Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon jól aludtam. Este bevártam édest hogy együtt tudjunk elaludni. Ez nagyon fontos számomra. Épp időben jött meg mert már majdnem bealudtam. Sokkal édesebb az elalvás ha mellettem van és még elmeséli mi volt a munkahelyén. Nem is ébredtem fel csak fél5 után. Szóval picit bealudtam. Szegény életem még aludt volna csak én nem hagytam. Kamillateát kellett főznie hogy kezelni tudjam magamat.
  Tegnap egyedül dolgoztam mert Zoli legkisebb gyermeke megbetegedett. A lépcső vasalását fejeztem be. Pont elég is volt ennyi szombatra. Még hazaértem mielőtt szerelmem indult volna dolgozni és tudtunk pár szót váltani. Annyira örültem neki!
  Ma pihizünk. Tegnap délután kitakarítottam hogy ma ne rabolja ez az időnket. Azt tervezzük hogy cunci ablakát műhóval befújjuk hogy mire hazaér teljesen mikulás hangulata legyen a szobácskájának. Már megjött hozzá is a mikulás. Kapott csokit és eperkés füzetet. Na és persze a sok hiszti miatt jár a virgács is! ;]
  Szép nyugodt Mikulást mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon hullán ébredtem. Már minden rendben van de érthetetlen okokból egyszerűen nem tudtam felkelni. Túl nagy volt a vonzása az ágyikónak.
  Tegnapi napunk nagyon nyugis volt. Reggeli gépezésnél végigvittem a COD-ot. Addig édes szépen durmolt még egyet. Majd reggeliztünk és kigyalogoltunk a messzebb lévő spar-ba ahol vettünk műhavat és sablonokat hozzá. Cuncikának készültünk a mikulásra. Az ablakra fújtunk házikót, hópelyhet, szánkózó gyerekeket, hóembert, szarvasokat és fenyődíszeket. Nagyon szuper lett. Utána ebédeltünk is és egy összebújós kis durmit rendeztünk. Ébredés után elsétáltunk a pékségbe mára nekem zsemléért. Egész sokat gyalogoltunk tegnap. Kellemesen elfáradtunk a friss időben. Miután megjártuk az utat picit pihiztünk és nekiálltunk kirakózni. Egy 2000db-os képbe fogtunk bele. Mondjuk én csak fél órát bírtam mert össze folyott a szemem előtt a sok apró darabka. Ripsz ropsz este lett és érkezett haza cuncikánk. Nagyon örült neki hogy ide is jött a mikulás. Pici játék az új játékokkal és fürcsi után korai fekvés. Dióhéjban ez történt tegnap.
  A héten délelőttös édes. Ma 6-ra megy dolgozni és sajnos egész hétvégén nyomni fogja. Pont amikor cuncika nálunk van. Hurrá.... :((
  Mi valszeg a lépcsőzsalut fogjuk befejezni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugis éjszakán vagyunk túl. Mindenki szépen szundikázott. Édes még tudna aludni de inkább felkel velem. Picit mérgelődök mert ma szabadnapos lett volna de berángatták dolgozni. Ennek ő sem örül túlzottan.
  Tegnap nem történt semmi érdekes. Én keltettem reggel cuncikát és mi vittük oviba. Mivel korán mentünk összevont csoportba kellett mennie ami szerencsére a héten az ő csoportszobájukban van. Mondjuk szeret oviba járni így nincs semmi sírás reggel. Lehet ma is mi visszük oviba. Feltéve ha Zoli ovis gyermeke ma sem megy..
  A lépcsőzsalut fejeztük be tegnap. Be is betonozták délután ami azt jelenti hogy ma mát lépcsőn mehetünk fel a tetőtérbe nem kell létráznunk. Annyiféle munkánk van hogy nem is tudjuk mit fogunk ma csinálni. Lehet párkányt zsaluzunk vagy lécezünk vagy tetőszerkezetet készítünk. Majd meglátjuk mihez hoznak anyagot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit nyúzottan ébredtünk édessel. Egyikőnk sem aludt valami jól. Nem tudom mi lehet ennek az oka. Remélem nem valami rossznak az előjele volt ez. Tegnap előtt este olyan kis csendes volt édesem. Sajnos nem tudtuk akkor még mi lehet az oka. Lehet előre jelezte a tegnapot a lelke. Valami delegáció érkezik a boltba ahol dolgozik és berendeltek mindenkit. Őt is. Ahol ennyi nő dolgozik ott nagy a marakodás és az egymásra köpködés. Ebben édes nem vesz részt de őt bántják rendesen. Persze csak a háta mögött...Csupa puhatestű állatka. Nem is beszélve arról hogy megint jóval kevesebb fizit kapott. Az eszem megáll. Ma is megy dolgozni és ma a főnökasszonyával lesz. Megbeszéltük hogy megkérdezi valami baj van e a munkájával. Ő egy rendes nőci. Szerintem úgyis elmondja ha valami gáz van vele.
  Mi tegnap akác kerítéselemeket csiszolgattunk a kocsibeálló alatt. Egész nap szakadt az eső és most is esik ahogy látom. Gondolom ezt fogjuk folytatni. Vagy esetleg kitalálnak valami más munkát. Jó volna ha elállna az eső mert sok fontosabb munkánk lenne ennél a vacakolásnál..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Sajnálattal látom hogy a lekérésszámok eltűntek a PH-ról. Ez kicsit bosszant mert követtem hogy alakul a napi olvasottságom. Remélem csak átmeneti üzemzavar mert nekem hiányzik.
  Az éjszaka nyugisan telt. Nagyon mélyen aludtam. Este még lefekvés előtt jól bezabáltam és tele pocival szenderültem álomba.
  Tegnap semmi különös nem történt. Reggel volt még egy kis eső de utána már nyugodtan tudtunk dolgozni a tetőn. A vízcsendesítő részt csinálgattuk hogy ma már tudjunk fóliázni. Valszeg ma szélvihar lesz emiatt. Szélcsendben még soha nem fóliáztunk...
  Ma szabadnapos édes. Örül is neki mert holnapra berendelték dolgozni. A héten csak 1 szabadnapja lesz. Nem vagyunk boldogok ettől..
  Ma csak egy ilyen kis rövidke bejegyzést teszek. Megpróbálok utánaolvasni mi van ezzel a lekérésszámlálóval.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Sajnos nem állították még vissza a lekérésszámot. Szerintem nem is fogják bár kértem az illetékes topikban. Ez van..
  Elég szarul aludtam. Tegnap este cuncikám kivágott egy hisztit az apja végett. Hogy ő ott akar inkább lenni. Biztosan benne volt az hogy nem aludt ebéd után de mégis nagyon rosszul esett. Szegény édes itta meg a levét mert ilyenkor bezárkózom és csak vagyok. Ő pedig nem tudja feloldani a feszültséget bennem. Ma reggel meg tudtuk beszélni a dolgot és remélem a lelke is megnyugszik. Imádom őket és picit változnom kell ez ügyben. Meg kell szoknom hogy néha becsúszik egy-egy ilyen hiszti is.
  Tegnap talpszelement fúrtunk le. Ma nem tudom mit fogunk csinálni mert megy a vakarózás milyen csatornát tegyenek fel. Amit a tulajdonos szeretne az egy dizájnos szar. Mi ragaszkodunk az átszellőzéshez de ezt a vacak csatornát csak úgy lehet feltenni hogy lezárja a légrést. Ha viszont cseppentőlemezes megoldással alakítjuk ki az ereszt akkor baromi ronda lesz. Szerintem ma eldől a kérdés.
  Úgy néz ki a karácsonyi szent este a miénk. Vagyis estig miénk cuncika majd elviszi az apja és 4 napot nála lesz. Mit mondjak? Ez van. Mindenben támogatom édest...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit késésben vagyok. Édessel beszélgettünk a konyhában. Tegnap délutánra rendelték be és ilyenkor szinte nem is találkozunk. Reggel az a 2 óra és este híradó után leszaladunk cuncival egy kis nasiért hozzá. Ilyenkor egy gyors puszi és kölcsönösen megnyugtatjuk egymást hogy mindenkivel minden rendben. Ez bizony édeskevés! Ráadásul jövő héten végig ez a szak lesz..Kedd-szerda-csütörtök-péntek. Már most ki vagyok bukva. Szerdán volt szabadnapos és legközelebb jövő hét szombaton lesz újra az. Nyami. Sajnos nincs más munkalehetőség így tűrnünk kell addig amíg a cicusunk meg nem fogan. Este cuncika egy tünemény volt. Semmi hiszti semmi rapli. Ilyenkor egy angyal.
  Munka: A bonyesz tetőn ügyködtünk. A sokszög résznél dolgozgattunk. A derékszelement szabogattuk össze. Egész jól sikerült. Ma nem tudom hová megyünk. Lehet a kocsibeállót kúpozzuk le. Ki tudja még..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Szokásos vasárnapi későn kelés után vagyunk. Igaz már túl vagyunk a kávén és kioktatott édes a mosógép működtetésére. Ma ugyanis én fogok mosni. :D Édes vasárnapi műszakban lesz egész nap és én itthon rendezkedem cuncikával. Takarítgatunk, boltba megyünk, mosunk, teregetünk. Ilyesmit terveztem mára. Esetleg mami elhozza a gépüket amin annyira leharcolták a rendszert hogy el sem indul..Érthetetlen számomra hogy lehet ennyire kinyírni egy OP. rendszert hogy az hibaüzenettel el se induljon..
  Tegnap befejeztük nagysokára a kocsibeállót. Lekúpoztunk és jöttünk is haza.
  Holnap megyünk vissza a tetőt építeni.
  Picit izgulok hogy le tudom e kötni ma annyira cuncikát hogy ne legyen hiszti.
  Úgy látom a lekérés számlálónak búcsút mondhatunk. Ezt nagyon sajnálom. :O
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Hurrá! Van újra net!! Hajnal óta eddig senyvedtem mert nem volt netkapcsolatom. Na azért édessel kellemesen kitöltöttük ezt az időt.. :B
  Tegnap sajnos egésznapozott és kettesben voltunk cuncikával. Rendben volt minden velünk. Pár hiszti és pár kisebb veszekedés azért bejátszott. Mindketten csiszolódunk egymáshoz. Ez egy hosszabb folyamat mint vártam. Persze türelmes vagyok. A mosógép kezelését sikerült elsajátítanom és mostam is. Mostam volna még 2 adagot de kevés a szárítónk. Ma édes vesz még egyet és így nem lesz állandóan dugig tele a szennyeskosár.
  Délután 5-re végzet édesem és még elgyalogoltunk a pékségbe friss pékáruért.
  A héten ma délelőttös utána pedig délutános lesz életem. Szombat és vasárnap lesz szabados. Már nagyon várjuk!!
  Leesett éjjel kb. 2 centi hó .Cuncika biztosan örülni fog neki. Én annyira nem..
  Ma valszeg tetőt fogunk készíteni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem aludtunk valami jól. Szegény édeske lebetegedett egészen. Nagyon szomorú vagyok és egyben aggódok is érte. Ma reggel ő rendezi a gyerekeket oviba és bölcsibe és utána pedig délutánra mehet dolgozni. Még fodrászhoz is be van jelentkezve fél 11-re. Nagyon aggódok érte.
  Este kettesben leszünk cuncikával. Remélem nem lesz olyan hiszti amit tegnap este vágott ki. De szerintem ma este minden rendben lesz.
  Munka: hoztak faanyagot és nekiálltunk összerakni a sokszöget. Még a mai délelőtt egy része rá fog menni. Utána lécezni fogunk hogy a hó előtt be legyen fedve a tető.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyogisan aludtam ami meglepő a tegnap reggeli mizériám után. Elindultunk dolgozni és mivel nem töltöttük fel fagyállóval a kocsit ezért befagyott a hűtőbe a víz. Eljutottunk egészen 15km-t és felforrt az a csepp vizecske amit a motor maga körül ki tudott olvasztgatni. Nyami! Mint egy óriás ködfelhő úgy mentünk. Egy kútig elevickéltünk ahol feltöltöttük a rendszert és nagynehezen eljutottunk a munkahelyünkre. Arról nem is ejtek szót hogy volt asszonykámtól kértem 2 rugót tankolni mert elfelejtettünk pénzt vinni.
  Munka: Befejeztük a sokszög szarufázását délig és nekiálltunk lécezni.Mondanom sem kell hogy hihetetlenül lassan haladunk mert a hódfarkú cserép alá 15cm-ként kell ütni a lécet. Ma is lécezünk és fóliázunk. Kivéve ha bejön az időjósoknak a viharos erejű szél amit ígérgetnek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugodt éjszaka után vagyunk. Végre édes is jobban van aminek nagyon örülök. Még két napot kell kibírnia és utána 2 nap pihi lesz neki is. Már mindketten nagyon várjuk. Egyben a 8 nap melo nagyon sok neki, főleg úgy hogy közben beteg is. Én szerencsére már meggyógyultam és tálti is jól van miután feltöltöttük fagyállóval. ;] Szeretem ezt az autót! Amit kap tőlünk azt nem nagyon bírnák a mai modern verdák. Ő a maga kis 25 évével pedig mindent eltűr. Akkoriban még autókat gyártottak nem ilyen retkeket mint most.
  Munka: Tegnap léceznünk kellett pedig eszünk ágában sem volt kimenni a hóban csúszni mászni. Mi a vízcsendesítőt akartuk készíteni ami kevésbé veszélyes munka. Azért haladtunk egy darabot előre. Zoli le is fotózott a tetőn. Szerintem ma is lécezni fogunk.
  Cuncikám este minimális hisztit csapott csak . Ez simán belefért. Amolyan csajos hisztit vágott ki. Már most sajnálom a leendő pasiját.. :DDD
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Kicsit nyugtalanul alvós éjszakán vagyunk túl. Édes merő takony én pedig nem tudok jól aludni ha ő sem alszik jól. Ez valami tudat alatti izé.. Majd holnap már rendben lesz minden .. Édesnek ma jár le a folyamatos 8 nap munka aminek mindketten nagyon örülünk. Már nagyon hiányoznaik a közös esték. Cuncikával egyre jobban elvagyunk esténként. Minimális hisztivel lep csak meg mostanában. Ezek is csak amolyan " minihisztik" . Most 2 hétig nálunk volt és lassan el is jutottunk arra a pontra amiből már rendesen lehet rombolni. Felépítgettem vele egy egész közeli kapcsolatot amit a hétvégén az aapja szépen le fog rombolni. Ez van..Ez a harc még egy darabig menni fog. El kell jutnunk arra a pontra hogy cunci el tudja maga dönteni neki mi a jó és nem lehet befolyásolni őt.
  Munka: Tegnap iszonyat hideg szél fújt. Befagyott a seggünk. Léceztünk is és a vízcsendesítőt is csináltuk. Kitöltöttük a napunkat de igazán nem haladtunk. Ma ugyanezt fogjuk csinálni. Készítettünk egy szuper melegedőt ahol egy radiátor fűt. Ott eszünk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem aludtunk valami jól. Sokat fent voltunk édessel mert még mindig rosszul van és a keze is teljesen kirepedt több helyen annyira ki van száradva neki. Nagyon aggódom miatta. Kenegeti kézkrémmel de nagyon nehezen gyógyulgat neki úgy hogy közben dolgozik. Tegnap szerencsére letelt neki a 8 nap melo. Most két nap pihi jön. Szüksége is van rá mert egy ritka gyökér társaságba került akik rendesen rá szálltak. Sajnos nem válogathatunk a munkák közt így csak akkor tud majd megszabadulni innen ha végre állapotos lesz. Addig ki kell tartani. Nyilván kisebb az esély arra hogy megfoganjon a cicus ha egy stresszes helyen dolgozik de nincs mit tenni.
  Tegnap délután elvitte cuncikát az apja. Kicsit érdekes volt a szitu mert hiába mondta neki édes hogy nincs már az oviban Adri mégis oda ment érte. Ráadásul kiöltözött..Hmmm...
  Most 2 napig nem lesz cuncikám. Vasárnap délután megy érte az anyucica.
  Munka: Léceztünk és egy vápapalló rendszert készítettem. Nagyjából ez történt. Ma is lécezni és fóliázni fogunk. Tegnap majdnem odafagytam a tetőre. Fini idő volt..Mára még hidegebbet mondanak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Sikerült bealudnunk! :Y Ilyen is rég volt. Természetesen meg van az oka ennek is. Tegnap reggel elmentünk dolgozni ahol a munkaadónk azzal várt hogy neki túl lassan dolgozunk. Tehát új alapokra kell helyeznünk az együttműködésünket és ha nem tudunk megegyezni akkor kerít mást helyettünk. Picit vitatkoztunk majd összepakoltunk és eljöttünk. Fél 11-re már itthon is voltunk. Édes pont akkor ébredt fel. Szegényke nagyon rosszul volt az éjjel. Elmeséltem mi volt velünk és közösen elmentünk boltba. Akkor kezdett el esni a hó. Vettünk egy 3 méter körüli fenyőt. Az első közös karácsonyunknál nem lehet egy törpével ünnepelni. Még talpat kell kerítenem hozzá. Mire hazaértünk a fával tiszta hóemberek voltunk. Miután hazaértünk ettünk és összebújtunk . Na ez volt a hiba mert elaludtunk és ez a bealvás pont annyira volt elegendő hogy vagy éjfél legyen mire újra el tudunk aludni. Ennek következménye a késői ébredés. Ma biztosan nem lesz ebéd utáni szunyóka.
  Mondjuk lehet holnap nekem nem is kell mennem dolgozni. Ez azon múlik meg tudunk e újra egyezni a munkaadónkal. Ha nem akkor pont karácsony előtt leszek munkanélküli. Nyami..
  Mondjuk nem aggódok mert biztosan találunk majd valamilyen munkát.
  Délután megy édes cuncikáért pestre. Kíváncsi vagyok mennyire vadították el tőlünk. Most volt 2 hét velünk amikor szépen felépítgettem valamit vele. Remélem azért nyomokban maradt valami benne ebből.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma időben ébredtünk. Édes megy dolgozni délelőttre most 3 nap. Szerencsénkre a 24.-e szabadnapos lesz neki így azt a kevés időt együtt tudjuk tölteni cuncikával amit kaptunk. Tegnap már kora délután elindult cunciért pestre és este 10 volt mire hazaértek. Leesett 20centi hó és megállt az élet kis hazánkban. Elképesztő! Na de szerencsére már itthon vannak. Cuncika nagyon aranyos volt. Egyelőre nem érezni hogy nagyon ellenünk hangolták volna őt. Mondjuk most derült ki hogy az apja miután felveszi őt bemennek az oviba csevegni az óvónőkkel. Nem is lenne baj ezzel csak erről elfelejtettek értesíteni bennünket az óvónők... Azt hiszem januárban lesz egy pár kérdésünk hozzájuk.. Vagyis én azonnal a vezető óvónőhöz mennék ezzel a dologgal. Majd édes eldönti mi a helyes.
  Tegnap nagyon jó napunk volt. Végig együtt voltunk édessel. Amikor elment akkor pedig lekötöttem magamat takarítással. Rendbe szedtem a lakást. Mosogattam , mostam, felmostam. Ilyesmi.
  Munkáról egyelőre semmi hír. Ma fog eldőlni hogy van e még munkánk vagy más után kell nézni.Ha ma nem dolgozunk akkor szerintem beleteszem a fenyőfát egy talpba.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit szomorúan de semmi esetre sem elcsüggedve ülök a gép előtt. Tegnap bizonyossá vállt hogy megszünt a munkánk. Gyakorlatilag egy hosszabb folyamat következménye volt ez ami egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlott le. Sajnos mi voltunk ennek az áldozatai. Itt mutatkozott meg hogy a jó minőségű munkára jelen esetben nem volt igény csak az olcsó és gyorsra. Mi ezeknek a kritériumoknak nem tudtunk megfelelni. A munkaadónk ezért megvált tőlünk. A taktikája nagyon jó volt mert megvárta azt amíg az összes bonyolultabb szerkezetrészt megcsináljuk és most már akármilyen ácsot vihet oda mert minden rizikósabb rész kész van és ki van minden találva.
  Ezen nem fogok görcsölni mert jön a karácsony. Most leszarom a munkát és csakis a karácsonyra készülök hisz ez lesz az első közös karácsonyunk édessel és cuncikával. Nem engedem hogy bárki és bármi ezt elrontsa.
  Tegnap nem faragtam be mégsem a fenyőfát. Majd ma. Időm mint a tenger. Inkább házimunkában vettem ki a részem. Mosogattam és mostam. Ma takarítani is fogok.
  Munka:-nincs :P
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon szarul aludtam az éjszaka. Lebetegedtem teljesen. Vagyis most jobban vagyok de éjjel lázas voltam.
  Tegnap beletettük cuncikával a fenyőt a talpába. Ma délelőtt dolgozik édes és délután mikor hazajön felhozzuk és feldíszítjük a fát. Valszeg holnap reggelre megérkezik hozzánk a Jézuska mert estefelé viszi el az apja magához cuncikát.
  Mára különösebb tervem nincs. Pihengetek és azt a két ágat amit levágtunk a fenyő aljáról azt feldíszítjük cuncika szobájában. Lefújjuk műhóval és az apjától kapott díszeket rátesszük. Az lesz az ő külön kis karácsony fája.
  Munka ügyben picit előrébb mozdultunk. Január közepétől valszeg újra lesz munkánk. Addig elvegetálunk valahogy. Már félig meddig el is adtam az egyik vga.-t és abból is lesz közel 30 rugó. Jól fog jönni az a pénzecske.. Ha pedig jobban megszorulnánk akkor eladom az egész gépet és veszek helyette egy sima kis netezős vackot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Szép karácsony reggelét!

  Nagyon meghartódva ülök most a gép elé. Több okból fakad ez. Egyik az hogy az első közös karácsonyunk édessel és cuncikával a másik az hogy kaptam egy nagyon megható és gyönyörű szerelmes levelet ajándékba édestől. Nehezen találok szavakat.
  Már tegnap délután feldíszítettük a fánkat és hajnali kettőkor megérkezett a Jézuska is hozzánk. :B Már csak arra várunk hogy cuncika felébredjen és lássuk az önfeledt boldogságot az arcán. Igazi karácsonyi hangulatba kerültem. Hihetetlen jó érzés hagyni hogy szétáradjon bennünk az a valami ami boldoggá tesz minket.
  Tegnap még nagyon rosszul voltam és most sem vagyok épp nagyon jól de nem engedem hogy bármi is lehangoljon ezen a csodálatos ünnepen. Nem is engedhetem meg magamnak ezt a luxust mert pár óra és viszi el az apja cuncikát 4 napra.
  Sikerült eladnom az egyik vga.-t ebből lett egy kis pénzecske.
  Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Egyre szarabbul alszok éjjelente. Ennek lassan már nem az az oka hogy beteg vagyok hanem az hogy elkezdett bennem dolgozni a munkanélküliség. Nem vagyok egy lustálkodó ember és kifejezetten zavar hogy nem tudom mit fogok csinálni január elején. Igaz eladtam egyik videokártyámat de el fogom adni a másikat is hogy tutira legyen pénzünk elég addig amíg újra munkát nem találok. Addig pedig elvegetálok egy 5 rugó környéki szörnyeteggel.
  Na de nem panaszkodom hisz itt van karácsony a szeretet ünnepe és itt üldögél mellettem a szerelmem.(gyors csók :P )
  A tegnapi nap nagyon jól sikerült. Igazi ünnepi hangulatban volt mindenki. A lányok a szomszédban mézeskalácsot sütöttek a gyerekekkel majd oda is megérkezett a jézuska. Nálunk már reggel járt. Nagyon boldog volt cuncika.
  Teszek fel pár képet.
  ajándékbontás közben
  Balázzsal társasoznak.
  Készül a mézeskalács..
  Cuncika lebukott. Sutyiba a nyers tésztát eszi.. ;]
  Délután jött érte az apja és elvitte magukhoz. Igaz egy órával korábban jött de már megszoktuk tőle hogy nem nagyon tartja be amit mond.
  Szép karácsonyt mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Mostanában az éjszakai ébredések miatt a reggeli kelések is csúsznak. Ma éppen 7 előtt ébredtünk édessel. Az éjszakai ébredésnek most talán az volt az oka hogy nincs leterhelve a szervezetem és ezért nincs szükségem annyi alvásra. Egyébként ma a karácsonyfa alatt aludtunk cuncika ágyának a betétjén. Igazi romantikus éjjel volt. Nagyon szuper érzés összebújva aludni az átható fenyő illatban. Nyami!
  Tegnap elmentünk sétálni egyet a jó időben. Igazi tavaszi idő volt bár kicsit szemerkélt az eső. Majd hazaérve megebédeltünk és picit külön lefoglaltuk magunkat. Én vissza szereltem a vga. gyári hűtőjét és meghírdettem. Eszméletlen de a hírdetés feladása után pár percel be is foglalták és valszeg el is viszik. Veszek egy vacak netezős kártyát és addig kihúzom vele amíg nem szedjük össze magunkat picit anyagilag.
  Ma megyek délután a gyerkőceimért. Itt lesznek nálunk és holnap közösen meglátogatjuk apámat. Lehet reggel nem fogok tudni naplót írni mert itt alszanak ebben a szobában.
  Szép karácsonyt mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma még később ébredtünk de a gyerekek még durmolnak. Persze éjjel 2 után ismét felébredtem. Nagyon köhögtem és kijöttem teát inni. Persze édes is felkelt velem. Majd még vissza bújtunk durmizni.
  Tegnap simogató napsütésben sétálgattunk itt Móron és mivel itt túl sok látnivaló nincs beültünk a kocsiba és bementünk Fehérvárra. A gyerekekért 2-re mentem volna és addig volt majdnem 3 óra még. Édes vezetett odafelé. A belvárosban sétálgattunk és amikor már átfagytunk beültünk a plázába egy kávéra és beszélgettünk. Igazi meghitt karácsonyi hangulat van bennünk. Persze cuncika hiányzik. Hazafelé felvettük a gyermekeimet. Mami felhívott hozzájuk és ott vártam meg amíg a gyerekek össze szedik a motyójukat. Jó volt érezni hogy mamival is minden rendben van lelkileg. Érezni lehetett rajta hogy most boldog igazán ő is. Ez azért jó mert így sokkal jobban tudunk mi is beszélgetni. Tényleg mint egy igazi barát. A párjára sem haragszom egy picit sem. Nincs is okom rá..Itt egyedül az anyósom (aki szintén ott volt) nem tudja kezelni a helyzetet. Ő mintha levegő lennék úgy átnézett rajtam. Persze nagy ívben leszartam őt..
  A gyerekek jól érzik magukat itt. Nagy társasjátékozás megy. Cuncika 3(!) éves kortól ajánlott társasával nyomjuk. Ez a mi szintünk. Persze alázok mindenkit.. ;] :P
  Ma ebéd után megyünk apámhoz. Jó látni hogy készültek a gyerekek neki ajándékkal. Én is kaptam rajzot tőlük. Nagyon meghatódtam..
  Úgy néz ki már szereztem is vga-t a 4870 helyére. Egy olcsó kis netezős lesz helyette. A különbözetből pedig kihúzunk másfél hetet..
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma korábban vagyok. Visszafordítottuk az ágyunkat az eredeti poziciójába és máris jobban alszunk. Ezt édes is megállapította. Persze az elmúlt napok álmatlanságát nem ez okozta többnyire hanem amiket már írtam is. Ma éjfél után megébredtem de csak összebújtunk édessel és már aludtam is tovább.
  Tegnap elég hamar elszaladt a délelőtt. Lementünk boltba és ettünk. Majd gyorsan összeporszivóztam és nekiálltunk társasozni. Most mindenki nyert nem csak én. Jól éreztük magunkat mi is és a gyerekek is. Majd már gyorsan főzött édes és ebéd után indultunk is apámhoz. Ez egy nem túl hosszú látogatás volt. 4 körül már indultunk is haza. Kitettem a gyermekeimet anyósomnál és jöttünk is haza. Édes vezetett mert gyakorolnia kell. Egész jól érzi már az autót. Itthon Zoliék áthívtak bennünket egy fini halászlére így letudtuk a karácsonyi halevést is.
  Nagyjából ennyi történt. Ma pihizgetünk. Holnap megy édes cunciért.
  Készített pár képet a volt munkánkról Zoli amikor elkészültünk a sokszög szerkezetével azokat felteszem.Sajnos kevés kép készült és az is többnyire telefonos.. Kb. ezt várták hogy elkészüljön hogy ki tudják adni az utunkat.
  1
  2
  3
  Igazából nincs mit hozzá fűznöm a képekhez. Így dolgozunk. Ennyi..
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma már 1x átfagytam. Kikísértem édest a buszra. A kora reggeli közvetlen Mór-Budapest járattal elindult cuncikáért hogy végre 4 nap után haza hozza. Már nagyon hiányzik ő! Ha minden igaz délre itthon is lesznek.
  Az éjszaka nagyon nyugisan telt. Éjfélkor épp csak megébredtem és ránéztem az órára de már aludtam is tovább egészen az óracsörgésig. A tegnapi napunk nagyon nyugisan múlt el. 2x voltunk sétálni. Délelőtt elsétáltunk a postára csekket befizetni és beugrottunk a boltba pár apróságért. Majd délután elugrottunk újra a boltba. Délben a Zoliék áthívtak halászlére. Még volt belőle. Nyami :) Sokat bújtunk édessel és néztük a pocsék műsort a tévében.
  Végre eladtam a másik 4870-em is. Most édes pesten vesz át egy másik kártyát amivel kihúzom addig amíg javul az anyagi helyzetem. Egy passzív 2600XT-t vettem olcsóért. Ha beválik és nem érzem szükségét ennek az erős gépnek akkor lehet eladom az egészet és veszek netezni valami olcsó gépet. Ezt még majd meglátom. Egyelőre kivettem 60 rugót belőle és az most elegendő..
  Remélem nem hangolták ellenünk cuncikát a 4 nap alatt. Nagyon várom haza őket.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma nagyjából időben ébredtünk édessel. Én nyugisan aludtam a szokásos 1x éjféli ébredésemmel ő azt mondta nem aludt jól. Hiányzott neki az hogy úgy aludjon el hogy én átölelem őt hátulról. Ez a kedvenc elalvós pózunk . A kiskifli-nagykifli póz. Nyami. Most azért maradt ez el mert azt a kritikán aluli álom.net filmet néztük. Ez már annyira szar volt hogy meg kellett néznünk. :Y
  Tegnap hajnalban elment édes cuncikáért és dél körül már haza is értek. Úgy beszéltük meg hogy amikor már itt járnak a közelben akkor rám csörög én pedig kimegyek eléjük és közben viszem a vga-t is amit feladunk a postán. Ez meg is történt. Könnyen voltam mert közben édes pesten leüzletelte az új extrémerős 2600XT vga-t. ;] Most ezzel nyomulok. De legalább pénzt szedtem ki a gépből. Most egyelőre mást nem adok el. Ezzel a pénzzel elleszünk egy darabig.
  Cuncikával minden rendben van. Nagyon édesen csicsereg és a hiszti is megmaradt. Ma édes megy délutánra dolgozni és holnap délelőtt is dolgozik. Szilveszterkor nem megyünk sehová itthon fogunk aludni. Elsején megyünk szüleihez.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugalmasan telt az éjszaka. Érdekes hogy most csak pillanatokra ébredtem fel. Édes is jól aludt. Ő délután dolgozott és este ért csak haza miután én már elaludtam.
  Nem is tudom mi történt tegnap. Teljesen eseménytelen nap volt. Leszaladtunk a boltba reggel és egész nap itthon voltunk. Ezeket a napokat szeretem. Mondjuk este amikor magunk voltunk cuncival kicsit felbosszantott. Karácsonyra kapott egy ruhafestő ecset készletet amivel sikerült mindent összekennie. Legfőképpen magát. Szinte egész híradó alatt mosdattam és a romokat takarítottam el. Nem haragudtam nagyon rá hisz gyerek. Magamra voltam inkább mérges mert nem figyeltem jobban rá.
  Ma édes 8-ra megy dolgozni. Érdekes hogy ez az év utolsó napja és semmi szilveszteri láz nincs bennem. Valami évösszefoglalót kellene írnom a naplómba de nem tudom hogy lesz e valami belőle. Azért ebben az évben komoly változások álltak be szürke kis életemben.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit kómás vagyok még. Éjjel többször is fent voltam és amúgy is későn aludtam el magamhoz képest. Tegnap nem történt semmi érdekes. Délelőtt dolgozott édes mi pedig jól elvoltunk itthon cuncikával. Egy icurka picurka meglepit készítettem életemnek. Mostanában meglepem ezzel azzal amit kézzel készítek és benne van a szerelmünk.
  Most a múlt évről kellene valamit írnom de nagyon nehéz megfogni. Egyik fele a munka. Szinte végig dolgoztam az évet mégsem jutottunk egyről a kettőre. Volt pár tető amit megcsináltunk de mindegyiket lassan és precízen ami az idei vállalásainkat tekintve nem volt túl jövedelmező. Inkább csak evickéltünk idén. Ráadásul év végére munka nélkül maradtunk. Ennyit a munkáról.
  A magánéletben való változások azok amik igazán fontosak voltak 2009-ben. Tavasszal elváltam de még együtt éltem mamival és ősszel leültünk megbeszélni azt ami már régen a levegőben lógott hogy elmúlt a szeretet. Én úgy gondolom csak így lehet elválni ahogy mi tettük. Leültünk és egy hangos szó nélkül megbeszéltük azt ami már mindkettőnknél nyilvánvaló volt hogy van az életében egy másik szerelem. Rettentően örülök neki hogy a mai napig nagyon jó kapcsolatban vagyunk mamival és ez biztosan így is fog maradni.
  Szeptembertől együtt élek édessel akit mindenkinél jobban szeretek és a kislányunkkal akit szintén nagyon imádok. Nem is tudom mit írjak róluk és az elmúlt 4 hónapról. Maga a mennyország. Igazából erre nincs szó. Ez maga a szerelem. Lassan elülnek a viharok körülöttünk és békességben várjuk hogy végre a sors megajándékozzon minket egy cicussal aki kettőnkből egy. Sajnos még várat magára. Időnk van..
  Remélem az idei év sok munkában és szerelemben bővelkedő lesz.Ebből a munka a bizonytalanabb.
  Mindenkinek boldog új évet kívánok.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit vissza aludtunk édessel. Már 4 előtt fent voltam és bekapcsoltam a gépet de édes csak megébredt és miután körbenéztem a fórumon inkább visszabújtam mellé még kicsit aludni a gépet pedig itt hagytam seedelni.
  Tegnap reggel miután elfogyasztottuk a reggelinket elindultunk édes anyukájához Hajmáskérre. Nagyon jól éreztük magunkat. Cunci kapott egy csodaszép overált. A felnőttek előzetes megegyezés alapján nem kaptak semmit. Ott ebédeltünk és picit még elvoltunk majd mikor indultunk volna haza felvetettük cuncikának hogy ha akar ott aludhat a mamánál. Először benne is volt de pont mikor hazaértünk és édes felhívta az anyukáját hogy minden rendben van e kiderült hogy végig sírt. Így visszamentünk érte. Édes gyakorolta a vezetést. Persze mire odaértünk cuncika már ott akart maradni így hazafelé úton mi hallgattunk egy pici sírós hisztit. Engem nem zavart a dolog csak édest viselte meg lelkileg.
  Nagyjából ennyi történt tegnap.
  Ma délután dolgozik életem. Szerintem mi szépen elleszünk cuncikámmal. Minimális hiszti már alapszolgáltatás nála de az idegeim egy tartósabb hisztire is simán fel vannak készülve. Persze nem lesz semmi ez biztos.. Utóbbi időben nagyon jól megtalálom vele a hangot. Nem szokott gond lenni.
  Sajnos a Jézuska nem hozta meg nekünk a cicust. Már idénre marad ez az ajándék. Remélem nem várat nagyon sokáig minket már..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugalmas éjszakán vagyunk túl. Édes későn ért haza a munkából és sajnos ma is megy egész napra dolgozni. Valakinek dolgozni is kell ha már nekem nincs munkám.
  Tegnap semmi különös nem történt. Délelőtt amíg édes még itthon volt boltban voltunk és takarítottunk. Nagyon hamar elszaladt az egész délelőtt. Készítettünk pár közös képet amiből tett fel a blogjába. Most már arcunk is van nem csak elképzelni tudnak minket.
  Délután cuncikával nagyon jól elvoltunk. Nem volt semmi hiszti. Szépen lefoglalta magát és nem volt semmi hiszti . Remélem ma is hasonlóan jól fog viselkedni. Persze ha lesz egy kis hiszti az sem lesz baj. Nyilván amikor le kell majd feküdnie akkor megy a hiszti hogy nem akar aludni.
  Mára semmi különöset nem tervezek.Szerintem csak mosni fogok. Tegnap kimostunk 2 adagot és mára már csak a fehérek maradtak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Érdekes de mióta vissza fordítottuk az ágyunkat nyugodt éjszakáink vannak. Hihetetlen mennyit számít az hogy áll az ágyikó az alvásnál. Nyugalmas éjszakánk volt. Sajnos az egész vasárnap úgy elszaladt hogy édest alig láttuk. Ez a vasárnapi egész napos műszak valami kiborító. Reggel 8-tól délután 4-ig tart elvileg de mire bezár a bolt és kitakarítanak az vagy fél 6. Szóval elcseszik az egész napot. Cuncikával szépen elvoltunk itthon de érezni lehet rajta hogy azért hiányzott az anyukája neki. Nyilván én nem tudom helyettesíteni. Picit szomszédoltunk már délután amikor közeledtünk a műszak vége felé.
  Egéaz héten délelőttös édes és amíg nincs munkám én viszem cuncikát oviba. Majd sietek haza és pakolászok. Valszeg porszívózni is fogok. Most én végzem azokat a dolgokat amiket itthon el kell végezni. Édesre csak a főzés háruljon és a többi időt csak egymással tölthessük.
  Ma pár telefont megengedek munka ügyben hátha sikerül az év elejére valamit (bármit) szerezni. Remélem sikerrel járok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit kómás vagyok. Nem szoktam hozzá ennyi pihenéshez. Az összes testmozgásom tegnap annyi volt hogy elballagtunk cuncikával az oviba reggel majd délután édessel elmentünk érte. Azt nem számolom testmozgásnak hogy itthon takarítottam és pakolgattam kicsit. Telefonáltam is egyet munka ügyben de ez szerintem nem fog bejönni. Nem nagyon van munka. Ez most nagyon elszomorít. Utálok tétlenül üldögélni. Ez nagyon roncsolja a kedvemet. Igaz itt van édes és cuncika akikkel többet tudok foglalkozni de nekem szükségem van a munkára. Ma mosni is fogok. Most én vagyok a háztartásbeli. :D
  A tegnap legjelentősebb eseménye hogy leszedtük a karácsonyfát és kihajítottam az ablakon. Persze az összes tüske idebent volt a parkettán. Nyami..Mondjuk egy évben 1x kibírjuk. Inkább takarítok mint műfenyő legyen..
  Szóval ma ismét takarítok picit és mosok. Ruhát is hajtogatok és szerintem nekiállok játékokat szelektálni cuncikánál. Minden ömlesztve van a szobájában és mivel unatkozni fogok ezért szerintem ezt fogom ténykedni.
  Jut eszembe! Tegnap még megszereltem a wc ülőkét. Eszem megáll hogy a vízvezeték szerelő nem képes 3centivel kijjebb hozni a budit azért hogy a wc mögötti tartály ne függőlegesben tartsa az ülőkét hanem picit döntve. Persze mivel nincs súrlódás ezért az ülőke pisilés közben lecsukódik ami nagyon kellemetlen. Egy roppant egyszerű gumis megoldással készítettem rá egy csatot amivel biztosítani lehet függőleges helyzetben.
  Most édes főz hogy ne haljunk éhen délben.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem aludtam valami jól. Egyre jobban aggaszt hogy nem találunk munkát. Igazából itthon nincs mit csinálni. Naponta felporszívózok és elmosogatok. Tegnap elindítottam egy fél adag mosnivalót de az is csak vízpazarlás volt és addig sem unatkoztam. Mára talán összejön egy adag mosnivaló. Mondjuk a tegnapi nap legérdekesebb történése az volt hogy a szárítóról leszedtem és összehajtogattam a ruhákat. Ez a hajtogatás inkább fél úton volt valahol a gombócba gyűrés és a hajtogatás között. Olyan kettes alá osztályzatot adnék rá magamnak. Ma megint gyakorolni fogom ezt.
  Mivel reggel édes megfőzött ezért semmi más nem maradt délutánra csak annyi hogy elmentünk cuncikáért az oviba és míg ő a számítógépen játszott addig mi összebújtunk egy picit és pihenhetett. Ennek nagyon örültem. Ma szerda van és még péntekig megy dolgozni. Tehát még 3 műszak.
  Ma nem is tudom mit fogok ténykedni. Pakolgatok, mosogatok, egy adag mosás, porszívózok. Sajnos más dolog nincs. Ez nagy baj mert ilyenkor szoktam nekiállni gépet szerelni és az semmi jót nem jelent. Általában nálam tönkre megy valami ha szerelek. Majd megpróbálok ellenállni a kísértésnek.
  Rég írtam magunkról. Velünk minden rendben. Már több mint 4 hónapja élünk együtt édessel. Úgy érzem kezdünk összeérni. Kezdjük elhagyni azokat a dolgokat amik az első pár hónapban megvoltak. Azokat a másiknak mindenképpen megfelelni akarásos görcsölést. Így sokkal szebb az életünk. Cuncika is kezdi megtalálni a helyét nálunk. Egyre kevesebb a hiszti és egyre többet közeledik hozzám. Sok ölelgetés és puszi van. Ennek nagyon örülök mert semmi erőszakoskodás nem volt bennem. Mostanra kezd beérni a szelídség és talán most ért el oda hogy bárki bármit mond a túloldalról nem is vagyok olyan gonosz mint az ördög. Kezdünk igazi családdá formálódni. Eleinte sok időt töltött a szomszéd gyerekekkel de mostanra megváltozott a helyzet. Igénye van ránk. A családjára.. Reggelente én viszem oviba ami nagyon sokat hozzá tesz ahhoz hogy a kapcsolatunk még bensőségesebbé és szorosabbá váljon. Persze mindent meg is teszek neki. Én már csak ilyen vagyok.. :B Egyelőre ennyit rólunk. Majd néha meg megírom hogy állunk. Édes nehezebben jut gépközelbe álomvilágot írni. Majd talán hétvégén.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugtalanul aludtunk mindketten éjjel. Igazából már tényleg nincs mit írnom csak magamat tudom ismételgetni mert nagyon egyhangúan telnek a napjaim. Reggel elviszem cuncikát oviba majd hazafelé bevásárolok édesnél. Pár szót beszélek vele és jövök haza. Itthon első a reggeli majd a konyha rendbetétele. Majd pakolás és takarítás. Azután betettem egy adag mosnivalót. Picit leültem gépezni és visszamentem édeshez a pennybe. Megvártam amíg lejár a műszakja és együtt jöttünk haza. Itthon kávéztunk majd utána elmentünk cuncikáért az oviba. Hazaérve főzés és pihizés. Ennyi a napom/napunk.
  Ma édes később megy dolgozni ezért közösen megyünk az oviba. Este vissza kell mennie leltározni Ami azért is fini mert tart amíg tart a leltár de reggel 6-ra megy vissza dolgozni.
  Nálunk semmi esély egyelőre a munkára. Már külföldi munka és képbe került. Ez nagyon nem ízlene de ha nincs más akkor pár hónapra ki kell menni nincs mese.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugis éjszaka volt ez a mai. Semmi érdekes nem történt. A tegnapi nap is eseménytelenül zajlott. Egyedüli változás az előző napokhoz képest hogy reggel édessel vittük cuncikát az oviba mert későbbre ment dolgozni és délután közösen is mentünk érte miután letelt a műszakja.
  Itthon minden rendben volt. Szokásos napirendet végeztem. Annyi még pluszban hozzá jött hogy nem volt még egy fél adag fehérnemű sem ezért kézzel mostam ezeket ki. Hogy is van ez? A mosónők korán halnak? Na ezt már el is hiszem. Ez a munka?! Eszem megáll..
  Ruhahajtogatásban nem fejlődtem szinte semmit. Bár ahogy elnézem tudom még gyakorolni.(sajnos)
  Ma édes korábban megy dolgozni. Jó hogy éjjel jött meg a leltárból és reggel 6-ra mennie kell vissza. Ájláv peni..
  Ma délben megyek cuncikáért mert viszi édes műszak után az apjához. Egy egész hétvégénk lesz közösen a szerelmemmel. Jó volna ha manókánk is itthon lenne de sajnos most így jött ki a hétvége.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Jujj de későn ébredtünk ma reggel. Valahogy olyan kis punyadás vett erőt rajtunk. Lehet az idő miatt. Az éjszaka az eső teljesen elverte a havat. Ez már csak így megy ezen a télen. Havazik majd pár napra rá az eső eltakarítja a havat.
  A tegnap is nyugiba telt. Én hoztam/vittem cuncikánkat az oviba. Már ebéd után elhoztam mert műszak után vitte édes Pestre az apjához. Minden rendben volt velük.
  Én délelőtt takarítottam és megnéztem a Hellboy első részét. Nem vagyok egy nagy filmnéző de már unalmamban mindenre ráfanyalodok. Telefonálgattam munka ügyben is de teljes a hullaszag. Holnap megyünk Fehérvárra és személyesen elmegyek két helyre ahol esetleg lehet még valami apróbb munka. Ezeket egyedül meg tudnám csinálni. Zoli is szerzett magának pár napos munkát és ezért én is megpróbálok magamnak szerezni kisebb munkát. Majd meglátjuk sikerrel járok e.
  Háttér infoként megkaptuk hogy az utánunk jövő ácsok nagyon dicsérték a munkánkat. Ezzel aztán jó messzire elszaladunk. Ettől még éhen halunk..
  Ma a beépített szekrényt ki fogjuk pakolni és rendet teszünk benne. Ezen kívül közös filmnézés lesz a program és sok bújás.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma időben ébredtünk. Persze azért mert vasárnap van. Úgy döntöttünk hogy most felöltözünk és elballagunk a pékségbe valami fincsi péksütit venni reggelire. Egy hajnali séta a sötétben jól fog esni a szerelmemmel.
  Tegnap mindent meg tudtunk tenni amit elterveztünk. Teljesen rendet raktunk a beépített szekrényben és így át tudtam költözni én is a ruháimmal oda. Az egyetlen szekrényünket teljesen birtokba vehette cuncika. Eddig az én ruháim is ott voltak.
  Este megnéztük a nagyon nagy Ő-t . Nekem tetszett. Azután közös pancsi és alvás. Nagyjából ennyi történt.
  Ma megyünk Fehérvárra. Munkát nézünk és bevásárolunk egy két dolgot ami ott olcsóbb jóval mint itt nálunk. Délután pedig pihizünk és várjuk haza cuncikánkat. Már nagyon hiányzik ő.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Visszatértünk a 4 órai kelésre. Nem aludtam valami fényesen. Ez a munkanélküliség átka. Tegnap sem jártunk sikerrel. Nem is tudom mikor tudunk végre munkát szerezni. Remélem mihamarabb sikerül valamit összeszedni mert így lassan a gépemet el kell adnom. Az viszont nem lenne valami jó. Mondjuk még van egy kicsi tartalékunk de nem szeretném az utolsó pillanatra halasztani az eladást hátha sokáig kell hirdetnem. Mondjuk még van két hetem..
  Tegnap voltunk Fehérváron de csak kidobott pénz volt az ablakon. Azt hittem hogy a tescoban olcsóbban be tudunk vásárolni mint itt és a munkát is el tudjuk intézni de egyik sem jött be. De legalább együtt voltam édessel. Ma még szabadnapos. Ablakpucolást tervezett. Amíg ő ablakot pucol én a szokásos dolgokat elvégzem. Összejött egy adag mosnivaló és hétvégén a takarítás is kimaradt. Ezeket pótolom. Még egy srácot felhívok munka ügyben hátha van valami munka. Ha más nem segédmunkásnak elmegyünk segíteni neki. Jobb hijján..
  Cuncika hazaérkezett rendben. Egy tünemény leszámítva azt a hisztit amit fürdésnél vágott ki mert 2 pici sebet szerzett a hétvégi korcsolyázásnál. Ezt az apjától örökölte. Ha valami véresre sebesedik akkor bizony halálközeli élményben van része. Na persze ilyenkor ha víz érné a sebet akkor katasztrófa történne. Ehhh...
  Amúgy rendben van velünk minden. Már az apja is szelídül. Annak az időnek egy részét amíg nála van cunci már az unokatesóinál tölti mert nem tudja lekötni őt. Ő csak jelen van és felügyeli de tulajdonképpen ha otthagyná sem történne semmi mert a vele egykorú gyerekek a lényegesek. Az egész karácsonyt is itt töltötték. Ez mondjuk csak az én meglátásom azokból a részinformációkból amit látok és hallok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugodtan aludtam. Ez annak köszönhető hogy jövő héttől dolgozni fogunk. Nagyon örülök neki hogy végre kerek egy hónap láblógatás után ismét van munkánk. Azért még nem kiabálom el de szinte biztos. Erdőt fogunk írtani ha minden igaz. Szombaton dől el hogy mehetünk e segíteni.
  A tegnapi nap jól telt. Reggel elvittük közösen cuncikát oviba de sietnünk kellett haza mert jöttek a főbérlők a lakbérért. Azt kifizettük és nekiálltunk a takarításnak. Édes az ablakokat pucolta meg én pedig porszívóztam. Utána leszaladtunk vásárolni és édes ebédet főzött. Majd neki vissza kellett mennie orvosi vizsgálatra a penny-hez. Miután végzett elszaladtunk cuncikáért az oviba. Hazafelé vettünk neki a tornához cipőt mert kinőtte a régit. Délután sokat volt nálunk Zoli legkisebb gyermeke Gergő. Nagyon szereti édest. Ők ketten..
  Picit aggódom a munka miatt mert még soha nem dolgoztam erdőn de azt is emberek csinálják így biztosan mi is helyt fogunk tudni állni. Esetleg eleinte lassabbak leszünk. Ha egyenesbe jövünk újra vehetek VGA-t.. ;]
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Meglepően nyugodtan aludtam ahhoz képest hogy édes nem aludt valami jól mellettem. Érdekes hogy ha ő nem alszik jól akkor én sem. Megkezdte az 5 napos délutános műszakját amit egyikünk sem igazán szeret. Mondjuk most a héten még itthon vagyok így a délelőttök megmaradnak nekünk de akkor sem szeretem a délutános hetet.
  Tegnap a lakást rendezgettük délelőtt. Mostam két adagot és takarítottam addig amíg édes főzőcskézett. Délután elmentem cuncikáért és hazafelé beugrottunk édeshez a boltba beszélni vele. Este semmi gond nem volt cuncival. Semmi hiszti nem volt. Szófogadó kislány volt végig. Kisfiam tegnap volt 14 éves. Felhívtam és felköszöntöttem. Beszéltem Zsanival is. Jól esett hallani a hangjukat.
  Ma sokat fogunk bújni édessel.
  Holnap megyünk munkaügyben tárgyalni. Ha már Fehérváron vagyunk a lányok is megcsináltatják a tüdőszűrést ami kell az időszakos orvosi vizsgálathoz nekik.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugalmas éjszaka telt el. Szinte végig összesimulva aludtunk édessel. Vagy legalábbis így éreztem. Nyami. Tegnap több dolog is eldőlt. Ma Fehérváron leszünk délelőtt .A lányoknak tüdőszűrést kell letudniuk nekünk pedig 2 helyre tutira el kell mennünk tárgyalni munka ügyben. A 3. hely még bizonytalan de lehet oda is el kell ugrani. Éledezik az építőipar. Ezeket a munkákat most nekem sikerült szereznem. Holnaptól már megyünk erdőre fát vágni. Picit izgulok emiatt. Még soha nem végeztem ilyen munkát. Azért remélem helyt fogunk állni és balesetet sem szenvedünk. Nem szeretném ha rám dőlne egy fa..Még rengeteg szex vár rám az életemben amit ki nem hagynék. :P
  Ha egyenesbe állunk majd veszek újra egy vga-t. Nézegettem mi várható. Remélem a Fermi lenyomja majd a HD 5xxx sorozat árát. Bár elég sok meghibásodásról olvasok. Nekem elég lenne egy 5850 is. Persze szokás szerint a driverek még nagyon gyerekcipőben vannak a kártya teljesítményéhez képest. Mondjuk mire lesz pénzem rá ezek talán alakulnak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nyugodtan aludtunk. Semmi zavaró dolog nem történt az éjszaka.
  Tegnap egész délelőtt úton voltunk. Nagyon kifáradtunk. 3 helyen is voltunk munkát megnézni. Ezekre mindre kell adni árajánlatot és majd meglátjuk mit fogadnak el ezekből. A lányok addig amíg mi elvoltunk addig nézelődtek. Mondanám hogy vásárolgattak de nincs miből. Miután hazaértünk gyors ebédelés és még volt egy fél órácskánk amit összebújva tölthettünk el édessel. Nagyon szeretem ezeket az összebújásokat. Majdnem be is aludtunk. Neki kellett készülődni a munkába nekem pedig indulnom kellett cuncikáért. Sajnos rajta is egyre jobban kijött édes hiánya. Csak reggel találkoznak ilyenkor amikor elviszi oviba mert délután a Vera hozza el őt és addig náluk van míg én haza nem érek. Keveset látja az anyukáját ami immár 3. nap után érezhető is volt rajta. Mondjuk esténként lemegyünk a boltba vásárolni és akkor picit együtt vannak de ezek csak percek és akkor sem tud teljesen figyelni rá édes mert dolgoznia kell.
  Ma hosszú idő után először megyek dolgozni. Nagyon örülök ennek. Szerintem ma még csak finoman nyomjuk a melót. Ismerkedünk mit is kell csinálni. Majd meglátjuk mi lesz. Lehet hogy most nem lesz megállás egy darabig. Kíváncsian várom mi fog kisülni ebből az egészből.
  Ma cuncit viszi el az apja délután és vasárnap délelőtt jön haza. Most így jött ki a láthatás.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Elég fáradtan ülök itt. A tegnapi munka igencsak lefárasztott. Nagyon nehéz kereseti forrás ez a favágás. Vagyis igazából nem is döntöttünk fát csak a kidöntött fának az ágaiból szabtunk ki annyit amit még el lehet adni tüzelőnek. A derekam nagyon elfáradt a sok hajolgatástól. Na nem panaszkodom mert legalább van munkánk. Majd hozzá edződünk ehhez. A pénz amit keresünk az pedig arra elég hogy ne haljunk éhen.
  Ma is megyünk. A mai nap lesz az érdekesebb mert ma már picivel jobban tudjuk majd talán csinálni a dolgokat és kevésbé fáradunk el.
  Itthon édes izgult értem. Már hozzá szokott hogy nem dolgozom és akármikor össze bújhatunk. Na ennek a világnak vége. Remélem lesz most már munkánk.
  Ma 6-ra megy dolgozni úgyhogy megyek is és összebújok vele amíg el nem indul.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  4 óta fent vagyunk édessel. Sietni kellett mert indult az 5.35-ös busszal Pestre cuncikáért. Szerencsére metro mellett lakik a volt párja így nem kell a sztrájk miatt aggódnom. Ez a felezős hétvégénk.Fele ott fele itt. Persze pénteken hazafelé bement az oviba körülnézni az apja. Most már tudja hogy febr. 5.-én farsang lesz szülői részvétellel.Persze jönni fog ő is. Érdekes egy szitu lesz mert ha fene fenét eszik én is úgy intézem a dolgaimat hogy ott tudjak lenni. Majd az egyik végében mi leszünk a teremnek a másikban pedig ő. Cuncika pedig eldönti kihez fog szaladni. Majd hol ide hol oda. De lehet hogy épp sehová nem fog. Ahogy számolgattam az pont olyan hétvégére fog esni amikor nála lesz. Tehát Mi jelen leszünk de elvinni majd ő fogja farsang után. Tegnap már kisírt az apjától egy lila pillangós jelmezt magának cuncika amit valszeg majd akkor fog odahozni a farsang napján. Persze ez nem gátolhat meg minket abban hogy ha esetleg épp addigra hercegnő akar majd lenni pé manó akkor mi ne vegyünk/kölcsönözzünk neki egy olyan jelmezt és majd ott eldönti melyiket veszi fel. Engem nem fog érdekelni ha épp lila pillangó lesz ott neki a szimpibb de gondolom az apjának rosszul esne ha az általunk szerzett jelmezt választaná. Persze ez engem "nagyon" felizgatna...Érdekes hogy tavaly egy nyilvános ünnepségen sem érezte fontosnak hogy jelen legyen. Biztosan akkor még nem ismerte a saját lányát. Vagy csak spontán nem érdekelte? Érdekes eset.. :F Mivel nálunk már a 4 hónap alatt beállt az amit maximálisan el lehetett érnie cuncikával. Gondolok itt a telefonálgatásokra és láthatásra. És látja hogy cuncika kezd elfogadni teljesen engem is hiába hergeli ellenem ezért máshol kezdett támadásba. Most épp az óvoda. -Ezzel kapcsolatos sztori: sétálgattak Verával a bölcsihez Gergőért s közben arról volt szó kinek milyen és hány rokona van. Cunci felsorolása a következő volt. -Van két papám, egy mamám, két apukám és egy anyukám.. :D Szóval itt állunk.
  Én úgy számolom hogy még talán 1 év mire pé manókám rendbe tudja tenni a dolgokat és fel tudja mérni azt hogy az amit az apja oldaláról mondanak rólam/rólunk az nem minden esetben igaz. Elég ha jól érzi magát itt is és ott is.
  Nem is tudom mit írjak a tegnapi napomról. Nagyon nehéz ez a favágósdi. El lehet benne fáradni rendesen. Tegnap délig kocsit pakoltunk és délután még összevagdaltunk egy kocsi fát. Ma pihizünk. Szerencsére kifizették azt amit eddig ledolgoztunk így éhen nem halunk.
  Ma bemegyek kocsival Fehérvárra cuncikáék elé és megnyiratkozom a plázában a gyorsfodrászatban. Még picit nézelődünk és jövünk haza.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Picit hulla vagyok. A takony elöntötte a fejemet ezért nem aludtam valami jól. Ráadásul a hó is esett éjjel. Még nem tudom mennünk kell e ma dolgozni. Remélem hogy kellünk mert minden fillér jól jön most.
  Tegnap egész korán visszaértek édes és cuncika Fehérvárra. Már fél 10-kor vártak rám a plázában. Bementem eléjük mert a hajamat le szerettem volna vágatni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve cuncika haja is le lett vágva. Nagyon szép lett! Igazi nagylány lett ezzel a csajos frizurával. Nekem is levágták a hajamat így most egy darabig nem lesz rá gondom. Miután végeztünk a fodrászatban ettünk egy pizzát a don pepe-ben és beültünk picit legozni a legokiállításhoz. Tényleg csak egy picit játszottunk mert mindenki fáradt volt. Még egy gyors vásárlás és már jöttünk is haza. Itthon kis délutáni alvást rendeztünk majd utána átmentünk megköszönteni a Zolit a 34. szülinapja alkalmából. Picit beszélgettünk és jöttünk is haza. Azután már csak a szokásos esti programok voltak. Édesen összebújva aludtunk el.
  Cuncikával semmi gond nem volt. Azért hazaérkezése után még kell pár óra mindig hogy teljesen feloldódjon és újra nyitottan közeledjen hozzám. Még kell neki idő hogy teljesen átálljon erre a helyzetre.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Jól aludtunk. Édes nagyon fáradt volt tegnap. Sajnos nekünk nem kellett menni dolgozni. Ha ez a hó miatt volt akkor nagy eséllyel ma sem lesz ránk szükség. Ez nagyon nem jó hír. Ebben a hónapban még csak 2 napot dolgoztam. Teljesen eltunyulok és az anyagi biztonságunk is veszélybe kerülhet. Valahogy át kell vészelni még ezt a pár hetet.
  Tegnap hogy itthon voltam kiszámoltam a faanyag szükségletet azokhoz a munkákhoz amire árajánlatot kell adni. Ha az erdő nem jön be akkor mielőbb el kell indulni abban az irányban. Egy kicsit későbbre tartogattuk azokat a munkákat de nem csúsztathatjuk az idők végezetéig.
  Reggel cuncikát én vittem oviba mert édes délelőttös. Az apja volt bent pénteken (ezt tudtuk is) és vitt egy nagyobb adag színezőt. Mivel egy családi nyomdájuk van neki ez ingyen volt. Persze az óvónőket ezzel picit le is kenyerezte. Annyira nem érdekel mert az a lényeges hogy cuncika szeret engem.
  Izgalommal várom hogy ma menni kell e.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon mélyen aludtam az éjszaka. Még azt sem vettem észre hogy édes éjfélkor pisilni volt cuncikával. Ma jeles napra ébredtünk. 46 hónappal ezelőtt kérdezett rá tőlem hogy szerelmes vagyok e belé. Onnantól számítjuk a kapcsolatunk kezdetét. Érdekes hogy soha semmilyen dátumot nem tudok megjegyezni de ez valahogy belém égett. Talán ez a szerelem hatása? Sok minden változott bennem azóta mióta ismerem édest. Nagyon sarkos volt a stílusom. Olyan igazi építőiparos amit ő a szelídségével szépen lefaragott. Ő nyitotta fel a szememet hogy a nő nem csak a pina egy része hanem ténylegesen érző lény akinek a lelke sokkal fontosabb. Sok törődést és odafigyelést igényelnek amit feltétel nélküli odaadó szerelemmel hálálnak meg. Ez pedig mindkettőnk javára válik. Sokáig voltam házas és sajnálom hogy sok évet vettem el mamitól akibe soha nem voltam igazán szerelmes. Ez viszont is igaz volt. Szerintem most ő is rátalált az igazira. Igazából írnék arról hogy mennyivel másabb egy szerelmes kapcsolatban a testiség. Mennyivel jobb..de nem akarom hogy bárki azt gondolja mennyire alpári vagyok. Ez is édes hatása. Régen megírtam volna kerek perec hogy "qrva jó a szex vele wazze"..de már nem ilyen vagyok.
  Ennyit rólunk és a mai napról.
  Tegnap nem dolgoztunk. A stressz miatt több helyen is kijött a herpeszem. Ez van. Sajnálom. Ma úgy néz ki nem oda ahol eddig voltunk de tudunk menni dolgozni. Reménykedem.
  Édes most 3 napig itthon lesz. Nagyon örülök neki hogy végre pihenget egy picit.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nagyon mélyen és jól aludtunk. 1x voltam csak fent 2 körül de vissza aludtam. Tegnap sajnos ismét nem tudtunk menni dolgozni mert a teherautó váltóját szerelték. Eltünt belőle a hátramenet. Megjavították és a hó is szépen elolvadt. Eddig úgy van hogy 7-re megyünk a sráchoz de éjszaka se szó se beszéd leesett újra a hó és most is szakad. :W :W :W Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni de ha esett/esik a hó akkor nem tudom mekkora esély van újra bemenni az erdőbe. Picit izgulok hogy mehetünk e.
  Tegnap a szokásos dolgokat tettük itthon. Most édes sem dolgozik.
  Unalmamban nekiálltasm tesztelgetni. Kiadott a Giga egy új biost amitől megtáltosodott az átlagos procim. Ez köszönhető a dinamikus VID-nek amivel úgy megmarad minden energiatakarékos funkció hogy közben emeljük az alapfeszt. Most is 21x191-en van a proci és mégis keveset eszik mert a feszültséget visszaveszi terhelés nélkül.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Harmadszor ugrok neki ennek a naplóbejegyzésnek mert 2x lefagyott a gép. Kukim kivan.
  Tegnap nem voltunk és ma sem tudunk menni de holnap esélyes hogy valami munkánk lesz. Persze ez még nem biztos. A hó nagyon keresztül húzta a számításainkat.
  Ma édes viszi cuncikát pestre. Meglátogatják az apját hogy a köztük lévő feszültség picit oldódjon. Jó lenne ha az apja kicsit nyitna az új élete felé mert jelen helyzet szerint csak tudomásul veszi azt hogy új életet kezdett a lánya de nem igazán fogadja el. Ebben hathatós támogatást kap a volt párjától édesnek. Miközben ő a szerencsétlen sajnálatraméltó egyén ebben a sztoriban addig a saját lánya a negatív szereplő aki ha magától jön akkor nagykegyesen elfogadom de magától nem nyit felé. És akkor a képben én még sehol nem vagyok. Mindketten tudjuk édessel hogyha nem változik irányomban az apja akkor a közös cicusunkat nem fogom engedni hogy lássa. (amit ő valszeg leszar mert számára a megcsalt férj a máig is érvényes családtag és az ő gyermeke az igazi unoka a mi gyermekünk csak egy fattyú akit ő nem szeret. Persze ez csak feltételezés ami most bennem van)
  Gyorsan befejezem mielőtt újra lefagy a gép. Ki kell derítenem mi a gond..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Későn ébredtünk. Mint az ébredés idejéből is kitűnik nem megyünk ma sem. Ez kicsit aggasztó kezd lenni. Rohadt hó..
  Tegnap édes elvitte cuncikát Pestre. Az apjánál voltak. Nagyon jó érzés látni hogy kezd alakulni közöttük a viszony. Már enyhül a jég és talán én is képbe kerülök hamarosan. Nagyjából ennyi összefoglalva ami történt . Én itthon takarítottam és mostam. A konyhát is rendbe tettem. Csak a szokásos..
  Ma délutánra megy édes dolgozni. Jókat fogok unatkozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma korán ébredtem fel. Már hajnali 3 után fent voltam. Néztem egy vacak pornót a hastleren de semmi izgató nem volt benne. Tiszta műanyag volt az egész. Jókat kuncogtam magamban a szinkronon mert a csaj élvező hangja kicsit erősre sikerült ahhoz képest amit láttunk.
  Tegnap semmi lényeges nem történt. Szétszedtem a vizhűtésemnek a prociblokkját és kipucoltam amivel nem nyertem semmit. Mostam egy adagot és módszertani takarításnak vetettem alá a mikrót. Még a tűzhelyet is rendesen levakartuk édessel és a helyét is. Porszívóztam is és rendet raktam. Ma egész nap dolgozik édes én pedig meglátogatom a gyermekeimet. Lehet apámhoz is elugrok velük. Majd meglátom még.
  Remélem hétfőtől dolgozunk már mert teljesen kiakadok.
  Cuncika egy napja nincs itthon de nagyon hiányzik már.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés