- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Meranomon most van egy bronz zöld számlapos 1967-es búvár ha vki venne egyet.
500 dollár + sarc.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
válasz hallador #233749 üzenetére
Szuuuszááá...
#233747 gipsztigris:
Ez kétséget kizáróan így van!#233748 futizoli:
Sungoo értelmezése sem áll messze a valóságtól, mert férfi kézen számomra tényleg furák ezek a szíjak, de alapvetően tényleg nem a mesh ellen szólt a kérdésem, nincs azzal semmi bajom, ha valakinek ez jön be. Én pl. kavicsos karkötővel hordom az órámat, abban is biztos sokan találnak kivetnivalót, de nekem bejön. Meghallgatom mások véleményét, a pozitívaknak örülök, a negatívak meg hidegen hagynak. Ugyanezt javaslom azoknak is, akiknek bejön a mesh.#233751 zoli03:
Nagyon sok fémszíjas pilótaóra van (pl. SNA411), nem csak egyféle létezik, és jól is néznek ki fémmel. Ha nem bálba vagy színházba megy az ember, nyugodtan mehet öltönyhöz is a fém. Én meg egyáltalán nem hordok bőrt, szal öltönyórára is valami elegáns szövetet rakok, netán egy (viszonylag) elegáns gumit. Vagy ami nagyon bejött mostanában, az az MKS féle sailcloth, az szerintem bármilyen órához/alkalomhoz jó lehet... színházba, hétköznapokra, akár még búvárkodni is.[ Szerkesztve ]
-
Taylor79
tag
válasz fagyalllo #233758 üzenetére
Világít, de nem sokáig. Hamar veszít az intenzitásából, persze sejtettem, hogy egy 22 éves vekker nem fog egész éjszaka ragyogni. Majd egyszer talán lesz szíjcsere, pl az általad preferált Bartonok között is vannak szépek, de egyenlőre sajnos nem aktuális...
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
Taylor79
tag
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #233761 üzenetére
"39 mm-es Astron"
És ez már GPS-es, nem úgy, mint a múltkori rádiós."Gyárilag ferde nagyító?"
Sajnos megesik, sok videót láttam a királyteknősökről is, de kevés volt köztük hajszálpontosan felragasztott nagyítóval. Ezért sem bánom, hogy a mini tekin kör alakú a nagyító, azt max. rossz helyre ragasztják fel, de ferdén tuti nem! Persze, day-date esetén már idétlen lenne a kör alak... -
csabiks
senior tag
-
KurtCobain
őstag
Van olyan bevált, EU-s bolt, ahonnan jó áron lehet venni órát? Konkrétan ez az óra érdekelne.
Mmm'kay?
-
dzsi23
addikt
válasz csabiks #233773 üzenetére
Nem. Nem. És nem.
Azért a végtelenségig ne tekerd, ne koptasd feleslegesen. Elvileg egy tekerés kb. egy óra tartalékot jelent, szal ha megáll, kb. 40-50 tekerés kellhet a max. tartalékhoz, de ha minden nap hordod, akkor talán semennyit sem kell, mert húz magán eleget. Ha reggelente ráhúzol 10-20-at, az akkor is elég, ha nincs rajtad mindig.[ Szerkesztve ]
-
lacizeg
csendes tag
válasz KurtCobain #233774 üzenetére
Esetleg innen , ja és néha még lejön ebből is olykor 15-20%, csak figyelni kell...
[ Szerkesztve ]
-
lacizeg
csendes tag
válasz KurtCobain #233779 üzenetére
Igen néha rossz a leírás, és ugye van náluk több forgalmazó is, de ha nem tetszik vissza tudod küldeni, saját költségükön elviszik és visszakapod a pénzed(igaz pár nap kellett hozzá) ha volt rá postaköltség nekem még azt is visszaküldték! (Én azt kaptam amit rendeltem(Seiko), hibátlan állapotban, dobozában, talán csak a gari volt rá kevesebb mint máshol!)
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Lesz BÁV aukció. Onnan hoztak órákat a srácok.
Rolex, Vacheron, IWC, Breuget, stb.Vannak itt csodák, mondjuk az a Rolex valami rettenet szerintem.
-
csabiks
senior tag
Még 2 képet ha megengedtek
Ez a lume rohadt jó és rohadt erős :
És akkor az összes órám 1 képen
Van már "sima" quartz, van automata és van egy bluetooth-os "atompontos" quartz is.
Asszem innen nincs megállás jöhet a következőA tissot 4 évig hordtam, majd itt a fórumban ajánlotta valamelyikőtök az edifice eqb1000-est, ezt 2 évig hordtam, aztán erőt véve magamon, rengeteget utánaolvasva rendeltem meg a seikot. (tervbe volt tisell, majd dailos kickstarteres óra, de végül maradtam a seikonál).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
csabulaxi
senior tag
Hát nálam is ez az óra a No1, de a 8 ezer $ miatt én is elengedném.
[I Finally Found My Holy Grail Watch. Here’s Why I Didn’t Buy It.]#233761fagyalllo
na ez tetszik és ha már tudják ilyen sallang mentes letisztult formában is gyártani a gps-es órákat, akkor innem már csak egy lépés, hogy az LX búvár tokba bepakolják és már megyek is eladni az egyik vesémet.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabiks
senior tag
válasz Empsepo #233786 üzenetére
Nem haragszom, természetesen eredeti, kicsit már leharcolt, (a szíjat 3x is cseréltem rajta) a zafir üveg nem karcolódott, a tok viszont megviselt, egyébként az első 2 havi keresetemből vettem, örök emlék, nem válnék meg tőle, bár már nem hordom.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Magnum_
nagyúr
Na jo, akkor en is... pentek.
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
@mriya@
őstag
válasz Empsepo #233793 üzenetére
Nem is egy olyan esetről hallottam, hogy szaküzletben árusítottak nem kimondottan eredeti Tissot karórákat az összes hivatalos papírral, garanciával.
Annyi volt csak a bibi, hogy a sorozatszámok nem szerepeltek a gyár adatbázisában.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Nimda
addikt
válasz csabiks #233788 üzenetére
Érdekes kérdés a Tissot márka, mert emlékeim szerint, régen a 80 -as években bizony nagyon ritka volt idehaza, mint általában a nyugati termékek és persze értékes is.
Emlékszem, a lenti órát csereberéltem egy osztálytársammal, akkor nagy divat volt a csere, de nem csak az óráknál.
Már akkor sejtettem, hogy ez több mint egy Casio, vagy egy Kessel, Montana, 7 zenés. Legalábbis technikailag akkor érdekes volt, szinte megelőzte a korát.
Az ana-digi funkcióját egyetlen elektromos koronával lehetett vezérelni/beállítani, amire magam kellett rájönnöm, használati híján nem volt könnyű. Külön tetszett, hogy nem volt számlapja és látni a szerkezetet. Mikor bevittem egy óráshoz elemcserére, azt hitte loptam, vissza se akarta adni. De látta, hogy nem vagyok egy lehajtott fejű diák, csak visszaadta az öreg
Ha vigyáztam volna rá és nem cseréltem volna tovább, még ma is meglenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest