Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Már majdnem 2 hónapja irom a naplomat?Szép!Az az igazság hogy nem vagyok egy nagy naploiró és nem i gondolom azt hogy bármi érdekes történik az életemben amire esetleg kiváncsiak lehetnek.
  Éjjel megint szép vihar volt.Engem csak az elalvásban zavart semmi több.
  Ma feltétlenül meg kell látogatnom apámat, mert mostohaanyám azt mondta valami gáz van vele.Egyre fogy.Remélem nincs komolyabb baja.Picit szégyenlem magam hoogy iyenkor jut eszembe elmenni hozzá.Nem voltam nála vay fél éve.Ő sem nálunk.Valahogya mostohámat nem szívllelem.Mindig az az érzésemm támad ha ránézek hogy apámat szépen kiforgatta a vagyonábol.Ennek nem tudok olyan önfeledten örülni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Végre hétfő!!Ujra meloooo!Ugyan egy domboldalon fel kell hordanunk 10m3 fát, de mit számit ez.Mondjuk estére ki fog logni a belünk.Remélem ez lesz az a munka amit zokszó nélkül kifizetnek.Idén már nem szeretnék több cumiba szaladni.
  Mindenesetre a remény hal meg utoljáára...
  Tegnap voltunk apmnál.Én nem éreztem rajta hogy bármi komolyabb problémája lenne.Igaz fogyott.Nem tudom...Lehet csak jól álcázza.Ha meg nem panaszkodik akkor nem akarja hogy tudjunk bármi baja van.
  Mindenkinek szép napot.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap végre elkezdtünk dolgozniKapásbol egy dombon fel kellett hordanunk 4m3 fát.Ma még kb. 7m3 fát fel kell hordanunk.Remekül el fogunk fáradni.De legalább dolgoozunk. :D
  (remélem pénzért)
  FUUUUJ!!Már megint panaszkodom. :((
  Inkább leirom hogy hajnalban csináltam a lapomon egy biosfrissitést.Ugy néz ki javult tőle a rendszerem. :D
  Ma szép idő lesz ugyhogy a csajok lengén öltözzenek!Olyan jó dolog a szépet megnézni.Nem bámulni csak lopva megnézni és nyugtázni hogy milyen széép is a női nem.Ezt kár takargatni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!!

  ÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!Már ezer lekérdezése volt az igazán eseménytelen életemnek.Hát nem is tudom mit mondjak erre!Belekezdtem ebbe a blogba és nem tudtam irni foogom e egyáltalán.Ahogy nézem semmi naplo formája nincs.Ez inkább amolyan hirmondó.Ez történt tegnap velem.De közben köszönök és ami bennem van amit másokkal szeretnék közölni azt is leirom.Tehát ez a kesze kusza napló. :DDD
  Tegnap nagyon jól viseltük a 7m3 fa felcincálását a dombra.Holnap reggel érkezik a 15x20-as 8m-es födémgerenda.Friss vágás!!!ÁÁÁÁ!!!Na ott fogunk besz@rni.
  Ma már elkezdjük a tetőő készitését.Tegnap az elektromos stihl-em kapott egy uj láncot.Megérdemelte.Vagyis muszáj volt venni már rá mert teljesen le volt harcolva.Persze pénzünk alig,de ez kötelező volt.Remélem ma kapunk pénzt.....remélem...
  Szép napot mindenknek!
  Üdvözlöm az ezredik olvasómat!Ha esetleg biztsra tudja hogy igenis én voltam az ezredik lekérdező az dobna egy privit hogy én voltam az ezredik?Köszönöm!
  Figyeljünk a csajokra!Nincs annál jobban kfizetödő érzelmileg ha érzi az életünk párja vagy a befüzendő csaj, hogy odafigyelsz rá.Igy sokkal fontosabbnak érzi magát számodra.De ze igy is llegyen!!!Ne csak szexuális érdekeid vezéreljenek!!!!
  Csók a csajoknak!!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Picit fáradtan ébredtem ma reggel.Ez fizikai és idegi fáradtság is egyben.Persze nem hozták a pénzünket.Mára tolodott a dolog.Ami már biztos hgy nem annyit kapunk amennyivel tartooznak nekünk hanem csak töredékét.Szókásos mézesmadzag szindróma.Ezt is szerintem csak azért kapjuk mert jövő héten ennek a srácnak be kellene nyomni 120m2 cserepezést.Elgondolkodtató hogy beválaljk e mert nem kevés pénzel tartozik már.
  HURRÁ!Ma megérkezik végrea fa födémgerenda.A felcippelését keddre hagyjuk .Addig is szárad.
  Tegnap már elkezdtük egy részét állitani a tetőnek.ez egy hosszukás ház amin szinteltolásokkal 4 nyeregtető lesz a két végén kontyal.A szépsége a dolognak hogy a 2 középső szinteltolástmi alakitjuk ki faszerkezettel.Ennek álltunk neki.Picit izgulunk hogy jól osztottuk e el a szintkülönbséget.
  Majd jövő hét csütörtök körül fog ez kiderülni.
  Mindenkinek szép napot.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb reményteli nap kezdődik.A remény az a pénz megkapásának szól.Tegnap előttre igérték a pénzt és taln ma lesz belőle valami.Kicsi érdekessége a dolognak hogy ránk akarnak verni 3 nap zsalubérleti dijat.ez számunkra érthetetlen.Ez a Budaőrsi födémzsalu.Rendes körülmények között a tartószerkezeti betonoknak (födém,áthidaló,tartógerenda) alatt 28 napot kellene lennie a zsalunak mivel ennyi a beton teljes kötési ideje.Ezt nem mi találtuk ki.Ez könyvben lévőő adat.Erre minket köteleztek hogy bontsuk ki 8 nap után.Ki is bontottuk .Persze biztonsági alátámaszokat tettük a födém alá.Most azzal jönnek hogy a kibontást pénteken végeztük és délig nem fejeztük be ezért a pnt,szomb,vas. bérleti diját ránk akarják varni. :Y
  Mikor reggel megmondták 9 felé hogy aznap nem lesz kocsi hogy visszavigyék az anyagot ezért olyan helyre kell letárolnunk ahol nem lehet olyan könnyen ellopni.Persze most mindenki tagad...
  Ez sima lehuzás!!!!!Az ilyenektől készülök ki.
  És ezt simán megtehetik!A tulajdonoos leteszi az asztalra a pénzt .Ennyi van.ezt kell szeretni....PFFFF
  Persze mi vagyunk a sz...tt @ végén.
  De inkább koncentrááljunk a mostani tetőre.Van itt még elég munka.Tegnap megérkezett a várva várt 15/20 as fagerenda.Fini sulya van.Nyami nyami.
  Majd kedden kezdjük felhordani.Addig csak veszit a sulyábol.
  Mindenkinek szép napot.
  Főként a csajoknak...Annak a kettőnek kiváltképp...

 • bim

  veterán

  Jó reggelt mindenkinek!

  Piszok fáradtan ébredtem ma!Gyermekeim itt játszottak körülöttem már most reggel.Szép!Ők se alszanak.
  Tegnap kaptunk előleget erre a tetőőre amit elkezdtünk.Mindamellett hogy nem kaptunk máshonnan meg a pénzünket, kicsit ciki volt előleget felvenni erre a munkára.
  Most ne megyünk a 3 napban.Ezt előre megbeszéltük.Majd kedden folytatjuk.

  Tegnap kiteszteltem a memomat és örömmel ltom hogy 1128mhz-et megy 2,1V-on.Most megyek is tesztelni hogy 2,2V-al mennyi a vége.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Megébredtem és mint mindig ideülltem a gép elé.Ez már amolyan napirendi pont.Talán függő is lettem.Talán még nem vagyok kockafej ,de jó uton haladok felé.Mivel réégen játszottam máár ezért tegnap feltettem a Call of Juarezt.Már egyszer végigjátszottam de nagyon tetszett és a grafikája is nagyon szép.Legközelebb ugyis ami szerintem tetszeni fog nekem az a moh airborn lesz.Feltéve hog olyan szép lesz a graf mint amit a beharangozokban látni.
  Lépek is játszani...
  Szép napot mindenkinek.Pihenjen mindenki sokat ebben a 3 napban.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma Fertődre megyünk kirándulni.Ezt választottuk Pest helyett.Remélem jól fogunk szórakozni.Holnap már ugyis ujra melo.Ennek nagyon örülök!Tegnap délután szerettem volna pár gondolatot irni a gyerekkeimről de lustaságból nem tettem.Képeket is raktam volna be.Majd valamikor feltétlenül megejtem.
  Szép augusztus 20.-át mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Végre eltelt a 3 tétlen nap.Nincs halálosabb dolog mint tulpihenni magunkat.Tegnap voltunk Fertődön.Aki még nem volt az feltétlenül ézze meg.Csodaszép hely!És szerintem elég korrekt árba meg lehetett nézni.A családi jegy 3000ft és vettünk még 1350ft-ért foto jegyet hogy tudjunk fényképezni.A kastély csak idegenvezetéssel nézhető meg de ez benne foglaltatik a belépő árában.
  a kastély:[link] [link]

  a család és én:[link][link][link]

  A képen anyósom szerepel még a szökőkútnál.

  Mindenkinek szép napot!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma kezdjük el a fagerendá megmunkálását.Ugy néz ki hogy ez miatt 4-en leszünk.Jó volna ma megmunkálni és feltermelni az összes gerendát.Persze ez csak álom.Picit ugy éreztem tegnap hogy egy helyben topogunk.Remélem ma azért már ugy fogom érezni hogy haladunk is.
  Tegnap este még elmentem tárgyalni Csákvárra is.Remélem lesz valami abból a munkából is.Majd eldöntik...
  Szép napot mindenknek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma korábban fogunk indulni a munkába.Tegnap elkezdtük felrakni a fagerendákat.Hát mit mondjak?Iszonyatosan nehezek!Ez mégcsak hagyja ám ,de még öregbiteni is kell őket.A makitának van erre egy speciális gépe.Meg kell gyalulni a gerendát majd ezzel a géppel 2 fázisban végigmenni a fá.Leméértük és 1 fa megmunkálása kerek 1 órát vesz igénybe.Tegnap 6db-ot tudtunk elkésziteni.Nem gyenge! :Y
  A társam tukmálta rá a tulajdonost erre.Mondtam is neki hogy ezentul ezt csak nem kevés felárért válaljuk be.Csak hümmögött.
  Szóval ma folyt.köv....
  Ha el nem felejtem akkor viszek fényképezőt és lefotozom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma nem ébredtem hulla fáradtan.Ennek az az oka hogy tegnap kevesebb gerendát cincáltunk fel a dombra.Lassan haladunk!Sajnos a fényképezőt elfelejtettem elvinni. :B
  Ma mindenképpen el kell vinnem mert Zoli elkérte hogy az esti horgászatát meg tudja örökiteni.Szóval lesz kép...
  Ma be fogjuk fejezni a felső házat gerendaügyileg.
  Hétvégén ujra pihi a horgászat miatt .Ettől kicsit sokkos állapotban vagyok de nem tudok mit tenni ellene. :(
  Éjjel ujra szép nagy vihar volt itt nálunk.
  Remélem azért napközben nem tol ki velünk az idő.
  Szép napot mindenkinek.
  A csajoknak kivánósságot ...

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Hiába nem megyünk dolgozni az ágy kivetett már.Nem tudok ébren forgolodni.Hamár kinyitottam a szememet akkor felkelek..
  Tegnap eléggé berágtam Zolin.Délután már nem lehetett birni vele.Most a sógora is nálunk dolgozik és ő is nagy horgász.Estére mentek horgászni.Délután már nagyon nem érdekelte őket a munka és 3-kor ugy döntöttek hogy vége a hétnek.Kérdeztem is tőlük hogy hová ez a sietség. :((
  ÁÁÁ!Mnni kell!-Jött aválasz.
  Csorgunk lefelé a dombrol, erre jön felfelé a vállalkozó.Megállunk és megkérdezi hogy ennyi volt?Persze Zoli csak hebegett...Jól megkaptuk a magunkét hogy ujra nem dolgozunk hétvégén.Szerintem teljesen jogosan!!!!!
  Az aazért nem járja hogy 14 napbol csak 9-et dolgoztunk.Remélem Zoli az agyához kap és összeszed magát.
  Beszélni is fogok ezügyben vele.
  Szóval pihengetek.Képeket készitettem a gerendázatrol de a fényképezőt kölcsön adtam a nagy horgászatra.
  Szép napot mindenkinek.
  Éljenek a csajok.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  TEgnap sokáig fent voltam este igy egy picit fáradtan ébredtem.
  Délelőtt elvoltunk Budakeszin a vadasparkban.Gyerekeknek nagyon tetszett annak ellenére hogy csak a magyarországon őshonos álatok voltak.Egzotikus egy darab sem.Elvoltunk egy bő órát ott.Többet a gyerekeket sajnos nem öti le szinte semmilyen program.Tulajdonképpen elég is volt ennyi nekünk is.Nagyon szép helyen van a park.Ma forma1-et nézhatek végre.Remélem Kimi közelebb tud kerülni Hamiltonhoz.
  Majd meglátjuk....
  SZép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó regget!

  Az egész hétvégém csendben telt és ma reggel eszméltem rá hogy a munkámban mi mindenre kell ma odafigyelni hogy minden rendbe legyen.Valahogy sokkal borulátobb vagyok még mindig a helyzetünket tekintve.Sajnos hét közepére esőt igérnek.Remélem nem lesz belőle semmi.Akkor teljesen lemaradnánk....
  Igyekeznünk kell.Jövő héten az isi is elkezdődik.
  Szé hetet mindenkinek..

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  A tegnapi napom egy katasztrófa volt!Zoli teljesen kiakasztott!Már lehiggadta, de ha hazaérkezésem után ültem volna ide, akkor egyszép kerek bejegyzés született volna.
  Sajnos egy általam elkövetett elmérés is kiderült tegnap.Valami gyanus volt számomra és nekiálltam megkeresni a hibát.Mivel én vezetésem alatt készült a zsinorpad ezért az én hibám.A hba jvitható de sok idő lesz.Ezt sajnálom....
  Ez van.Aki dolgozik az hibázik is.
  Remélem ma legalább Zoli összeszedi magát és rendesen végzi a munkáját.Remélem....
  Szép napot mindenkinek.Főleg nekem. :P
  Remélem hogy nem fog esni csütörtökön!Ez nagyon fontos!!!Kiemelten fontos!!!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap miután mindenki lehiggadt sikerült nagyon jól haladnunk.Ez ngyon kellemes meglepi volt.Ezt szeretem!Ráarádul minden összejött és minden passzol.Minden vizben van.Szóval akár még szép is lehet a tető. :D
  Persze most esik! :((
  Visszaérkezett a fényképezőm igy tudok képet feltenni a munkánkról majd.
  Szép napot mindenkinek.
  Főleg a csajoknak! ;)

 • bim

  veterán

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Jól indulta reggelem mert csupa erotikus gondolat ébresztett.A szex későbre marad. :B
  Tegnap tudtunk dolgozni mert felvittük a fa letakarására kapott fóliát és a födémre teritettük.Alatta többé kevésbé nem áztunk.Előre gyártottunk szarufákat és amikor éppen nem esett akkor gyorsan beépitettük.Ma szintugy ez lesz a szitu.Muszáj tolnunk neki mert nem kicsit le vagyunk maradva.
  Szép esőmentes napot mndenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!!

  Tegnap nagyon jó napom volt!!!efejeztük a felső tetőegységet.
  Ma ujra gerendázni fogunk.Persze csak akkor ha nem esik az eső.Ma azért már remélem száraz idő lesz.Elég volt a 2 nap esőböl. :((
  Picit fáradt vagyok .Lehet tudat alatti fáradtság ez.Már érzem a gerendázás fársztását.
  Szép napot mindenkinek!
  A csajoknak csók..Öltözzetek melegen.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap semmi nem jött össze a munkánkban.Az öregbitő gép bedöglött és persze sehol nem lehet kölcsönözni ilyet.A javitás eltart pár napig .A tulaj tépi a haját és már nekünk is kihullott.Mondjuk most kapora jött ez a dolog és ki tudjuk javitani amit eltoltam. :B Legalább ez is rendbe lesz.
  A gépem is rosszakodik.Valami virust nyeltem be.A 2 vinyom van és mindegyiken van oprendszer de már mindegyiik lepukkant.A hétvégén időt kell szakitanom egy rendszer telepitésre.
  Ezt nagyon utálom!Inkább megprobálok vigyázni rá.
  Sajnos ez van.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Kicsit bealudtam ma.Nem szoktam éjjszakázni és ezlehet az oka neki.Tegnap sajnos csak egy egy igen kurta munkaidőben dolgoztunk mert az öregbitő gép hiánya kihat mindenre.Sajnos a javitás el fog huzodni ezért kénytelenek vagyunk venni egyet.Vagyis a tulaj megveszi és a végén le lesz vonva az ára.Nagyon tapsikolunk!Csak mami meg ne tudja mert le fog hidalni tőle.Állitólag 130 rugó egy ilyen gép.Majd meglátjuk.Igy legalább hétfő délután meglesz a gép és tudunk tovább dolgozni.
  Ma pihi.Ki sem fogok mozduli a lakásból.
  Szép napot mindenknek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Végre ujra hétfő!És végre dolgozhatunk ujra.Remélem ma semmi nemjön közbe ami akadályozna minket.Délutánra gyarapodunk egy uj géppel ami szerintem mihaszna.Dehát ez van.
  Meglátjuk mi lesz.
  Csipkedni kell magunkat mert beáll az esős idő és akkor nézhetünk.
  Szép napot mindenkinek.
  A gyerekeknek megkezdődik a suli.Nem örülnek neki!Imrusnak uj osztályfőnöke lesz mivel ő már 5.-be lép.Kicsit izglok hogy jó tanitónéni legyen.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Végre ma már van öregbitő gépünk.Potom 140 rugo volt +22 500ft hozzá a korong.REMEK!
  Tegnap nem voltunk mert Zoli nemtudott tankolni az autoba.Csak azt nem értem akkor miért nem szólt hogytankoljak én.Természetesen lassan a tulaj is elveszti a türelmét.(jogosan)
  Nem veszekszem vele.Már beletörődtem hogy ő ilyen.
  Az évek alatt elpuhultam.Csak szakmai dolgokban vitatkozom vele már.Egy másfél éve változom.Nagy hatással vannak rám. :B
  Remélem nem fog ma esni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Már napok óta korábban ébredek fel.Ma is 4 előtt ébredtem meg.Ha megébredek már nem tudok visszaaludni igy csak forgolódom és elmélkedek.Ilyesmik járna az agyamban:mit kell ma elvégeznünk a munkában,és persze a nők.Vagyis egy. :B
  Amit még megfigyeltem hogy hajszál pontosn negyed 5-kor megszólal itt a környkünkön egy kakas.Majd megfigyelem hogy a tolodó napfelkeltéhez igazodik e a kakas is. :D
  Ma ha esik ha fuj dolgoznunk kell!Tegnap egy fél napot nyomtuk.Amit lehetett folia alatt elvégeztünk meg 1x eleláztunk mikor ugy döntöttem hogy nem akarok megfázni.
  Mr mult hétvégén terveztem hogy irok pár mondatot a gyermekeimről.De ehhez magányra van szükségem.Imrus zárkózott szelid gyerek.Furcsa hogy rajzolásban és papirjátékok alkotásában éli ki magát.A légynek sem tudna ártani.Zsani pedig tiszta csaj!Be nem áll a szája.Persze ő sem durvulhat!
  Pár alkotás[link]
  a páncélos hadosztály egy része ;)
  és a flotta egy része. ;)
  Ezek régi képek.A flotta és a pácélosok is bővültek.Majd dobok még fel képeket.

  Szép napot mindenkinek.

  [Szerkesztve]

  [Szerkesztve]

  [Szerkesztve]

  [Szerkesztve]

 • bim

  veterán

  válasz bim #76 üzenetére

  A képfeltöltővel volt némi problémám tehát a képek. :B
  A páncélos hadosztály egy része:[link] [link] [link]

  és a flotta egy része:[link]


  Ezt a képlinkelgetős dolgot még szoknom kell. ;)

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Tegnap végre befejeztük a gerendák megmunkálását!Felcincáltuk a felső házba az összes fát és ott a fóia alatt befejeztük végre az öregbitést. :C
  Mamár a helyére tesszük őket.Ez nagyon jó hir!Végre haladunk.Reméelm nem fog esni.Nagyon nem örülnék neki ha az időjárás hátráltatna már bennünket.
  Tegnap beszéltem egy barátommal aki kapcsolatban áll az elöző tető tulajdonosával és ő mondtahogy jövő héten pénzt kapnak.Tehát esélyes hogy onnan is kifizetnek bennünket.Csupa jó hir!
  Még beszélni is tudtam pár szót egy fontos személyel.Ritkán van alkalmunk beszélni.A sors alakitja. :B
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Nagyon fáradtan ébredtem ma reggel.Éjjel megébredtem és nehezen tudtam visszaaludni.Tegnap végre az összes fagerendát a helyére raktuk.Már csak rögziteni kell őket.A kőművesek rossz helyre tették a tőcsavarokat.a 30-ból 24 rossz helyre sikerült.Ebben csak az a gáz hogy speciális HILTI alapcsavart fogadnak el potlásnak. Ennek darabja 4 rugó.Nyami.
  Tegnap felhivott egy formutárs aki szakmai segitséget kért.Szívesen segitek bárkinek amit tudok!Ha valaki ugy érzi hgy át akarják verni nyugodtan megkereshet.Elmondom mennyiből lehet kb.ra kihozni az adott munkát.Amiben tudk segitek.
  Remmélem ma nem fog esni.
  Már nagy szükségünk lenne a jó időre.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  ÓÓÓÓÓÓÓ!!

  Hát ujra lehet irni végre?
  Az elmult két napon is dolgoztunk és nagyon jól halladtunk.Rengeteget számit hogy nem esik az eső!Már majdnem kész vagyunk a szerkezettel.Ha ma sem fog esni akkor holnapra csak a csavarozás marad és pár kiváltás.Végre!Természetesen messze vagyunk még a késztől de mindenesetre nagy lépést tettünk meg.Az igazán idegfeszitő és odafigyelést igénylő rész a tetőben a szerkezet összeállitása.Minden körülményre oda kell figyelni amivel későőbb esetleg találkozhatunk.Ha a cserepezésnél derülne ki valami ami nem jutott eszünkbe akkor már nagyon nehézbelenyulni a szerkezetbe.Az már mókolás csak.Igy ha tuljutunk a szerkezetépitésen akkor kicsit fellélegezhetünk.Rengeteg fát beépitettünk már.Holnap viszek fényképezőt és lefotozom.(ha el nem felejtem :D )
  És persze az elszámolás is most jön.A pénz kifejezetten jól fog jönni. ;)
  Szép esőmentes napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Egyre fáradtabb vagyok.Most versenyt futunk az idővel.Be kell foliáznunk a házt az eső előtt hogy a faanagot levédjük a közeledő esőtöl.Ha nem fog esni akkor folyamatosan fogunk dolgozni hétvégén is.Majd ha esik akkor lesz megállás.Addig hajts!Még ki sem néztem az ablakon milyen idő van.
  A fényképezőt odakészitettem hogy tudjak pár képet késziteni a munkánkrol.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó estét!!!

  Szánom bánom bűneimet de reggel egyszerűen kiment a fejemből a naplobejegyzést megejteni.Ha tudnátok ez milyen traumát idézett elő bennem!

  Szép álmokat mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Egyre fáradtabban ébredek fel.Ez annak köszönhető hogy folyamatosan dolgozunk mult hét eleje óta.És most sem lesz pihi hétvégén.Talán vasárnap.Szorongatnak bennünket.
  Tegnap kénytelen voltam vetetni asszonnyal egy uj dvdirót mert a régi bedöglött.Már kiszolgálta az idejét.Amugy is elégedetlen voltam vele.Végre most már SATA csatolós iróm van.Egy pio 212D-t vettem.Már pár lemezt ki is irtam vele.
  Ma a tegnap elkezdett ragalja kiképzést folytatjuk.A tervező megálmodta nekünk a frankót.Egy sima ereszkiképzéshez képest 3x annyi munka van vele.De legalább jól néz ki.Majd lefotozom.
  Mindenkinek szép napot.
  Éljenek a csajok!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap befejeztük az alsó házon az ereszkiképzést.Mindez másfél napunkba telt.A tulaj ma értesitett hogy hétfőn jön a bankos lefotozni a házat és addigra minnél tovább el kell jutnunk.Tehát lőttek ennek a hétvégének is!Szép!
  Ráadásul be kell fejeznünk Mihyályon is azt e tetőt amit már régen csináltunk.Szóval vasárnap délben odaugrunk azt is csinálni és jutunk amig jutunk.
  Kicsit már az agyam is kotyagos.Majd alakulnak maguktol a dolgok.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb munkanapra ébredtünk.Egyre elcsigázotabb vagyok .Ez meg is látszódik a tegnapi teljesitményünkön.Norma alatt teljesitettünk bőven.Hiába.Ne lehet a lovakat végtelenségig hajszolni.Egyszercsak eldőlnek.
  Ma lécezést folytatjuk.Jutunk amig jutunk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kiürült agyal ülök itt a gép előtt.Ujabb np kezdődik el.Ma 2 helyen is fogunk dolgozni.Sukorón kezdünk és délben átmegyünk Sárszentmihályra befejezni a másik tetőt.Legalábbis megprobáljuk legalább vizhatlan állapotba hozni.
  Hosszu nap elé nézünk.Már most látom hogy csütörtök felé imádkozni fogok az esőért hogy végre megállhassunk picit.
  Teljesen befásulunk.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma véget fog érni a vesszőfutásunk az idővel.Ugyanis ma jön ki banktol a fényképész lefotozni hogyan állunk.Szóval amig eljutottunk addig mmegvagyunk és legközelebb 3 hét mulva jön a fotos.Azért hajtottunk hogy minél több meglegyen .Szerintem több kevesebb sikerrel ezt teljesitettük is.Nyilván 2 ember nem tud annyit teljesiteni mint 5.Majd meglátjuk mire lesz ez a teljesitmény elég.Azért megjegyzem hogy tegnap már az átlagteljesitmény alatt teljesitettünk jócskán.
  Kezdün teljesen kidőlni.Ez van....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap volt kint a bankos lefényképezni a házat a köcsön miatt.Tulajdonképpen kijelentettehogy ez nem megfelelő készültségi szint a 40%-os pénzfelvételhez és majd akkor jön ki ha teljesen kész a héjjazat.Erre a tulajdonos mondta hogy a hó végére el kell készülnünk teljesen.
  Ez azt jelenti hogy amig be nem fejezzük a tetőt lőttek az összes hétvégénknek.Persze ha teleszalad a farkunk akkor meg kell állnunk.Majd alakulnak a dolgok....
  Tegnap amikor meghallottuk ezt a remek hirt picit letörtem.A hétvégén össze akartam szedni a gépemet és el akartam vinni a gyerkőcöket a titanic kiállitásra.Ez most ugrott....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tenap reggel elfelejtettem megtenni a naplobejegyzésemet.Ugy láátszik kezd széthullani az agyam.
  Egészen jól haladunk a tetővel.Igaz most hátráltat hogy a lambériát nem festették még le és annélkül nem lehet felütni .
  Reméljük este voltak kint festeni mert akkor ma reggel igencsak bajba kerülünk.Már tegnap is olyan dolgot csináltunk ami bőven ráért volna egy esős időben csinálni.
  Sajnos ez van....
  Majd allakulunk.
  A kislányom megtanult horgolni és most mindenféle kis zsákot horgol.Nagyon ügyes.Teljesen meglepett ezzel.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb nap kezdődik el.Már nagyo zombi kinézetem van.Még ezt a 2-3hetet valahogy ki kell huzni.Egyre nehezebben ébredek és egyre alacsonyabb a teljesitmnyünk.Szerintem már átbillentünk azon a ponton hogy többet érne 2 nap pihenő és utána ujra tudnánk termelni.De sajnos a tulajnak többet ér ha minden nap ott vagyunk.Kész vagyok ettől.
  MMa befejezzük a lécezést és ha mnden jol megy akkor holnap a szegést is meg tudjuk csinálni.Igy kész lesz cserepezésre a ház.
  Vagyis még fábol csinálni kell 3 oromfal zárást és be kell csavaroni mindent.Akkor lesz kész cserepezésre.
  Sajnos hodfarku cserép megy rá ami nem tul szapora cserép. 32db kell egy m2-be szemben a bramac 10 darabjával.Szóval szívás.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma nagyon fáradtan ébredtem.Meg vagyok zuhanva eléggé.MMa befejezzük a szegést és talán nekiállunk a köztes falaknak.ha nem felejtem el akkor viszek fényképezőt és ujabb fotokat készitek.
  Szép vasárapot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb hét kezdődik el.Ez számomra már semmit nem jelent.Egy ujabb nap amikor dolgozni kell menni.Tegnap nyögve nyelősen elkészült az oromszegés.Jól megszivtuk mert pont 15-ös deszke kellett volna és csak 14-es deszkát kaptunk.Igy vághattuk egységesen lle 13,5-re majd vághattunk rá 1,5-ös csikokat hogy jó legyen a mérete.Plusz természetesen mi marunk belle egy 1 centi mély nutot és ráhuzzuk kivülről a lambériára hogy nelátszodjon a vágása a lambinak.Ezt az életben senki nem fogja látni de mi mégis igy csináljuk.Mert ez igy jobb.Kiváncsi vagyok hogyha egy olcsobb árajánlatoot választanak a mienk helyett akkor nekik is benne van e ez az aproság az árban.Sok olyan dolgot teszünk ami nem annyira elterjedt mert időrablo dolog.Ezek közt szerepel ez is pl.
  Ma már neki kell állnunk cserepezni.
  Szép napot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap kivételesen nem az én hibámból nem tudtam irni.Teljes erőböl cserepezünk már.Persze ez nálunk már olyan harmmadgőzt jelent.Mára esőt igértek amiből nem tudom mi lesz.Persze van beltéri munkánk nem kevés .
  Remélem ezen a hétvégén már nem dolgozunk.
  Ma vagy holnap érkezik az j procim.Ugy gondoltam hogy kiprobálom milyen a 4 mag ereje.Ezzel a procival szénné tesztelem majd magamat hétvégén...
  Szép napot mindenkinek!!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Tegnap este megérkezett a Q6600-as procim!Most tesztelgetem.Szerintem egy 8x415 lesz ami még épkézláb feszen megy neki.ez 3,32ghz. Nem egy atomtuning proci de nekem bőven jó lesz.A következő 4 magos generácioig kihuzom vele.
  Hétvégén nem megyünk dolgozni igy szombaton szénné tesztelem magamat!!!!
  Ki sem mozdulok a gép elől. ;]
  Addig még 2 nap.
  Ma kifizetnek egy másik munkát is!!Ez csakis szép nap lehet!
  Mindenkinek szép napot!!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!
  Tiszta boldog vagyok!Tegnap este meghozták a lovét és ma beszélni tudok egy nagyon fontos személyel is!
  És hab a tortára hogy hétvégén PIHI!!!!
  ÓÓÓ de várom már!!!
  Már eljesen zombi vagyok.
  Ma kupozunk kicsit és cserepet fogunk hordani.
  Szép npot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma reggel szokott időben felébredtem de kényszeritettem magamat arra hogy visszaaludjak.Most fáj mindenem!Ma ki sem fogok mozdulni itthonrol.Tesztelgetek...
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Persze most hogynem kell mennem dolgozni automatikusan felébredek.Este meg nem tudom nyitva tartani a szememet és 9 körül már alszom is.
  Ma megyünk pestre a titanic kiállitásra.Imrus kisfiam meg van veszve a titanic-ért és igy nem is kérdéses hogy meg kell néznünk.
  Jó is az ha kimozdulunk picit.
  Legyen szép napja mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Elrepült ez a 2 nap és máris hétfő van ujra.
  Ma remélem már lesz felvononk a cseréphez mert ha nem akkor beszivtunk.Vagyis beszivtam mert reggel operáltam ki a nagylábujjam körömbenövését éés most ez eléggé fájdalmas ha ráállok.Gondolom a bakancsban sem lesz jobb a helyzet.
  Tegnap voltunk a titanic kiállitáson.elég drága mulatság volt.
  Nekünk innen fehérvárrol utazással és élelemmel együtt benne volt 20 rugoban.Ebben persze benne van a tankolás és a pályajegy is.És sajnos az egész kiállitást lezavartuk 1 óra alatt.Nem rohantunk hanem ennyi idő bőven elég volt rá.
  Szóval aki el szeretne menni az 2xs gondolja meg a dolgot.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kedeném azzal hogy a tegnap reggeli körömműtét nem sikerült mert teljesen begyulladt.Minderre rátett az hogy létrán hordtam felfelé a cserepet.Ma ugy néz ki lesz felvononk de ez még nem 100%.
  Ha nem lenne akkor folytathatjuk vállonhordást.
  Mindenek ellenére nagyon jó napom volt. :B
  Remélem ma is hasonloan jó napom lesz.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés