Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Elméletileg ma fogják átvenni az eddigi munkánkat és kifizetni.Utána határoznak hogyan továbbb.Jó lenne valami komolyabb munkába fogni már amivel kihuzzuk egy darabigmert ez igy elég siralmas. Hétvégén ha szép idő lesz elmegyünk a gyerekekkel kirándulni valahová.Kicsit kiszellőztetjük a telet a fejünkből.Vasárnapra jó időt mondanak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kicsit tulaludtam ujra magamat. Tegnap este a pár hetes egeremmel szívtam.Egyszerüen nem akart elindulni a rendszerrel.Vol már rá példa de most teljesen megmakacsolta magát...Szedtem le egy másik drivert és megprobáltam azzal.De magátol elindult.Driver nélkül is.Azzért feltelepitettem hátha ez volt a baja.Most megy...
  Ma Zsani kislányom szülinapi zsurra megy az osztálytársához.Már napok ota be van zsongva. Remélem jol fognak szorakozni.
  Ma reggel arra ébredtem hogy izzadok.Gázfűtéses lakásban lakunk és kazánunk van radiátorokkal, de magában a házban gázkonvektoros a fűtés.Az alattunk lako csak hétvégén fűt be és ilyenkor meggyulladunk.Persze mi fűtünk rendesen .22-23 fokra van állitva a thermosztát.
  Ma szokásos pihi.Holnap elmegyünk a Vértesbe kirándulni.Szükségem van egy kis erdőre.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma remélem szép időnk lesz egy kis erdei turához.Zoliék éés Pityu barátomék is eljönnek.És anyoosom is velünk tart..Szallonnasütést rendezünk meg egy jót játszunk.
  Már nagyoon várom!
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap egy nagyot kirándultunk a Vértesben.Volt szalonnasütés, foci és egy kis erdei séta is.Az egész csapat füle farka logott már a végére.Nagyon jol esett elfáradni egy picit igy a természetben.Az idő pompás volt.Kicsit talán az zavaro hogy a természet mégcsak most kezd éledezni igy a fák még nem igazán zöldeltek de mindenképpen megérte kimenni.
  Azért mondjuk az elindulásnál pcit kiakadtam.Reggel én itthon maradtam addig mig mami kiment a gyerekekért és anyosomért .Pityu barátom fel akarta hivni asszonyt hogy késik de nem tudta.Ezért felhivott engem.Megprobáltam én is felhivni őket és azt hittem az ideg szétvág.Adott 3 nő. Asszony, kislányom és anyósom.3nő 4 telefon(asszonynak 2 van) és miind a 4 le van merülve.Ilyen nem létezik!!!Persze azonnnal sokkot kaptam.Mindenkinek akadt fontosabb dolga mint erre a "jelentéktelen aproságra" figyelni.Hihetetlen!
  Ma sajnos még nem tudunk menni dolgozni, viszont jeleztek arrol a helyről ahol még nem fejeztük be a cserepezést hogy meghozták a hiányzo fedőanyagot.Ugyhogy lehet kedden odamegyünk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegap semmi érdekes nem történt.Talán csak annyi hogy a gyerekekkel isi után kiugrottunk anyósomékhoz cicázni és beszélgetni egy picit.Ugy néz ki ma már megyünk dolgozni de az aggaszt hogy ZZoli nem hivott vissza tegnap.Amikor először beszéltünk akkor megbeszéltük hogy elmegyünk előőkésziteni a terepet a hajopallozásnak, de ezek szerint nem tudott egyeztetni a tulajjal.Vagy csak elfelejtett viszaszólni nekem.
  Mindenesetre én ha kell akkor öltözök és mehetünk.Ha ma nem is akkor holnap már biztosan tudunk menni.
  Szép napsütéses napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nem jutottunk el mégsem a munkahelyre.Érdekes hogy amikor fizetni kellene akkor mindenki ráér az elszámolással ha pedig odaadják a pénzt akkor megkérdezik hogy még nincs kész a következő munkafázis?Lehetne picit gördülékenyebb ez a munka.Azt hittem ősszel hogy az idei tél jobb lesz mint a tavaji de ugy látom tévedtem.Remélem mihamarabb felébred csipkerózsika álmábol az épitőipar és megindulnak a magánházak épitései is.
  Ha ma el tudunk számolni akkor ujabb pár napos munkánk van abbol a rengetegből amit folyamatosan tudnánk itt végezni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap végre valahára elszámoltak velünk.Voltunkk is dolgozni de csak egy rövidebb műszakot huztunk le.Gyorsan elvégeztük a hajopallózás előkészitő műveletét és mást nem tudtnk tenni.Még annyit hogy megjött a hajopalló amit felhordtunk.Sajnos azt még beépités előőtt le akarja festeni a tulajdonos ezért most meg ezért állunk.Viszont este voltak nálam tárgyalni munka ügyben és ha sikerül megegyeznünk akkor lesz agy szép tetőmunkánk amit 6 hét mulva el tudunk kezdeni ha minden igaz.
  Sajnos Zsani lebetegedett és nekem s kisebesedett ujra a szám.Gyulladás van a szervezetemben és nekem akkor mindig előjön a herpeszem.Nagyon utálom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem is tudom mit irjak.Tegnap egész nap töltögettem.Zsani kislányom lebetegedett.Őt mami orvoshoz vitte..Tüszös mandulagyulladása van neki.Tegnap előtt este óta rsszul volt .Még be is lázasodott.Persze tegnap estére már vidáman játszottak Irussal.
  Ma ujra nem tudom mi lesz velünk.Kicsit kezd elegem lenni ebből a szellős munkavégzésből.Még pár hetet ki kell huznunk hogy beinduljanak rendesen a dolgaink és végre bucsut intsünk a télnek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ujra egy szombat. Ami másoknak a hétvégi pihenőnap, az nekem egy nap a többi között amikor ugy néz ki nem megyünk dlgozni.Szép eset.Ma ey árajánlatot meg kell csinálnom.Nagy reményeket fűzök hozzá mert lehet hogy ez lesz az idei első komolyabb munkánk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Makorábban ébredtem.Nem tuudtam aludni.Ma valahogy nem ment.
  Tegnap mivel mami dolgozott ezértsétálva mentünk ki anyósómhoz a gyerekekkel.Ezz pár km ut.3/4 óra alatt kényelmesen le lehet gyalogolni ezt a távot.Sajnos tegnap nagyon rossz időben voltunk kénytelenek ezt az utat megtenni.Szemetelt az eső amit az erős szél hordott.Megkinodtunk mire odaértünk.Amugy semmi érdekes nem történt.Gyerekek jol elvoltak.Zsani szomorkodott mert a kedvenc foltinozi cicusa elcsavargott.Remélem már hazatalált mert Zsanika nagyon a lelkére venné ha elcsatangolna.
  Ma mennem kell a munkahelyemre.Anyagot viszek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap nagyon jo napom volt.Végre kicsit meg tudtam magamat mozgatni a munkahelyemen.
  Ma tudunk már menni dolgozni!!Ennek nagyon örülök!Lambériázni fogunk.Végre rendesen járható lesz a fafödém.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap végre rendesen tudtunk menni dolgozni.A fagerendázatot festettük le hogy tudjunk hajopallozni.Jó volt ujra dlgozni rendesen mégha nem is szakmába vágo dolgot csináltunk.Be kkell valjam hogy egysötétebb barnára festettük a gerendáket ami annyira elfedi az öregbitést és az entikolo perzselést hogy szerintem tök felesleges volt arra időt pazarolni.Ez az één vééleményem.Ez van.Szóval ma már csavarozzuk fel a hajopallot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap majdnem befejeztük a hajopallo leteritését az also házban.Ma befejezzük egészen és nekiállunk még ahol nem festettük le ott efejezni a festést.Remélem ma végre skerül mindent elvégeznünk és holnap mehetünk a felső szntre.
  Eléggé fáradt vagyok.Az idő is rossz volt tegnap.Nagyon nehezen visellem ezt a hőingadozást.
  Szép napot mindenkinek..

 • bim

  veterán

  Jó napot.

  Reggel nem ment a PH. igy mostanra csuszott a bejegyzés.Egy csonka napunk volt ma.
  Tulajdonképpen nemsok minden történt tegnap.Elbuktunk egy munkát és a rajzaiért este eljöttek.Jot beszélgettem a lányal akiknek egy tetőt kellett volna csinálni.Sajnos volt aki majdnem fele annyiért megcsinálja mnt mi.Ez mondjuk érthetetlen számomra.Elláttam őket pár hasznos tanácsal hogy mire figyeljenek oda feltétlenül.Felajánlottam azt is hogyha referenciát kell menni megnézni akkor szívesen odaugrok és megnézem hogyan dolgoznak.Nagyon nem szeretném ha rossz munkáért akár egy petákot is kifizetnének olyan embernek aki gyenge minőségű munkát végez.Persze nem a dac beszél belőlem.Semmi baj nincs azzal ha nem mi nyerünk el egy munkát.Eből nincs harag..
  További szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Elaludtunk.Nem is értem.Talán nem csörgött az óra? Arra riadtam hogy világos vn.Szép eset...
  Tegnap előkészitettük a felső házat a hajopallozásra.Ez állt a gerendák lefestéséből.Az egyik csucsflat is leburkoltuk OSB lappal.Ma csak akkor megyünk ha tegnap a tulaj lefestettea hajopallot.Ezt nem tudom még...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap hajopalloztunk és a válaszfalnak a másik oldalát is le OSB lapoztuk.Persze be is szigeteltük.Ma ugy néz ki nem megyünk mert Zoliéknak a Móri suli programot szervez.Mivel a nagyobbik fia jövőre sulis lesz ezért meg kell jelenniük.Ha jol vettem ki a szavábol ez amolyan ismerkedési buli lesz.Leendő diákok ismerkedése a tanitokkal.
  Ma Imrusnak és Zsaninak valamit barkácsolnom kell fábol.Imrus valami tornyot szeretne ZZsani ppedig valami dobozt.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó napot.

  Elképesztő!Most tudtam csak belépni a PH.-ra.Ugy látom ez egyedi eset mert mindenki tudott irogatni csak én nem.Ez valami virusos nyavaja ..Ma délután össze szedem magamat és ujratelepitem a rendszert.Nagyon utálom ezt.Inkább vigyázok rá.Sajnos most igy alakult.Nemsokára megyünk anyósomhoz.Ott ujra egy kis tüzelővágás lesz.Ma valamit csinálnom kell a gyerekeknek mert tegnap abban a vacak időben nem vlt kedvem nekiállni fajátékot gyártani.Lehet ma sem lesz belőle semmi.Meglátjuk....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap mozgalamas napom volt.Reggel küzdöttem a géppel.Mindent megprobáltam de mégsem sikerült összevakarnom annyira a rendszeremet hogy az használható legyen rendesen.Délelőtt tüzelőt vágtunk anyósomnál majd Imrusnak gyorsan összeütöttem egy harcitornyot.Bevallom nem lett annyira szuper de nagyon fáradt voltam már.Szerencsémre elnézte nekem a kisfiam.Majd azért még csinositunk rajta.Zsani fadobozt rendelt tőlem a játék lószerszámainak.Ez jövő hétvégére tolodik.
  Ahogy elnézem tobzodnak az uj avatarok itt a PH.-n. Nem is tudom.Talán nekem is kellene kérnem. Ezen még rágodom kicsit.Tulajdonképpen én igy nézek ki amilyen az avatarom és amugy sem vagyok az a kitűnni vágyó emberke.
  Ma a hajópallozást fejezzük be.Legalábbis remélem.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap majdnem befejeztük a hajopallozást.Sajnos az anyagkevés lett.Azt még beszereztük és talán ma lefesti a tulaj.Ma ha minden igaz lemegyünk Nagygyimótra befejezni a karácsony előtt elkezdett tetőt.Ez azon is mulik hogy Zoli felesége milyen állapotban van.Bármelyik pillanatban szülhet és Zoli nem akar nagyon messzire elmenni.Érthető..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap lent voltunk Gyimótoon de nem tudtuk befejezni a munkát.Szinte éreztem hogy ez lesz...Az anyag még mindig kevés.Nagy a töréskár a kúpcserépben.Részben a szálitás a bűnös éés részben a Zoli.Amugy sem lett volna elég a kúpcserép.Ez van..
  Ma csak akkor megyünk dolgozni ha a hajopallót lefestették.At felütjük. Remélem kifizetik mert lassan nincs egy vasunk sem.
  Ujra szép évkezdet.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap befejeztük a hajopallozást és megkezdődött az anyagi részben valo egyezkedés.Persze a tulaj sokalta amit rámondtunk árat.Igy van ez ha nem egyezünk meg előre.Nyilván találunk egy közösen elfogadhato árat de ez nagyon elcsüggeszt.Igy folytatodik vesszőfutásunk a megélhetésért.Ez nagyon a depreszio felé sodor.Jo lenne ha már végre rendesen tudnánk dolgozni és azt inden gond nélkül ki is fizetnék.Sajnos a héten már nem fogunk dolgozni.Anyag majd hétfőre jön.Ha sokáig igy folytatodik hogy ennyire szellősen dolgozunk akkor fel kell adnom egy időre a magánzó életet és elmenni céghez dolgozni havi fix fizetésért.
  Remélem alakulnak mielőbb a dolgaink...
  Jó volna már csak az élet apro örömeire koncentrálni és nem aggoodni a megélhetés előteremtésén.
  Nyugodt napot mindenkinek.A lányok vigyázzanak a fiukra. A téli depinél az ő kezükben van a kapcsolatuk kulcsa.Egy összebujás sokat segithet ezekben a nehéz időkben...

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nem is tudom mit irjak.Tegnapp semmi nem történt.Mami elvitte reggel a gyerekeket a suliba utána megreggeliztünk és kitakaritottuk közösen az egész lakást.Legalább lefoglaltam magamat.Nagyjábol ennyi történt.Zoli felesége még nem szült meg, pénzt pedig hétfőn fogunk kapni.Remélhetőleg....Szokásos épitőiparos metodus. Hamar gyorsan csináld meg a munkát és majd he ki kell fizetnem akkor már nem kell annyira sietnem.Ez visz a sirba.
  Ma nem fogok semmit csinálni szerintem..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap mégis mentünk dolgozni.A dolog pikantériája az volt hogy le volt némitva a telefonom igy teljesen meglepett amikor megszolalt a kaputelefonunk s a Zoli volt a végén.El kellett ugranunk azonnal szalagparkettát lerakni oda ahol a gipszkarton falat csináltuk.Ezt legalább azonnal kifizették.
  Ma reggel azért is keltem korábban hogy megnézzem az időmérő edzést.Kezdődik a forma 1 idény.Sajnos nyoma sincs annak a ferrari fölénynek amit sejtettek a téli tesztek során.Ezt szomoruan vetem tudomásul.Majd meglátjuk mi lesz holnap a versenyen.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Szűk egy órán bellül kezdődik a forma 1 idény.Nyami!
  Tegnap készitettem Zsaninak egy dobozkát és Imrusnak befejetem a harcitornyát.Kitalálták hogy lefestik és igy elvoltak egész délelőtt ezzel.Zsani fehérre festette a dobozt és barnára a tetejét.Imrus az egész tornyot barnára.
  Ma nem mozdulok ki itthonrol.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap itthon voltam.Moegnéztem a forma1-et és gépeztem.Sajnos a futam nem ugy alakult ahogy szerettem volna de akkor is élvezetes volt.A tegnapi nap legfontosabb eseménye hogy tudtam egy közeli ismerősömmel beszélni msn-en.Nagyon jol esett.
  Ma fingom sincs hogy megjön e az anyag a munkahelyünkre.Ha igen akkor megyünk dolgozni, ha nem akkor pedig holnapra csuszik a munka.Remélem pénz is lesz holnap.Kong a kassza az ürességtől.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap szinte alig csináltam valamit.Délelőtt elugrottam egy zsindelyes házhoz amit kb. 4 éve csináltam és felhivtak hogy mintha valami gond lenne.MMegnéztem és 2 levél a pontszellöző felett picit felállt.Nem volt vészes de azért felmásztam és leragasztottam biztos ami biztos.
  MMa elméletileg megyünk dolgozni.Ugy van hoogy ma hozzák meg az anyagot..Persze semmi sem biztos.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap hozták meg az anyagot elvileg.Vagy ma fogják meghozni.Sajnos semmit nem tudok.Jó vlna már dolgozni is kicsit mert teljesen elpunnyadok.Hizok is szépen.na és a pénz sem mndegy.Már nagyon a végét járjuk a kasszának.A csekkek is csak sorakoznak.Ha ma megyünk remélem kapunk pénzt is.Máár járna nekünk.Jo volna már ha beindulnánk mert teljesen csődközeli állapotba kerülök.Még a végéén fel kell adnom az önálloságomat és elmenni dolgozni céghez.Ezt azéért nagyon nem szeretném...
  Szép napot mindenkinek..

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Nemhogy nem jött meg az anyag tegnap hanem a tulajt sem lehet elérni.Nem veszii fel a telefont..Nyilván most hogyfizetnie kellene igy már nem annyira sürgősek a munkálatok számára.Sajnos ilyen az épitőipar.Tavaj ugyanezekkel a gondokkal küzdöttünk télen.Április közepe volt hogy az első nagyobb összeget hazahoztam.Ugy néz ki ez idén sem lesz másképp.Addig valahogy elvegetálunk.Jövő héten szerintem elmegyünk zsaluzni egy céghez.Nem várhatunk itt a csodára.
  Szóval kétséges hogy ma megyünk e dolgozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma nem volt miért felkelni előbb.Gyerekek ma már tavaszi szüneten, nekünk meg kiderült hogy pénz csak jövő héten lesz.Talán..Ez azért padlora küldminket anyagilag.
  Ez nem tesz jot a lelkemnek.Remélem mielőbb dolgozni fogunk ujra.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Egy tipikus szombat reggel.Az igy kivet magábol és a reggeli kávéivás és mosakodás után ideülök a gép mellé.Mivel ma a gyerekek kint alszanak a mamánál ezért a nyuszi rugalamsabb és ma jön meg hozzánk.Annyira jo látni ahogy a gyerekek örülnek neki.Hiába multak el 10 évesek még mindig nem érdekli őket hogy nincs nyuszi vvagy jézuska.Nekik ő igenis létezik.Jó gyereknek lenni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tenap nagyon örültek a gyerekek a nyuszinak.Mindenki azt kapott amit szeretett volna.Hiába az utolso erőforrásainkat emésztette fel a husvéét akkor s megéri látván a gyerekek örömét.
  Tegnap még szétszereltem a vizhűtésemet és kitakaritottam az apogee GTX blokkomat.Elképesztő hogy egy 20 rugoba kerülő blokknak aluminimum tetőt készitenek amit eloxálnak.Sajnos valami modon az eloxálás megsérült és azonnal reakcioba lépett a rézzel az alu.Iszonyat milyen keményen korrodált az alu.Mivel jobb ötletem nem volt ezért egy vékony 2komponenses ragasztoréteggel vontam be az alut.Ez reméényeim szerint meggátolja a 2 anyag közti kapcsolatot.Ez egy iszonyat drága vizhütő blokk és elkeseritő hogy ilyen bosszanto hibája van neki.
  Szép husvétot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Ma locsolni megyünk a legszűkebb családi köreben.Sajnos a nyuszi nem hozott nekem ajándékot.Majd legközelebb.
  Halvány lila gőzöm sincs hogy holnnap megyünk e dolgozni vagy kapunk e pénzt.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap locsolni voltunk.A szűkebb családomban 2 helyen.Amit idén eldöntöttem az az hogy jövőre nem fogunk menni locsolni már.Imrus sem nagyon akart menni és a rokonok is éppcsak megtürtek minket.Erre niincs szükséégem...
  Ma nem tudom hogy megyünk e dolgozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap reggel rámtelefonáltak egy beázás miatt igy mégis elvoltam dolgozni.Elmentem és megszüntettem a beázást.Vagyis remélem hogy sikerült megszüntetnem.Érdekes modon csak ha erős déli széllel ver az eső csak akkor áztak.Szerintem a vápabádog nál ment visza a viz.Összeragasztottam és a vágott cserepeket is átnéztem hogy minden rendben legyen.
  Ma vagy holnap elkezdünk egy kisebb munkát.Ezek a jo munkák mert gyorsan pénzhez jutunk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Most tudtam csak belépni a PH.-ra.Érdekes eset.Amig be tudtam lépni picit játszottam a crysis-al.Ujra kezdtem előröl.Nekem nagyon bejön az a játék.
  Tegnap délelőtt elugrottunk tárgyalni egy télikert készitéés ügyében.Amint beszerzik az anyagot már kezdjük is.Lehet még ma de reményeink szerint llegkésőbb holnap.
  A gyermekeim évekkel ezelőttit a kisboltban nálunk vettek két kék pici macit.Ők Maci és Laci.Ez egyik sötétkék a másik világoskék színű.Nagyon sokat játszanak velük.Az egészben az a lényeg hogy Imrus készitett már nekik ezt azt.Pl. tankot amibe be tudnak ülni és tegnap meglepetten láttam hogy készült nekik egy édes kék auto amivel kirándulni járnak.Jot mosolyogtam magamban hogy az a legjobb játék amit maguknak készitenek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap meghozták délelőtt az anyagot és odaugrottunk volna meggyalulni de előtte ki kellett mennünk a létránkért és a vizmértékünkért Sukorora.Kicsit ledöbbentünk amikor odaértünk mert betörtek.Vagyis betörtek éés kilopták a fele ablakot a házból.Ugy ahogy volt tokostol kiszaggatták az ablakokat.A vadállatok tönkretették teljesen a bejárati ajtot és az egyik teraszajtot is kitépték majd kihajitották tokostol az udvarra.ELKÉPESZTŐ milyen állatok vannak.Az egyik ablak kitépésénél széttörték a gipszkartont belülről és kivülről a lambériázást.Igy lesz majd mit javitani.
  Persze azonnal hivtuk a tulajt ő meg a rendőröket.A zsarukra 3 órát vártunk.Kijöttek éés felvették az adatainkat és ujjllenyomatokat kerestek azokon a nyilászárokon amiket nem vittek el.Ez eltartott egy darabig.Mikor végeztek kiszedtük a maradék ép ablakoknak a szárnyait és segitettünk elvinni a tuajdonos házához.Nagyjábol ennyi történt.Szóval egy percet nem dolgoztunk tegnap sem.
  Ma már megyünk.Készitjük a télikertet.Muszáj a tegnapi napot behooznunk mert holnap Zolinak be kell vinni a feleségét szülni.És addigra gondolom valamennyi pénzt akar keresni.Mint ahogy nekem sem ártana egy kis lové.
  Ezze a betöréssell nem tudom mennyivel kerültünk közelebb az elszámoláshoz a tullajjal.Félő hogy semennyire.
  Szebb napot mndenkinek.

 • bim

  veterán

  Jo reggelt.

  Tegnap végre nekiálltunk a télikertnek.Egész jol fog kinézni.
  A pénzünk egy részét is kifizették Sukororol végre valahára.Persze ujabb lehuzásnak voltunk tanui.A tulajdonos azt mondta hogy a gipszkartonhoz és a hajopallozáshoz elhasznált csavart ő már kifizette.Ez nem igaz.A gipszkarton kengyeleket és 1000 csavar árát fizette ki de mellette több ezer csavart csak ugy felirásra elhoztunk és behasználtunk.Persze ő ezt nem hiszi el.Egy kicsit kezd elegem lenni az egészből.A sors érdekesen alakitja az életemet.A földön fekszem és még belém rug.Igaz még mozgok és lélegzem de védekezni már nincs erőm.
  Ma Zoli reggel beviszi a feleségét szülni.Nem tudom utána ott marad e vele vagy megyünk dolgozni.Addig van jo dolga annak a gyereknek amig bent van a pociban.
  Szebb napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nagybetűs semmittevéssel töltöttem az időmet.A család kiment anyósomhoz én meg egyedül itthon maradtam.Erre volt szükségem.Néztem a tévét és néha gépeztem egy picit.Jobbanmondva a tévé előtt csak bambultam és megprobáltam átgondolni milyen lehetőségeim vannak a közeljövőben munkaügyben vagy mit kellene tennem hogy kimásszak a lelki és anyagi slamasztikábol.Arra jutottam hogy most kaptam pár hét haladékot azzal hogy pénz állt a házhoz és hétfőn még jön hozzá (mondjuk max hármat), addig amig le nem telik ez az idő addig nem idegeskedek.Vagyis megprobálom nem leharcolni magamat lelkileg arra a szintre ahonnan már csak orvosi segitséggel van visszaut.Ugy számoltam hogy olyan 25 rugoért számlát is tudunk feladni.Esetleg 30-ért ha annyi égető csekkünk van.Ezzel picit levegőhöz jutunk.
  Nem zuhanhatok le nagyon mélyre mert ha nem dolgozok akkor éhen halunk.
  Ha pedig a 3 hét alatt nem tudunk kikecmeregni az anyagi mélypontrol akkor feladom az egészet és elmegyek céghez dolgozni.Már a második olyan telemet élem ahol full lenulláztuk magunkat anyagilag.
  Ma mégegyszer átgondolom a stratégiát és összeszedem magamat.Ma még egyedl leszek.Estére megjönnek a gyerekek és a nyüzsiben már ugysem tudok rendesen gondolkodni.
  Zoli nem hivott fel igy nem tudom megszületett e a 3. gyereke.Lehet fel sem hiv.Majd hétfőn megtudom ha megyünk dolgozni...
  Szebb napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap mégegyszer átgondoltam a helyzetemet és telefonáltam egyet munka ügyben.Van egy biztato kilátásom kb. 1 honap mulva.Addig elevickélünk szerintem mivel aprobb munkákra kilátás van addig is.Persze nem akarom elkiabálni.
  Amugy tegnap nagyrészt teszteltem a gépem képességeit.A procim végét keresgéltem de sajnos gyenge a tápom igy annyira nagy feszt nem tudtam neki adni.Nemsokára ha kikecmergünk a sz@rbol tápot kellene vennem.
  Persze ez még csak álom kategoriában van.Addig elleszek szépen ezzel a táppal.Ha nem szakad ránk hirtelen a bank akkor 2 honapon bellül ugysem tudok a gépre költeni.Esetleg csak akkor ha eladok belőle valamit.
  Zolirol és született (születendő) gyermekéről semmi hir.Nagy biztonsággal merem állitani hogy ma megyünk dolgozni báár semmi sem biztos.Azért jo volna. Ma befejeznénk a télikertet és azt is kifizetnék.A lelkemnek ugy érzem még ez a nap kell hogy megkapaszkodjon és erőt meritsen.
  Szebb napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap befejeztük a télikert készitését és azonnal ki is fizették.Ezért a tegnapi 15 rugo csekk után ma ujabb 30 rugoért tudunk feladni.Máris jobb a közérzetem! A lelkemet az is nyugtatja hogy ma megyünk tárgyalni egy kisebb munkárol amit reményeim szerint azonnal tudunk kezdeni.Ha azt is befejezzük a héten akkor abbol is lehet pénz amiből utolérjük magunkat.
  Reménykedem.Utána befut a családi potlék és picit fellélegezhetünk.Már tervezgetem a tápom vásárlását is.
  Végre ugy néz ki megindult az épitőipar.
  Remélem vége az inséges időknek.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Rendkivüli bejegyzés!

  Kb. 10 perce megszületett Zoli Gergő nevű kisfia!
  3200gram és elfelejtettem milyen hosszu...
  minden ujja megvan és egészségesen sír.
  Isten hozta közöttünk.
  Szép életet neki!!!!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap miután megszületett Gergő még elugrottunk tárgyalni.Odafele uton elmesélte Zoli töviről hegyire hogyan történt a szülés.Annyira boldog volt.Ez érthető is.Együtt örültem vele.Jó volt ujra kicsit boldognak és meghatodottnak lenni.Én tudtam meg elsőként az örömhirt.Na nem azért mert én vagyok a legfontosabb hanem azért mert se az apja se az aposa nem vette fel a telefont..Éppen akkor varták össze a verát és még a szülőszobárol hivott fel.Nem nagyon értek a gyerekek nyelvén de gyerekcentrikus vagyok.Imádom őket!A hosszát is megjegyeztem.Tehát 3200gram és 53 centi.Nagyon hosszu hajjal született.
  A tárgyalásbol ahová igyekeztünk munka lett.Ez mégszebbé tette a napot.Ma kezdhetjük is.Remélem Zoli nem ittasodott le annyira örömében hogy ma használhatatan lesz.Megigérte.Azért vittem neki egy pezsgőt.
  Gergő gondolom kap az életben majd bántást azért mert bolondok napján született.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Rendkivüli bejegyzés.
  Imrusék nagy erővel nézik a magyar népmesék sorozatot DVD-ről és a kedvenc mese persze játékba került.Ez a király kis Miklós...
  12 fejű sárkány
  3 és 7 fejű sárkáy.
  Persze a kardjuk kivehető és a fejek is külön mozgnak.
  Szép estét mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap elmentünk fát válogatni.Egy kétállásos kocsibeállot kell késziteni gyalult anyagbol.Kihozták az anyagot a házhoz és még meg is gyalultuk mindet.Sajnos csak tegnap ásták ki neki a sávalapot.Remélem ma bebetonozzák és akkor arra már hétfőn tudjuk épiteni a beállot.
  Ma nem tudom hogy megyünk e dolgozni mert egy másik épületnek a tetőjét is el kellene kezdenünk bontani de nem tudom hogy engedik e mert esős idő várható.Ez elválik.
  Kezdenek sűrűsödni a munkáink.Egyik pillanatrol a másikra lett munkánk.És nemcsak egy, hanem több.Tegnap pl. felhivta Zolit az egyik régebbi kuncsaft aki munkát adott neki régebben és tavaj is dolgoztunk neki.Még log 200 rugoval és kompenzálás képpen ajánlott egy jolfizető munkát a közeljövőben.Naná hogy elválaljuk.
  Szóval varázsütésre megoldodni látszodnak a gondjaink.Én is szereztem egy munkát amiben még egyezkedünk.
  Érdekes hogy Gergő születésével indultak meg a munkáink.Mondtam is Zolinak hogy amint kiengedig a feleségét a korházbol azonnal álljon neki a következő gyereknek hogy jövőre hamarabb szülessen meg és előbb legyen munkánk.
  Igy hogy lett munkánk a bennem lévő görcs is rohamosan oszlik.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap nem voltunk dolgozni mert nem engedtek bontani.Ma viszont megyek unokatesomhoz egy félnyereg tetőt késziteni.Egy ilyen fedett műhelyféleséget szeretne és azt csináljuk a hétvégén.
  Hétfőtöl pedig reményeim szerint nekiállhatunk annak a kocsibeállonak aminek az anyagát szerdán kiválogattuk és meggyalultuk.Remélem legkésőbb ma bebetonozzák.
  Ma Zoli tárgyalni is megy egy pesti melo végett.Egyből jobb hangulatom van hogy van melonk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap elkezdtük unokatesomnál azt a kis tetőt.Nagyon gyászosan haladtunk.Mint a régi szép időkben meg meg álltunk beszélgetni.Mindent el kellett magyarázni mit miért és hogyan fogunk csinálni.Teljesen kiakadtam már rajtuk.Ma remélem befejezzük egészen.Nem egy nagy tető de még bádogozni és cserepezni is kell.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap be is fejeztük azt a kis tetőt amit elkezdtünk.Mivel már reggel látszodott hogy be fogjuk fejezni ezért a csapat kicsit lazábban fogta fel a munkát.előkerült egy üveg házipálinka és pár doboz sör.Nem szeretem ha ivászat van munka közben mert hamar történhet baleset.Dél körül már mindenki kezdett jobban érteni az én szakmámhoz az alkohol hatására.Tudtam kezelni a helyzetet igy nem lett sértődés belőle.
  Az a lényeg hogy tulvagyunk rajta.Ma pihi és forma1 nézés.
  Remélem holnap nem fog esni az eső mert el kellene kkezdenünk a kocsibeállot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap édes semmittevéssel töltöttem az időmet.Délután megnéztem a forma1-et és nagyon lényeges dolgot nem űveltemEgy nagyon kedves ismerösömmel tudtam msn-en beszélni.Ez nagyon jo volt.Nagyon örültem neki.
  Ma reményeim szerint elkezdjük a kocsibeállot.Mondjuk elég ramaty időt jósoltak..NAGYON bizom benne hogy ez nem jön be nekik.
  Zoli meghivott hétvégére bennünket gyereknézőbe de mivel dolgoztam én és mami is ezért nem mentünk el.Különben is .Gondolom most óriási a forgalm náluk.Mivel kölcsönadtam neki a digitális fényképezőnket igy kép tutira lesz rola.Azon majd megnézem a lurkot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap elkezdtük a kocsibeállot.Párszor eláztunk de muszáj volt menni.Elég jol haladtunk az eső ellenére.Ma pestre megyünk mert Zoli viszi a mostohaanyját PÁV-ra.Én meg elmegyek velük mert van egy kis dolgom.Ugyis rég jártam a fővárosba.Megnézem változott e valami.
  Szép napot mindenknek.

  szerk:most nézem hogy ez a 300. bejegyzésem. Öregszem...

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák