Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Az első részben is úgy volt, hogy a gyári kocsikkal gyakorlatilag esélytelen volt pl. online nyerni. Én ezt imádtam egyébként, hogy az ember valamilyen szinten rá van kényszerítve, hogy tuningolja, és hangolja a kocsikat. Ebből az következik, hogy online egyszerűen nincs két ugyanolyan kocsi, bármi tudott meglepetést okozni. Nekem ez, az autók személyre szabása lett az egyik legmaradandóbb élmény. Volt egy R8-asom, ami egy kicsit lassabb volt mint egy átlagos (alig lassabb), viszont úgy kanyarodott mint senki más, kanyargós pályákon pl Laguna Seca elég sokat tudtam alázni vele. Volt egy Bugatti Veyron-om is, aminek gyárilag az irányítása nagyon gáz. Addig hangoltam, míg végre jól tudott kanyarodni, onnantól kezdve a Nürburgring-es versenyeken mindig azzal mentem, szintén nehezen volt verhető
Meg még van 1-2 ilyen jó kis emlék ezekről a kocsikról (és a többiről), eddig egy játék se adott ennyire személyes autós élményt számomra. Remélem a 2. rész is ilyen lesz, este végre én is kipróbálhatom 
A Gran Turismo 4-ből nekem ez hiányzott nagyon. Igaz hogy rengeteg kocsi van, de a versenyek annyira le vannak korlátozva (pl csak európai, csak japán, csak turbós, csak 4 kerekes, stb...), hogy 1-1 kocsit maximum egy két sorozat erejéig érdemes használni, mert a következőhöz úgyis újabb kocsi kell. Akkor meg már nem volt érdemes rengeteg időt fektetni a kocsi finomhangolásába, inkább csak "erő" tuning kellett, aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg még van 1-2 ilyen jó kis emlék ezekről a kocsikról (és a többiről), eddig egy játék se adott ennyire személyes autós élményt számomra. Remélem a 2. rész is ilyen lesz, este végre én is kipróbálhatom