- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz Burt1793 #51851 üzenetére
"Sajnos" szebb volt a Plazma TV képe.. sokkal élesebb és a fekete gyönyörű volt..
Idén vettem a Plazma helyett egy LED 55F6500-ast, de az felhősödött nagyon durván, és a feketéje sem volt igazi...
Hiányzott belőle az Ultra Clear Panel.. ezért visszavittem és lett az 55F7000 -es , amiben már van Ultra Clar Panel és itt a felhösödés szinte: 0
A feketéje is sokkal szebb, szinte a Plazmáét közelíti meg pár % eltéréssel!!A 6500-nál 35%-os volt a felhösödés aránya, ami abban látszott, hogy közép fele két nagy tüdő nagyságú szürkés folt volt a fekete alapon és fekete háttéren!
A 35% felhösödéssel szemben a 7000-esnél lecsökkent 3%-ra (!) vagyis szinte egyenletes fekete a háttér!!! Ami nagyon nagy különbség...
Sajnos meg is kellett fizetni eme különbséget!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Burt1793
veterán
válasz Bigyo13 #51853 üzenetére
Igen, felhős nekem is, de nem ilyen erősen, ráadásul dinamikus kontraszttal elég szépen el tudja "tüntetni" szoftveresen a tv.
Ha leveszed vak sötétben 5-6-osra a fényerőt, akkor sötét képnél se látsz semmit
Nem volt ilyen értékű plazma tv-m, de ennél nem tudom, hogy milyen az élesebb, a családban mindenki azt mondja, hogy túl éles (egy BD filmre, mondjuk a Halálos Iram 6-ra), vegyek vissza belőle
Hiába, ki mihez szokott, akkor lehet, hogy mégse nézem meg, hogy mit tud a plazma
Én azt nem szeretem, amikor este egy nem 16:9es (tehát szélesvásznú) film megy és alul felül fekete csík van. Ami nappal gyönyörű feketének hat, de este kicsit szürkés... De nem baj, tv-ért nem adok ki ennél többet, ez még egészséges áron volt, a méret meg kellett. Jó ez az 55 col[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
A nem láttam azt jelenti: azért nem láttam, mert nem nagyon van.
ST50 kicsit más téma... talán árban sem az az átlagmodell.Kalibrálás: Elég sok tesztben jön ki, hogy az LCD-t kalibrálva kisebb lesz a fogyi, mint out of the box. Plazmánál meg több.
Egy szó mint száz: havi +400Ft nem reális 5-6 órára.
[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
válasz Burt1793 #51854 üzenetére
Igen értem én a fényerő levételét.. illetve nekem a fényerő középen van most 45-ön áll, de szerintem Te a HÁTTÉRVILÁGÍTÁST akartad mondani, mert az 20-ig van és azt lehet levinni 5-6-ra... pl.
... akkor valóban nem látszik a felhösödés Pl az F6500-nál!
De akkor jó fényerő sem nagyon lesz a világos képeknél sem..
Az a nagy dolog, hogy a Plazmánál nagy fényerőnél is full gyönyörű fekete kontrasztos kép van és most az F7000 -nél is a HÁTTÉRVILÁGÍTÁS 20ason van, vagyis maxon és így sincs felhösödés csak kb 3%-os az is..
Samsung Galaxy S3/S5
-
krx21
nagyúr
Az Ultra Clear Panel egy réteg, nem attól függ a felhősödés...
Azért az F7000 feketéje még mindig 1 vagy 2 nagyság rendel elmarad egy plazmáétól... Egymás mellett, egy sötét szobában nagyon látszódna... Attól függetlenül jó kis TV lett a F7000, kevésbé felhős mint a tavalyi... -
Bigyo13
őstag
Igen tudom, hogy az Ultra Clear Panel nem a felhösödés miatt van kitalálva és nem azért lett jobb a 7000-es tv-n a felhösödési probléma megoldása
És a Micro Dimming -nek köze van hozzá?
Mindenesetre az biztos, hogy a 7000-est úgy csinálták meg, hogy szinte semmi felhösödés nincs este, full fekete háttérnél.. alig van egy pici felhös foltocska.. tényleg csak kb 3%-a a teljes képernyő felületének!
DE: Nekem ez a harmadik LED Tv-m idén..
Volt a F6500-as.. azt visszavittem mert a képernyője nem tetszett annyi pénzért..
Vettem egy F7000-est, az GYÁRI hibás volt , pixel hibás lett 15 perc alatt ..( az elektronikája meghalasztott 15 perc alatt két új kijelzőt is, ezért a samsung a kijelző csere után cserélte a tv-t, mert az új kilező is bedöglött)Na ennél a 7000-es Tv-nél NEM 3% -os volt a felhösödés, hanem kb 18%-os! Ez egy 2013. áprilisi TV volt.
Amit harmadszor hazahoztam az egy 2013. június végi TV és abban jobb minden képileg és 3% a felhösödés aránya.
Ez a TV van most és ebbe nem hallnak meg a pixelek végre[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
BBéci
legenda
válasz Bigyo13 #51850 üzenetére
Nézd meg a tesztek precal és postcal ábráit, akár azokat, amiket ma délután linkeltem és mindjárt világossá válik számodra is, miért kötelező a kalibrálás. Aztán írd be a keresőbe a kalibrálás szót, mert mindent leírtunk róla, amit érdemes. Laptopom kijelzőjét sem tudnám kalibrálatlanul bámulni.
Egy precízen beállított 50-51 colos plazmatévé átlagos energiafelvétele 160-170 W, ami tényleg több, mint egy ugyanakkora LCD TV-é, de a jobb képminőség még többet is megér. Szerintem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Burt1793
veterán
válasz Bigyo13 #51856 üzenetére
Igen, bocs, háttérvilágításról beszéltem, a fényerő nekem is 45 körülin van.
Vannak trükkjeim, pl felkapcsolsz egy gyenge lámpát a nappali másik végén, kb 5 méterre tőled és a tv-től és rögtön felrakhatod 20-asra a fényerőt és rögtön olyan gyönyörűnek tűnik a tv feketéje, mint napközben.
Mert napközben valami csodálatosan szép a feketéje.
Szerintem amúgy vak sötétben simán elég(, sőt!) a 6os háttérvilágítás.
Ezt a felhősödés arányát hogyan számolod?
Én is visszavittem egy f6670-et, mert az felhős volt és mivel nem volt, csak 6400-as, így elfogadtam azt is, sok helyen olvastam, hogy ennek szebb a képe, mint a 7000/8000esé.[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
válasz Burt1793 #51860 üzenetére
Igen lehet elég vak sötétben az 5-6 -os háttérvilágítás, de én pl. a 3D filmeket szeretem jó fényerőben nézni sötétben is, mert a szemüveg eleve sötétít és akkor már alig látni valamit
Ezért bekapcsoltam a 3D magas megvilágítás opciót is..
Néha a moziban is az a bajom, hogy 3D filmnél olyan sötét a film, hogy szinte alig látni
Valóban szebb lehetett a Te TV-d képe még a 7000-es gyártás kezdetében, de a júniusi szériától biztos nem szebb egy 6400as vagy 6500as... Főleg, hogy én a 6500-ast vittem vissza és annak elvileg ugyanaz a kijelzője mint a 6400asnak nem?
Szóval a jelenlegi 7000/8000-as LED Tv-k már a legjobbak felhösödés ügyben.. ez tapasztalat is.. nem csak mende monda..
a 7000-ben olyan technológiák vannak amik kimaradtak a 6500-ig.. ezért is nagyon drága a 7000-es szériától..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
BBéci
legenda
válasz Bigyo13 #51858 üzenetére
Becsapod magadat, ha a felhősödést "full fekete" háttérnél vizsgálod, ugyanis olyankor a micro dimming teljesen lekapcsolja a LED-eket. Az F8000 teszjének topikjába betettem két fénykép linkjét, amit ugyanarról a tévéről készítettem. Durván látszik a felhősödés, nézd meg!
Azt is töbször leírtam, hogy a nappalimban egymás mellett állt az F7000 és az ST60, láttam a különbséget. Nagyon zavaró volt az előbb említett sávok szürkesége a szélesvásznú filmek nézése közben. Az 1:1800 kontraszt vicc egy jó plazmáéhoz képest.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bigyo13
őstag
Nem csapom be magam.. mert olyan film megy aminél a full fekete háttérnél nem kapcsolja ki a ledeket a tv.. és látom a felhősödést...(lehet, hogy akkor csak majdnem fekete a háttér)
Látom, ha kikapcsolja a ledeket! Látom a különbséget!És ha kikapcsolná akkor nem látnék semmi felhösödést, de mivel nem kapcsolja ki ezért látom...
Mindegy is én ezt látom azt kész... az , hogy mi volt 2 hónapja meg 4 hónapja stb, az nem érdekel..
Idén szereztem némi tapasztalatot rendesen a LED Tv-el
Nálam szélesvásznú filmeknél sem szürke az alsó és felső csík, hanem majdnem full éles fekete!
Van különbség a plazmához képest de elenyésző![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
BBéci
legenda
válasz Burt1793 #51854 üzenetére
Hova vennél vissza az élességből? Nálad nem alaptétel, hogy HD filmeknél nullára van állítva? Ha nem, akkor érthető, hogy reklamáltak a többiek, mert iszonyúan zavaró.
Annak semmi értelme, hogy erős környezeti fényben vizsgálod egy képmegjelenítő feketeszintjét. Az ugyanis elfedi a gyengeségeket, mert összeszűkül a pupillád.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Markizmark
addikt
Titeket olvasva attól félek túl sok lesz nekem ez az F6400-as. Túl sok a beállítási lehetőség.
Mivel kellene kalibrálni? Hogy megy ez pontosan?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
Burt1793
veterán
De, nullán van, ettől függetlenül 3 méterről tű éles a kép.
Nem baj, az egész tv-zés a szem becsapásáról szól, a 3D-től kezdve... Most megnéztem 20as háttérvilágításnál egy fekete képet, nem durva (ráadásul most minden sötétítő hülyeség ki van kapcsolva), bár az igaz, hogy lett egy kis fény a vak sötét szobában, de nem a felhők, hanem az egész tv világított. Míg, ha mondjuk a ténylegesen ledes mobilommal fekete képet mutatok, akkor vak sötétben is csak egy hangyányit tér el a vak sötéttől, viszont nem világít meg semmit. Bár itt méretben is van némi különbség. -
BBéci
legenda
válasz Burt1793 #51868 üzenetére
Egyértelmű, a linkelt cikkben is olvasható, hogy az F sorozatú tévék sokkal kevésbé felhősek, mint a tavalyiak. De a kontrasztjuk, feketeszintjük, betekintési szögük, mozgásmegjelenítésük semmit nem javult, mert kb. 3 éve elérték a technológia maximumát.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bigyo13
őstag
Az a lényeg, hogy amit júniusban teszteltél az az első széria és azt 2013. április elején gyárthatták vagy még előtte, ha az F7000-es volt, ami nekem van az már 2013. június 28-án gyártották, újjabb széria..
Jó köszönöm majd keresőbe beírok mindent amit javasoltál
(#51869) BBéci : ezzel nem értek egyet... nem csak felhősödés ügyében fejlődött a LED TV és az ideiek jobbak mint a 2011-es és 2012-sek.. nade nem akarok vitatkozni senkivel...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
BBéci
legenda
válasz Bigyo13 #51870 üzenetére
10 éve tesztelek tévéket, mint szakújságíró, állok a vita elébe!
Volt nálam Armani, B7000, C9000, D8000 is.
Ezzel a későbbi gyártás dologgal nem kellene sokat foglalkoznod, mert a tesztpéldányok külön válogatás után kerülnek a média képviselői kezébe. A koreai górék nagyon ügyelnek arra, hogy a legjobbakat kapjuk. Nem véletlenül van a hátlapjukon a NOT FOR SALE felirat és az évjárat kifutása után mennek vissza Koreába.regger!
Szerintem más panel van bennük. A 6-os xVA?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bigyo13
őstag
Biztos Te értessz jobban ezekhez, de nekem más a tapasztalatom..
és azzal támasztanám alá, hogy egy BONTATLAN csomagolású DEMÓ F7000 -est vettem DEMÓ árral és azt bemutatásra és tesztelésre szoktak olyan áron adni stb..
Na az a TV volt gyári hibás! És tett tönkre az elektronikája kettő kijelzőt 15 perc alatt
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
BBéci
legenda
válasz Bigyo13 #51874 üzenetére
Azokat a tesztpéldányokat, amiket az előbb emlegettem, sem Te, sem én nem tudnánk megvenni, azoknak semmi közük a boltokba kerülő demó készülékekhez. De azt, hogy évek óta nincs semmi érdemi fejlődés LCD fronton, azt nem csak én állítom, az bizony köztudott és elfogadott tény a szakmában. A folyadékkristályok mozgását semmiféle trükkel nem tudják felgyorsítani, ezért nincs miről beszélni.
Szerinted miben látható az utóbbi évek fejlődése?[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
Oké értem, de nem is azt mondtam, hogy meegyezik az a DEMÓ Tv azzal, amit Te kaptál tesztre, ...
"kontrasztjuk, feketeszintjük, betekintési szögük, mozgásmegjelenítésük " na szerintem ezekből egyben láthatóan azért van javulás az utolsó 3 évben is...
Pl. a betekintési szög az F szériában jobb mint 2 éve az előző LED Tv-nél... láttam a különbséget..
Amit írtál a mozgásmegjelenítés.. lehet abban nincs változás és eőrelépés.. vagyis nem lehet, hanem nincs előrelépés.
"A folyadékkristályok mozgását semmiféle trükkel nem tudják felgyorsítani"
nem is mondtam, hogy nem így van
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
addikt
Ue40es6100 -as tv nek vajon mennyire vállalható az optikai kimenete ? Minőségre gondolok konkrétan arra, hogy ha pl hdmi n kapja a hangot is a TV és én azt fülesre szeretnem kiküldeni ami optikán kapja a jelet (tehát a tv optikai kimenetre kötöm a fejhallgatót) akkor mennyivel rosszabb vajon mintha egy középkategóriás erősítő optikai kimenetere kötném a fülest ?
-
SBali
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatot, segítséget kérnék.
TV vásárlás előtt állok, és két készülék között vacilálok.
Az egyik a Samu UE46F5300 a másik az LG 42LA620S.
Mindkettőnél van számomra pro és kontra. Ami fontos volt többek között, hogy min 42”-os legyen, hogy Smart legyen 2 magos procival, tudjon HDD-re rögzíteni. A 3D nem fontos, az annyira nem érdekel. Ja és 160-170 a teteje.
A Samu előnye a 46”, az LG-é, hogy tud 3D (mondjuk ez annyira nem izgat fel), van beépített Wifije.
Eddig a Samu mellé húzott a szívem a méret miatt, viszont egy kicsit elbizonytalanodtam.
Mégpedig azért, mert ahogy nézegettem, a Samu F5300 valójában 50Hz-es, és ilyen CMR 100Hz-et tud, az LG viszont elvileg valós 100Hz (ha jól tudom), és az 200Hz-et tud MCI-ben.
A TV-t zömében filmnézésre, TV-ről sokszor sporteseményekre és gyakran XBOX játékra használnám.
Eddig egy 32”-os sima 50Hz-es alap Samu LCD-m volt, különösebb problémát sem film, sem XBOX közben nem tapasztaltam, nem vagyok a különösebben „vájtszemű”. J Biztos produkált olyat a tévé, ami mást zavart volna, mindenesetre én nem vettem észre.Viszont most éppen abban kérném segítségeteket, hogy a fenti felhasználásra melyik készüléket ajánljátok, főleg emiatt az 50Hz-100Hz dolog miatt. Fogom-e hátrányát érezni mondjuk XBOX közben (pl az eddigi tévémhez képest) ha az 50Hz-es Samut választom a nagyobb méret miatt, vagy jár-e érzékelhető előnnyel, ha a kisebb, de (elvileg) 100Hz-es LG-t veszem.
Előre is köszi!
-
sb
veterán
Olvass utána a konkrét modellnek, mert LG-nél úgy tudom vannak 200-asnak jelölt készülékek is, amik valós 50Hz-esek.
Samsungnál ha minden igaz akkor 200-tól felfelé már minden modell valós 100Hz-es legalább.XBOX-ra (játékra) az alacsony input lag fontos. Ha valós 100Hz-es TV-t veszel akkor is ki kell kapcsolni a 100Hz-et a játékhoz különben nagyon nagy lesz a késleltetés a kontrolleren megnyomott gomb és a látott kép között.
Ilyen szempontból pedig - legalábbis Samsungéknál - a gyárilag valós 50Hz-es TV-k szokott jobb választás lenni, mert az ilyeneknek szinte mindig kisebb az input lag-ja, mint a valós 100Hz-eseké kikapcsolt 100Hz mellett.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
sziasztok
Nekem tegnap a heti7es nézése előtt jelezte a smart ,h frissülni szeretne.
Nem engedtem. (megy nélküle is ugye,csak az új app része nem elérhető így,ami annyira nem hiányzik)
-Így először megkérdezném,h aki frissítette a napokban(esetleg mostanában) és volt extra dolga,az megmaradt e vagy bukta. (tapasztalat a változás után??)
köszönömSBali
ha a jelenlegi tv-d en a mozgásmegjelenítés megfelelt akkor tuti a nagyobbat venném.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Erick68
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem az F7000-es tvt, kérdezném, hogy mitjelent •2 x DVB-T / C / S2 DTV Tuner?
Ráköthetem a földfelszini antennát is meg a kébelen bejövő sd jelet is?Köszi a segítséget
-
xnot85
csendes tag
Sziasztok!
UE40F6200-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ami nekem kell, hogy legyen rajta wifi meg tudja a full HD-t, plusz legyen rajta usb csati. ezeket mind tudja, de olvastam a felhősödésről meg hogy a kamu 100hz nem valami jó és egy kicsit elbizonytalanodtam.
-
Flashget
félisten
Idén vettem a Plazma helyett egy LED 55F6500-ast, de az felhősödött nagyon durván, és a feketéje sem volt igazi...
Hiányzott belőle az Ultra Clear Panel.. ezért visszavittem és lett az 55F7000 -es , amiben már van Ultra Clar Panel és itt a felhösödés szinte: 0
A feketéje is sokkal szebb, szinte a Plazmáét közelíti meg pár % eltéréssel!!Nekem és másoknak is D6500 van ami UCP és MD is van benne. Ennyit gagyisodott a samsung 2 év alatt...
Realme GT Master Edition
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen trust [link] mini billentyűzetet próbált már valaki? Működhet egy es6570el?
Ajánlani tudtok valami hasonló fajta elérhető árú bill+egér megoldást? Lényeg hogy kicsi legyen!"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
digikábeles
aktív tag
Tartósságra is tesztelsz tévéket, vagy ez nem szempont? Ha úgy tetszik, én 4 éve "tesztelek" egy b550-et, eddig 0 pixelhibával. Nem volt szükség a garancia papírjára sem. Ha tehetném, újra csak ilyet vennék. Nem értem, mi szükség van az évenkénti modellfrissítésre. Bőven elég lenne 3-4 évente váltani.
-
donjohnson
addikt
válasz EAndrew #51887 üzenetére
nekem ilyen van az es6560-hoz: hama uzzano
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Flashget
félisten
válasz digikábeles #51888 üzenetére
Mert akkor nem tudnának eladni ennyi tévét, na meg mit hazudjanak pr. célokból, ha semmi sem változott 2-3 éve?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
havelk
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az SSG-P4100-as szemüveg használható e Samsung UE40F6400-as TV-vel?
A TV-hez 5100-as jár, mennyivel tud ez többet mint a 4100-as?Holnap érkezik a TV, és vettem hozzá két extra szemüveget(4100-as). Boltban azt mondták csak annyi a különbség hogy ez elemes, az 5100-as meg tölthető, de most már nem vagyok benne biztos hogy ez így is van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
RiZool
tag
Sziasztok!
2 napja megjött a F6500-as és Nekem nagyon tetszik a képe. Valóban van egy kis felhősödés de amíg itt nem olvastam róla kb észre se vettem
3D is nagyon jó szerintem, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni.Viszont azt nem pontosan értem, hogy ezek az alap képbeállítások, hogy "film, természetes, kiemelt...stb"
Nem tudom mi alapján film a film Sztem sokkal szebb film közben is pl a "természetes" beállítás...Kerestem neten is valami jó fajta beállítást, ha valakinek van ilyen a tarsolyában megoszthatná Köszi!
-
RiZool
tag
Ha valakit érdekel most van egy kuponakció az ED-nél (20%-al olcsóbban lehet hozzájutni) + ingyenes házhoz szállítás. Én most rendeltem egy ilyet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Megkezdte interaktív tévéjének próbaüzemét az Antenna Hungária
Próbálta már valaki?
Elvileg a "D" szérián is beüzemelhető a hbbtv.
http://www.youtube.com/watch?v=GlC0j80tGwcLG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
BBéci
legenda
válasz Flashget #51885 üzenetére
Azt azért nem kell komolyan venni, hogy pár % eltérés van a feketeszintben egy hasonló árkategóriájú plazmához képest. F7000 - 0,045, VT60 - 0,003.
(#51888) digikábeles
Két hét és 4 hónap közötti ideig szoktak nálam lenni a tesztkészülékek, az kevés a tartósság elemezgetéséhez.
Ha 3-4 évente jönnének ki új modellek, a gyárak nyeresége a harmadára, negyedére csökkenne.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy F5500 nem veri kenterbe a B550-et?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz RiZool #51894 üzenetére
Legalább hússzor leírtuk, hogy nem létezik olyan beállítás, amelyik mindegyik tévére optimális lenne. Ha létezne, akkor a gyárból miért nem azzal jönnek ki a tévék? Direkt kiszúrnak a vevőkkel?
Kalibráltatni kell, csakis akkor lesz színhelyes egy képmegjelenítő! Ez nem szépségre megy, hanem szabványhoz kell igazodni.(#51877) FragStaR
Vállalható.
Csak azt ne hidd, hogy a belépő, vagy alsó középkategóriás házimozi és sztereó erősítők fejhallgató kimenetén jó hangminőség jön ki.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tutu7030 #51897 üzenetére
Örömmel próbálnám, de amit Flashget [itt] közzétett, abban sajnos nem szerepel a D széria. Az Amiko Alien 2 box bitangos lehet, de amíg nem derül ki, hogy mit is nyújt a valóságban a HbbTV, addig és csak emiatt tuti nem éri meg a 40 ezer környéki árat, legalábbis nekem. Viszont honnan tudnám meg, hogy értelmes dolog-e, ha nem tudom tesztelni Sebaj, biztos lesz majd valaki, akinek csípőből alkalmas rá a készüléke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest