- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
- 

Aky tag Kozben azt sikerult megoldanom , hogy a teszt alatt mar jol szol mindegyik hangfal. Most mar tenyleg csak az kellene hogy az mp3-k winamp alatt ne 2.1-ben szoljanak. 
- 

Aky tag Sziasztok. 
 A story a kovetkezo: Az elmult honapban vasaroltam egy Logitech Z-5500 hangfal rendszert es mivel hogy csak laptopom van es olcson hozza tudtam jutni egy 24 bites usb sound blasterhez, megvettem.
 Vistat hasznalok es sehogy sem sikerul megoldanom hogy az osszes hangfal szoljon mp3 hallgatas kozben. A Speakers settingsnel Vistaban beallitottam az 5.1-et de ez sem segit.Mikor a teszte futtatom rajt, csak a jobb elso, jobb hatso, a center es a sub szol. Es ami vicces az egeszben a jobb oldali hangfalak akkor szolnak mikor a bal oldaliaknak kellene, es persze mikor a jobbnak kellene akkor meg nema csend.
 Nem tudom mi lehet a problema, a Creative oldalarol leszedtem a vista drivereket es a hangfalak bekotesevel sincs semmi gond mert a sajat tesztjen minden a megfelelo helyrol szol.
 Ha valaki tudja hogy tudnam ezt a problemat orvosolni , azt megkoszonnem.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest