Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
benvolio #3133 üzenetére
Én csak azért nem értem amit írsz, mert a Sony HT-CT790-esem sima TV adás nézése közben alig használja a mélynyomót.... igazából fülelni kell, hogy mikor szól, szóval tényleg olyan mint a TV hangja, csak pár fokkal azért mégis csak minőségibb. Nem tudom, neked milyen Sondbarral volt ilyen tapasztalatod, de akkor ezek szerint van amelyiken sokkal több mély van alapból .... igazából, ha véletlenül "MOVIE" beállításon hagyom, akkor is alig több a mélyhang TV nézés közben.
-
madgie
titán
válasz
benvolio #3133 üzenetére
Ma reggel raktam gyorsan össze a Sony HT-CT790-et, az biztos, hogy furcsa elsőre a JBL 5.1 rendszer után. Nyilván tisztában voltam vele, hogy a több, nagyobb méretű hangdoboz alkotta teret a mesében nem fogja leképezni egy ötcenti vastag soundbar, és igen, a mélyközép és igazából a középtartományok hiányosak is, de hát ezt várható volt. Egyébként az ambience jellegű hangokat (amit 5.1-nél előszeretettel kevernek hátra) nagyon szépen előhozza, a mély nekem bőven elég, még arra leszek kíváncsi, mikor felakasztom végre a falra a tévé elé, hogy nem-e lesz idegesítően "bent szólós" hosszú távon. De hát ez van, az 5.1-nek mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest