Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tenap persze még nem tudtuk elhozni a felvonot és igy kénytelenek voltunk hagyományos modon cserepezni.Ez be is tett a lábamnak .Felhordtam 1300db cserepet létrán.Nagyon fini volt.
  Hazaértem és fürdés után kivakartam a gennyes trutyit a köröm és a hus közül.Majd besz@rtam!Azután jött a hagyományos kezelés.Félbevágott paradicsom zsebkendővel rászoritva.Csillagokat láttam annyira marta.De reggelre meglett az eredménye.Leszivta a gyulladást majdnem egészen.Persze még nem teljes a siker s picit félek hogy melo közben visszagyülik de azért már a gyógyulás irányba nagyot léptem.
  Ma mindenesetre 100%-ra igérték a felvonot.Remélem ez igy is lesz....
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Tegnap már volt felvononk!Ez csupán annyit jelentett hogy 2x annyit meg tudtunk csinálni mint gép nélkül.Persze kevésbé is fáradtunk el.A lába is szépen gyógyulgat.
  Tegnap felhivott egy srác akinek 2 éve csináltam a tetőjét.Ő ausztriában dolgozik,és megkérdezte nem e érünk rá mert ott a határ mellett van egy kastély aminek a tetőterét be kell épiteni és előtte azt meg kellene javitani.Ez egy hónapos munka lenne.Először nagyon örültem neki hogy esetleg van eélyünk külföldön is megmutatni hogy nem vagyunk rossz szakemberek,de tegnap délután óta picit visszakoztam. :B
  Va itthon is elég munkánk akkor miért mennénk el?
  Meglátjuk mi lesz.Még rágodom rajta picit.Lehet azért kimegyünk megnézni hogy milyen munkárol lenne szó.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap lassabban haladtunk.Ez lehet azért volt mert most én raktam a cserepet és Zoli adta.Ki tudja.A lényeg az hogy a tulaj már izgatott hogy miért nincs már kész.Ez általában igy szokott lenni.Először mindenki azon izgul hogy jajj csak kezdjétek már, a végéez közeledve meg azon hogy mikor lesz már kész.Persze mindenkinek az azonnal és tökéletes minőségben a megfellelő.Sajnos mi mivel ketten vagyunk csak ezért az azonnalt nem tudjuk teljesiteni.Hiába.Nem vagyunk tul gyorsak.Igazábol azt az elvet vallom hogy legyen jól megcsinálva minden és ahogy rutinosodunk majd ugy fogunk gyorsabban dolgozni.Persze mindenki azt látja hogy csak ketten vagyunk és azért haladunk lassan.Probáltuk már 2 plusz fővel is de sokszor csak kerülgettük őket mert nem lehetett rájuk bizni semmit.Csak a pénzt vitték....
  Igy inkább ketten dolgozgatunk a tulajdonosok nagy szívfájdalmára.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma hosszu nap elé nézünk.Be kell fejezni nagyjábol a cserepezést hogy a felvonot vissza lehessen vinni.És nem tudom milyen álapotban jön Zoli dolgozi.Tegnap óta Móri bornapok van é félő hogy elkapja a hév.Remélem kibirja vasárnapig....
  A lábam szépen gyógyulgat.Szinte törvényszerűű hogy most rugok bele mindenbe vagy éppen akad el az ujjam gy ujra és ujra felhasad.Persze csillagokat látok ilyenkor.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelT!

  Idág aludtam!!!!Elképesztő hanyagság!!!!Majdnem 11 órát aludtam folyamatosan.Ilyen sem volt mostanában.Tegnap befejeztük a cserepezést és visszavittük a felvonot.
  Én kinéztem egy full passziv radiátort a gépemhez és lehet meg is veszem.Ez nem olcsó de belekostolnék a passziv üzemmódba.Végülis akkor a gépemben a tápon kivül más venti nem lenne.Tegnap proba képpen lehuztam a jelenllegi dual extrem radimrol a ventiket és nagyon tetszett a csend.Terhelés nélkül ez a radiátor is elviszi szépen 48 fok körül passzivan a procit de P95 alatt 22 perc allatt elértem a 80 fokot.Ekkor leállitottam a tesztet.Mindenesetre biztató.
  Azért ezt a Q procit nem véletlenül hivják qazánnak.
  Tulajdonképpen 2 szenvedélyem van az életben a szerelmem és a gép.Persze a gyerekek és a munkám is nagyon fontos.
  Örülök ha fejleszthetek.Bevallom őszintén teljesen felesleges volt ezt a procit is megvennem.Amiota megvan kb. 10 percet játszottam és a többi időt netezéssel és teszteléssel töltöttem.Tehát teljesen felesleges egy ilyen gépet fentartanom.De mit tegyek?Imádok költeni a gépre.Ez néha már beteges!
  Legyen szép vasárnapja mndenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó estét!

  Reggel nem volt netem.A modemem hülyéskedett és ezt csak akkor tudtam meg amikor a szembeszomszéd csajtol megkérdeztem náluk minden rendben van e nettel.Na szép!Máár tegnap este ota nem volt de gondoltam éjjszaka inkább alszok igy kit érdekel a dolog.De reggel!!!!Azért kelek 1 órával korábban hogy elolvassam a PH.-n a baglyok mit irkáltak és a blogomat irjam.
  Vasárnap visszaolvastam bele hogy mi is történik velem és 2 dologra lettem figyelmes 1:Piszta nyavajgás az egész.2:Peljesen érdektelen.Bár erre mindenki számithat aki betér mert a címe fedi az életemet...
  Egyáltalán nem vagyok letörve hogy semmi extrát nem alkotok és csak egy egyszerű csavarként üzemelek a világ gépezetében.
  Szép álmokat mindenkinek!Aki teheti ölelgesse meg a kedvesét és mondjon neki valami szívhez szolót.Szerintem meghálálja ha mással nem egy mosolyal biztosan.Mennyivel szebb álmot varázsolhat akár egy kedves mondat is.Probálja ki mindenki....

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Van netem!!Ez nagyon fontos!!!Már szebben indul a napom.Tegnap megkezdtük a csucsfalak lamériázását és ugy megcsináltuk a felét hogy 11-ig a bádogosoknak segitettünk fémkéményt állitani.Ma szerintem délig befejezzük és utána takaritanunk kell.Már jönnének a gépészek de a mi hulladékunk van meindenfelé.Holnap berakjuk a velux ablakokat.Vagyis elkezdjük berakni.Csütörtökön befejezzük az ablakberakást.Péntek kupozás és ami elmaradt kivül.És szombaton átcsavarozunk mindent.A belső munkáktol eltekintve nagyjából végeztünk is ezzel a tetővel.Majd persze kéépeket kéészitek...
  Szép napsütéses napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap befejeztük a lambériázást és kitakaritottuk a felső házat.Megjöttek a tetőablakok és azt is felhordtuk.Ma beépitünk belőle minnél többet.Van 6db nagy ablak és 4 pici.Ha ezzel megvagyunk akkor már csak némi cserépvágás és a vizszintes kupozás van hátra.Meg persze a csavarozás.Szóval nagynehezen elkészültünk a héten.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Hulla fáradt vagyok.Tegnap 5 veluxot raktunk be nyögvenyelősen.Mára maradt még 5.Ráadásul az első kontyban levőt meg kell igazitanunk még mert derékszög problémával küzdöttünk a kőmüvesek miatt s ezért nem középre sikerült az ablak.
  Ráadásul a bádogosok rossz helyre tették a kéményt.Most lehet átépiteni az egészet.Persze ott marad egy befoltozandó lyuk is.Ilyenkor jön össze minden amikor azt sem tudom melyik ujjamba harapjak annyi munkánk van még hogy készen legyünk mire jön a bankos holnap fotozni.
  Remélem azért mindent be tudunk fejezni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Végre ma befejezzük a tetőt.Na azért van még mit csinálnunk rajta .Tegnap majdnem teljesen befejeztük a veluxozást és odébbraktuk a kééményt.Ha azt mondtam a tegnapelőtti tetőablak berakási mutatványunkra hogy nyögvenyelős akkor a tegnapi produkcionkra a véért izzadva a megfelelő jelző.Szó szerint már csak nagynehezen tudunk tartani ey megfelelőnek mondható teljesitménnyt.Az idegeim teljesen felmondták már a szolgálatot.
  Kezd eluralkodni rajtam a depreszio.Jó lenne pár nap nyugi hogy összeszedjem magamat.már egyre rosszabbull alszom.Egyszerűen nem tudom kikapcsolni az agyamat.
  Tenap reggel már az járt a fejemben hogy inkább dolgoznék egy gyárban fix munkaidőben valami gondolkodást nem igénylő feladatkörben.
  Méég ma ki kell huzni.Ha ma nem adnak pénzt akkor hétvégére megállunk.Megláátjuk mi lesz.
  Tegnap megszereztem vizhütésemhez a 12-es csatlakozokat.Remélem mielőbb megjön a radiátorom és elkészül a vizelosztóm is...
  Szép napot mindenknek.

 • bim

  veterán

  Jó regelt!

  Tegnap végre befejeztük nagyjából a tetőt.Ez azt jelenti hogy kész a cserepezés is.Még a hófogokat kell beakasztgatni és kivül tényleg készen leszünk.Ma a fogopár csavarozást rendezzük el hogy bellül is minden rendbe legyen.
  Jó lesz hamár készen leszünk mert az idegeim tropára mentek már.
  tegnap beszélt hozzám az életem és ez picit oldotta a görcsöt a lelkemben amit a gyerekekkel egy esti DVD nézéssel megfejeltünk.Az Arthur és a villangokat néztük meg.Nagyon szép mese.Sikerült is lekapcsolnomm az agyamat.Nyugodt semleges álmom volt.
  Mindenkinek szép napot.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Már hasamra süt a nap!Nagyon ellustiztam ezt a vasárnap reggelt.
  Ma simán csak pihengetek és a hűtésemhez veszek 12-es csövet.
  Mégbarkcsolok is pár cuccot hogy már csak a radi érkezését kelljen várnom.
  egnap befejeztük a tetőt .Még bellül csinálni kell egy mestergerendás részt de az már nem nagy ügy.Plusz egy csucsfal szerkezetét kell még megcsinálni és részünkről kész van.
  Ma felhivom a srácot aki az osztrák munkát rendezi hogy mkor tudnánk mgnézni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb munkahét kezdődik el.Ma később indulunk el ezért ráértem lustizni egy kicsit.Ma megyük melo után osztrák munkaügyben tárgyalni.Meglátjuk mi sül ki belőle.
  Megjöttek az első fagyok.Persze ez mindig váratlanul ér bennünket.PPedig már bőven ősz van.
  Tegnap forrasztgttam az uj vizes rendszeremhez elosztokat.Még le kell festeni feketére őket és kész is van.Egész éjjel vizteszten ment és nem ereszt.Csövet is vettem a praktikerben szép zöldet.Már csak a radiátor hiányzik.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap betettük a 2 házba a mestergerenda darabokat és voltunk tárgyalni is osztrál melo ügyben.23.-án megyünk ki megnézni mit kell csinálni.Máravan 1 falunk aminek a vázát meg kell csinálnunk.Pontosan nem értettem hogy be is kell e OSB lappal burkolnunk vagy sem.Ezek már ilyen levezető napok.Nem kell széthajtanunk magunkat.Nem is áll szándékomban.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma később indulunk mert Zolinak reggel jelenése van az APEH-ban.
  Tgnap falat készitettünk.Mára még talált nekünk a tulaj aprobb munkát.Képeket készitettem a tetőröl de most lusta vagyok konvertálni.Majd teszek fel később....
  Fáradt vagyok.Ez valami őszi fáradtság féle lehet.Legalábbis igy gondolom.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Nem is tudom mit iratnék.Tegnapmiután Zoli végzett az APEH nél kimentünk dolgozni hogy nehogy szó érje a ház elejét.Szinte lig csinálunk vaamit.Ez a szokásos llevezető munka.Aprobb javitások,takaritgatások.Ma is ezért megyünk.Viszont remélem holnap mehetek a radiátoromért pestre.
  Jó volna ha megérkezne mert akkor hétvégén tudnám szerelni a gépet.Amugy a memoriáim ugy néz ki meghalltak...
  Majd lehet azt is vennem kell..
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Manem megyünk dolgozni mert ugy volt hogyma kell felmennem a radiért pestre de nem érkezett meg igy csuszik az átvétel holnapra.(ha ma megjön)

  Szép napot mindenkinek.

  [ Felhasználó kérésére szerkesztve. - peterkeT ]

  [ Módosította: peterkeT ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ezen a hétvégén eddig semmi nem jön össze.Nem jött meg a szerdára igért radiátorom és még egy cicust is elvesztettem.
  Azért remélem a memoim ma megérkeznek mert ezek amik most vannak szépen lassan kimulnak.
  Tegnap elvonszoltak kabátot venni.Teljesen idegroncs vagyok a vásárlástol.Az a baj hogy az 5 éves télikabátomra már kis jóindulattal sem lehetett ráfogni hogy elmegy.Gyorsan berohantunk a tescoba és vettünk egyet.Nem egy csucsminőség de amennyit én fogom használni arra bőven elég lesz.Tiszta pánikba vagyok ha vásárolni kell.Gyűlölöm!
  Szép napot mindenkinek.
  Mi majd hétfőn megyünk dolgozni.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Tegnap megérkezett az uj ramom.Vettem egy kit corsair dominator 1066 CL5. 2x1G-t.
  A nevétől nem kell nagyon megrettenni mert annyira nem megy állatul sajnos.Visznt amit tud azt alacsony feszen tudja.És elég jó árban hozzájutottam.Járt hozzá hütő is.
  Most az OCZ 1100-as memokat megprobálom gariztatni .Vagyiis megprobálom érvényesittetni az élettartam garit rájuk.Mivel teljesen nulla vagyok nyelvekből ezért ősember segitségét kértem.Még anno tőla vettem a memokat.Szivesen segitett is ezért örök hála neki. :R
  Ma nem is tudom mit csináljak.Már szétuntam magamat.Ha megjött volna a radim akkor gépet szerelnék de igy....
  Szép hétvégét mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma megyünk dolgozni.Igy alakultak a dolgok....
  Ha minden igaz ma pénzt is kapunk.Majd meglátjuk mi lesz.Olyan tul sok munkánk nincs de azért bemegyünk.
  Bevallom hiányzik is a munka.3 nap álldogálás bőven elég az én szervezetemnek.Ilenkor már fájnak az izmaim.
  Tegnap nagyon örültem hogy Kimi lett a világbajnok!!!!Nagy ferrari fan vagyok.Amiota az eszemet tudom nekik szurkolok.Persze elismerem ha más jobb.
  Szeép napot midenkinek.
  Reggeli közös lusti után jáár minden leányzónak egy kis beszélgetés akár mélyebb dolgokrol is.Ápoljuk feltétlenül a lelküket!Szükségük van rá.

 • bim

  veterán

  Szép délutánt!

  Muszáj irnom egy bejegyzést most napközben is mert teljesen leesett az állam!Eddig mindig a kedvenceim közül közelitettem meg a blogomat és tulajdonképpen azon kivül hogy beirom az elmult nap történéseit nem nagyon foglalkoztam mélyebben ezzel a dologgal.
  Most viszont a logoszférát megnyitottam és mit látok?Már több mint 4500 lekérdezése volt a naplomnak.
  Hmmmm..Ennyire érdekes lenne?Kétlem!Talán azért mert hajnalban irom, lehet valaki ugy kel mint én hogy gép bekapcs. és végignézi a szokott forumait és mailjeit.
  Talán ideszoktak emberkék.....
  Érdekes az is hogy szinte nem irok semmit a családomrol csak a munkámrol és a küzdelmeimről.Nem mintha nem lenne fontos számomra a család!De IGEN! Azt mondom hogy elsősorban a két kis gyermekem.Annyira jó nézni hogy mindenféle alattomos hátsó szándék nélkül a maguk kis naivságával állnak még az élethez!Óvom is őket amig tudom.Igazi szelid gyerekek.Még csunyáán beszélni sem engedem őket.Nagyon jó testvérek.
  Igazi belső "kivülálloként" óvom őket .Máár a születésük után kizártam magamat a köreikből.Abban az időben rengeteget dolgoztam és keveset voltam otton.Megszoktak de igazán az életüknek azon részéhez tartozom aki előteremti nekik az anyagi biztonságot a nyugodt léthez.Az igazi "mindig ott vagyok ha szükséged van valamire" posztot az anyjuk tőlti be számukra és a mamájuk.Talán igy is van rendjén ez a dolog.Nem nagyon játszom velük mert nem engedik.Inkább csak figyelem őket.Nekem már ez is elég.
  Mamirol mit is irhatnék?Csendes házasság ez.Ha vitatkozunk akkor általában azon mert éppen nincs pénzünk.Ennyi!Zolival beszélgettük ma éppen hogy vajon kinek fog előbb felbomlani a házassága.Neki vagy nekem?Az ő házassága is hasonló mint az enyém.Neki most jön a 3. gyerek amit ő egyáltalán nem akart!Szerintem egyszerűen csőbe huzta az assznya.Ez csak az én véleményem.
  Ez egy jó kusza bejegyzés lett!Jó bogozgatást mindenkinek!
  További szép napot!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Ma nagyon bealudta!Ez lehet ennek a bubánatos időnek is a következménye.Nem tudom.Az az igazság hogy ilyenkor kicsit elszégyenllem magamat hogy eddig elaludtam.Tudom hogy ez nem bűn de mégis.
  Tegnap este néztem az RTLklubon a randalirozokat.Mivel egy rendszerető ember vagyok ezért nem tudok azonosulni azokkal a csukjás fiatalokkal akik nekirohantak a rendőröknek és botokkal és valami láncfélével csépelték őket.Utálom a politikát!És nem is foglalkozom vele.Bevallom nekem ugy tünt hogy ezeknek a fiataloknak semmi köze a politikhoz inkább csak lázadnak és balhéznak.
  Ma megyünk az osztrákokhoz munkaügyben.Kicsit izgulok.Nem tudom mennyire leszünk elveszettek odakinnt.Majd megirom mit éreztem.icit aggodok.Dolgoztam már Németországban hivatalosan 92-ben fél évet és ott kutyák voltunk.Volt olyan hely ahol ki sem szolgáltak minket.Az egyedüli haszna az volt hogy megtanultunk precizen dolgozni.Ott csak a tökéleteset fogadták el.És milyen igazuk volt!

  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap voltunk kint Ausztriába megnézni a munkát.A határ melett nem mmessze egy kastélyban van mérhetetlen mennyiségű javitás.Jó volt hogy tegnap szakadt az eső mert egalább láttuk miről van szó.Mondjuk mint az ementáli sajt annyi lyuk van.A rossz az egészben hogy telibe van deszkázva és terméspala a fedőanyag.Ezt nagyon nehéz javitani.Egy órabért mondtunk ami szerintem egy picit sok de mivel nem rajongok érte hogy kimenjünk ezért nem érdekel.Ammuy nincs messze.Innen fehérvártól 150km. De jobbszeretek itthon dolgozni.
  Érdekes hgy amint elhagytuk a határt rögtön elveszettnek éreztem magunkat.Már a táblák indenhl a német szöveggel...
  Azért odataláltunk.
  Meglátjuk mi lesz...Az itthoni munkáinkra kell koncentrálni egyelőre.Mondjuk Zoli teljesen bevan indulva.Neki talán egy picit presztizs dolog lnne ez a munka.Elmondhatná hogy egy külföldi kastély tetőjét javitja.Nekem ez a munka is csak egy elvégzendő munka amit jól kell elvégezni hogy elégedettek legyenek velünk.Semmi több.
  Ma megyünk reggel faanyagot válogatni egy szegésjavitáshoz.Utána irány ki Sukoro és késziteni 2 normális bakot amiről tudunk dolgozni, majd irány vissza a szegést javitani.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap elkezdtünk egy oromszegély javitást.Nem sokat dolgoztunk rajta csak felmértük a hozzávaló anyagot és elmentünk kiválogatni.Ott leszmég egy garázshozzáépités és egy szélfogó részt is kell épiteni a bejárat elé.Mondju ma csak a javitásnak állunk neki.Pénteken nem megyünk dolgozni mert végre mehetek a radimért!!!
  Utána vagy szombaton vagy vasárnap még megyünk mert feltétlenül el kell készülnünk jövő hét közepére mert akkor el kell kezdenünk egy lécezős/cserepezős melot.Addig itt beszigetelik a házat és lebetonozzák a garázsnak az alapját.Utána irány ide vissza a garázst s a szélfogót elkésziteni....
  Szóval akad itthon is munka hála istennek!
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap pihengettem!Semmi lényeges nem történt.Vagyis csak annyi hogy megjött a radiátorom amiért ma megyek.
  Holnap szerelés!Picit izgulok mert az elosztokat is mára igérték.Remélem elkészülnek azok is.
  Sajnos mivel beállt az esős iidő be kellett huzni a féket.Remélem hétfőn napsütéses időnk lesz már.Vagy legalábbis nem esős.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Tegnap megérkezett a radim.Összekötöttem a kellemest a hasznossal és találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel.
  Nagyon jó volt.
  Tegnap még feltettem a gép oldalára a radit de a tényleges szerelés ma következik.Az egész csövezést át fogom alakitani.2 ág lesz .Lesz egy 12-es csövezés csak a procinak, ennek avégén figyel majd a MO-RA 2 radiátor.És lesz egy8-as csövezés amin az NB-SB-FETEK-vinyó lesz és egy nexxos extrem2 radiban hül majd a viz.Mivel egy umpa van ezért a vizhőfok egyenlő lesz hiába a 2 ág.Tulajdoonképpen nem is az a célom hogy 2 teljesen külön kört épitsek hanem az hogy most 7m2-el növeltem a hőleadó felületet.És még akkor nem is számolom azt hogy kiváncsii vagyok mennyit hoz a 8-as csövezésről átalakitani a prociblokkot 12-re.
  Kicsit aggodok mert nálam nem ritka hogy szerelés közben tönkremegy valami a kezem közt.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap átalakitottam a gépem.Nem semmi szivás volt vele!!!
  em tudom mikor fogok ujra ennyire belenyulni mert a kukacom ki volt vele teljesen.
  Ilyen lett:1 kép
  2 kép
  sajnos a radiátor az asztal felé esik igy nem annyira hatékony .Azért elmegy passzivban még igy is max 72 fok körül 3,39ghz-1,393 vcore-al.(1 órra P95 small FFT )radi
  Leszedtem a crysis demot és az everestel monitoroztam a hőfokokat és a proci max 58 fokig ment fel.Azért a nem olyan rossz egy quad passziv rendszertől....
  Amugy a játék nagyoon király!Remélem mielőbb kiadják ...
  Szép napot mindenkinek!

  [ Szerkesztve ]

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Ma végre megyünk dolgozni!Nem árt ha átmozgatjuk az izmainkat és keresünk is némi pénzt.
  Tegnap igazi lustálkodást folyytattam.Letöltöttem a crysis demoját és azt probáltam belőni ugy hogy menjen rendesen a knfigomon.Sajnos siralmasan megy rajta.
  Remélem maga a játék jobban optimalizált lesz vagy az NV. kiad übberdrivert amivel jobban fog futni nimt most.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap elkezdtük a szegésjavitást.Ahhoz képest hogy nem egy finom munka de elég gyorsan haladunk.Meg is lepődtem ezen.Ennek most kifejezetten örülök.Remélem ma nem fog esni az eső és akkor talán be tudjuk fejezni.
  Báár neki kell kezdeni egy garázsépitésnek is ott.
  Szép napot mindenkinek!
  A lányok lelkét m kiemelten fontos ápolgatni!!!Elég lehet akár egy mosoly, simogatás vagy ölelés .A csókkal csak csinján bánjunk mert az már az előjáték része...

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ujabb nap.Tegnap folytattuk a javitást és nagy esélyünk van ráá hogy ma befejezzük.Nem kell kapkodnunk.Holnaptol ujra 4 napos hétvége.Valszeg szét fogom unni a fejemet.Gondolom a crysis demot végigtolom sokszor vagy átugrok haveromhoz a HL2 episode two-ért.Meglátjuk még mi lesz.
  Szép nyugodt napot indenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Ma reggel elumtam egy órácskát.Szép!Amint kinyitottam a szememet éreztem hogy bealudtam!Nem szeretek későn kellni.
  Tegnap befejeztük a javitást és azt ki is fizették.Hétfőtöl ugyanott csinálunk egy garázst és majda bejárat fölé egyelőtetőt.Szóval akad munka.Lehet pestre is kell mennünk csereppezni.Abban az ügyben még egezkeünk.
  Keddtől viszamegynk Sukorora amig köt a garázs alapja ennél a munkánál.Van még mit ott is tenni venni.
  Ma én vigyázk a gyermekeimre aig mamiék anyóssal elmennnek a temetőbe.Délután pedig átugrunk haverohoz némi progiéért és filmért.
  Szép emlékezős napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Egyszerűen kivetett az ágy!Hiába voltam fent 11 ig mégis felébresztett a belső órám.Érdekes..Néha azért hagyhatna aludni picit tovább..
  Tegnap a szokáásos halotak napi menetrend volt.É vigyáztam a gyerekekre mig mami anyósomékkal körberohanta a temetőket.
  Én irtózom a temetőktöl.Ha meg szeretnék emlékezni valakiről akkor itthon magamban megteszem azt.Ha én meghalnék akkor mindenképpen hamvasztás és vizbemosásos temetést akarok.Nem akarom hogy bárki is utánam a temetőbe járkáljon.Gondojon otthon rám ha fontos voltam neki.
  Ma csupa lustálkodás lesz.esteleg játszom az episode two val.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!

  Tegnap lustiztam egész nap.Taláncsak az emlitésre méltó hogy átpasztáztam a procmat.Persze semmivel nem csökkent a hőfok.
  Viszont tudtam beszélni egy nagyon kedves ismerősömmel is akit nagyon kedvelek.
  Ma szintugy semmttevés a program.
  Javaslom mindenkinek ezt tegye.
  Szép napot mindenkinek

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap elkezdtük a karácsonyi bevásárlást.Vettünk az én ötletem alapján egy régi deazért még használható gépet sógornőméknek.A gondolat akkor fogant meg az agyamban amikor átugrott hozzánk minap és annyira ideragadt a géphez hogy elképesztő.Persze én meg szenvedtem mert melo után voltam és csak a hajnali gépezés volt bennem!Rendesen jelentkeztek az elvonási tünetek!!
  Amugy meg lehet hogy nem is nekik szántam hanem picit magamnak hogyha elmegyünk hozzájuk ne njam halálra magamat.Most mindenesetre izgatottan telepitettem rá wint. és töltögetem olyan játékokkal amik szépen futnak rajta és neki is tetszik.
  Ma közös névnapi köszöntésre megyünk éppen hozzájuk.Hlnap van Imre nap és elsejé volt Marianna (mami).
  SZép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Ma frissen és fiatalosan ébredtem.Örülök mert ugy sejtem rövidebb nappunk les.Csak előkészitjük a garázs épitését.Felcsavarozzuk a szelement a falra és a szigetelők körbe tudják szigetelni amig mi visszaugrunk lambériázni Sukorora....
  Jó hogy azért akad némi munka.Tavaly is mondjuk januárban kezdtek gondok lenni.Remélem idén nem lesz a munkával gond...
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap előkészitettük a garázsépitést.Legközelebb hétfőn megyünk oda.Ma Sukoró ha minden igaz....
  Tegnap vettünk egy szép állapotu 17"-os moncsit.Nagyon jól néz ki és szép képe van.Igy már kész is a karácsonyi meglepi sógornőmnek.Most éppen telepitem a COD-ot és már meg is probálom összekötni a 2 gépet.
  Jó volna ha tudnánk picit multizni. :D
  Na léptem is....
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap eraktunk még 2 ozlopot Sukoron.Tehát ujra előkerült kedvenc gépem az öregbitő.Amugy nagyon szétszórt nap volt.Azt lehet mondani hogy nem nagyon számitottak ránk igy semmi anyagunk nem volt.Azt is rendeztünk.Ma ha minden igaz lambériafestéssel kezdünk.Ha hoznak ecsetet és festéket....
  Tegnap bekötötték a digitv-t a házunkba igy feleződött a tvelőfizetésünk és több programot kaptunk cserébe.Igaz picit macerásabb a dolog de szerintem megéri!
  Szé napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap lambériát festegettünk .Majd ma kellene felütnünk de előtte meg kell csinálnunk a vázszerkezetét.Szigetelnünk is kell.Ma ilyen nyugdijas melónk lesz akárcsak tegnap.
  Az osztrák melot elbuktuk.Ennek komolyan örülök.Persz Zoli maga alatt volt.Ő szeretett volna kimeni.Dehát ez van.Az ár ugyis irreális volt.Igazábol ugy gondolom hogy annyiért tudtunk volna kimenni amennyit ittho is keresünk.Akkor meg inkább itthon maradunk!Ez az én hozzáállásom a dologhoz.Itthon is akad munkánk még igy nem félek attól hogy felkopik az állunk.
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap ismét egy gyengébb munkanapot tudhatunk be.Közönhető ez a bádogosoknak akikre csupán 3 órát kellett várnnunk.Ez a hét valahogy ilyenre sikerült.Ma iis később megyünkmert Zolinak valami dolga van reggel.Ma lambériázni kezdünk el.
  Tegnap Zoliéknál kiderült hogy a két fiu mellé lányal terhes a felesége.Ez azért külön öröm mert a családban mégnincs lányunoka.Mondjuk Zoli nem tünt tul vidámnak.Reggel éppen a házasságának a válságát ecsetelgette.
  Mivel kéésőbb indulunk lehet hogy még visszadőlök picit.Eléggé álmos vagyook.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap elmentünk dolgozni és annyi lett az egészből hogy odamentünk és megreggeliztünk.Mivel szakadt az eső igy ki sem pakoltunk hanem go haza.Ma megyünk tárgyalni.
  Még tegnaphoz tartozik hogy visszajeleztek az OCZ-től hogy utnakinditották a csereramomat Hollandiábol fedexxel.Tehát élő a gyártói élettartam!!!! :Y
  Ennek szívből örülök.El is fogok adni 1 párat a 2 pár memombol és valszeg azt a pénzt vga-ba fogom ölni.Ugyis mostanában jelenik meg az uj GTS.Vagy éppen ATIt veszek.Nem vagyok fan.Volt már ati és nv. is.
  Amelyik jobban teljesit at fogom választani.Nem feltétlenül érdekel az ár/érték arány.Jól fussanak rajta a játékok és kész.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap reggel meghuzodott az izom a jobb lapockámnál és most ugy mozgok mint aki karót nyelt.Nagyon kelleme érzés...Tul sokat pihenek mostanában.Ma ujra csak pihengetni fogok de hétfőtöl bele kell huznunk.Muszáj lambériázni mert nagyon lemaradunk és pénzt is kellene hazahoznunk mert feléltük.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap semmi érdekes nem történt velem.Filmeket irogattam és meglepődve tapasztaltam hogy a megirt filmek egy részét az asztali dvdlejátszónk nem olvassa be.Pedig nem márkátlan.(panasonic)Nem tudom.Talán a nyersanyaggal lenne probléma?
  Ma lambériázni fogunk.Sajnos a stressz és a megfázás ujra kicsapta a számat.Akinek nem volt még herpesze az áldja a sorsot érte!Ennyire kellemetlen kelés talán nincs több a világon!És a legrosszabb az az egészben hogy percek alatt kialakul de a gyógyulásához van hogy hetek kellenek.Tudat alatt tuudod hogy le fog csapni rád!És általban mindig a llegrosszabkor!Tavaly pl. karácsonyra ronditotta el a fejemet nem is akárhogyan!UTÁLOM!!!!!
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap megérkezett gariból a memom.El fogom adni mert felesllegesnek tartom a 4 giga ramot.Nem is működik együtt rendesen a 4 modul.Este összekötöttem a 2 gépet és cod-al multiztun Imrus kisfiammal.A kkiegészitővel nyomtuk mert abban lehet tankozni is.Mindenképpen hagyni akartam nyerni Imrust, de ő ráadásul még csalt is mert álandóan az én monitoromat nézte hogy merre járok.Nem haragudtam rá de finoman megprobáltam elmagyarázni neki hoogy nem szabad csalni..
  Elkezdtem játszani a crysis-al is.Csodaszép az a játék.Persze full béna vagyok.sot már 3 játékba kezdtem bele .Timeshift, COD 4, crysis.Az fps játékokat szeretem annak ellenére hogy semmilyen érzékem nincs hozzá.Talán a nyugodtságom az oka.
  Tegnap meglepően szépen haladtunk a lambériázással.Ma mindenképpen meg kell nyomnunk mivel vissza kell vinni a kölcsönzöbe a tüzőgépet.Ugy tüzzük fel a lambériát kapoccsal mert ez a rögzitési mod látszik a legkevésbé.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap befejeztük a lambériázást igy mára már csak 2 szegély maradt a nyilászárók köré.Lehet átmegyünk délután a másik épitkezésre is.
  Elkezdtem a tuningolását a cseeramomnak különösen figyelve a melegedésére.Az elöző memomat is a hő vitte el.Most az 1200mhz-et tesztelem.Ugy nz ki ez meg neki.Még nincs 100%-ra kitesztelve defuttattam a memtesztet vagy 2 órát utána meg nyomtam egy kis crysist és nem vétett hibát.
  Az egyik párt el kell adnom de még nem tudom melyik legyen az.Valszeg ezt az OCZ-t hamarabb elviszik ha ilyen jól megy.
  Szép napot mindekinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap befejeztük a szegést de a másik munkahelyre már nem jutottunk át.Zolinak mennie kellett a gyerekeiért.
  Mondjuk a memoimat teszteltem egész délután mikor hazajöttem.
  Ma meg is hirdetem őket...
  Végül is semmi nem lett a nagyon igért hóbol nálunk.Hála istennek.Nekem nem hiányzik egyáltalán.
  Ma elkezdjük a garázst csinálni az elöző helyen ahol a szegést javitottuk.Remélem a héten azt is befejezzük.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap itélet idő volt!Jól felöltöztünk és elmentünk dlgozni hogy a tulajdonos ne szólhasson hogy nem haladunk.A munka igen rövidre sikeredett mert a kőmüves birt egy olyan gyengusz alapot betonozni nekünk hogy amikor belefurtunk 4 felé repedt szét.Pedig már 1 hetes beton volt.Igy fel kellett adnunk a dolgot.Szóltunk neki és azt igérte mára kijavitja.Eszméletlen hanyag brigád.Persze a sörözés az megy náluk.
  Ma remélem tovább eljutunk.
  Tegnap elkezdtem hirdetni a meoimat is.Tulajdonképpen annyira nem sürgős eladni de azért hirdetem hátha valaki karácsonra meg akarja lepni magát vele.Ugy nézett ki hogy elviszik a corsairt de nnem jelzett vissza a vevő este.Ez van...
  Szép napot mindenkinek!

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Tegnap felállitottuk a garázs vázszerkezetét.Már az utolsó szarufákat raktuk fel amikor megjelent a szomszéd.Mivel a tető pont a telekhatárig ér ezért természetesen odajött érdeklődni.És ahogy jó magyar emberekhez szokás nem avatta be a szomszédot a tervéről a tulajdonos.Mi szóltunk a tulajdonosnak és elrendezik majd maguk közt a dolgot.Persze épitési engedély nincs a garázsra igy akár a szomszéd komolyan be is keverhet.Imádom ezt az országot.
  Ma még nem derült ki hogy megyünk e mert nnem tudom hogy a Zolinak őrzik e a gyerekeit.
  Tegnap piszok hideg volt ami a torkomon meg is érződik pedig volt sál rajtam.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Kivetett az ágy.Tegnapsemmi különös nem történt.Talán csak annyi hogy a corair memopáromat elcseréltem A-DATA-ra .Ma megyek értük.Remélem meni fog a 4 giga szépen együtt és akkor mégsem adom el..Memobol ugysem áárt ha több van.Majd a későbbiekben meg eladom ha szükségem van lére.
  Mra semmit nem terveztem.Valszeg a memokat fogom tesztelni.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!

  Nagyon fáradtan ébredtem .Remélem nincs tul rossz idő odakint.
  Ma folytatjuk a garázs épitését.Remélem elsimultak a nézetkülönbségek a szomszéddal.Nem esne jól ha emiatt le kellene állnunk.
  Ma bedeszkázzuk a tetejét és az oldalát ritkára és Kiszámoljuk milyen anyag kell még a bejárathoz készitendő kis védőtetőhöz.
  Lehet el is megyünk kiválogatni az anyagot hozzá.Majd alakul...
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  Jó reggelt!!!

  Tegnap szép napunk volt.Bedeszkáztuk a garázs tetejét és elmentünk faanyagot válogatni.Persze volt min idegeskedni megint.A kőműves olyan szinten részeg volt hogy képtelen voltam neki elmagyarázni hogy hová kérjük az alapot ami a bejárathoz épitendő előtérnek kell.Hogy a fenébe lehet igy munkába jönni?Helyette iis égtem a tulajdonos előtt holott semmi köözöm nincs hozzá.Végülis csinált egy lemezalapot de egy darab vasalatot nem tett bele.Kérdeztem is tőlenem kellene e tenni bele.Nem szólt semmit...Reméljük hogy nem taposót tesznek rá mert elrepedhet a későbbiekben...Az épitőipar szégyenei!
  Ma OSB lappal körbeburkoljuk a garázst és talán lambériázunk is.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés