- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz vadászcsiga #64853 üzenetére
Nagyon jó kép ez erről a Certina-ról.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Szabikaa20
őstag
válasz Miamiquake #64836 üzenetére
Szerintem csunya... Ez már nagyon patinás...
#64853 vadászcsiga:Ez melyik modell?Kvarc?
Szerk: Ja már látom![ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
-
fiktív1
tag
Vadászcsiga!
Na! Hogyhogy? Régebben már beszélgettünk erről az óráról. akkor nem hozott lázba. Nekem a kaucsuk szíjas változat van, nagyon szeretem, egyszerű, nagyszerű masszív, F06.111-es, 3 köves ETA szerkezetes kvarc. Sajnos nekem az új változata kevésbé tetszik az agyon fűrészfogazott lünettájával és a bazi nagy tizenkettesével. Ha a DS action, 3 mutatósat keresel, ami a képen van, akkor olyat bizony nehezebben találsz, mivel pár éve kifutottak és az új van helyette mindenhol. Persze ha ügyes vagy, találsz még orosz oldalakon pl. Az újban is ugyanaz a szerk. persze. Sanos a sec mutatója ennek is pontatlan az egyik oldalon, a holtjáték és gravitáció miatt, amit én igen nehezen, hajtépve tudok csak elfogadni. Indexei, mutatói csodásak, láthatóság remek, lume viszont mostohagyerek. Ha netán kaucsukosat sikerülne szerezned, el ne kezd vágni a gumit, míg nem beszéltél velem!
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Az enyem kistesoja... anno en is e ketto kozt vacilaltam, de ha jol emlekszem ez egy ket mm-el kisebb volt es a cronot vettem... 2008 korul jott ki... ja es a levalto modelek... ennel is es a crono-nal is... hat... igen... kritikan alulira sikerult... Sok siker hozza A katalogusa meg megvan
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Skimaster
senior tag
Én is gondoltam anno egy ilyenre,sajnos kézen èlőben nekem nagy csalódás..... Meg se vettem persze.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Skimaster #64862 üzenetére
Hálistennek nem vagyok annyira finnyás, az Orient Rayt is nagyon szeretem, mérete hasonló, csak még letisztultabb. Talán ha mégsem venném meg az pont a méret miatt lenne, ugyanis most kicsivel nagyobb divert szeretnék de a dizájn pont ilyen legyen.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz Skimaster #64862 üzenetére
Ezt nem értem. Engem pont, hogy lenyűgözött élőben, meg is vettem. Csodás kidolgozás, remek dizájn, nagyon minőségi hatás. Az a mély fekete számlap, ami szinte 3D-s, a csodás zafírüveg, ami engedi is láttatni ezt a mélységet, mivel tükröződés-mentesített belülről..hmm!
-
Skimaster
senior tag
válasz vadászcsiga #64863 üzenetére
Persze te döntésed, ez csak az én tapasztalatom,az ösztönt a fenti kép indította el nálam is....
Nekem a méret is kicsi volt...a 40mm pont kevés nekem...szerintem 42-43 mm kell egy búváróra mérethez.. Ötleten még agyalok..
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Mi történt a dutyfreeislandshop oldalával?
-
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #64867 üzenetére
Hát na ez az...
Először a skywatches nem postáz ide,most ez áll le...
A végén odáig fajul a dolog,h Fehér lesz az utolsó mentsvárunk... -
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #64863 üzenetére
Sok penzt nem adnek egy kvarc diver-ert... nalam meg ez mindig kiszemelt... hatalmas nagy es ar ertekben kivalo...
13-14bol ideerhet...
Bati0501 ugy latszik valami osszeskuves van... szerintem o is innet rendel... sot... biztos vagyok benne...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
vadászcsiga
félisten
-
Sungoo
addikt
válasz Reverting #64869 üzenetére
Ez vagy valami, vagy megy valahová, de 50 dollárért jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz Sungoo #64877 üzenetére
Nem... mert agyarorszagra nem szallit
amugy ugyanennyiert van kb. es szallit ide... kattvadászcsiga az is szep... es ha meg lenne is...
Sungoo nem baj... en figyelek... amugy en is ott kerestem eloszor...
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #64881 üzenetére
Dutyfree újra elérhető
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
agszabv
csendes tag
Szülinapomra órát szeretnének venni szüleim, ma elmentem nézni plázába, de rájöttem nem is tudom mit akarok Ők meg nem tudják mit árulnak...
Sportos elegáns órát szeretnék (olyasmi tetszik mint pl. vadászcsiga 64853 üzenetébe a Certina), rozsdamentes vagy titán szíj+tok, valamilyen klasszikus óragyártó márka, egyszerű letisztult forma, lehetőleg olyan amibe nem kell évente elemet cserélni (5-10 évet kibírjon), keret kb.: 80.000 ft, (lehet hogy álmodozom, ennyiért nem lehet jó órát venni ?)
Hová érdemes vásárolni menni Bp.-en ahol van választék, és nem vernek át valamilyen hamisítvánnyal (totál nem értek az órákhoz) -
Reverting
őstag
Errol valaki tud valamit... ? regi? uj? nagyon tetszik...
Misi1979 Van valami tipusszama?
-
BAti77
aktív tag
válasz agszabv #64884 üzenetére
80k-ért azért már lehet jó órát venni... Akár Certina-t is...
De ha jól értettem, te egy nem túl szervizigényes, olyan órát szeretnél amivel nem sokat kell foglalkozni, csak hordani. Gondolom akkor alapvetően a quartz modellek jöhetnek szóba. Én alapvetően Citizen Eco-Drive óráit javasolnám, mivel ezek teljesen megfelelnek ezeknek a feltételeknek. És megkeresném árajánlatért TimeCenter kollégát..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
condy
senior tag
A TechnoMarine-ról tud valaki valamit. Elég széles ãr spektrumon mozognak a neten és van köztük egy-két elfogadható.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
teratti
senior tag
válasz agszabv #64884 üzenetére
Ennyiért Casio-nak is vannak jó solar-rádiós órái melyek "gondozás mentesek" gyakorlatilag és nagyon széles a paletta...ezen ügyben is TimeCenter tud segíteni.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
agszabv
csendes tag
válasz BAti77 #64890 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, 10 perc alatt többre jutottam mint egész nap
Valószínűleg valamelyik Citizen ECO lesz a befutó pl.: CITIZEN CA4010-58E; CITIZEN CA0200-03E;
Tetszenek a gumiszíjas órák is, érdemes ilyet venni ? Meddig bírják ?
Mivel sokat használom célszerű lenne Zafir "üveges"
Meg kell nézzem őket élőben, még egyszer köszönöm a segítséget. -
BAti77
aktív tag
válasz agszabv #64893 üzenetére
Én inkább fém szíjast vennék, mert azt utólag beszerezni sokkal nehezebb, illetve többe kerül. Gumi/kaucsuk szíjakat meg lehet már olcsón kapni és a csere sem egy nagy dolog. Az általad választottak közül én ezt venném, mert nem integrált szíjas, vagyis bármilyen méretben megfelelő bőr- vagy kaucsuk, esetleg szövet szíjat rá tudsz majd tenni...
szerk.: Tévedtem az is integrált...
...inkább nézz valami más modellt...
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
teratti
senior tag
válasz agszabv #64893 üzenetére
Nézd ezt is, nem rossz...AW1240-57L
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #64899 üzenetére
Szerintem ő nem mechanikusban gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest