- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Keksz03 #9989 üzenetére
Az eARC-nek akkor lenne előnye,ha a nagyfelbontású hangokra lenne szükséged.
Dolby TrueHD,DTS HD-MA,Dolby Atmos.
Na ugye a mai napig legnépszerűbb hangformátum a DTS HD-MA (és ennek a magja a sima DTS) kilőve a tv miatt.
Az egyetlen ami kimenne nagyfelbontású hangként az a Dolby Atmos és a TrueHD.
Ha neked kellene ez akkor érdemes egy eARC-s soundbart venni,ha nem akkor teljesen mindegy.
Amúgy én Netflixnél és pendrive-os filmezésnél elégedett vagyok a T650 hangjával.
Azt tudom javasolni amit feljebb is írtak.
Netes vásárlás,aztán ha nem jön be ott a 14 nap.
Nincs veszteni valód,sőt nyerhetsz,mert ha bejön a hangja és nem vágysz többre,akkor spóroltál egy csomó pénzt azzal,hogy nem a drágábbat vetted.Ha mégsem jönne be,akkor nulla forint bukóval tudsz feljebb lépni kategóriában.
Puding próbája az evés,ki kell próbálnod. -
pajorgergo
aktív tag
-
Mauzes
addikt
válasz Keksz03 #9991 üzenetére
Hát nézd, itt már más vizekre evezünk, ha az a kérdés, hogy kell-e. Alapvetően nyilván igaz, hogy minél drágább, annál jobb. A Q800T a surround-on kívül is érezhetően jobban szól. Hogy ez kell-e neked, az tök szubjektív, meg pénz kérdés.
Amire én gondoltam, hogy TV-d minőségéhez jobban illene egy magasabb kategóriás soundbar, nem pedig egy alacsony kategóriás. De simán lehet, hogy elégedett leszel a T650-nel is. Szóval ha spórolni akarsz, akkor első körben neten vedd meg a T650-et, és 14 napon belül elálhatsz tőle, ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Keksz03 #9984 üzenetére
Lehet sávosan is EQ-zni.
150-300-600-1200-2500-5000-10000Hz,+/-6 lépésben,plusz ott a Treble és a Bass +6/-12 (vagy +6/-6,most így meló közben nem ugrik be ) között,és még külön lehet a sub-ot is,meg van 4 hangzásmód is(Standard,Game,Surround,Virtual X).Teljesen mindegy milyen tv-vel használod,max annyi hogy az újabb modellek (tv) nem támogatják a DTS-t,az nem fog sehogy sem szólni ha a tv a hang forrása is.
Én LG-vel használom (2018-as modell),hibátlanul üzemel és ez még tudja a DTS-t is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest