Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #60025 üzenetére
Nemigen tudok elképzelni olyan szituációt, hogy egy kulturáltan kinéző és viselkedő kismamát elhajtanának, ha szoptatáshoz keres egy magányos zugot.
Elmeletileg ez tortent a nyugatiban levo mekiben.
Az ügyben megkerestük a McDonald's-ot képviselő kommunikációs ügynökséget, ahonnan azt közölték: a cég tud az esetről, felvette a kapcsolatot az anyával és a flashmob szervezőivel is. Mint írták, éttermeikben minden édesanyának lehetősége van a szoptatásra, nincs és nem is volt érvényben olyan szabályozás, ami ezt tiltaná.
Eddigi információik alapján a konkrét esetben egy éttermi dolgozó megfelelően nyújtott segítséget az anyának. Később avatkozott be a külső cég alkalmazásában álló biztonsági őr. A McDonald's úgy tudja, az őr nem szólította fel távozásra a szoptató nőt, de megjegyzése, miszerint a csecsemő szoptatása nem elfogadott tevékenység éttermeikben, nem cégük álláspontját tükrözi, kifejezetten ellentétes a McDonald’s családbarát szemléletével.
javaslom kedves olvtarsak, ne jarjatok a mekibe, mert a vegen meg szornyu dolgokat lathattok
-
válasz
macilaci78 #60025 üzenetére
Én spec nagyon zokon veszem hogy a gyereke szájába rakja előttem a csecsét...pláne hogy akkor már ott vagyok én is bár a tejet nem kívánom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Lexus, Toyota topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest