- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz Laurh #234149 üzenetére
sok kombináció nincs.
stopper indít-szünteltet/megállít-stopper nulláz.tachymeter: kilométerkőnél elindítod a stoppert, következőnél megállítod.
skáláról leolvasod a sebességet.
mainapság semmi értelmi nincs.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Lev Abalkin
tag
Jaj már! Soha nem volt hétzenés, búvárálló karcórád?
Értsd jól!
[ Szerkesztve ]
-
Laurh
aktív tag
válasz rbalint88 #234150 üzenetére
Néztem róla videót yt-on, hogy miképpen kéne működnie.
A nagy másodperc mutató nem megy illetve a minutes és a hours sem moccan meg.
Az időt pontosan mutatja és a dátumot.Szerintetek így érdemes lehet eladni vagy nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
BloodRay
veterán
válasz Laurh #234154 üzenetére
Ha raksz fel ide képeket egyből meg tudják mondani páran, hogy érdemes e egyáltalán a gondolattal foglalkoznod. Így látatlanban azt mondom hamis az óra. Persze lehet csak hiba... De általában ahol felmerül... Ez nem az a kategória szerintem ami csak úgy kallódik, azt vagy megy vagy nem, jóvanazúgy...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
rbalint88
addikt
válasz Laurh #234154 üzenetére
Ha tutituti eredeti, akkor szerintem erdemes megtartanod egy szerviz utan. Ha valami komolyabb baja is van es alkatresz is kell, akkor is betakarja 100 ezer a szervizt, es mukodo, jo allapotban er minimum 400-at… ha nem szo szerint kenyerre kell, akkor szerintem ne add el.
-
@mriya@
őstag
válasz Laurh #234158 üzenetére
Sima időmérőként is lehet használni (stopper nélkül), de akkor is ki kell tisztíttatni.
Ha el akarod adni, előtte érdemes lenne megjavíttatni, mert hibásként nem fogják elkapkodni. (szerintem)
De ez a javítás elég húzós összeg lesz.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Taylor79
tag
Szép, búvár (jellegű) Pulsar órák: [link]
A sárga tetszik...
Nagy kár, hogy a jelenkori Pulsarok le vannak butítva. Vagy a lünetta nem forgatható, vagy nincs koronazár.Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
fagyalllo
őstag
válasz Szada85 #234166 üzenetére
Mi a kérdésed igazából? Egy rakás alkatrészt lehet venni, amiből időnként ízléses, gyakran borzalmas végeredmény születik. Kb. mint amikor nekiáll valaki négyesgolfot, sziviket tuningolni.
Magadnak nyugodtan összeválogathatod az alkatrészeket és egy órás gyorsan összerakja.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sir Pocok
őstag
Friss eco-drive one 1mm vastagság
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Ez az új chronomaster nagyon bejön.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Szada85
aktív tag
válasz fagyalllo #234168 üzenetére
Csak azt szerettem volna tudni, hogy milyen "minöségüek" ezek a külsös alkatrészek, hogy ezzel van-e valakinek tapasztalata.
Illetve a google is tucatszám dobál fel moddereket, és mielött bárkinek kifizet az ember X összeget, szereti felmérni a piac szereplöit, hátha van róluk jó/rossz vélemény. -
fagyalllo
őstag
válasz Szada85 #234172 üzenetére
Kompatibilitás szempontjából nem szokott gond lenni, egyszerű formákról van szó, a méretek adottak. Az új vámszabályok jelentősen megdrágították az alkatrszészeket, hiszen méretük és áruknál fogva eddig nem akadtak fenn a vámon, most viszont a legolcsóbb mutató is fizetős lesz és ki tudja, mikor ér ide.
Itthon is foglalkoznak páran kész átalakítások árusításával, vagy megrendelésre összeállításukkal, gyaníthatóan nagyon korlátozott raktárkészlettel, ugyanúgy lassan megy a dolog. Legolcsóbb mindeképp az, ha magadnak rendeled meg a cuccokat és órás összerakja, a márkaszerviznek van benne legnagyobb rutinja.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #234164 üzenetére
Fagyos, az a lényeg.
A dátumablaknál nagyon jól látszik, tetszetős lett, bejönnek az ilyenek.fagyalllo #234168:
"gyakran borzalmas végeredmény születik"Ahogy észrevettem, facebook-on szinte mindegy, hogy borzalmas, akkor is ugyanúgy megy a puncsolás, mintha kötelező lenne, vagy kedvezmény járna a következő moddolásból.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
https://www.watchpartsplaza.com/
esetleg valakinek tapasztalat az oldallal? gyors keresés alapján elvileg megbízható, de elég kevés adatból dolgozom. csak itt találtam meg a Seiko-m gyári szíját, lassan kaphatatlan.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dzsi23
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz dzsi23 #234178 üzenetére
van egy kis tikkem, szeretem a "teljes csomag" dolgokat. nem hordásra venném, hanem hogy rendben legyen a box. ha lepolírozom azt a 2-3 kis karcot róla, akkor 5 évesen is teljesen újnak fog hatni, ennyi a célom csak, magamnak
már jön hozzá amúgy a hordáshoz szánt Barton szíj."The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Isual
veterán
Sziasztok!
2018 októberében vettem újonnan egy 2017 decemberi gyártású 36-os Datejust-ot (116234 ). Baselben azt mondták, hogy 10 évente kell szervizelni, ezzel kapcsolatban írok, hogy ti hogy tudjátok, milyen intervallum az ideális, ajánlott szervizre?
Gondolom Magyarországon csak a Rolex bolt jön szóba, vagy van más/jobb hely erre, ilyen óráknál annak érdekében, hogy ezek tényleg megkapják azt a törődést, amivel örökíthető tárgyak lehetnek egy család életében.
Nyilván még csak 3 éves az óra, csak autóknál is sokszor javasolnak 30'000 km-enként olajcserét, de ha valaki törődik a sajátjával, akkor 10-15 ezrenként lecseréli az olajat. Emiatt vetődött fel bennem, hogy rákérdezzek a fentire.
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
addikt
válasz Isual #234181 üzenetére
Attol is fugg mennyit van hasznalatban. De alapvetoen ezeknel az uj szerkezeteknel 10 evente erdemes megnezetni, elobb majdnem teljesen felesleges. Ettol meg beviheted a butikba es kinyitjak neked, ha erdekel az allapota. Eleve meg az 5 ev garin belul vagy.
Egyebkent Rolex meg mas orak eseteben sem ismert a gyartas datuma, szoval nem tudom mire utaltal. Ha az volt az elso eladas es te mar masodkezbol vetted, akkor nyilvan onnan indult el az 5 ev garancia es onnantol erdemes nezni a 10 evet is.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Ez még a régi 3135-ös werk.
Napi használatos óra. Sajnos az utóbbi 1 évben munkahelyi okok miatt szűk fél évig nem tudtam használni, de előtte és azóta is minden nap ezt használom.Most semmiképp nem fordult meg a fejemben a szervíz, csak a 10 évet tartottam anno kicsit soknak és a fenti autós analógiára felmerült bennem azért az 5 év ez tény, anno a Certinát 5 évente javasolták szervizeltetni.
Ha napi használat mellett is egy újonnan vásárolt Rolexnél elég a 10 év, akkor én hátradőlök, nem akarok én a butikba járkálni, majd valszeg a gyártástól számított 10 évben akkor elviszem valamikor szervizeltetni.
Egyébként egyelőre minden mesés, ha hordom, akkor kézen siet, oldalára téve (nem a koronás oldalra) késik kicsit, így napi +0.3-0.8 mp-et tud, csak akkor késik ha a járástartalék végét feszegetem mert nem hordom vagy húzom hétvégén.
Erre a Rolex butikot ajánljátok akkor, mint szervízműhely?
@szerk: amikor vettem 2018 októberében kérdeztem meg Baselben az üzletben, hogy mikori gyártás, ők mondták a 2017 decembert. First-hand vétel volt. A gari 2018 októbertől szól.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
addikt
válasz Isual #234183 üzenetére
Vicces volt akkor a butik. Max az lehet, hogy naluk allt mar a boltban 10 honapot, de hogy a gyartast nem tudjak abban biztos vagyok. Kb. a Rolex maga se nagyon tudja.
Szerintem majd ha eljon a 10 ev, akkor raersz eldonteni hova akarod vinni. Van itthon kb. 2-3 hely ahol normalisan tudnak Rolex-et szervizelni, penztarca es preferencia fuggo, hogy ki hova viszi. 5-8 ev mulva kitudja mi lesz meg. Nyilvan a butikban lesz a legdragabb. Erdemes kb. 1000 ejrot felretenni a muveletre, ha oda akarod vinni.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
Nincs egy sorozatszám, ami alapján beazonosítható a gyártás ideje?
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #234187 üzenetére
Nem böngésztem végig.
Mondjuk eddig egyetlen karórámról tudtam hogy mikor készült, de azt a "gyárból" vettem.
-
IvI88
tag
Sziasztok!
kb. 2 éve vettem újan egy seiko srpc93k1 búvár órát. Strandolás során nem szoktam levenni és most tengerhez megyek nyaralni. Szerintetek elvigyem egy óráshoz hogy a tömítéseket kicserélje? Búvárkodni nem fogok.üdv: Tomi
-
csabulaxi
senior tag
válasz Angel2014 #234194 üzenetére
Az a bolgár óra vizuális környezetszennyezés.
Talán a Seiko kívül mind hamis.
Vissza kellene tenni mindet a betonkeverőbe."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
40-70k között keresek fémszíjas ,háromkörös ,kék számlapos órát ,amik tetszenek:
Fossil ,Seiko ,Casio Ediface...
Casio Ediface m van már kb. 12 éve és még mindig jól van ,2x kellett benne elemet cserélni és más baja soha nem volt ,három márka között melyik a megbízható és melyik kevésbé?Úgy rémlett ,Fossil a legolcsóbb svájci órák terméke ,aztán rájöttem ,hogy csak egy Amcsi brand japan szerkezettel..
Am melyik a legolcsóbb Svájci óra ami ,ha egyáltalán létezik ilyen 70k környékén?Köszöntem előre is ,
Üdv. Gyuri -
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #234198 üzenetére
Nem tévedtél nagyot, mert csinált már (saját név alatt is) svájci órát a Fossil, sőt, saját svájci szerkezeteket is gyárt. Na meg alá tartozik már a Zodiac is, amikbe sokszor szintén a saját Fossil (STP) szerkezetét pakolja. De azért nagyrészt csak divatórák jönnek ki Fossil név alatt, szal inkább Casio vagy Seiko.
Szerk.: Ja, amúgy túl sokat facebook-ozol: Edifice lesz az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest