- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz TechN7ne #234413 üzenetére
Ha megnézed a jól menő használt órás csoportokat, nagyon sok használt japán órát találsz, és egyáltalán nem csak olcsókat. De ugyanígy teli vannak Longines órákkal, amit egy nem mélyszegénységben élő ember is simán meg tud venni 1-2 évi spórolással (automatáról beszélek, nem kvarcról).
-
TechN7ne
nagyúr
válasz fagyalllo #234436 üzenetére
Találtam neked a fiók alján egy Rolex et ,annó ő volt az ,miről egy órás sem tudott dönteni ,hogy valódi e vagy hamis ,és akadt olyan is aki azt mondta rá ,hogy eredeti.
Annyi kamu Rolex el találkoztam már az életem során ,hogy megszámolhatatlan ,és ezzel nem én vagyok az egyedüli a nagyvilágban akinek teljesen elment tőlük a kedve.
Igazatok van ,hogy mindent hamisítanak ,de ide a Rolex sokkal nagyobb forgalomba tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz TechN7ne #234454 üzenetére
És itt feltevődik a kérdés, hogy olyan óráshoz lett-e véve bevizsgálásra, aki találkozott-e már Rolex-el, esetleg internet alapján ellenőrzi az azonosító pontokat.
Mellesleg ilyen gravírozással csak fekete/fehér számlaposokat dob fel az internet, nem ilyen skorbut sárgát.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rozsgyi
tag
Elég röhejesen kajli utánzat a néhány tíz dolláros fajtából, elég csak ránézni a segédszámlapokra (mégis mit mutatnak??), meg az egész kidolgozásra. És majd pont egy Daytona 24-es ggyőztes óra lesz
Szerkezet alapján egyébként még a jó hamisítványokról is azonnal meg kell tudni állapítani, hogy hamis vagy igazi. Persze olyan órás nem fogja tudni megmondani, aki még nem látott Rolex szerkezetet.
-
zoli03
őstag
Már bocsi, de erről messziről ordít, hogy kamu. Nem tudom, hogy milyen óráshoz vitted, de akinek nem feltűnő, hogy a segédszámlapon naptár funkciók vannak egy Daytonán, arról nem tudok mit mondani.
De még ha stopper is lenne, nagyon sok Daytona másolat ott bukik el, hogy a segédszámlapok egy vonalban vannak a koronával, az igazi Daytonán pedig felette. -
rozsgyi
tag
válasz zoli03 #234457 üzenetére
Ezeken a gagyi régi kínai másolatokon még az is vicces, hogy a hátlapon az "AD Daytona" felirat "At Daytona" kellene hogy legyen azon a néhány eredeti 1992-es acél (nem arany!) Daytonán amit készítettek. Nem volt elég nekik egy egyszerű Daytona másolása, hanem ilyen ritkaságot kellett, de még a feliratot sem tudták helyesen leírni
-
dzsi23
addikt
Csak 2 napig nem néztem rá a topikra, és több mint 100 hozzászólás... azt hittem, lemaradtam valamiről, de azért a
háromköröskétpálcás Lolexért kár volt belépnem.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Szerintem elnézhető az elemcserére szakosodott "órásnak", hogy életében nem látott még igazi Rolexet, mondjuk mert sosem vittek hozzá Rolexet (elemcserére miért vinnék...), és nem szeret internetezni sem, ez van... ezért inkább azt mondja, hogy nem tudja megmondani. Szerintem ez korrekt; amihez nem értek, arról én sem alkotok véleményt, és egy órásnak nem feltétlenül feladata az eredetiségvizsgálat.
Viszont, aki ki merte jelenteni, hogy eredeti (bár szvsz. a sztori valóságtartalmát is érdemes erős fenntartásokkal kezelni...), az nyugodtan visszaadhatja a nagy valószínűséggel nem létező bizonyítványát. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Empsepo #234467 üzenetére
Viszont gyorsabban le lehet rázni a nemkívánatos kuncsaftot ezekkel az udvariasnak ható mondatokkal. "Nem értek hozzá", "ezt a típust ide s ide kell vinni" - nem állnak le feleslegesen vitatkozni, drága idejüket nem fecsérelik. És így a következő kacattal már nem hozzá fog menni a kuncsaft - sztem hatékonyan elriasztja a hamis órákat bevizsgáltatni szándékozó egyéneket.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz fagyalllo #234465 üzenetére
Legalább ti vágjátok a témát és értetek rendesen hozzá ,ennek igazán örülök ,
Egy sarki óráshoz vittem be még annó ,aztán egy kis időre majdnem elhittem ,hogy milliomos lettem.Mindenki másnak köszönöm a megerősítést ,az egész hozzászólás csak egy erős példa volt a sok kamu Rolex témában.
-
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #234468 üzenetére
Igen, ez igaz.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Érdeklődni szeretnék, hogy van egy eredeti Longines Automata órám. Sajnos úgy adódott,hogy meg kellene vállnom tőle. A kérdésem, hogy hol érdemes feltenni eladásra vagy tudtok olyan helyet Budapesten ahol nem fillérekért vennék meg?
Előre is köszönöm.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, hogy én bénázom, vagy a watchgecko-tól már tényleg nem szállítanak Magyarországra?
El Psy Kongroo
-
dzsi23
addikt
válasz Véreshurka #234487 üzenetére
Megint eggyel kevesebb helyen "kell" pénzt költenem.
-
nagyúr
válasz TechN7ne #234474 üzenetére
Elolvastam a cikket az "óra nem a kétezres évek nagy üzlete" lényeggel.
Kissé szeretnék vitatkozni....
Az egyik: mikrobrandből valahogy egyre több van mégis...
A másik: felíratkoztam egy órára, hogy vennék belőle. Valamit elb....tt a cég, mert egyszer már felíratkoztam. Mondom megnézem, hol tartunk most - erre azt jelzi, hogy nem vagyok regisztrált - miközben kaptam erre hivatkozva levelet.
Jó! Még egyszer felírtam magam.
Megnéztem hetek után hol is tartunk.
Szépen kijött hogy én vagyok a 3952-es jelentkezőőőő!!!!
Á! Nem vesz senki órát!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
válasz Polarstar #234489 üzenetére
Az ilyen kis elavult műhelyek tényleg lassú sorvadásra vannak ítélve, mert mára egy mechanikus óra karbantartása luxusnak minősül, amit kevesen hajlandóak megfizetni és ők nem ilyen helyre viszik szervizeltetni, ami teljesen érthető.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bV40
újonc
A kb 20 évvel ezelőtti sárga-fekete PRS516 kronó óta nem volt ennyire egyben és rendben (kívül-belül) lévő modell a palettájukban
Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás a Tisso-nak a '70-es években volt ilyen modellje, ami ugyan úgy a PRX nevet viselte. Ugyanakkor futott ez a forma Omega Geneve név alatt is (akkoriban volt a második Tissot-Omega együttműködés). A '70-es években jelent meg az Oysterquartz is hasonló tokformával.
Tipikus hetvenes évek formavilág, amit most tényleg marha jól élesztett fel a TissotDe ha megkérdezel egy rolex-hívőt, akkor EGYÉRTELMŰEN Oysterquartz másolat
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Gratu az órához és a jelszóvesztéshez is! Emailhez sem tudod a jelszót, hogy nem tudsz jelszócserét kérni?
Nekem is nagyon bejön ez a forma, volt hasonló Citizenem, + az asszonynak is vettem 2 hasonló MK-t, de ez a Tissot is csábító.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest