Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Működik minden rendesen!
Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)
Köszönöm szépen a segítséget, a subwooferes topicomba nézzen be aki csak tud, mert lassan közeleg a döntés ideje:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Sony/Philips Digital Interconnect Format
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)