- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #64750 üzenetére
Én már repültem egy csomószor pilóta órában! Csak nem én vezettem. Azért így is meg kell adni a módját, nem igaz? Legközelebb kapitányi kalapot is felveszek, hátha beengednek pilótafülkébe. Vagy leszállítanak.
-
Reverting
őstag
válasz phranxinatra #64743 üzenetére
Biztos h vannak orak amik mukodnek... de tuti h nem a mechanikus orak... minusz 270 fok az urben szerintem kicsit sok lenne neki... esetleg az urruha alatt a hold napos oldal 100 fok... az is kicsit necces... a sotet oldal meg minusz 140 fok... szoval beallna mint az omega a holdon de lehet volt egy idealis idoszak amikor kimereszkedtek vele... az urallomason es a ruha alatt meg elhiszem... Szoval varosi leganda... persze nekem is nagyon nagyon tetszenek, es nagyon nagyon szeretnek... barmilyen omegat... es szerintem veszek is nemsokara... de azert a spacewatch marketing csaloka... viszont a spacepen az mar megvan erre az oroszok kitalaltak h ceruzat
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Zozzer888
addikt
válasz Reverting #64754 üzenetére
Szerintem tuti, hogy a ruha alatt hordták, de majd ha jön valaki aki rendesen ismeri az Omega sztorit, majd elmondja Attól függetlenül, hogy ruha alatt vagy fölött hordták, nekem nagyon bejön a Moonwatch, meg a hozzá tartozó "legenda" is
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #64758 üzenetére
Az igen!!!
Ezeket a képeket még nem láttam, vagy ha mégis, akkor elsikkadt a figylmem és átfutottam az órák fölött.Természetesen a neten nem keresgéltem tudatosan a téma után. Tíz perce jöttem. Egész délelőtt airsoft-ot nyomtunk a haverokkal. Most olvastam vissza az eddigi termést .
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
aischylos
tag
válasz vadászcsiga #64758 üzenetére
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #64757 üzenetére
igen es szerinted minusz 270 fokon mit csinal az olaj az ilyen orakban... utolso napokban nyerte meg az az omega a nasa-t es fizetett, nem keveset... max a felkeszules alatt hasznalhatak... elesben csak kamu... vagy lehet h olaj nelkul jartak... ugy meg a seiko is bitra volna addig... vagy barmi szerintem ez is a marketing resze de ki tudja... lehet en tevedek... azert egy folyekony nitrogen tesztet megnezek barmilyen mechanikus oraval... h ne csak az omegat "szapuljam"...
A ray az eleg csendes... ennek a fligh-nak azert kicsit hangosabb a rotorja... de pontosabb legalabbis havernak van mindketto o mondta... nekem csak flight...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Tothgera30
Ármester
Bőr NATO 20mm-es (barna) érdekel valakit?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
g0n21
senior tag
Űróra történelem
Ezt tessenek elolvasni.
En ezért (is) vagyok rakattanva a 69-78 közötti japán automata chronokra.. Azt pedig ne feledjük hogy a moonwatch kézihúzós, a cikkben említettek pedig ótómaták..[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #64763 üzenetére
Egy kicsit hangosabb mint az eta de nem veszes... amugy minden rotornak van egy kis hangja... a leghangosabb a miyota 8215 volt... na az hangos volt... szabalyosann hallotam h rangatja es huz...
Nem... nem voltam ott... es nem is vagyok benne biztos... de ezzel nem vagyok egyedul a vilagon...
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
lehet rossz topikban vagyok, de valami sportosabb analóg órát keresnék max 15-20kig, nem baj az se, ha replika, csak ha lehet automata legyen. Tudtok ilyet ajánlani?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
condy
senior tag
-
-
fagyalllo
őstag
Ha már említésre került a Seiko 5 és korábban az űrben járt órák, az 50. évfordulós sorozatban a Spacewalkra hajazó unikornisok nagyon tetszenek, itt-ott még lehet kapni. Több színben is készült, leginkább ezzel szemezgetek:
Itt pedig egy másik variáció több szögből: [link]
Ra3: NP4020 csütörtökön célországba megérkezett, remélem nem akad meg és hétfőn-kedden hozza a postás
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
cserix
tag
Szép estét Urak!
Használtan garancia nélkül mennyit ér egy ilyen óra? (Zeppelin 7337M-3 női)Ma vettem elemet és kicseréltem! Kozmetikai csipeszt szigszalagoztam le, mivel műanyag csipeszem nem volt. Hibátlanul sikerült a művelet. Jelentem az óra működik. Mondjuk ezt sejtettük, hogy így lesz.
Dzsanának igaza volt, RENATA volt benne.(#64767) condy: Azt hiszem zavarban lennék ha vki. megkérdezné hány óra , de azért szép.....
(#64770) cellpeti: Ez ? Az Orientekről sok jót írnak itt.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
Kompenzációt szeretnék kérni az eladótól, merthogy van ilyen lehetőség is az ebay-on.
Ezért kérdezem, hogy mennyit érhet használtan garancia nélkül.(#64780) vadászcsiga: Biztosan vállalta volna, de én akartam megcsinálni. Nyomáspróbát nem tudom hogyan lehetne házilag végezni, ennek még nem olvastam utána. Sztem. ahol elemcserét végeznek ott sem nyomáspróbázzák az órákat. Bár lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
-
cserix
tag
válasz vadászcsiga #64787 üzenetére
Az Orientem az automata és azt szét nem szedném, amíg nincs megfelelő gyakorlatom. Ha vmi. bajom lesz vele, akkor szerviz, vagy Dzsana. Egyelőre tartja a napi 6s és ez nekem megfelelő.
A Zeppelin női, amiben elemet cseréltem. Csavaros volt a hátlapja, így nem volt nagy kihívás leszedni.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Szabikaa20
őstag
Te is Airsoftozol? A múltkor akartam is kérdezni hogy van e itt valaki aki nyomja...Milyen fegyvered van?Nekem van egy D-Boys M4 CQB Full fém ACOG-al.... Csak az a baj,hogy már több mint 1 éve nem voltunk játszani...Egyébként csapatom is van és M.o-ra is sokat jártunk játszani!Pest mellé is nagyjátékokra valami volt orosz reptérre...
Estére...
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #64792 üzenetére
Most csak egy elektromos galaxy mp5-ös van, de a cimbiknek van több is, és szoktam nyúlni tőlük. Ma egy lézeres hk-val nyomtam. Míg több időm volt több játékszerem is volt, de elcserélgettem, meg eladogattam őket. Lehet majd bővítek, de most nem úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
aischylos
tag
válasz cserix #64790 üzenetére
Eredetileg mennyi volt a Zeppelin vízállósága?
Látom már, 50m.
Ha ügyesen raktad vissza a hátlapot, és nem gyűrődött össze a tömítés, akkor nagy valószínűséggel megmaradt enyhén vízállónak.
De egy jobb (felszerelt) órásnál 1-2 ezerért (vagy grátisz) meg tudják nézni.
Kisebb helyeken is szokott lenni nedves mérő, és ez esetben az is bőven elég.
A száraz mérő leginkább a 100m, va e fölötti vízállóság ellenőrzéséhez szükséges.Szerintem másodkézből, megbontás után, garancia nélkül a listaár fele alatt valamivel van a reális ára. (maximum 25-28 ezer pénz)
De akik el akarják adni, azok biztosan e fölé mondják.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz cserix #64786 üzenetére
Mivel új az óra, attól hogy elemet cseréltél, felesleges nyomáspróbázni. A hátlap tömítést ilyenkor szilikonzsírral illik bekenni, odafigyelni, hogy jól álljon a helyén a hátlap felhelyezése és meghúzása közben. Ezeket a játékszabályokat betartva, nem szabad, hogy probléma legyen vele.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Szabikaa20
őstag
Nekem MP5A4-em volt,de azt full feltuningoltam és eladtam,mert csak ABS volt és nem fém...Gondolkodom én is az eladásán,mert alig volt használva 2013 januárjában voltam utolsó játékon... Terepruhám is van többféle...Gondoltam,hogy eladom és veszek helyette órát!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #64796 üzenetére
Nekem se fém az mp5, de csak ezt hagytam meg (ez nem kellett senkinek ). A régi helyünkön elsikkadt a téma. Két éve költöztem ide, és itt viszont van aktív soft-os közösség, így most jól jönnének a régi műszerek.
-
cserix
tag
válasz aischylos #64794 üzenetére
Köszönöm.
Neki nem annyira jött össze a házilagos nyomáspróba.....
Gondoltam mégis inkább megtartom az órát és kérek egy 50%-os pénz visszafizetést.(#64795) Dzsana: Csak étkezési szilikonzsír van itthon. Van egy automata kávéfőzőnk azt szoktuk kenegetni vele. Szerinted ez óra tömítésekhez is jó lehet? A Zeppelinnél le sem jött a hátlapról a tömítés, így azzal nem is foglalkoztam.
Talán látszik a kép jobb felső sarkában, hogy egyben van a hátlap meg a tömítés. A visszacsavarozásnál pedig nem körbe mentem, hanem mindig az átellenes csavarokat helyeztem vissza.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest