Aktív témák
-
asturel
őstag
ya csak chieftec tapot se naon talalok hasznaltan amugy gondolkottam a 420-ason.. de annyira nincs sok cuccom se
hogyha esetleg valaki meg akar szabadulni a csiftek tapjatol akkor orommel felvasarolnam ;>
sajnos mar ott jarok h cd olvaso sincsen bedugva.. es a 9800p se kap mindig tapot :DD vinya nem porog fel .. bekapcsolaskor fekete kep.. es a cpu igyis mar kevesebb feszt kap :Y -
asturel
őstag
telleg naon ugynezki h tapcsere kell
ha alapfeszre rakom a vcoret akkor mar a radeon 9800am kiirja h dugjam bele a tapcsatit :D -
asturel
őstag
1000x hogy a tapbol.. a speakerem elol van meg annyira nincs bot fulem a haz oldala nincs is fenn (ya ma anyam a tap mogott szaritotat meg a ruhamat aszonta tokyo meleg levegot nyom kifele 1 ora alatt megszaratt aszonta) :D :D :D
eleg ritkan szoktam aramtalanitani.. de volt 1 idobe mikor anyamek raszoktak h eroszeretettel nyomkottak a konnektor kapcsolot
mostanaba ugy mar vagy tobb mint fel eve non stop megy.. max vinyocsereig .. all meg :D
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
mondjuk lasssan mar 2 eves lesz.. de eleg gaz most akarok 9800p-t venni es mar a gef2-vel is szarozik ha huzok valamit vagy eppen csak feszt novelek.. elkezd ijen halk sipolo hangot adni aztan ha meghajtom a cput prime95-el rogton leall ugymond a kep hdd,power led vilagit es sipolgat kis szunetekkel :(
-
asturel
őstag
sajnos tapcsere lesz mar a vegit jarja
gef2-vel is sipol mar
es 2 ghz felett mar nem igazan viszi a bartonomat 400-as fsbvel.. minden fesz alapon van ha allitok rajta akkor leall az egesz mindenseg akarhol es sipol a speaker ;> kis szunetekkel ez igaz annak a jele hogy kevis a tapom ? :( -
asturel
őstag
egy 360W-os chieftec tap tenylegesen mennyit tud?
ugyanis ezt neztem: TÁPEGYSÉG Chieftech CT360A 8 850
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
hi
hat remelem nem rohogtok ki de nem csak nekem elkezdett sipolni a codegen 350W-os tapom masnak is 9500np-val sipol.. kb igy van a gepem mar 1.5 eve es ma reggel elkezdett sipolni a tap.. ez a meleg hatasara van vagymi a fene? a padlason van a gepem eddig a foldszinten volt ;>
plz guruk help.. es ne mondja senki azt h cserejjem le a tapot enermaxra chieftecre vagy talan coolinkra mer nincsen keret raja.. (man 2 tap elhalalozott nallam)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest