- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Eugene Roe #233298 üzenetére
Nem vettem annak
Volt nekem homage, tobb is, egyebkent...
Tegnap viszont kikeraztam valamennyire egy baratom orajat, hogy hordhato legyen, majdnem ugyanaz, mint az enyem
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #233299 üzenetére
Rakd ki az aláírásodban, lehet elmennek házin belül.
-
nagyúr
Szépen tedd be aláírásba... Had csemegézzünk kicsit.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ricsik
őstag
Szeretnék kérni néhány tippet jó fajta, minőségi bőr, ill. kétrészes vászon szíjra. Mit hol? Az egyénileg készített egyelőre nem érdekel. Köszi.
-
momcrew
tag
válasz korpicschess #233276 üzenetére
Szia,
nekem [ez] vált be. Nagyon jó minőségű.ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
Taylor79
tag
Amit a többiek írtak jó ötlet, én is az aláírásban (meg a hardveraprón) hírdetek.
A Jófogás az igen fárasztó tud lenni. Több, mint fél éve hetente többen is hívnak, nagyon kellene nekik az óra, össze-vissza beszélnek, aztán a végén kiderül, hogy nincs is pénzük. Asszem kb. a 30-ik hívás után lélekben feladtam.[ Szerkesztve ]
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
@mriya@
őstag
Ha elküldöd privátban a hirdetés pontos szövegét fényképekkel, elérhetőséggel, a facebookon felrakhatom 1-2 csoportban.
Már sikerült eladnunk így néhány karórát.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
marquuard
veterán
Milyen "hátlapleszedőt" érdemes venni akár Aliról? Screw-down hátlaphoz.
PSN ID: marquuard
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #233279 üzenetére
Mondjuk azt, hogy egy rendes óra, amit én is el tudok képzelni magamon, hiába van akinek van ízlése
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
fagyalllo
őstag
válasz rbalint88 #233323 üzenetére
Miből gondolod, hogy ugyanannyi lesz? A posta a küldemény értékének megfelelő, sávos díjszabást fog alkalmazni a mostani egységes 3500 forint helyett a vámkezelési szolgáltatásra. Még nem tudni hogy fog alakulni, nem jelent meg az új ÁSZF: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
korpicschess
veterán
válasz momcrew #233306 üzenetére
Köszi szépen! Sajnos mondjuk már elég lutri az Ali rendelés, hogy megjön-e július 1 előtt, mert ha nem, akkor az új rendszer és áfafizetés mindent borít(hat).
Ahogy írták előttem, még vámmentes lesz, de ezen felül mire a posta új rendszere bevezetésre kerül, csúszhatnak rengeteget a csomagok, illetve sávos lesz valószínű a díjszabás, de teljes talány. Szinte tuti, hogy 1k körüli értékre 50-100% körüli összeg rá fog menni.
Magyarországon vannak olyan üzletek, ahol érdemes bőrszíjak kapcsán nézelődni? Leginkább 20mm érdekelne most, de mivel maga az óra 40.000 Ft körül mozog, nem költenék rá néhány ezer forintnál többet.Nem hivatalosan pár infó: [link]
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
fagyalllo
őstag
válasz korpicschess #233327 üzenetére
Itt nagy a választék és vannak egész olcsó szíjak: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Horvi
őstag
válasz rozsgyi #233329 üzenetére
Na az akkor meg külön parádé, a mostani árfolyamhoz képest...
De azért várjuk ki mi lesz a dolgok vége. Bár ahogy ezek a dolgok menni szoktak, jó nagy fejetlenség lesz megint aztán valahogy mi fogunk a szerszám rossz végére keveredni.[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
nagyúr
válasz Lev Abalkin #233312 üzenetére
Addig addig vacakoltál a Kentex-szel, míg most ment tropára az egyik fényképezőgépem - az lesz javitva, Kentex nem jatszik be.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Taylor79
tag
válasz Lev Abalkin #233318 üzenetére
A hardveraprón miért nem hírdeted őket? Ki tudja, talán ráharapnának.
-
Jenne
őstag
válasz korpicschess #233327 üzenetére
Szia!
Én egy ilyen szíjat hordok az "ünnepi" órámon. HIRSCH Grand Duke. Nagyon szeretem. Nyomógombos pillangócsattal.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mike1334 #233294 üzenetére
Bocs, akkor le vagyok maradva. A mp stop lehetőségről nem tudtam, a kézzel húzhatóságot tudtam, csak elfelejtettem. Kollégám Zeppelin-je van 8-as Miyotával, az még nem mp stopos, de húzható koronáról /bár nagy az ellenállása/.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
korpicschess
veterán
válasz Jenne #233333 üzenetére
Nem rossz. Pillangótól azóta félek, hogy szegény Orient Symphony-mat elhagytam egy éjszakára a VOLT fesztiválon... Persze azon nem volt biztonsági zár.
A másik nyűgöm, ami miatt olcsó alternatívát keresek, hogy vegyesek a szélességek, a legtöbb 22mm, de most meg pont 20mm kéne (felül középen levőre), amit meg csak 1 órán tudok majd használni.Egyelőre rendeltem egy olcsót Aliról, aztán hátha megjön, a Rios shopot meg észben tartom, anno néztem már, csak elfelejtettem őket. Ahogy rákerestem, visszatérő kérdés ez, esetleg az összefoglalóba mehetne pár link.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mike1334
veterán
válasz 5-ös kezelő #233334 üzenetére
Az ő órája produkál olyat, mint ami a linkelt videón van?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Taylor79
tag
válasz korpicschess #233335 üzenetére
Vagány az a Q&Q. Titán, szolár, wr100. Érdekes darabja a kollekciódnak.
-
hallador
addikt
válasz Taylor79 #233340 üzenetére
Az nekem is nagyon tetszik. Komoly, hogy a Q&Q ilyet tud, Tudom, hogy a Citizen leányvállalata, de akkor is igen menő.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
korpicschess
veterán
válasz Taylor79 #233340 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy az a játszós óra, mert nagyon könnyű, mutatja az időt, még valamennyire világít is a mutató sötétben. Pl. fürdőbe ha viszek órát, csak ezt viszem, de tavaly nyári standolás óta mintha picit be lenne párásodva belül az üveg, szóval arra a WR100-ra nem vennék mérget. Lehet csak ki kéne nyitni egy napra, és eltűnne, de nincs hozzá toolom, de nem foglalkoztam vele az ára miatt.
Maga a design meg koppintása szerintem más komolyabb óráknak, de az összehatás valamiért, talán a túl széles polírozott elem miatt nem olyan komoly. Illetve a másodperc mutató "félreüt", nem az indexekre pontban, ez számomra rém idegesítő, ezért is szeretem a többin, hogy "folyamatos" a másodpercmutató.
Papíron nagyon jól hangzanak a dolgai, filléres vétel volt. Nagyapámnak vettem egy nagyobb tesóját, nem emlékszem a pontos típusra, az is megy egy ideje. Megállt neki, de aztán mondtam, hogy tegye ki a napra, azóta jár szépen.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Polarstar #233343 üzenetére
Sok részlet nem az én szám íze szerint alakult sajnos, de majd meglátjuk milyen lesz élőben.
Illetve nagyon úgy néz ki még rámegy a vám is most már annyit késnek vele .ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
csabulaxi
senior tag
Mai Seiko hír.
Hatalmas innováció, hisz : "a Seiko Divers története több mint 55 éves történetében először vettünk fel szövetszíjakat. "
Rögtön két modell is.
[SBDC141]
[SBDC143]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest