Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  ELALUDTAM!!!
  Tul édes volt az álmom és a belső ébresztő órámat kinyomta az a pajzán leányzó akivel hancuroztam.NYAMI! Nem is bánom hogy igy történt.
  Ma még nem tudom mit fogunk csinálni.Sogornőmnek 3.-án volt a szülinapja ugyhogy szerintem köszöntés lesz.
  Szép napot mindenkinek!
  Lehet visszabujok ahhoz a szexi csajhoz, hátha nem illant még el...

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma már rendben ébredtem.Picit hzzájárult ehhez az is hogy kezdek aggodni a munkám miatt.El is kezdtem fogyni.Már csak 88 kilo vagyok.Jó volna el tudnám adni az OCZ memoimat mert abban is csak a pénzem áll.
  Sajnos tegnap este az erkélyről behozott jégkása állapotu söröm betett a torkomnak.Pedig már ugy éreztem hogy meggyógyultam és mégis elkerül az influenza.Most gyorsan egy vitaminbombával vettem fel a harcot a kór ellen.
  Tegnap köszöntés volt.Amit mami vett kávéscsésze készletet abbol 2-nek ki volt csorbulva a sarka igy még tegnap ki is kellett cseréltetnie.Ez annyira ciki...
  Ma a szokásos pihii .
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap néztem a naploban azt a családot ahol a srác 3 nőcivel él együtt és a gyerekeivel.Hmmm. Belegondoltam esetleg nálam is elférne még egy nő simán!Na3 azért már sok lenne mert talán a 2 is marná egymást.Minden esetre én el tudnám képzelni.Bááár. Lehet ha egy ujabb nőci is ideköltözne akkor a régebbi kicsit hanyagolva lenne.
  Ma örülök hogy nem kell mennünk még dolgozni.Ez a jég a mi szakmánban egyenlő a halálos itélettel.Ma még pihi.És ki tudja még meddig...
  Szép napot mindenkinek.
  Vigyázat a csuszos utakon!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Szégyenlem hogy semmi nem történik velem.Ez egyfelől jó hir mert inkább semmi ne törtéénjen mint valami baj.Tegnap nem engedtem el a gyermekeimet suliba mert nem akartam hogy mami autoba üljön.Nagyon rossz volt az utak állapota.Persze feleslegesen aggodtam, de jobb félni mint megijedni.
  Ugy néz ki talán el tudunk kezdeni valamikor dolgozni.Ez még csak egy vékny szalmaszál amiben kapaszkodunk és reméljük lesz belőle valami mert nagyon utálok itthon üldögelni.Ez a halálom!A tétlenség!!!!
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Semmi nem történt tegnap velem és ez most nagyon rosszul érintett.Vagyis egyre rosszabbul érint ez a semmi.Viszont el is felejtettem mondani hogy mami kapott oklevelet az 5 éves munkaviszonyára és ma reggel látom hogy kapott egy ajándékcsomagot mert ő lett a december dolgozoja a fehérvári tesco hipermarket vevőszolgálat részlegében.Nagyon boldog volt tőle.Ő is a hétköznapok szürke katonája.Gratulálok neki.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap nagyon jó napom volt!A lelkem helyre lett téve. Már csak munkám indulna el és teljesen boldog lennék.Az OCZ memopáromat is el tudtam adni, szóval jó napom volt.
  Ma ismét PIHI!Már ezt a szót leirva is minden izmom görcsbe rándult!NEM AKAROK többet itthon lenni!!Dolgozni akarok!
  Minden munkánk áll az épitőiparba.Még a félbehagyott munkáink sem haladnak tovább mert nem érkezik meg a hiányzó cserép.Kész vagyok teljesen...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Különleges esemény késztetett a napközbeni postra.
  Imrus kisfiam a tárgya.Vagyis az a szenvedés amit véghez viszünk vele hogy magyar tantárgybol elmozduljon a bukásrol.És a rengeteg felkészitésnek beérett a gyümölcse!Eddig is kapott egy kettest és egy hármast, de ma egy négyessel lepett meg minket!!!!
  Petőfi Sándor életéből felelt. Tudom aki hozzá szokott ahhoz hogy lazán kisujjbol rázza a gyermeke a jobbnál jobb jegyeket az nem értheti milyen öröm egy olyan szülőnek akinek a gyermeke egyik fülére süket, dislexiás és figyelemzavarban szenved.A könyvben lévő Petőfi életét is ki kellett gyüjteni mint minden tanulnivalót és a ő nyelvére forditva lesüriteni és ugy megtanitani neki.De nem ráhagyva mert nem tudja rendesen elolvasni, hanem felolvasva neki többször és közösen megbeszélve, megölelgetve és megpuszilgatva közben.Mert ugye ez is szerves része a tanulásnak.Igazi szelid kiscica ő aki a légynek sem tudna ártani.
  Most nagyon örül mindenki!!
  Köszönöm hgy van Ő nekem.Nem cserélnm el senkiért!Ő az én pici fiam.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnapi feldobottságomat az is tetőzte hogy talán elkezdődik valami munkaügyben is.Imrushoz hozzátartozik hogy elsősorban nem az én érdemem hogy sikerül talán kimászni a tanulmányi gödörből hanem mamié és az övé.Én sokkal kevesebbet tanulok vele mert be kell valjam hogy nem értem sokszor mi a feladat.
  Természetesen ezek után mézédes álmom volt.Jó kis pipi is szerepelt benne ami még plusz segitett a pihenésben.Nyami!
  Ma szerintem hasonloan jó nappom lesz.
  Érdekes hogy egy egészen apro öröm is hogy be tudja aranyozni az életünket.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kicsit megkésve ébredtünk ma.Hiába!A nők!!Nincs mégegy olyan dolog ami ennyire felizgatná a férfi szíveket.És persze ők tudnak a legmélyebb sebet is ejteni rajta!Ez a férfi sors. Mondjuk én oda tartozom ahol még csak az ölelést kapja a llek.Ez ngyon fini dolog.
  Tegnap árajánlatot adtunk le.Jó volna ha elnyernénk a munkát.Szépen le is faragtunk az árbol ezért.Kicsit izgulok!Már nagyon szeretnék dolgozni....
  Ma 12 éves a pici fiam!Isten éltesse őt! 2 makettet választott.Ezeket tegnap megkapta és szépen összeragasztgatta.Nagyon jó a kézügyessége. Ne gondolja senki hogy a kislányomat kevésbé szeretem, de ővele semmi pprobléma nincs .Igazi macska és lóbarát!Tulajdonképpen vita áll közöttünk kié is nyafi..Én azt állitom hogy az enyém, ő pedig az ellenkezőjét. Nagyon jó kislány! Báár nem könnyű örömöt szerezni neki.
  Szép napot mindenknek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma kicsit lustiztam.Vagyis bekapcsoltam a gépet és teszteltem és ezért nem az első volt a naplobejegyzést megtenni.Tegnap csak ugy hecc kedvéért csináltam egy ilyet.Mindezt 2,15V-os memofesz mellett. Nagy vihart is kavart a DDR2 tunng topikban az eset.Nagy divat hogy leszolják a giga lapokat és az olcso kingmax memokat.Ezeknek az embereknek ez egy komoly fricska volt mégha csak auto időzitéssel is ment neki ez a magas freki. Jót mulattam magamban az egészen. Tegnap megültük Imrus szülinapját.Igazábol sak a tortát szeltük most fel mert a játékkat megkapta már.Ő választotta ki.A tortája egy hadihajó volt.Csak egy szeletet mertem belőle enni mert igy is már félelmetes 92(!)kiló vagyok. Ez beszarás!!!!Mozognom kell!!!
  Már nagyon vágyom egy kis munkára.Kint van 3 árajánlatunk és semmi.Mindenki csak tördeli a kezét.Jahh!És ne felejtsük el hogy aki meg nekünk tartozk többszáz rugoval azt meg nagyon nem hozza láza hogy törlesszen..Igy van ez a magyar épitőiparban.
  Ma menyasszonyitorta kiállitásra megyünk. Semmi kedvem hozá de nem akarom megsérteni a sogornőmet.Ők is kiállitanak.Remélem lesznek jó csajok is..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap délelőtt voltunk az esküvő 2008 kiállitáson.Igazábol nem tudom mi a fenét kerestem ott.Mégha a sogornőm miatt mentünk el is akkor is rém ciki volt elháritani a kiállitok álandó kérdése hogy ikor lesz a nagy nap.Van e valami elképzelésünk?Van e zenekarunk? Szóval érdekes volt.Báár volt menyasszonyi ruha bemutato ahol volt egy két finom csirke...
  Délután fateromnál voltam utokarácsony ésnévnap megminden megünneplésén.Eliszogattunk és eldumáltunk...
  Ma még semmi hir.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap jó mozgalmas napunk volt.Délelőtt tönkre ment az egerem (szerencsére nem teljesen) és ugy döntöttem szétnézek a media marktban milyenek vannak.Mamival odavitettem magamat.Bementünk de semmi jó és elviselhető áru egér nem volt.Kijövünk és a kocsi meg sem nyikkan.Full semmi nem kapott áramot.Nagyon fini volt.Azt sem tudtam mit csinájunk.Egyik ismerősömet kkértem meg hogy vontasson el a szerelőig minket.Persze nagyon fini volt a délutáni csucsforgalomban mindenféle vészvillogo és lámpa nélkül vontatmánynak lenni.Felállitottuk a hátso ablakba az elakadás jelző 3szöget és ennyi.Mint kiderült a biztositéktábla tápvezetéke égett el.Halkan jegyzem meg hogy ez már másodszor történt meg velünk.Szóval megcsinálták azonnal.Szerencsénk volt hogy rögtön foglalkoztak velünk.Hazaérve Imrus nyuzott hogy sedett le képeket a netről a Bismarck csatahajórol és szeretné ha kinyomtatnánk.Mondom jó rendben nyomtassunk.Bekapcsolom a nyomtatót és az is beszart.Egy hosszut világit a bekapcsolást jelző zöld led, majd 7 narancssárgát.Nyomtatni nem lehet vele.NYAMI!
  Szóal tegnap ilyen remek napunk volt.Hála stennek az autot megcsinálták, egeret meg majd keritek valahonnan egy jobbat.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap sokkal de sokkal jobb napom volt mint tegnap előtt!Tudtam beszélni egy nagyon kedves ismerősömmel is és Zoli is hivott hogy elfogadták az egyik árajánlatunkat igy jövő hét kedden el tudunk végre valahára kezdeni dolgozni!!!Ez remek hir! Tavaj ugy kezdtük az évet hogy dolgoztunk de azóta sem fizették ki a jan. febr. időszakot és éppen ezen törtem a fejemet hogy az jobb e hogy itthon üldögelek vagy az hogy ingyen dolgozunk.
  Ma ujra jó napom lesz báár az egér broblémám nem oldodott meg.Sajnos itt Fehérváron nem olyan egyszerű jó hardvereket szerezni mint mondjuk pesten.Talán péntekre megjön a rágcsálóm.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap is jó napom volt.Nyugdt és rossz eseményektől mentes.Imrust dokihoz vitte mami mert hoszabbitatni kell az emelt családi potlékot.Szakvélemény kell a füléről minden évben hogy nem javult az állapota.Ma is semmittevés lesz a programom.Ha minden jol megy holnapra megjön a spéci egerem.Egy lézeres A4tech-et veszek.Ugygondoltam kiprobálok egy ilyet is.Báár elégedett voltam alogitechel de fő a változatosság.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Tegnap ugyanugy semmi különös nem történt velem.Ma kicsit izgulok hogy megjön e az egerem.A mostani már nagyon haldoklik.Vagy beragad a bal klikk vagy nem hajlandó bevenni.Egy szenvedés a használata.Már csak pár nap és ujra dolgozunk!!!Nagyon jó éérzés ezt tudni...
  szép pénteket mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap megjött az egerem!Ilyen rágcsálót vettem.Majd meglátjuk meddig birja.Kicsit még szokni kell a logitech után.Amugy is jó napom volt tegnap!Tudtam beszélni nagyon jó ismerősömmel is.Szóval szép napom kerekedett. Tovább is aludtam a szokásosnál....
  Tegnap reggel kaptam mailt az externettől hogy beüzemelték sogornőmnél az internetet.Igaz modeme még nincs.Ma átugrok és átviszem az én modememet hogy kiprobáljuk hogy minden rendbe van e..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap és ma percre azonosan ébredtem fel.Magamhoz képest későn.Tegnap elvittem az adsl modememet és megnéztem rendben van e sogórnőméknél a net.Most kötötték be nekik és a modem talán hétfőn érkezik meg.Tökéletesen üzemel nekik! 9 nap alatt kötötték rá a vonalukra.Ez azért nem rossz időeredmény.Egy sima 1 megásat kötöttek az externetnél.
  Ha minden igaz már csak 2 nap és ujra dolgozunk!Már elmondani nem tudom mennyire várom!!Teljesen leépült a fizikmom és hizok is.Mindenfelé huzodások és görcsök vannak az izmaimban.Katasztrofállis érzés hogy terhelés nélkül mennyire tud fájni minden porcikám...
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Remélem az a hét kezdődik ma elamikor ujra munkába állunk!A bal kezem irdatlanul fáj már!Elhatároztam hogy ma torázni fogok egy fél órát.Nem azért hogy fogyjak hanem azért hogy a fájdalmaim enyhüljenek.
  Elfelejtettem bejegyezni pénteken hogy Imrusnak az emelt családi potlék hoszabitása végett el kellett vinni hallásvizsgálatra.Az eredmény nem ért váratlanul minket de valahogy szörnyű látni hogy a papirján amin a hallásvizsgálat eredménye rögzitve van a bal füle ki van huzva és be van irva a táblázatba hogy "hallás nem tapasztalható" a jobb füle sem 100%-os. az is halláskárosodott. Azt mondták nagyon ovjuk a fülét mindentől nehogy bármi baja legyen neki.Igy fogunk tenni!Ez volt az utolsó ilyen vizsgálat mert a papirjára ráirták. Az állapota végleges.Javulás nem várható. Ez nagyon elkeseritett.Azért reménykedik az ember mindig de ez tényleg elveszi a reményt is tőlünk.Elég 2 mondat hozzá....
  Legyen szép napja mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma ujra DOLOGOZOK!!!Erre vártam mióta már! Nincs rosszabb mnt a tétlenség.Persze tegnap bejelentkezett az a tulaj is ahol félbe maradt ünnepek közt a cserepezés hgy mehetünk oda is.Szép.Eddig nem tudott szólni? Majd valamikor oda is mennünk kell.
  Közben szépen haladok előre a COD4-ben nagon szép játék. Néha kicsit irreálisan nehéz az én gyengécske képességeimhez de igy továább tart.
  Tegnap megküldték sogornőm modemét és odaugrottunk beszerelni neki a netet.Mostmár neki is van internete.Legalább ha imegyünk hozzájuk nem fogom halálra unni magamat náluk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap ujra munkába álltunk.Kicsit nehézkes volt felvenni a ritmust de igyekszünk.Az izmaim is kezdenek helyrerázodni bár még nem tökéletes.A karom még fáj.Az álmom is azonnal jobb lett hogy fáradtabban feküdtem le.Ma később indulunk mert lécet kell rendeznünk.
  Tegnap végigértem a COD4-en is!!Szerintem iszonyatosan hangulatos játék.Nagyon tetszett!!!!
  Szép napot mindenkinek!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap semmi érekes nem történt.A gipszkarton lécvázát épitettük a tetőtérban.Zsinoroztuk a vázat.Ma a bordázatot csak simán rá kell csavaroznunk .Ez már könnyebb lesz.Nem igényel akkora odafigyelést.Ugy néz ki ezen a helyen legalább másfél honapos munkánk van.Addig sem fáj a fejünk hogy miből élünk meg.Ujabb árajánlatokat adunk le a héten ami ráadásul a közeljövőben esedékes tetőmunka lenne.Szóval alakulnak a dolgaink.Legalábbis vannak jelek rá hogy talán beindulunk.
  A kezem még mindig fáj.Össze van ugorva egy izomköteg gombocba.Kenegetem meg megprobálom maszirozni de egyelőre semmi látszata nincs a dolognak.Ma hazakerül anyósoméktol a biotron lámpánk és majd azzal is megprobálom oszlatni a görcsöt belőle.Persze ennek ellenére dlgozok mert ez nem akadályoz meg benne.Kicsit fáj hát istenem...
  Szép napot minndenkinek!

 • bim

  veterán

  Jobb reggelt mint a mai!

  Éjjel rosszul lettem és hánytam.Mindez éjfélkor történt és azota csak forgolodtam az ágyban.Vettem egy forro fürdőt hogy az izmaim helyreálljanak de hasztalan volt.Persze dolgozni menni kell .Majd meglátom meddig birom ki.
  Szebb napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Persze tegnap csak egy hiu ábránd volt részemről hogy dolgozni menjek.2 dolog is megakadáyozott ebben.Először s amint kikapcsoltam reggel a gépet azonnal rosszul lettem és nemhogy a munka nem jutott eszembe de örültem hogy vissza tudtam mászni az ágyamba.A másik pedig hogy 9 óra körül telefnált Zoli hogy átment volna kocsival a boltba de a kocsi bedöglött éés nemcsakhogy bedöglött hanem a 2-3 henger szelepfészke kifordult.Ez annyit jelent hogy a javitása bő egy hét és 120 rugo.NYAMI!!!!! Hétfőn lejár a műszakija is ugyhogy most alaphangon 150 rugot rá kell költeni a verdára. Ez pont jol esett abban a pillanatban hallani.Arrol nem is beszélek hogy mami volt a dokinál gyógyszert iratni magának éselmesélte az izomfájdalmamat neki és ő kikövetkeztette hogy ha ott a felkaromban egy csomo van akkor az valszeg részleges izomszakadás amivel minimum fizikoterápiára kellene járnom.NYAMI!! Vannak ilyen fini napok amikor megtalál minden rossz engem.
  Hogy legyen pozitiv dolog is ,a félévi bizit kiosztották és arany pici fiamnak minden jegye kanyarodik!!!! Igaz sok benne a kettes dehát istenem. A fő célkitűzéést teljesitette.Kislányom szöveges értékelése olyan erős közepes.Annyira jol esett a sok rossz hir után ezt hallani.Szívesen megölelgettem volna őket de nem akartam befertőzni a virusaimmal.Ezért csak a mtatóujjunkat érintettük ösze jelezve hogy azért ez az eredmény számomra rendben van.
  Ma nem dolgozunk mert kocsi hétfőre lesz.Nem is bánom.Tegnap 4 szem narancsot ettem és 5 kanál husilevest.Visont szépen apad a hasam .
  Szép betegségmentes napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Borzalmas szél fuj odakint.Tegnap anyosomékhoz hozztak rosz raklapokat amket el tud tüzelni a cserépkályhában mert kapott 1 honapra 43 rugos gázszámláát.Szóval tegnap a szallagfüréészemen azt füréészelgettük.Nem az összeset de egy jóó nagy adagot hogy ne kelljen neki szenvedni vele.Most pár hétig megvan a tüzelője.
  Jól is esett picit mozogni és tevékenykedni olyan jó idő volt.
  Gyerekek is ott sertepertéltek.Segitettek elhordani a felváágott anyagot.
  Ma tutira nem fogok kimozdulni itthonrol!
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap ahogy irtam is ,nem mozdultam kki itthonrol.Nem volt kedvem elmenni sehová.Gépeztem és megprobáltam nézni a tv.-t is de a nagy szélben hol volt hol nem volt adó.
  Anyósomnál a szembezomszéd szolt maminak hogy a tetőjén 2 cserép lecsuszott és vissza kellene rakni.Majd arra is időt kell szakitanom nehogy megbontsa a szél neki egészen.Ahogy hallom szerencsénkre elállt a szél.
  Mára remélem lesz már auto.AKAROM!!
  Valami pénzfélét kellene termelnünk amiből megélhetünk és az autot ki tudjuk fizetni....
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap a felső házban csináltuk a lécvázat .Előbb eljöttünk hogy a 2 lecsuszott cserepet nyóssal szemben ki tudjam javitani méég világosban. Az auto hengerfejét elvitték Győrbe ahol egy speciális géppell megjavitják.Ott volt egy kicsit érdekes sztori.A szerelő aki vitte az alkatrészt felhivta Zolit hogy holnapra is meg tudnák javitani csak meg kellene kenni a melost.Kérdi mennyi lenne? A srác kijelentette hog plusz 15 rugo. Majdnem hanyatt estem! Ő egy alkalmazott és ezért fizetést kap.Szóval a 15 rugo kenőpénzt pr orás munkáéért egy kicsit pofátlannak tartottam.Megprobááltuk lealkudni a felére ami szerintem még reális, ésha nem megy akkor hétvégére fog elkéészülni.Amugy hengerenként igy is 37 rugo a javitás..2 henger + 14 rugo a hengerfej tmités + munkadij. Nem olcsó mulatság ez a javitás.
  Ma folytatjuk a lécváz készitését.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap a lécvázzal szenvedtünk.egész jól haldgatunk.Ma szerintem nagyjából befejezzk.Holnap kiküldik remélem a gipszkartont amitől be fogunk sz@rni.Többszáz négyzetmétert kell majd felhordani a dombra.NYAMI! Nem kicsit el fogunk fáradni és a kezem sem tudom hogyan birja majd.
  A kocsi hengerfeje az előre mondott időben fog elkészülni mert váratlanul betoppant a főnök és meghallotta az egyezkedést amitől persze eldurrant az agya.Nem is baj mert hétfőn kapunk pénzt amiből ki tudjuk fizetni a javitást..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap a lécvázat fejeztük be ugy ahogy.Ma még picit igazitunk rajta amig megérkezik a gipszkarton.200 (!) tábla fog jönni amit fel kell hordanunk ide!!!NYAMI! Ez kell a fájos kezemnek!
  Jó volna ha csak a fele férne fel egyszerre az autora ...
  Szóval fárasztó nap elé nézünk .Ha viszont nem lesz autó akkor beszivtunk mert csak áldogálni fogunk olyan 10 órátol.Az nagy kkitolás lenne velünk.
  A kezem továbbra is fáj és teljesen erőtlen.Nem is tudom mit lehetne vele kezdenni.MMajd az idő meggyógyitja.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tenap ahogy sejtettem is nem érkezett meg a karton igy csak délig voltunk.Mivel hétfőre igérték a kiszálitást ezért ma itthon leszünk.Ez picit szomoru de ez van.Szóval ma pihi..
  Ma Zsaninak farsang.Virágáruslányka lesz.Imrus nem öltözik be .Azt mondta ő már nagy ehhez.Tegnap kapott egy osztályfőnöki dicsééretet és nem szólt róla.Neki teljesen mindegy milyen jegyet kap vagy akár dicséretet semmilyen értéke nincs a szemében tehát nagyon hajlamos elfelejteni szólni róla.Érthetetlen számomra.Ha nem néz bele mami az ellenőrzőjébe akkor észre sem vesszük a dicséretet.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Picit tulaludtam magamat.Ez érthető is mert nyugodt álmom volt.Tegnap semmi olyan nem történt velem ami elrontotta volna a hangulatoomat.SŐŐŐT!!! Inkább csak jó dolgok estek meg velem.
  Ma ujra pihi.Irány ki anyósomhoz raklapot fürészelni.Legalább picit mozgok.
  A karom még mindig fáj. Már megszoktam a fájdalmat és azt is milyen irányba nem hajlik a karom most.Ezeket a mozdulatokat megprobálom elkerülni.
  Zsanika éjjel hányt.Remélem nem betegedik le.
  az én kis virágárus lányom
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma nagyon bealudtam.Az álmom is édes volt és este tovább is fent voltam mint szoktam.
  Tegnap anyósomnál raklapot fürészeltem hogy legyen mit tüzelnie,de előtte volt egy sokkal sürgősebb dolgunk. Történetesen az hogy nyafinak ládát kellett csinálnunk.A többi cica kiközösitette és nem volt hol aludnia.Gyrsan összeütöttünk neki egy dobozt és elhelyeztük a kedvenc pihenőhelyén a konyhaablak párkányára.Szépen kibéleltük rongyal és vártuk mi lesz.Odament és leült melléje majd beleszagolt de nem mászott belle.Én odamentem és finoman beletettem majd pár percig simogattam benne.Mikor már dorombolt tudtam hogy be fogja lakni.Amint elmentem onnan máris belefeküdt és szundi! Szóval tetszik neki.Akkorát csináltunk hogy ha csaja lesz neki az is kényelmesen elférjen....Vannak az életben apro dolgok amik fontosabbak mint a munka.Majd lefotozom milyen lett.
  Ma pihi...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Remélem ma lez az a nap amikor végre fizetnek nekünk.Mára igéérték és ezt remélem be is tartják mert felkopik az állunk és a kocsi javitását sem tudjuk kifizetni...Mami már szét cseszeget emiatt hogy vigyek már pénzt haza.Idén még egy fillért sem tettem bele a családi kasszába és már februárt irunk.És most sem fogok hude nagy lét hozni mert a kocsi iszonyat pénzt visz el. Valahoogy az évkezdetek mindig ilyen szarok. Ez megy az épitőiparban.
  Ma remélem meghozzák a kartont is mert akkor csak állni fogunk ha nem.
  Nyafit lefotoztam az uj alomjában.A szokásos relax gyakorlatát végzi.nyafi a dobozában
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Későbbre állitottam az órát mert ráérek bőven most felkelni.Persze tegnap nem jött meg a karton és a pénzt sem kaptuk meg.És a pláne az hogy a kocsi sem készült el!A hengerfejet mult hét végére igérték de nem lett kész.Valahogy éreztem ha nem kenjük meg a srácot azzal az arcátlan összeggel akkor kitol velünk..Ez a magyar valóság.Felháboritó!!!
  Ma ugy jutunk el melozni hogyZoli sogora elvisz bennünket de 2-re Mórra kell érnie mert melozni megy ő is.Tehát ha 11-re ér oda a karton akkor marad kb. 2 óránk felhordani.NYAMI! És semmi garancia nncs rá hogy odaérjen .Nem tudom mi lesz..
  Tegnap azért történtek jó dolog is velem.Összeutottam egy régi ismerősömmel.Jot beszélgettünk.Egy tüneményes kislánya van..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap eléggé kacifántos körülmények között jutottunk el dolgozni.Történetesen Zoli sógora vitt el bennünket akinek viszont kettőre haza kellett érnie.Végülis anyi időnk volt hogy a kartont ha megérkezik gyorsan behordjuk és a pénzt femarkoljuk.A karton az utolso pillanatban ért oda természetesen.A pénzt is megkaptuk igaz nem forintban hanem usa dollárban.Ugyhogy még át is kell válltanunk.
  Ma nem megyünk dolgozni mivel az auto nincs kész még és nem tudunk szerezni.A hajam kihullik már hogy szivatnak bennünket a kocsijavitással....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Sajnos kocsi ujra nincs.Egyre elkeseritőbb.Tudnánk dolgozn mégsem tudnk mert akitő köcsön tudnánk kérni autot az a vasuti sztráájk miatt azzal jár.Igy nem marad más mint az idegtépő várakozás.Nagyon szemét dolog hogy mult hét végére igérték a hengerfej megjavitáását és mégsem készült el.Azota eltelt ujabb fél hét és semmi.Felháboritó...
  Majd valahogy behozzuk a lemaradást.Egyre biztosabb hogy hétvégén melozni fogunk mert akkorra taán tudunk kocsit szerválni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kocsi még mindig nincs. Már nem is mérgelődök rajta. Feleslegesen idegeskedtem.Kész lesz amikor kész lesz, addig meg kihuzzuk valahogy.
  Tegnap én voltam délben az isiben a gyerekekért és hazafelé elugrottunk anyósomhoz.Meglepetten láttuk hogy nyafi megosztotta a lakhelyét foltinozival és foltival.Na szép! Kiturták innen is.A két macsek lány ugyhogy lehet hogy nyafi egyéb pajzán meggondolásbol engedte beköltözni őket.Hmmmm..Lehet hogy tud valamit nyafi? Háremet épit? Igaza van!Elég nagy a ládiko hogy hárman is elférjenek benne kényelmesen.
  Ma pihi.A keze még nem jött helyre.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  A hétvégén tudunk menni dolgozni mert a Zoli sógora elvisz minket a melohelyre.Ez már muszáj is mert a tulaj ki van akadva.Azt hiszi azért nem megyünk mert elmentünk máshová dolgozni.A kocsi álitólag hétfőre kész lesz.Hiszem ha látom...
  Szóval ma végre munka!Jó is hogy hárman leszünk 2 napig mert legalább az egész kartonokat fel tudjuk szórni ami látványos dolog.Legalább lehiggad a tulaj is picit.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap dolgoztunk.Igaz csak a kocsit kaptuk kölcsön de mégis jol haladtnk.kb. 90m2 bekartonoztunk.Ma kétséges hogy el tdunk e menni mert a sogorának vissza kellett adni az autot és nem tudjuk hogy elkészült e a miéénk.Állitólag kész van.Hiszem ha látom...
  Remélem tudunk menni mert mielőbb be kellene fejeznünk hogy mindenki elégedett legyen.
  Imrusnak van pár ujabb papiralkotása.Majd dobok fel képeket ha nem felejtem el lefotozni őket.
  Széép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Mint számitottam is rá tegnap nem tudtunk menni mert nem volt kocsi.Ma sem tudom megyünk e.Én minden esetre felkeltem időben mint mindig és várok a Zolira.Lassan el kell gondolkodnom hogy irok egy regényt erről az esetről.Már knomban nevetek rajta csak.Mg jó hogy szombaton bekartonoztuk a 40%-át az egész felső résnek igy a tulaj picit lehiggadhat.Persze megnyugodni nem fog.Meggyanusitott bennünket hogy biztosan máshová mentünk melozni.Nem hiszi el az igazságot.Kész agyrém az egész..
  Reméélem mielőbb rendeződik ez az auto téma.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap 11-re elkészült az auto és elrohantunk még egy fél napot dolgozni.Szükség is volt rá mert már a tulaj ki volt akadva teljesen.Nekem is jol jött hogy dolgozni kezdtünk már.Ma már rendesen megyünk.Sajnos műszaki nincs az auton de most még nem tudjuk elvinni mert ezt a kartonozást mindenképpen be kel fejeznünk.Remélem nem állitanak meg bennünket a rendőrök.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap egészen jol haladtunk. Ma nagyjábol befejezzük a tetőterek kartonozásáát.Elmaradnak még aproságok amik holnapra maradnak.Remélem ezt is kifizetik azonnal.Utáána jöhetnek a válaszfalak.Még rengeteg munkánk van itt.A gipszkarton válaszfalak elkészitése, a fafödém leburkolása hajopalloval és még egyéb aproságok.Elleszünk egy darabig még itt.Még ugysem indul semmi komolyabb munka.
  El is felejtettem beirni hogy szombaton bedöglött az egyik vinyom.Már majdnem 3 éves volt és egyszerűen megadta magát.Még j hogy 2 év gari volt rá...Ez van.Renegeteg adatom elveszett vele.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Visszaolvasva eszembejutott a kocsival kapcsolatban hogy nemcsak a szelepszárfészek kifordulása vlt a problémája.Elkészült nagynehezen a verda szombatra de nem indult be az istenért sem.El kellett vinni egy autovillamossági szerelőhöz akinek volt olyan eszköze ami tud kommunikálni a kocsi számitogépével.Kiderült hogy valami elfüstölt még..Ennek a javitása további 15 rugoba került...
  Tegnap nagyvonalakban befejeztük a tetőtér kartonozását.Ma már csak aproságok vannak.A veluxablakok körbeburkolása és még allul elkezdjük előkésziteni az oldalfal zárását.
  Remélem fizetnek mert a kocsi műszakiját is rendezni kellene...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tegnap annyira eltökörésztünk hogy nem végeztünk az ablakok körbeburkolásával.Ebben közrejátszhat az is hogy nagyon hideg volt.Nem birom ezt a nagy hőingadozást.Egyik nap meleg van másnap meg befagy a seggünk.Ma is megyünk és remélhetőleg befejezzüük már a tetőteret.
  Pár napja néztük Imrussal a Das boot klasszkus filmet aminek meg is lett az eredménye.boot 1, boot 2
  Nagyon érdekli a második világháboru.Kb 2 hete néztük meg a vaskereszt cimő filmet és annak a nyomán készültek ezek a papirjátékok.tigris ,T-34,T-34 másik oldalrol.
  Mamánál kint van két csatahajo és egy anyahajo amivel teljes tengeri ütközetet lehet játszani.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt.

  Tulaludtam magamat és még egy kis lustit is engedélyeztem.
  Tegnap befejeztük a tetőtér kartonozást és beépitettünk menden kartont.Most várjuk hogy meghozzák az anyagot a válaszfalakhoz.És persze azt hogy amit elvégeztünk kifizessék...
  Ma anyósomhoz kimegyünk.Lehet fürészelünk egy kis raklapot.ami biztos hogysegitek Imrusnak egy j hajot késziteni fábol amit technika orán csináltak de nem sikerült tul jol neki.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma ismét lusti volt.Nem akartam korán felkelni.
  Tegnap megcsináltam Imrus technika orán elkezdett kis fahajoját. Kicsit aggodok a tanitonéni mit szól ahhoz hogy az apuka modern gépekkel csinált egy szinte tökéleteset.Majd meglátjuk...
  Tegnap este telefonát sogornőm hogy valami bedöglött a számitogépen.Valamiért nem látja az alaplap a vinyót.Lehet bedöglött neki. Remélem csak valami kontakt hiba...Ugyhogy ma szerelek.
  Raklapot tegnap abban a őrült szélben nem vágtunk.Talán ma a gépszerelés után.Ez nem biztos még.Csak ha rá tudom venni mamit hogy segitsen.Egyedül nincs sok kedvem.Nem sokmindent kell csinálnia csak legyen ott hogy ne unatkozzak.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap megjavitottam sogornőm számitogépét. Szerencsére csak kontakt hiba volt. Kihuztam majd visszadugtam az IDE kábelt a vinyóbol és minden ment rendesen. Utána vágtunk raklapot is tüzelőnek..Most egy 2-3 hétre biztosan tud mit tüzelni anyósom. Gyerekek is ott serénykedtek körülöttünk. Bár picit hűvös volt de a szikrázó napsütés mégis simogato volt.
  Elvittem a fényképezőt magammal és lefotoztam a hadiflotta egy részét.csatahajo , kisérőhajó.
  Ma felkeltem időben de dunsztom sincs megyünk e dolgozni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma később ugyan de megyünk már dolgozni.Gondolom meghozzák az anyagot.Remélem az a kocsi hozza mint a multkor.
  Tegnap volt itt az egyik barátom.A kettő közül az egyik.Jól eldumálgattunk vele.Nem sok igazi barátom van. Meg kell becsülni őket.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma át kell ugranunk egy lakásba gyorsan egy gipszkarton falat felhuzni.Addig eldől hogy ahol most vagyunk egyáltalán folytatják e a munkálatokat.Lehet elfogyott a pénz.Kicsit sejtelmesen nyilatkoztak a következő munkafolyamatrol.Ez nagyon nem jo hir...
  Reméélem nem fogunk megakadni ott mert még rengeteg munka van amit ott lebeszéltünk hogy meg lehet csinálni.
  Majd alakulnakk remélem a dolgaink.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap expresz meg kelett csinálnunk egy válaszfalat gipszkartonbol.Sokára végeztünk és jol elfáradtam.Ma nem megyünk dolgozni mert nem döntöttek még hogy folytatni kell e a munkát a másik melohelyen.Ez idegileg teljesen felőröl.Ne lenne minden tél ilyen az épitőiparban.Még legallább egy honap iyen nyögvenyelős lesz és utána remélem már lesz rendesen munkánk.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák