- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #64698 üzenetére
Nagyobb város a közelben?
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64701 üzenetére
Az van.... Tegnap is nagy városban voltam, bementem egy olyan üzletbe ahol bőrből készült dolgokat árultak,varrócérnákat stb... Ott azt mondta a hölgy, hogy ö nem tud ilyen üzletröl,hogy próbáljam meg valami ismerössel ilyen üzemböl hozatni... Na hát én most pont ezt csinálom! Nincs sajnos sehol nemsoka jönnek a vásárok a közelben majd akkor körülnézek.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
SupaCow
aktív tag
Pár éve készítettem egy videó riport sorozatot egy mászócipő készítővel. (Loksa Gábor)
Nála nagyon sok maradék bőr, (és mászó cipő talp gumi) keletkezik a cipők gyártása során. Esetleg érdemes kimenni hozzá Fótra és megkérdezni mit csinál azokkal.Az oldala itt található: http://maszocipojavitas.hu/
A videó sorozat pedig itt: I. rész, II.rész, III. részf: @geboleather
-
Reverting
őstag
válasz Reverting #62917 üzenetére
Na akkor ujra ez az olcso orient azota igy vagyunk a kezemen, es ejjel pihentetve ez a sietes is megoldodik... mindig tudja h mennyi a pontos ido... lehet titkos radiovezerles van benne
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
teratti
senior tag
Egy hetet nem voltam 1319hsz-t kellene elolvasnom....
Reverting: szépen tartja, mióta is nézed? Az enyém összeszedett 20 másodperc késést múlt hónap 25-én történt pontosításom óta, de jól van ez így soha ne legyen rosszabb.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Reverting
őstag
válasz teratti #64705 üzenetére
62917 holnap lesz harom hete... azert ezek az adatok eleg jok.) egy "filleres" orahoz kepest... a kvarc swach-om a fiokban tobbet hibazik... de reggelre behozza... es ha fotoznam h masodpercen belul van tuti azt gondolnatok h csalok... pedig dehogy... tenyleg ilyen...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TimeCenter
tag
válasz vadászcsiga #64708 üzenetére
-
Reverting
őstag
válasz Szabikaa20 #64709 üzenetére
Persze nato szijjal napi szinten probaltam, azaz zuhanyzas kezmosas es csak ugy neha ugy megmostam Koronazaras, csavaros hatlap...
-
fagyalllo
őstag
válasz TimeCenter #64711 üzenetére
És mindketten Steve McQueenre.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
TimeCenter
tag
válasz fagyalllo #64715 üzenetére
Nem nagyon ismerem a Rolexeket, de a honlapjuk alapján ( Rolex link ) 1971-ben mutatta be az Explorer II típust, a Bulova pedig 1962-ben a 24-órás mutatóval ellátott Astronaut modellt.
-
aischylos
tag
válasz TimeCenter #64718 üzenetére
Csakhogy a Rolexet kicsivel többen ismerik, mint a Bulovát, és a Steinhart is egy R. koppintás.
De a R. csak igen nagy vonalakban hasonlít a B.-ra, mint ahogyan sok óra külcsínyét rá lehet erőltetni egy másikéra (csak nem érdemes). -
fagyalllo
őstag
válasz TimeCenter #64718 üzenetére
Azta! Egyik márkát se ismerem, de nem gondoltam volna hogy a Rolex is átnézett a szomszéd füzetébe, általában ugye őket szokták másolni. Ez inkább kivétel, vagy olyan mint pl. az Apple, akik már létező dolgokat hoznak divatba? (Csak példa volt, nehogy valaki elkezdjen ájfónozni, ájpedezni! )
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
aischylos
tag
válasz phranxinatra #64722 üzenetére
-
aischylos
tag
válasz phranxinatra #64724 üzenetére
Csak arra készült, hogy leküldjék a Mariana árokba egy batiszkáf külsejére rögzítve, ezzel is a cég pengeségét bizonyítva. :-)
-
aischylos
tag
válasz phranxinatra #64734 üzenetére
Mi értelme oxigénpalack nélkül felmászni a Csomolungmára?
Mi értelme a tűréshatárig merülni a tengerbe?
Mi értelme a hangsebességnek szárazföldön?
Etc, etc........Kihívás, bizonyítani vágyás, magamutogatás, stb.
-
Reverting
őstag
válasz phranxinatra #64734 üzenetére
Ez olyan mint az Omeganal a moonwatch... Az urben semmilyen ora nem mukodik... megis milyen jol hangzik h ora az urben... a holdon sem volt szerintem soha csak mese... na jo talan... de En azt sem hiszem... A rolex csak csinalt egy olyan orat ami kibirta ezt a nyomast... es ezzel elmondhatja... Ki mas csinalta volna mint a diver orak kiralya... Jo reklam es jol hangzik h nekik van olyan ha esetleg kene
-
Deskdiver
senior tag
Érdekes anomáliát találtam. A Guinness weboldalán még mindig CX Swiss Military 20,000 feet óra a rekordtartó a 6000 méteres vízállóságával. 2009 január 5.-i rekord. Lehet rosszul értelmezem? Ennyire pontos és friss a többi rekord is? [link]
(#64736) aischylos Neked milyen Rolex-ed van?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz aischylos #64735 üzenetére
Az ember tűrőképességének a határát feszegetni, esetleg átlépni az egy dolog. Építeni egy órát, ami pont a funkcióját nem tudja betölteni meg egy másik. 12 ezer méteres mélységbe az ember tengeralattjáróban megy, nem karórában. Persze az szép és jó, ha kibírja azt a hatalmas nyomást, csak akkor lehessen hordani a szárazföldön is. Valószínűleg a Deep Sea tulajok közül se sokan merülnek 4000 méterre, tehát ilyen szempontból az is értelmetlen, viszont az az óra hétköznapi, mindennapi hordásra is tökéletesen alkalmas. Nem csoda, hogy a Rolex nem árulja a DS Challenge-et.
(#64737) Reverting: Hát, ha semmilyen óra nem működik az űrben, akkor szegény űrhajósok jó nagy szarban lehetnek. Én simán elhiszem, hogy volt a Moonwatch a Holdon, de ettől még nem lesz számomra egy áhított valami. És ha volt a Holdon, ha nem, a FÖLDÖN egy mindennaposan használható, mutatós (háhá), kényelmes óra. Ami a Deep Sea Challenge-ről nem mondható el.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #64722 üzenetére
Ja tényleg, a bezel szamozasan kívül egy az egyben
szerk: meg a tok formáján kívül
[ Szerkesztve ]
-
aischylos
tag
válasz phranxinatra #64743 üzenetére
A búvár-, és (vagy) a pilótaórák tulajdonosainak döntő többsége sem merül, vagy repül soha életében. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest