Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég fáradtka vagyok ezen a reggelen pedig végig aludtam az éjszakát. Lehet a hidegfront miatt vagyok ilyen állapotban. Szerencsénkre Katica sem sírt az éjszaka folyamán.
    Tegnap délelőtt lambériáztunk délután kőzetgyapottal szigeteltünk. Ma szerintem betonozásban fogunk segíteni.Majd alakul.
    A csomagtartómba akarok egy ládát készíteni amibe bele tudom pakolni a doboz nélküli gépeimet mert sajnos beázik és a gépeknek nem tesz jót. Veszek egy erősebb rétegelt lemezt és majd abból készítek.
    Ma reggel ilyen vagyok :)
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos Katica fél 1-kor aludt csak el. Keservesen sírdogált és nehezen tudta édes megnyugtatni. Majd délelőtt bepótolják a kimaradt alvást.
    Tegnap majdnem egész nap betonoztunk. Még estére egy kis állványozás fért bele. Ma nem tudom mit fogunk csinálni. Lehet segítünk a ház külső szigetelésében de az is lehet hogy beltéri lambériázásban nyomulunk. Majd alakul.
    Tegnap voltunk 78 hónaposak! Egy egész emberöltő amióta együtt vagyunk édessel. Imádom a három csajomat!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezünk! Már fél 6 és még csak most kászálódtam ide a gép elé. Mindjárt indulhatok dolgozni és alig maradt időm valamire.
    Tegnap a homlokzati szigetelésben segédkeztünk. Némi állványozás is beugrott de semmi komoly. Ma állványozással indítunk és majd utána ki tudja mit csinálunk. Addig jó amíg más munkába is belevonnak minket mert a mi munkánk már eléggé fogyóban van. Holnap játszóteret megyek készíteni de csak 3-ig leszek ott mert sietünk Pestre cunciért. Most megint összeszaladt a munka.
    Két csajom. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon kipihent vagyok! Már 3/4 4 óta fent vagyok és úgy érzem teljesen regenerálódtam az éjszaka! :DD
    Tegnap állványoztunk és egy kisebb nádtetőt bontottunk. Elképesztő hogy mekkora kazal nád lett egy picsányi kis tetőből. :Y Egy új tető lesz helyette amin persze már cserép lesz.
    Ma játszóteret megyek készíteni a haveromhoz. 3-ig ott nyomulok és utána zúzunk Pestre cuncikáért. Most 2 hétvégém ilyen lesz majd utána móri bornapok amikor engedélyezek egy családi vasárnapot a csajokkal. Lehet lecsalom a két nagy gyerkőcömet is.
    Ma fog igazán hiányozni az elektromos fűrészem! Szerintem mihamarabb pótolni fogom mert nem tudok dolgozni a nagy benzines gépemmel igazán. Az nem ennyire finom munkához való. Majd amit csak tudok körfűrésszel szabok le.
    Egy reggeli mosoly a legkisebb szerelmemtől. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit vateráztam mielőtt ide jöttem. Van fent egy akus ütvecsavarozó jó áron de nem tudom eldönteni hogy megvegyem e. Nagyobb szükségem van most fűrészre mint egy ilyen gépre. Majd még alszok rá egyet.
    Tegnap egész szépen haladtunk a játszótérrel. Tulajdonképpen egy magas házikót építünk amiről csúszdával lehet lejönni és különböző ügyességi feljárók vannak a lépcsőn kívül. Mondjuk elég nagy ahhoz hogy fent is és lent is asztalokat és padokat lehessen betenni úgy hogy még lehessen játszani akadály nélkül. Ezt 3-ig csináltam és édes közben bejött busszal fehérvárig. Itt felvettem és zúztunk pestre cunciért. Vidáman jött haza aminek örültünk és csak az orra folyik.
    Édes ma megy pár használt bodyt vesz itt helyben. Katica nagyon nő. (ez a dolga)
    Ma nem tudom mi lesz a feladatom. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjszaka egy gigavihar volt nálunk. Olyan nagyokat dörgött az ég hogy beleremegett a házunk.
    Tegnap tengi lengi napunk volt ami alkalmas volt arra hogy délelőtt készítsek egy nagy ládát a gyalugépemnek. Kicsit túl nagy lett és a csomagtartómat teljesen kitölti. Ezt még át kell gondolnom hogy maradhat e. :DDD
    Az ütvecsavarozóra alkudozok és lehet meg is szerzem. Még nem lehet tudni. Nagy dilemmában vagyok.
    Ma elvileg alapot fogunk ásni és be is betonozzuk. Ez még nem biztos mert esik az eső. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmasan telt az én éjszakám. Édes fent volt fél 11-ig Katicával mert sírdogált.
    Tegnap a 6 hetes ortopédia vizsgálaton voltak édesék. Sajnos terpeszpelenkáznunk kell. Be is szerezte a speckó szerkezetet édes amit rá kell adni ruhán kívülre.
    Én nem bírtam magammal és megvettem az akus ütvecsavarozót. Édes nagyon nagyon örül nekem! ;] :DDD
    Tegnap alapot ástunk és be is betonoztuk. Ma nem tudom mit fogunk csinálni de jó volna ha valami szakmunka lenne.Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk:Este cuncinak a kezében aludt a húgocskája :)

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész tűrhető állapotban vagyok. Ma csak délig fogok dolgozni mert picit együtt akarok lenni a lányokkal. Szükségünk van egymásra! Nem lehetek ennyit távol tőlük még ha ebből élünk is. Már nagyon várjuk mindketten.
    Tegnap gipszkartonoztunk. Végre egy kis szakmunka játszott be. Ma nem tudom mit csinálunk. Remélem ma sem lesz túl gáz a meló.
    Jó volna ha ma megjönne az akus ütvecsavarozó is. Hétvégére kellene a játszótérhez a 100-as csavarok behajtásához hogy ne keljen kábelt rángatni magam után. Majd meglátjuk. Persze a srác nem jelzett vissza hogy tegnap feladta volna. :(((
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit álmos vagyok mert 3-kor felébredtem és mire visszaaludtam már kelni kellett.
    Tegnap délelőtt lambériáztunk és zsaluztunk is. Délben jöttem haza hogy kicsit együtt legyünk édessel. Ez kicsit felemásra sikerült mert Zsani lányom feljött isiután. Ha már itt volt kezébe nyomtam Katicát hogy szokja meg.3 csajom a 4-ből
    Ma is lambériázunk. (elvileg) Természetesen ma már nem jöhetek előbb el. Legközelebb jövő hét vasárnap tudunk együtt lenni a móri bornapokon.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nehezen ébredtem fel mert 2-kor fent voltam. A netet bújtam mert sajnos nem jó a töltőm az ütvecsavarozóhoz amit vettem. Vagyis pontosabban az akuhoz nem jó mert ez Ni-MH és a töltőm csak NI-CO.-t tud tölteni. Ha csak 2 Ah aksi lenne akkor tudnám tölteni mert az az utóbbi technológiával készül de ez 2,6Ah.-s. Amúgy a gép szinte új ezért meg sem fordul a fejemben az hogy eladjam. (édes nagy bánatára :DDD ) Veszek gyorsba hozzá egy töltőt is ami újabb 8 rugó kiadás. Sajnos ez van. Jövő héten már tudom majd használni.
    Édes most ért be mert Katicát rendezte. Levette a pelust tisztábatételnél és odafosott neki a pelenkázóra. :DD ;]
    Tegnap lambériáztunk és picit zsaluztunk is. A lambériázással végeztünk. Ma nem tudom mit fogunk csinálni. Majd alakul. Szerencsére csak 3.-ig dolgozunk. ha jó idő lesz akkor picit még tudunk sétálgatni édessel este.Tegnap elvitte az apja cuncikát. Hamar ideért érte.Vasárnap megyünk érte fel Pestre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még ébredezek. Ma játszóteret megyek készíteni de ráérek 8-ra oda érni. Vaterán vettem töltőt a géphez és az eladó azóta nem jelentkezett. Imádom az ilyen mentalítást. :(((
    Tegnap gipszkartonoztunk és segítettünk a kőműveseknek a homlokzati hőszigetelésben. Kicsit már kezdek fáradni. nagyon várom már a jövő hét vasárnapot amikor végre pihenhetek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezek. Húz a fejem mert elég fáradtka vagyok. Ezek a maszekok betesznek rendesen nekem. Tegnap 8-ra mentem de 3-ig meg sem álltam még enni sem. Utána elzúztam apámhoz mert édes bement oda hozzá Katicával és 2 hambi bedolgozása után indultunk is Pestre cunciért. A vezetés is jól lefárasztott. Negyed 8 körül értünk haza.
    Tegnap a lépcsőt csináltam meg ahhoz a toronyhoz amit csinálok. Játszótérnek írtam de tulajdonképpen ez egy torony lesz ami felül zárt és csúszdán lehet lejönni. 2 ablak és ajtó lesz rajta. Csúszdát már felszereltük amit a gyerekek birtokba is vettek és már van normális feljáró is és nem kell segíteni a gyerekeknek a feljutásban. Jövő héten nem megyek mert kipurcanok!
    Ma ráfizeti az aksitöltő árát a srác számlájára édes és elvileg délután postázza. Ha jól számolom szerdán megkapom a csomagot. Sajnos csak egy géppel együtt tudtam venni és egy rossz akuval. Már 3 tök egyforma hitachi csavarbehajtóm van és egy ütvecsavarozó. Ezzel bevallom egy kicsit túllőttem a célomon és édes ezt jelezte is de nincs mit tenni. :B Idén már nem vaterázhatok mert a szerelmem kivág az ablakon. :DDD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szakad az eső nálunk! Égzengés is van elég szépen. Nyami! Katica olyan hangosan cuppog a cicin hogy ide hallom. :DD
    Tegnap egy kis előtetőnek álltunk neki. Félig össze is dobtuk.Ma fogjuk befejezni ha az idő is engedi. Itthon minden rendben van. Édeske vásárolgat ezt azt a fészbukos bababörzén Katicának. Tök olcsón vannak használt rucik itt helyben. Persze a kismamák rögtön csevegnek. Milyen volt a szülés stb... :DDD Eszem megáll. Ma édeske eljut végre a fodrászhoz. Régóta szeretne menni de eddig nem jutott el oda. Remélem holnap megjön a töltő amit vettem mert nagyon kellene már. Tegnap feladta a srác miután édes befizette a számlájára a lét.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még félig alszok. Tegnap elég esős idő volt ami teljesen kikészített. Azért dolgoztunk. Szerencsére nem áztunk. Az előtetőt készítettük el. Közel jutottunk a teljesen kész állapothoz de nem tudtuk befejezni.
    Csajok. :B
    Remélem ma megjön végre a töltő mert ki szeretném próbálni a gépet amit vettem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis volt az éjszaka. 2-kor felébredtem de szerencsére vissza tudtam aludni. Tegnap végre megjött a töltő de valami még mindig nem jó mert nem tudom az akut 8,2V fölé feltölteni. Közben a töltő meg is adta magát ezért ma mindenképpen felveszem az eladóval a kapcsolatot. Közben berágtam ezen és átalakítottam a gépet annyira hogy a 12V-os akut is befogadja. Méret szerint egyforma az aku csak a gépben volt egy pöcök ami miatt nem lehetett betolni a 12V-os aksit. Na ezt kitörtem és már üzemel is a szerkezet. Utánaérdeklődtem és elvileg nem lehet baja a gépnek a magasabb feszültségtől. Majd a melegedésre figyelek. Most már közös az aku a sima behajtóimmal amihez van töltőm is. Persze ezzel nincs letudva a dolog mert szerezni fogok töltőt csak ezt a töltőt le kell rendeznem a tulajdonosával. Addig így használom a gépet.
    Tegnap befejeztük az előtetőt és egy másik helyen takaróléceztünk. Ma nem tudom mi lesz a program. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma egész korán ébredtünk. Persze már mindenki fent van és zsizseg mintha fényes nappal lenne.
    Tegnap homlokzati hőszigetelésben és ház színezésében segédkeztünk. Ma ki tudja mit fogunk csinálni. A csavarbehajtót kezdem belakni. Az akuk nem bírnak annyit mint szeretném de elviselhető. Kollégámnak van egy makita és majd azzal összevetem mennyit bír. Még rendezem ezt a töltő kérdést és idén már nem nagyon vaterázhatok.
    Tegnap édes vett egy-két holmit Katicának a babás fészbuk részen. Itt móri anyukák árulják a kinőtt de nem lelakott rucikat olcsón. Ma kengurut vesz édes hogy a bornapokon tudja miben hozni Katit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyok egy ideje. A TV2-n néztem a Da vinci kódot. Jó rég láttam ezt a filmet de nagyon tetszik.
    Tegnap Időnk nagy részében állványt bontottunk és másik helyre átépítettük. Még egy hajmeresztő "Kályhacső átvezetése a faház falán" projektbe kezdtünk bele amit ma egyedül kell befejeznem. Elképesztő hogy fejmagasságba megy 2 métert a forró kandalló kéménycsöve amit bárki megfejelhet, ráadásul alatta van a mosogató. Égnek áll az a pár szál hajam ami van.
    Munkából hazafelé felvettem a gyermekeimet. Itt lesznek a hétvégén nálunk. Én persze ma dolgozok de remélem hamar haza érek. Feltétlenül ki szeretnék érni Évi óvónéni forgatós táncegyüttes bemutatójára.
    [Gyeremekeim.] :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Én egész jól aludtam de édes fent volt Katicával éjfélig.
    Tegnap a munka hamar elment és siettem haza a családhoz. Már nagyon vártak mert mentünk ki a bornapra. Jól éreztük magunkat de irtó nagy tömeg volt! :Y
    Nem elérhető a képfeltöltő oldal ezért most kép nem lesz. :P
    Este még elcsalt lányom Tabáni Pityu koncertre. Senki nem akart vele menni ezért feláldoztam magamat. Igazi csapatépítő program volt. Jól érezte magát a sok nyugger között. ;] :DDD Én nézelődtem amíg Pityu letolta azt a pár számot . Volt 2 csaj előttünk akinek a seggét nézhettem. :P
    Ma délelőtt kimegyünk újra mert nem fértünk oda a dodgemhez annyian voltak. :Y
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi napunk is jól sikerült! Elköltöttünk egy rahedli pénzt a bornapon de megérte.
    A csipet csapat :DDD
    Ütközés előtti pillanat ;]
    Cunci is részt vett a nagy felvonuláson :B
    Legkisebb szerelmemmel :B
    Egy extrtaközeli :D
    Cuncival és a vásárfia sállal :))
    Szerencsére az eső pont kibírta addig amíg haza nem értünk. Jó volt ez az idei bornap. Gyerekek is jól érezték magukat ami külön öröm számomra.
    Ma nem tudom hol és mit fogunk csinálni de nem is érdekel. Majd lesz valami. Kellett ez a szünnap mert eléggé ki voltam már éhezve. Azért itthon sem lógattam a lábamat. 2x elmosogattam és porszívóztam is. Ez amolyan kikapcsolódó munka. Éppcsak átmozgatom az izmokat nehogy letapadjanak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem fel pedig végig aludtam az éjszakát.
    Tegnap több helyen is voltam de végül egy kis pincetetőnél kötöttünk ki. Ott ahol lebontottuk a nádat egy teljesen új tetőt készítünk. Nem nagy és mivel pince ezért simán el is érjük a földről ami még könnyebbé teszi a dolgunkat. Ezen most elleszünk egy pár napig. Menet közben úgyis el kell ugranunk majd biztosan máshová is dolgozni de nem érdekel.
    Remélem ma megjön az újabb töltőm amit végre tudok is használni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nehezen ébredtem fel. Beállt a hideg idő és ez teljesen kikészít. Már maga a tudat hogy jön a tél és belefagyok a ruhámba... :(((
    Tegnap folytattuk a kis pincetetőt. A szerkezete kész ma már fóliázzuk és lécezzük. Vagy épp lambériázzuk. Majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. A kis ütvecsavarozót kezdem belakni ami annyit jelent hogy már gyilkoljuk a munkahelyen. ;] Sajnos a töltő még nem jött meg ezért a gyári aksiját nem tudom használni. Remélem ma megjön végre valahára.
    Édessel és a gyerkőcökkel minden rendben van. Szokásos esti sírdogálás megvolt. Remélem ez azért lassan abba marad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jó hulla vagyok! Tegnap este kicsit besöröztünk volt kollégámmal miközben megvitattuk az élet nagy dolgait. :DDD Jó lesz ha ápolom vele a viszonyt mert télen esetleg munkát teremhet ha nem vagyunk fasirtban.
    Tegnap lambériáztunk és majdnem levitte az ujjamat a gérvágó. Szerencsére csak az oldalát érte el és levágta a bőrt egy 10ft-os nagyságú területen. Nem esett jól és bizony kicsit sajog a seb. Elvileg még csak tegnap adta fel a töltőt az eladó. Remélem még a héten ide ér mert nagyon hiányzik már.
    katicácska tegnap 2 szurit is kapott. A szívem szakad meg de hősiesen állta a megpróbáltatásokat. Büszke vagyok rá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jót aludtam. 1x sem voltam fent és édes is tudott valamennyit aludni mert végre Katicánk kihagyta az esti sírást! Ezt fontos lejegyezni mert eddig minden este rendezett egy órás vagy hosszabb bömbizést. Tegnap esti fotó a szerelmemről-Így örül a nővérének. :)) A hajában a fogtündértől kapott lepkedísz van.
    Tegnap lambériáztunk és szigeteltünk. Be is léceztük a picurka tetőt. A tulaj el volt ájulva milyen kis aranyos lett. Ma még lambizunk és csatornát is teszünk fel. Cserepezés holnapra marad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még alszok félig. Nagyon nehezen ébredtem fel aminek nem tudom mi lehet az oka. :F
    Készítettem pár fotót arról a pincetetőről amit most csinálunk.
    Előről.
    Hátulról.
    Belülről.
    Ma cserepezni fogunk és Még a lambériázást be kell fejezni.
    Sajnos a töltő tegnap sem érkezett meg pedig nagyon vártam hogy megjöjjön. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszakán vagyunk túl. Katica nem sírt és mosolygósan is ébredt.
    Tegnap egyedül cserepeztem majd kicsit segítettem egy ház színezésében és végül egy lefolyót tettem fel. Ennyi fért bele a tegnapi napba. Ma a játszóteret folytatom bár semmi kedvem nincs hozzá. Szerencsére csak 3-ig leszek mert ismét megyünk cunciért Pestre. Hamar el fog telni ez a hétvége is így. Édes bejön apámhoz és ott találkozunk majd. Az öregnek szoknia kell Katicát és viszont is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nehezen ébredtem fel. Nagyon kifárasztott a tegnapi nap. Nagy szerencsémre elfogyott a srác pénze ezért egyelőre pár hétig szünetel a toronyépítés. A tetőt elkészítettük és két oldalát bedeszkáztuk. Nagyon várom már most a jövő vasárnapot amikor sokáig alhatok és egész nap csak pihengetek. Magyarra fordítva 5 kor kib@sz az ágy és egész nap házimunkával ütöm el az időmet... ;]
    Ma állítólag sürgős alapásásban kell részt vennünk. Ez csak egy kósza hír volt és majd kiderül mi igaz belőle.
    Tegnap elmentünk munka után cunciért. Édes vezetett oda vissza. Jól be volt tojva hazafelé mert besötétedett teljesen. Gyakorolnia kell az éjszakai vezetést is mert szüksége lehet rá.
    Ma remélem megjön a töltő. Tegnap is betoltam a géppel cirka 250 csavart. Jó volna ha már a saját akujával is tudnék dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mégsem mentem el dolgozni. Édessel úgy döntöttünk hogy tartunk egy családi napot mert már nagyon hiányoztunk egymásnak. Jól esett egy egész napot a csajokkal lennem. Persze cunci ment isibe. Nem állítom hogy pihentebb vagyok de az biztos hogy jól esett ez a láblógatás.
    Persze a töltő nem érkezett tegnap se meg. :F
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap az eső miatt nem kellett elmennem dolgozni. Elvittük cuncit az isibe és bementünk Fehérvárra édessel. Az okmányirodába megcsináltattam az ügyfélkapu regisztrációt (2perc) és elmentünk apámhoz is. Édesnek vettünk egy pulcsit mert nem volt neki meleg pulese. Hazafelé tescoban vettünk ebédre grillcsirkét és én vettem magamnak tűzőgépet és áttételes drótvágó ollót. Cunci is kapott egy uzsis dobozt.
    Ma már muszáj dolgoznom mert kell a lé. Töltő nem érkezett meg tegnap sem és e-mailre nem válaszolt az eladó. Ilyenkor nem tudom mi van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még alszok. A 2 nap henyélés után volt egy lóti-futi napunk amiben jól elfáradtam. Kis betonozással kezdtünk és ereszlefolyó feltétellel folytattam. Majd küszöbsín felrakása és végül egy kazánnak a turbókéményét segítettem beépíteni. mindez 3 munkahelyen történt. Ma remélem nem lesz ilyen mozgalmas napunk.
    Katica szépen növekedik. Volt pár este amikor visszatért a sírás de tegnap nem sírt.
    Töltő még nem jött meg és nem is válaszol semmilyen megkeresésre az eladó. Nem tudom ilyenkor mi a teendő. Már rég vehettem volna egy új töltőt ha ezt tudom.... ez a 12. nap ami elmúlik az üzletkötés után. Nem tudom mi az emberi türelmi idő amíg megéri várni.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Ma vagyunk 79 hónaposak és tegnapelőtt megjött a töltő! Csupa örömhír! :DD A kapcsolatunk forróbban lángol mint a kezdetekkor , vagyis teljesen máshogy. Már megajándékozott egy álomszép kislánnyal amire nagyon büszke vagyok! Mindenki csodájára jár ennek a csodaszép kislánynak. Tegnap isi után sportnap volt amin a szülők is részt vehettek és ott is mindenki beájult a mi kis gyönyörűségünktől. Persze ha tele a poci és tiszta a pelus mindenkire mosolyog aki gügyög neki. :D Igazi nyugodt és boldog kisbaba. Igazi szerelemgyerek. :B
    A töltőnek is nagyon örülök. Az aku amivel a gépet vettem sokkal erősebb mint ami a másik gépekhez van. Cirka 2x annyit kibír mint azok az akuk. Idén már nem sok mindent vehetek mert készülök a télre. Egy olajcsere ugrik táltinak ami esedékes és legalább 2 jobb téli gumit kellene vennem mert van 2 ami eléggé le van kopva. Majd alakul.
    Tegnap reggel nem lehetett belépni ezért nem is tudtam naplót írni.Tegnap előtt cserepeztem és kúpoztam egyedül, tegnap pedig aljzatbetonoztunk egy épület hozzáépítést. Ma ott fogunk falazni. Illetve én lehet megyek egy tetőablakot beépíteni. Még majd meglátjuk hogy dönt a főnök.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok fáradtan ébredtem ma is! Dolgozunk mert kell a lé és holnapra is megpróbálok valami munkát szerezni hogy legyen miből megvenni az újabb vaterás gépet. ;] Rosszabb mint a drog számomra az az oldal. Vagy rosszabb vagyok mint egy nő? :F
    Tegnap falazásban segédkeztem ma pedig festeni fogunk. Holnapra egy kis zsaluzást lehetne intéznem. Majd alakul.
    Kedd mindenképpen a családé lesz! Ha jó idő lesz akkor nagyokat sétálunk és lecsúszik pár rész a Nők a pult mögött-ből. Jó kis 77-es Csehszlovák sorozat. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Pont most zártam be azt az ablakot amire már leírtam mi volt tegnap. :W Szerencsére nem bonyolult az életem ezért nem sok volt lejegyezve. Zsaluztunk és festettünk. Ennyi. :DDD
    Sajnos rámlicitáltak az ütvecsavarozónál. Ennyit szerintem már nem adok azért a gépért mert már van egy s felesleges még egyet vennem.
    Feldobok 2 képet arany pici Katicámról.
    Fürcsi előtt. :Y
    Fürcsi alatt. :DD
    Ma sok pihizés és filmnézés. Most 2 napig együtt a család.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy ideje már fent vagyunk. Kávézgattunk és én picit mosogattam. Mindjárt megyek is és befejezem.
    Tegnap nagyokat pihengettem. Pár House részt pótoltam és ugrott egy rész a Nök a pult mögöttből is. ;] Este az Apa ég filmet néztük mert szar volt a tvműsor.
    Délelőtt gondoltam egy nagyot és átépítettem a nagy gépemen a vízhűtést. Tulajdonképpen csak a tartályt szereltem fel a gép legfelső pontára mert nagyon lelevegősödött a rendszer amitől glugyogott. Ha már szét volt szedve kicsit ki is portalanítottam. Rá is fért mert nagyon durván koszos volt. Szerencsére a műtét sikerült és a gép is túlélte.
    Ma szintén sok pihi lesz. Szerintem csak sétálni megyünk majd el amikor kicsit kisüt a nap és melegebb lesz.
    A behajtókhoz nézegettem aksikat hogy milyen árban vannak és mennyiért újítanak fel. Elég drága mindkét lehetőség.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk: z a tegnapi hsz. volt amit megtudtam még írni de nem tudtam elküldeni ezért elmentettem.

    Tegnap lényegében ugyan az volt mint az előtte való napon. Sok pihi és némi filmnézés. A House-al utolértem magamat és jól haladunk a nők a pult mögöttben is. Ebéd után elugrottunk pár édes használt babaruhát venni Katicának olcsó pénzért.Édes a fészbukon csatlakozott egy Mór környéki adok veszek babarucit klubhoz ahol olcsón szuper cuccokat lehet venni.
    Ma végre munka! :DD Nem aludtam jól mert nem fáradtam el. Sokat felébredtem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Durván mélyen aludtam az éjszaka! Katica első átaludt éjjele is kellett ehhez. Nem hiszem hogy ezek után át fogja aludni az összes éjszakát de az első lépés megvolt.
    Tegnap délelőtt betonoztunk egy kicsit és délután festettünk. Ma is valszeg festeni fogunk de ez még korán sem biztos. Lehet nekiállunk egy lapostatőnek. Egy régi tetőhöz kell hozzáépítenünk amit nagyon nem szeretek. Valahogy bele kell csatlakoznunk de ezek az utólagos munkák mindig szarok. :( Majd alakul.
    Sajnos az ütvecsavarozó licitet lekéstem. Ott ültem a gép előtt de 2 perc híján lemaradtam. Ez a sors keze. :DDD Majd nézek valami mást helyette.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Beállt ez a sötét korszak és ez nagyon nem fekszik nekem. Sötétben indulok és sötétben érek haza. Tegnap tovább kellett maradnunk mert nem végeztünk időben egy tetőablak beépítésével ezért nem sok időm maradt édesékre. Ez még jobban bosszant. :W Épp csak aludni jöttem haza és már mehetek is vissza dolgozni. Szerencsére még van mit csinálni és már október vége van. Remélem karácsonyig lesz munkánk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még alszok. :U Este beájultam egy Stellától és most reggel ébredtem fel. Érkezik a hideg rendesen mert nyomás van a fejemben.
    Tegnap körbeburkoltuk belülről a tetőablakot amit előtte építettünk be. Utána gyorsan segítettünk a kémény kifalazásában mert estére vissza kellett zárni a tetőt. Természetesen mi szívtuk meg ismét mert tovább kellett maradnunk hogy végezzünk. Ez van.
    Dobok fel egy-két képet a szerelmemről. Egyre szebb! (elfogultság rulez :DDD )
    Egy cumis portré. :))
    A tesó ölében. :)
    Ismerkedünk a cumival. :DD
    A legkisebb és a majdnem legnagyobb csajom :B
    Ma szegélylécezünk ha minden igaz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Tegnap előtt először hasra fordult a drága kis tündérpuncim! :DD Ha már ott volt készült róla egy fotó is. Mindjárt megzabálom!!!! :))
    Ehhez az eseményhez képest semmi nem történt tegnap a munkámban. Csupa famunkát végeztünk és nem értünk a végére. Majd hétfőn folytatjuk. Hazafelé vettem 2 használt téli gumit előre táltosra mert a tavalyi elég leharcolt állapotban vannak. Ha úgy alakul lehet ma fel is tetetem őket. Majd meglátjuk. Nem szeretném ha beállna a rossz idő én meg itt figyelek nyári papucsokkal.
    Tegnap cunciéknál nyílt nap volt az isiben. Az apja is eljött megnézni hogy ügyeskedik. Majd ha már itt volt, isi után el is vitte magához. Most őszi szünet van ezért 1 hét múlva megyünk csak érte.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit nézelődtem a neten hogy felébredjek teljesen. Olyan megfázós tompa nyomás van a fejemben és még az eső is esik. :( Tegnap felnire szereltettem a két gumit amit szombaton vettem. Ma azt terveztem hogy ebédidőben felszerelem táltosra. Sajnos pár napja elfolyik egy adag vizem a vízpumpánál. Vettünk adalékot és ha szerencsém van betömíti a lyukat annyira hogy lecsökkenjen a vízfogyasztása. Jön a tél és persze ilyenkor minden megadja magát. :U Öreg autók már csak ilyenek.
    Délután átugrott volt kollégám és pár sörrel megünnepeltük az "új" autóját. Egy B vectrát vett a cromája helyett. Szép állapotban van és még dízel is ami külön jó. Valami ilyesmit kell majd tálti után vennem nekem is. Persze a meló is szóba került. Jó volna valami együttműködést létrehozni a télre hogy ezzel is csökkentsük a munka nélkül eltöltött napok számát. A kapcsolatépítés megkezdődött s majd meglátjuk mi lesz belőle. Egyelőre nekem is van munkám amivel egy darabig még biztosan elleszek. Úgy számolom hogy talán karácsonyig is kitart.
    Apámat is meglátogattuk ha már Fehérváron voltunk. Építjük ott is a kapcsolatot. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kicsit lebetegedtem ezért korábban el kellett jönnöm a munkából haza. Teljesen levert voltam. Itthon ittam egy neocitránt és fél 8-kor már durmoltam is. Most reggel ébredtem fel. Már jobban vagyok de lehet még vissza esek.
    Tulajdonképpen nem sok érdemlegeset csináltunk tegnap a munkahelyen. Legfontosabb projektünk az volt hogy a burkoló előtt takarítottunk hogy tudjon járólapozni.
    Ma nem is tudom mit csinálunk. Ha minden igaz akkor reggel beugrunk elkészíteni arra a kis pincére az ajtót és utána megyünk tetőt készíteni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lehet inkább jobb reggelt kellene magunknak mert elég nagy nyomás van a fejemben. Ez az átkozott megfázás pusztít rendesen. Tegnap se édesnek se nekem nem volt valami jó napunk. Édes kapott megőrzésre még egy gyereket ami miatt teljesen felborult a napirendjük Katicával, nekem pedig az aranyozta be a napomat hogy hazafelé 90-es tempónál a 81-es úton az arcomba vágódott tálti motorháztetője. Eddig azt hittem ez csak valamiféle hollywood-i filmtrükk de saját bőrömön tapasztaltam a valóságot. Azonnal félreálltam a csúcsforgalomban és alig tudtam visszacsukni mert az ablaktörlő csonkjain fennakadt . Persze a felfogatásoknál halálra deformálódott. Még szerencse hogy a szélvédőt nem b@szta ki. Most egy spaniferrel kötöttem le de ma reggel megegyengetem annyira hogy bezáródjon a saját zárjával. Szegény tálti....
    Amúgy egy kis toldásra kezdtünk tetőt építeni amit egy régi épülethez készül. Már most látjuk milyen szívás lesz vízhatlanná tenni. Remélem a mai napunk szerencsésebb lesz. Itt vannak a nagy gyermekeim mert Zsaninak kell segítenem informatikából. ez amolyan vak vezet világtalant segítség lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A megfázásomban az orrfolyásos szakaszban vagyok és sokat tüsszögök. De legalább már nem vagyok annyira vacakul. Tegnap reggel beépítettünk egy tetőkibúvó ablakot amiről át tudják majd venni a kazánkéményt és utána visszatértünk a kis hozzáépítésünkhöz amit ma jó eséllyel be is fejezünk. Bár lehet holnapra is marad még valami belőle. Nálunk nincs ünnepnap. A megélhetés fontosabb mint pihengetni. Majd lógatom a lábamat karácsonykor és a két ünnep között.
    Ma hazamennek a gyermekeim is. Már unatkoznak nálunk. Ilyenek a mai fiatalok. Csak a gép előtt ülnek és nem csinálnak semmit. Meg is látszik rajtuk.
    Arany pici tündérpuncim szépen nődögél. Most egész sokat változott az arca. Majd készítek képet újra és teszek fel. Édes is rendben van. Imádjuk egymást és ez a lényeg. A tegnapi nap extranyugis volt. Se egy motorháztető felcsapódás....semmi. Reggel visszaegyengettük kollégákkal annyira hogy a saját zárszerkezete zárja le ne egy spanifer. Ha azt mondom hogy van némi horpadás rajta akkor nagyon enyhén írtam le az állapotát. Gyakorlatilag egy hullámvasút lett belőle. :DDD Jövő héten lecserélem az olajat mert sokat futott már ezzel az olajjal.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Miután ideültem a gép elé gyorsan átszámoltattam a kötelezőmet a netrisken. Egy picit kevesebbet fogok fizetni jövőre. Még nem kötöttem újra majd pár hét múlva. Addig lehet esnek még az árak.
    Tegnap esett az eső és hazajöttem. Nem volt kedvem betegen elázni a munkában. Ma újra próbálkozunk. Jó volt kicsit együtt lennem édessel és a gyerekekkel. Zsaninak még némi tudományt töltöttem a fejébe a hardverekről. Nem tudom miért akart informatikus lenni amikor nem is érdekli ez a dolog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól felébredtem. Pár perce még kómában voltam teljesen és a kislányomnak is nehezen ment rám mosolyogni.
    Tegnap kihasználva a jó időt szépen haladtunk. Tulajdonképpen többé kevésbé be is fejeztük azt a kis lapostető toldást aminek nekiálltunk. Ma szerintem mást fogok csinálni. Takarólécezést csiripelnek a verebek, de bármi lehet.
    Úgy volt hogy ma megyünk cunciért de nem tudom mikor végzek ezért inkább holnap reggelre halasztottuk a Pestre menetelt. Édes nappal tudja majd a vezetést gyakorolni. Már nagyon hiányzik a kis hisztis cuncikám. Remélem nem betegedett le és nem hülyítették az apjánál.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hirtelen ébredtem fel. Katica kakilt egy nagyot és arra pattant ki a szemem. Mivel már úgyis reggel van ezért nem is aludtam vissza. Gyors kávé a szerelmeimmel és némi filmnézés vár ránk. Majd indulunk cunciért Pestre.
    Tegnap kis lambériázás ugrott be. Átadás előtti hiánypótlás ami abból áll hogy azokat a helyeket amit nehéz elvakolni lelambériázom. :F
    Szerencsére korán hazaértem és tudtam picit foglalkozni az én édes kis puncikáimmal. Édes kitalálta hogy varrógépet szeretne magának itthonra és én támogatom ebben a dologban. Hazafelé nézünk neki egy gépet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. A tegnapi nap úgy elszaladt hogy észre sem vettük. Reggel megnéztük a nők a pult mögött utolsó részét és indultunk is cunciért Pestre. Szerencsére minden rendben volt cuncikával. Már hiányoztunk neki bár nem mondta ki. Főleg Katicának örült nagyon.
    Hazafelé bementünk szinte minden bevásárló központba mert édesnek varrógépet szerettünk volna venni. Sikerült is egy olcsó gépet kifogni. Nagyon nehezen sikerült befűzni jól a cérnát de végül sikerült a munkásnadrágomat szépen megvarnia. Megvarta még cunci kabátjának zsebét és gyakorolt is egy keveset. Majd rutinosodik. Végre kapott ő is egy nagyobbacska ajándékot. Cunci kapott egy peonzát amit este mi nyúztunk. ;]
    Ma nem tudom mit fogunk csinálni de valszeg valami takarólécezés lesz vagy glettelés.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mocsok egy idő volt. Nem áztunk annyira munka közben de azért ki be rohangáltunk az esőre. Arra a kis pincetetőre készítettünk ajtót. Nagyon szuper lett. Persze ez csak a délelőttünkre volt elegendő. Délután csapódtunk a kőművesekhez mert most az a munka égetőbb.
    Itthon minden rendben. Édeske vart nekem egy pici zsákot névnapomra amibe belefért három sportszelet. Imádom őt! :D
    Ma elkísérem őket az orvoshoz ezért nem megyek dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok lassú mostanában a PH. Nagyon nehezen hozta be az oldalt ma is. Olyan mint a mai ébredésem. Nagyon nehezen indult a napom. Rég volt olyan hogy úgy ébredtem hogy nem szeretnék menni dolgozni. Nyilván nem teszem meg de meglepődtem.
    Tegnap jó volt itthon a lányokkal. Tulajdonképpen nem csináltam semmit csak elkísértem őket a dokihoz. Édes 2 perc alatt végzett én pedig addig vigyáztam Katicára.
    Reggeli jókedv cunci ágyában. :))
    Ma már munka lesz. Kíváncsi vagyok mit kell ma csinálni. Remélem valami szakmunka.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon fáradt vagyok. Nem tudom ez minek az oka de elég rossz így ébredni.
    Tegnap elég lótifuti napom volt. 2 helyen is dolgoztam és gondolom ma is hasonló napom lesz. Jó volna ha inkább egy több napon át tartó munkát kapnánk de ez itt most a véghajrákban szóba se jöhet. Majd alakul.
    Itthon minden rendben van. Mindenki szépen gyarapodik. Édes is és én is együtt hízunk Katicával. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen, de hat a kávé. Persze a fejem tök üres. Nem tudom mit jegyezzek le a tegnapi napról. Reggel beszíneztünk egy oldalát az egyik háznak de már mentünk is tovább mert az egyik házat ma kell átadnunk és mg van mit csinálgatni átadás előtt. Oda fogunk ma is menni.
    Édesék Márton napi lámpás összejövetelen voltak. Itt nagy hagyománya van ennek. Katica végigdurmolta az egészet. 1x volt fent enni de aludt is tovább. Persze mindenki a csodájára járt milyen nyugodt és édes kis baba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nagy utolsó simításokban voltunk ami meg is hozta a gyümölcsét. A tulajdonosok teljesen elégedettek voltak mindennel. El is jöhettünk előbb aminek mindenki örült.
    Ma nem tudom hová megyünk és mit csinálunk de van mit ténykedni.
    Készítettem egy fotót most reggel a legkisebb szerelmemről.Boldogság van. :DD
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák