivel Zoli elaludt.Kész voltam tőle!Nincs amit jobban gyűlölök mintha elkések valahonnan.Az egész abbol adodott hogy Zoli nem használ ébresztőorát csak amikor megébred akkor jön.Persze ilyenkor alszik be amikor időre kell odaérni.
  amikor odaértüünk akkor meg kiderült hogy az üdülőövezet miatt nem zöröghetünk 8 előtt.De ezt olyan hangsulyal közölték hogy legszívesebben ott hagytam volna az egéészet a fenébe.Ilyen kis ujgazdagok...
  Azért tulléptünk rajta és nagynehezen nekiálltunk a munkának.Persze a hangulatunknak nem tett jót ez a közjáték.
  Ma folytatjuk a szerkezetet de nem megyünk olyan korán.Majd ráérünk fél 8 felé odaérni.Megreggelizünk szépen és 8 után zöröghetünk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap elég lehangolo idő volt.El is áztunk párszor.Ez rányomta a munka mennyiségére a bélyegét.Azt nem mondom hogy nem haladtunk de nem olyan elánnal mint terveztem.Remélem ma azért sikerül majd belehuznunk.Jó volna ha ma nemcsak a szerkezettel tudnánk végezni hanem lambériázni is tudnánk.Majd meglátjuk hogy mi lesz.
  Tegnap Zoliéknak bekötötték az internetet.Két éve dolgozunk együtt és ennyi idő alatt ért el oda hogy szerzett egy számitógépet és most már internet is van.Nem szabad betunyulni.Haladni kell a korral.
  Gondolom ma ezer kérdésre kell válaszolnom neki.Ezt szívesen teszem.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap is mintha békjó kötötte volna guzsba kezünk és lábunk annyira lassan haladtunk.Egy egészen pici kis munka ez mégis nagyon lassan haladunk.Zolival éppen azt beszéltük hogy ennek a helynek van valami negativ hatása ami hátráltat a normális előrehaladásban.Azért tegnap végeztünk a szerkezettel.Ma már lambériázunk és lécezünk.Mivel nem nagy a tető ezért esetleg OSB-t is elkezdjük rakni.esetleg....(ahogy eddig haladtunk szinte esélyt sem látok rá)
  Zoliéknál nagy az öröm a net miatt.Rácuppantak szépen .Ugy látom van bennük elég információéhség hogy komolyan függővé váljanak vagy csak simán beépüljön a mindennapi életükbe ez a szerintem nélkülözhetetlen dolog.Tegnap este 8 után még telefonon segitettem neki beregisztrálni egy helyre ahol a forumon hozzá akart szólni.Majd ma meghallgatom hogyan sikerült neki.Örülök hogy nyitott volt a pc.-reés a netre.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap szépen indult a reggelem.Táltibol kifogyott a benzin mielőtt beért volna Zoli fehérvárra.Azt hittem sokkot kapok.Nem tudom mi van vele de egyszerűen nem nézte a benzinszint jelző mutatot hogy egy mutatovastagsággal a nulla(!) alatt áll!!!Ez kicsit kikészitett.
  Ennek a közjátéknaöszönhetően a napom is eléggé szar lett.Azért haladgattunk de nem akkora elánnal.Ugy tervezem hogy holnap estére befejezzük ezt a tetőt és végre megszabadulunk innen.
  Tegnap belambériáztunk és elkezdtük az OSB lapozást.Ma ezt kell már csak befejeznünk és délután már tolhatjuk a zsindelyezést.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap befejeztük a tetőszerkezetet és már csak a zsindelyezés van hátra.Vagyis azt is elkezdtük ésegy 8m2 fel is ütöttünk belőle.Ma addig fogunk maradni amig be nem fejezzük.Ez ovatos becslésem szerint kb. egy gyenge napos munka.Meglátjuk...
  Tegnap vettem Zoli gépébe egy 7600gt-t.Ma elhozza és bepitem neki.Teszek fel egy két játékot is ami elfut rajta szépen.
  Holnapra mami tervez valami kirándulás félét de én nem rajongok az ötletért.Akkor pihenés nem lesz.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit bealudta mert éjel negyed 2 felé megébredtem.Magam sem tudom mi volt velem.Ideültem gépezni és ez lett belőle.Tulaludtam a szokásos reggeli kelésemet.
  Tegnap nem tudtuk befejezni a tetőt Velencén mert elfogyott a zsindely.Ez is csak velünk eshet meg.Még hiányzik 2 csomaggal.Igy hétfőre tolodott a befejezés.Nagyon boldog voltam..
  Ma talán balcsi.Ezt még nem tudom.Én szeretnék pihengetni kicsit.Zoli gépébe már beszereltem a vga-t és feldobtam neki 5 játékot.Még felteszek párat hagy játszanak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ujabb hétfő.Elrohant ez az egy nap pihi mintha nem is ett volna.Tegnap szinte egész délelőtt a Zoli gépét telepitettem és csak délután tudtam pihizni igazán.Mivel nekem nem volt kedvem lemenni a balcsira igy csak mami és Zsani ment le fürcsizni.Ők 2 után indultak és este fél 8 fele érkeztek meg.Imrus inkábbvelem maradt.Szóval a lányok pancsiztak a fiuk pedig gépeztek.
  Ma nem tudom mi lesz a munka mert be kellene fejezni Velencét de ahhoz anyag kell.Vagy Mórt kellene csinálnunk.Előbb remélem Velence lesz a soros mert benne áll az összes pénzünk.
  Lehet ha meg tudok egyezni egy fehérvári sráccal akkor egy picivel jobbra cserélem a vga-mat.Egy 8800GT lenne.Annyim szerintem van amennyit rá kellene fizetni és innen keönnyebben váltok majd feljebb.Ez még titok.Mami nem tud rola.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés