- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
totalrevenue #3469 üzenetére
Én a te helyedben nem váltanék most! Tartsd meg a 8800GTX, és várd meg az új generációs karikat amik DX11 támogatják. Szerintem azért érné meg így, mert a 8800 és a 275 is DX10-es, ami most már nagy mértékben hátrány lesz a 10.1 és 11-es játékoknál. Mivel erre a két DX-re lesz a kihozatal 99%-ban ezért inkább még gyűjts egy kicsit hozzá, és jobban jársz. Szerintem.
-
zuchy
őstag
válasz
A GTX275-t vedd. 2db 8800GTX fűt és zabál mint az állat, és nem is biztos, hogy menni fog mindenhol rendesen az SLI. És ahol nem megy, ott egy darab 8800GTX-nek felel meg, vagy néhol még annyinak sem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
1 db erős kártya mindig jobb lehet, mert a multi gpu-t nem támogató játékoknál hiába az sli, a 275 viszont mindenhol erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest