- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Notebook hibák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Teng
aktív tag
válasz
Eszeveszett #47 üzenetére
a színeket nem bazgeráltam fény kontraszt meg attól függ milyen messziről nézed a tv-t. Monitornak szerintem 70%-os fényerő kontrsztnál nemkell több, én 3m-ről ha nézem a tv-t akkor van 80on, szóval szerintem ez mindenki maga állítsa be, de a szinekből is van hideg megelg meg a film meg stb kategória.... de én külön a színeket nem állítgattam.
-
Teng
aktív tag
válasz
Eszeveszett #45 üzenetére
Persze közel ülök hozzá, csak a lényeg ha 3mről 70-80%os fényerővel és kontrasztal birja akkor közelre még kesebb is elég szóval nem para a 700:1 szerintem sőt még néha sok is.
-
Teng
aktív tag
válasz
Eszeveszett #43 üzenetére
Hello
Eleve érintőképernyős a monitor, nincsenek rajta rendes gombok szóval az baromi jó. Amúgy meg az 1000:1 felesleges sztem és a 700:1 is sok néha én eleve a kontrasztot és a fényerőt 70%ra raktam több totál felesleges ha közel ülök hozzá szóval még a 700at sem használom ki (max ha az ágyról nézem a tv-t akkor rakom 80%ra) kb 3m ről nézem és tökéletes képe van mint monitor és mint TV egyaránt és kép a képben is fasza rajta igaz a PBP vagyis osztott képnek nemlátom az értelmét de az is van benne. Szóval szerintem Best Buy
Aktív témák
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest