Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meroly

    veterán

    válasz Cheesy #12514 üzenetére

    Nekem volt ilyen 1.0-es swift-em, sőt a napokban is használtam és akárki akármit mond nem sok különbséget vettem észre laikus szemmel a clio2-esemmel szemben. Jó persze szervo nincs, klíma nincs, ha odalépek neki mintha semmi se történne, de városban bőven elketyegett. Arra emlékszem hogy 100-nál már furán éreztem magam benne, de nyilván nem erre tervezték, mármint a suzukit.

    Igazából nem mondom hogy megbántam, de jobban szerettem a swift-et mint a cliot. Sokkal kevesebből megvolt a műszaki, soha semmi baja nem volt. Izzó cserét 5 perc alatt megcsinálták, a clio-ban meg az elhelyezkedés miatt bőven kínlódtak vele fél órát. Minden alkatrész minimum kétszer annyiba került bele, stb stb.

    Ja és mivel a cliom dízeles, sokkal jobban kellett rá figyelni, pl mindig egy kúton tankoltam, ki kellett huzatni néha, hogy kormolódjon.

    A swift egy nagyon jó igénytelen városi autó, a fogyasztása is teljesen jó, persze nem válnék meg a clio-tól, mert szerettem de most így alakult. És még jó hogy jobb mint egy busz, más még ezt se engedheti meg magának.

    Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák