- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
válasz Sancoo #40863 üzenetére
3 hete van meg, túl sokat nem tudok mondani róla még. 330 ezres áráért szerintem nagyon korrekt tv ./ 450 ezerért nem vettem volna meg, ott már azért lehet kapni tavalyi komolyabb tv-ket is /
A tv adásoknál a HD csatornák kifejezetten szépek / 95 % ban erre használjuk / , a természetfilmes csatik meg nagyon szépek.Az Sd adásokat én nem nagyon nézek, ott már azt kijelenteni, hogy szép hazugság lenne. nem szép, maradjunk annyiban, nézhető, de nem az igazi.Ezzel a fekete dologgal én még nem találkoztam hibaként,
én eddig csak nappal néztem filmeket rajta, letöltöttem a skyfall-t , mert van benne egy éjszaki város jelent, ezt ajánlották, szerintem kifejezetten szép volt. Még nem volt alkalmam teljes sötétben / ez minek ?/ filmet nézni, így ez a szürke dologra se tudok konkrét választ adni.
Az IPS panel, nálunk muszáj volt, mert a zasszony a nappali sarkában kötöget, kb 45 fok eltérés , így viszont ugyan olyan szép a kép amit lát mint én szemből.
Bluetooth , van a Tv-n, de még egyáltalán nem próbál ki, fogalmam sincs róla, hogyan müxik és mivel.Nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest