Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Működik minden rendesen!
Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)
Köszönöm szépen a segítséget, a subwooferes topicomba nézzen be aki csak tud, mert lassan közeleg a döntés ideje:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Sony/Philips Digital Interconnect Format
Aktív témák
- Tesla topik
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Akciókamerák
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új résszel tért vissza egy régi széria, itt a GOBLiiNS6
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Hynix / Samsung 1x8GB DDR4
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)