Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
Attila444 #12947 üzenetére
A Wayteq-ről az emberek jó része hallott, annak van neve. Az Eustock is pont velük szervizeltet, gondolom, hogy okkal.
Ettől függetlenül azt is el tudom képzelni, hogy az egyéb helyekre szóló garancia többet ér a Wayteqestől, mert gyorsabbak lehetnek vagy könnyebben kicserélik egy újra a kamerát. Ezzel kapcsoltban nincs tapasztalatom.
De tapasztalat hiányában jobban bízok a számomra ismert szervizben, mint az ismeretlenben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Attila444 #12945 üzenetére
Garanciális probléma esetén nem fogja senki sehova küldözgetni a kamerát, hanem megjavítják, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kapsz helyette egy másikat, legalábbis nálam ez így szokott kinézni.
Ez pont a lényeg, ha a Wayteq-hez szól a gari, akkor nekik legalább van nevük. Úgy vagyok vele, hogy nem mindegy ki áll neki javítani.
A sufni GSM-ben vásárolt telóra is van garancia természetesen, amivel sokszor az ember kitörölheti a fenekét.
-
rayoliviero
veterán
válasz
santa clause #12943 üzenetére
Érdekes akkor. Ezen már nem lehet eligazodni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12940 üzenetére
A Wayteqet felhívtam, azt mondta a szervizes, hogy Wayteqes jótállási jeggyel lehet hozzájuk küldeni. De ő sem nagyon tudta. De szerinte, ha ehhez nem adtak Wayteqes jótállási jegyet, akkor a garit az Electropoint intézi, vagyis oda is kell küldeni meghibásodás esetén. Ami küldheti tovább akár a Wayteqhez vagy saját maga intézi, ezt nem tudta megmondani.
Ennek annyi a hátránya, hogy lassabban intéződik a gari, ha az Electropint is tovább küldi a Wayteqhez. Ha viszont rögtön cseréli meghibásodás esetén, akkor rendben van, az gyors lehet. Vagy harmadik verzió, ha kiküldi a gyártónak és az még meg nem javítja vagy ki nem cseréli, addig nem adnak újat, csak ez a verzió ne legyen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12938 üzenetére
Második bekezdés közepe. Ott írja, hogy Edigitalos vásárlásnál is Wayteq jótállási jegyet adnak például.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12938 üzenetére
Tessék, egy netről szedett Wayteq jótállási jegy, tegnap hasonlót láttam a Metroban a kamera dobozban.
Ehhez pedig nincs csak egy bolti garilap, így vagy elfogadja a Wayteq vagy nem.
Lehet amúgy simán elfogadja, elég nekik mondjuk a számla.
De van egy olyan érzésem, hogy itt meghibásodás esetén az Electropointhoz kell küldeni és ők intézhetik a Wayteqnél. Ezért is adtak saját gépelt garancia lapot.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12936 üzenetére
A Metro ad jótállási jegyet például, ami a Wayteqhez szól, itt pedig csak egy gépelt bolti garipapír van, amin sehol nem áll még a Wayteq neve és címe sem, hanem csak az Electropoint címe.
A kamera attól természetesen eredeti, csak nem biztos, hogy így a Wayteq intézi a garit. De lehet, hogy igen, ha megegyeztek velük.
Egy biztos, hogy Wayteq jótállási jegy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12934 üzenetére
Ezen nincs rajta, csak az Electropoint címe. Egy sima általuk gépelt garancialevél.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12932 üzenetére
Adtak garancialevelet és számlát.
De ez nem Wayteq garipapír. Tegnap a Metróban olyan volt a dobozban, láttam.
Ez csak egy bolti gari.
Gondolom attól a Wayteqhez küldik, ha gariztatni kell. Csak érdekes, hogy nincs Wayteq feliratos garipapír. Csak egy sima általuk írt bolti.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Megjött az M10 kamerám az sjcammagyarorszag.hu-ról. Wayteq garipapírt nem adtak.
Ha a kamera lencséjét egy bizonyos szögből nézem, akkor mintha egy barna pötty lenne rajta. Ez nem tudom, hogy normális-e. Lehet csak rávetül valami a kamerából a lencsére? Nem tudom megállapítani.
Ha forgatom a kamerát, akkor a kis barna folt is megy körbe a lencsén. Oldalról nem is látni, csak szemből.
A felvétel az jó és a fénykép is.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12911 üzenetére
Ebben tud valaki segíteni?
-
rayoliviero
veterán
M10 kamerához van olyan selfie bot, amivel lehet fényképezni, videózni a botról indítva? Pl. van a boton valami gomb. Vagy az összes ilyen?
Mert sehol nem írják, hogy tud olyat. De pont ez lenne a lényege nekem. Vagy csak úgy lehet használni, ha előre elindítom a kamerán a felvételt és utána emelem a magasba. Csak úgy fényképezni akkor nem lehetne. Bocs az amatőr kérdésért.
És melyik az ajánlott darab? Itthoni üzletből.
A másik, ha veszek egy külső Xiaomi akkut, ami 2A-rel tölt és azzal tölteném a kamerát, az nem fogja tönkretenni a kamera akkuját? A 2A miatt, mivel a gyártó 1A-t ajánl a töltésre.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12893 üzenetére
De az M10 jobban tetszik, pár ezer Ft plusz nem érdekelne.
Amúgy az M10+ sokkal szebb képet ad az SJ4000 wifitől?
Azt írod, hogy előtte olyan kamerád volt, így van akkor összehasonlítási alapod.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12889 üzenetére
Sj4000-hez hasonlítva tetszik jobban az M10.
M10+ is tetszene, de az már 30 000 Ft a legolcsóbb helyen, annyit nem szívesen szánnék rá, mert az egy hetes nyaralásomon kívül nem fogom használni semmire, utána el is adom. Ezért gondolom, hogy elég az M10, ami kinézetre jobban teszik az SJ4000-től.
sto1911:
Ahh, ahhoz nem lenne képem. Eladom majd pár ezer Ft-tal olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
sto1911 #12887 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszönöm.
Akkor második verziónak szóba jöhet, mert elsőnek most ebben gondolkodok:
M10 az sjcammagyarorszag.hu-n.
Az M10 nekem jobban tetszik, ami nincs az Eustocknál.
Ha jól tudom csak formában különbözik az SJ4000 és M10, nem?
-
rayoliviero
veterán
Az M10 és SJ4000 között csak a forma a különbség?
Az Extremshop nevű webáruházban 22 000 Ft az M10. Ismeri valaki ezt a webáruházat? Eredetit árul?
Eustocktól azért félek rendelni, mert ha hibását kapok véletlenül, akkor nem tudok elállni a vásárlástól, mivel szlovák.
És a több hetes garanciáztatás nem jöhet szóba, mert pont arra az időszakra venném a kamerát (nyaralásra).
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12882 üzenetére
Felhívtam a debrecenit, itt csak wifis van, azt mondta es az nettó 26000 Ft.
-
rayoliviero
veterán
válasz
santa clause #12880 üzenetére
Akkor van esélyem, hogy van Debrecenben is. Köszi.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
gabeszakem77 #12852 üzenetére
Rendben, köszi. És minden rendben volt vele? Mert olvastam a topikban, hogy az Eustocktól érkezett kamerák több embernek hibásak voltak.
Vagy mostanában ez nem jellemző?
-
rayoliviero
veterán
Most az Eustock oldalán kapható SJ4000 1,5 vagy 2"-os?
Szerk: Azt írják, hogy 1,5. Nem kettőnek kellene lennie az újaknak?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Kamerát szeretnék venni nyaraláshoz.
Csak azért kell, hogy ne áztassam el a telómat. Nyaralás után adnám is el.
Minél olcsóbbat keresek.
Mivel nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy egy ilyen milyen képet készít egy drágább okostelefonhoz képest. Mire számíthatok?
Mert leginkább fényképezni kellene, videózás minimális lenne.