- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiD
tag
Sziasztok,
F6400 tulajok: [ezt] a beállítást használja valaki? Ha igen, vélemények?
Én egyenlőre csak érzésre nyomkodom, de még nem tökéletes -
Arcképgyáros
valakinek van 55ös f6400 tv-je?
-
ZiD
tag
válasz -secret- #51605 üzenetére
3 napja, még igazán belemélyedni sem volt időm. 32-es után váltottam a 46-os méretre, a "hú b.zzeg ez mekkora" érzés már most elmúlt
200.000 ért vettem Euronicsben, így a 300K elég jó árnak tűnik az 55"-osnak. Mondjuk én hivatalos gari nélkül nem vágnék bele, nem tudom azt is kapnád-e. De ez egyéni preferencia[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem sok értelem van, ahány 6400-as, annyiféle calibration report lesz. Bemásolom ide a linked és a Cnet kalibrált beállításait. Ég és föld a különbség, pl a White Balance és 10pt White Balance Makó és Jeruzsálem kategória. Bármelyiket is állítanád be, a színhelyességhez semmi köze nem lesz, talán-talán a gyári értékeknél lehet jobb, ezért érdemes kipróbálni. De ezt Béci is sokszor hangsúlyozza, jogosan.
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz #75912448 #51608 üzenetére
Köszönöm. Ha jól értem, akkor azt mondod kiindulási alapnak jó lehet, utána meg egyéni preferencia szerint menjek tovább?
Sajnos technikailag nem mindegyiknél tudom melyik - mit jelent, mit módosít, így max azt tudom nézni, hogy nekem jobban tetszik a kép, avagy nem.Szerk: és még egy, valaki mintha kérdezte volna már, de a választ nem sikerült megérteni. Wifi-vel össze van lőve, a pc-met látja, de csak a "C" mappát. Ahol a filmek vannak(D meghajtó) azt hogy lehet láthatóvá tenni a tv számára? (megosztva természetesen meg van a gépen)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
hát mindenki a nagyobbra vágyik, az hülyeség hogy 'azért veszem a kisebbet még ha több pénzem is van hogy kényelmesen nézhessem' igaz nekem lesz egy jó 2,5-3 méter hely a tv és a kanapé között. Másik meg, hogy mindenki mást mond hogy kényelmes nézni. (persze nem 15centiről az 55"-t)
[ Szerkesztve ]
-
-
Black Dragon
addikt
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, és egyszerűen nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Először egy Philips 55PFL80008S-t néztem ki, de keresgélés után egy Samsung UE55F8000-es készülék mellett is leragadtam, elég szép darab, és tudásra sem rossz. Továbbá még ott van a Sony W9-es szériája is, ami szintén kb ugyan annyit tud mint az előző kettő.
Gyakorlatilag nem tudok dönteni, mivel minden másban jó, a philipsnek van ambilight funkciója, de nem valami combos a smart része, a samsunak viszont az, viszont nincs ambi, de még van 4 magos procija, meg pár apróság még, na meg a design... A samu továbbá 1000Hz-es, a Philips pedig 1400Hz, de nem tudom mennyire számít ez a különbség.
Hozzátok fordulok a kérdésemmel, hogy szerintetek melyik legyen? Nyilván hülye kérdés egy samsung topicba feltenni egy márkaválasztás kérdést, de nincs olyan egyveleg topic, ahol mindenki objektíven tudna választ adni, és a külföldi tesztek is annyira egyformák, hogy nem teszik könnyebbé a döntésemet.Előre is köszi!
-
Arcképgyáros
válasz Black Dragon #51613 üzenetére
not bad, 6kiló
-
addikt
PVR funkcióval kapcsolatos fejlemény, az E és F szériához:
SamyGO [Facebook] oldalán szeptember közepén már megtörtént egy előzetes verzió bejelentése.
[SamyGO PVRDecoder (a la DeSTRoi) for E/F series!]
Egyelőre, a SamyGO támogatók részesülnek belőle, de úgy látszik október 1-jén már lesz egy normálisan kiadott változat.
Behatóbban biztos nem tudok majd vele foglalkozni (mint a D széria esetében), mivel eleve nincs ilyen szériás készülékem, legalábbis jelenleg
Mindenesetre az ismét alap, hogy eleve root-olt készülékre telepíthető majd, ennek megoldása:
[Install SamyGO widget from USB][ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Én a W9-et venném, szerintem a felső kategóriában ma a Sony legjobb.
-
Gabesz87
veterán
Erre valaki tudna válaszolni? [link]
-
krx21
nagyúr
Pláne ha felső kategóriában választasz TV-t, akkor ne a marketinges kiegészítők (smart, ambilight, 2.000.000Hz ) legyen a döntő... Én egyértelműen a Sony 55W905-öt venném (meg is vettem...)
Ami különösen érdekessé teszi ezt a TV-t, az a triluminos technologia... A gyakorlatban ez olyan színeket eredményez amit eddig lcd-n nem lehetett látni és ráadásul ezt a Sony elég jól is kezeli a színhűség szempontjából...
Persze ez a TV sem hibátlan, de a konkurenciájának több hibáját vélek felfedezni... -
Flashget
félisten
válasz sandró60 #51596 üzenetére
Azért rám elég gusztustalan módon rám sóztak volna egy 50Hz-es tévét (direkt úgy kértem valós 100Hz.es tévét nézek)mondván ide van írva nézzem meg 100Hz..mire mondtam neki oké, de ez meg 400Hz-es..olyan tévé nincs elírták...köki terminálba lévő üzletben..
így eltudom képzelni hány embert vezettek meg..[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Markizmark
addikt
válasz Atomantiii #51619 üzenetére
Akkor a pcdreamnél kapható tv-t be sem lehet regelni?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Atomantiii
addikt
válasz Markizmark #51621 üzenetére
Fogalmam sincs, egyelőre csak nézelődök, hogy honnan lenne érdemes olyat venni, amit biztos be lehet regisztrálni.
Illetve azt se lehet tudni, hogy az egyéb alatt mit értenek.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Atomantiii #51623 üzenetére
tavaly februárban tőlük vettem akcióban Valentin napon. hivatalos samsung forgalmazók a szállító aki hozta a tévét fehér kesztyűt vett és úgy hozta fel.
fizetni nem is engedte amíg nem néztem át, hogy sérülés és karcmentes mind a csomagolás mind a készülék.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
mivel ez a pc álom már nem az ami volt és ajánlott volt itt, szerintem aki vásárolt tőlük március óta őt/őket kérdezd.
Realme GT Master Edition
-
lacko6
senior tag
be lehet regelní
Atomantiii Ajánlom figyelemedbe az E betünél az egyéb lehetöséget .
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Segítségetek kérném két kérdésben.
Van egy 40es6100 -as tv-m, szeretném a felvételeket LAN-on keresztül SAMBA megosztásra felvenni, mert a pedrive-os megoldás nem az igazi, külső hdd-t, meg nem vennék, ha ott a szerverbe már 3db 2TB-os.A másik problémám, a felvett műsort, azt hiszem PVR-nak hívják, hogy lehet visszajátszani laptop-on?
Köszi a segítséget előre is!
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
addikt
válasz feel2006 #51627 üzenetére
Csak közvetlenül a TV-re csatlakoztatott USB-s eszközre lehet felvételt rögzíteni. Ezt azonban távolról is elérheted, de ehhez és a felvételek feldolgozáshoz erre van szükség: [Rooting the ES-series]
Néhány hozzászólással előbb [#51615]
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
-
csab2
veterán
válasz Markizmark #51630 üzenetére
Én már többször vásároltam 0%-os THM-re. Nem tapasztaltam az általad említetteket.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Tutu7030
veterán
válasz Markizmark #51632 üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz. Euronicsben sokszor még alkudni is lehet.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
feel2006
tag
Szia,
köszi, akkor várok tovább, okt1 már mindjárt itt van!
Január 25-óta várok, 1-2 nap már nem lehet gond!Készül majd a ehhez is olyan leírás mint a "Samsung LCD TV D-széria PVR funkció" leírásod?
további szép napot!
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
nyefi
újonc
Sziasztok, SAMSUNG UE46F5300AWXZH SMART LED TV-m az MKV kiterjesztésű filmek közül csak néhányat játszik le. Az indítás után az üzenet "a kiválasztott fájl jelenleg nincs támogatva". Ugyan ezeket a filmeket a barátom 3 éves Samsung tévéje lejátssza. Várom a segítséget.
-
EAndrew
aktív tag
válasz Flashget #51625 üzenetére
Lehet hogy ez a pcdream már nem az a pcdream, de én tőlük vettem egy es6570-et. Regisztráltam és jött a + gari. Össz-vissz 3 év lett így.
Egyébként már a gariztatást is kipróbáltam sajnos. Az is zökkenőmentesen zajlott, bejelentés után más nap itt volt a szerviz futár egy csere tv-vel, kb 5 nap múlva pedig hozta vissza a javítottat."Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
polar-x
tag
Üdv!
Tudom hogy ez már lerágott csont , de érdekes hogy az UE40F6400-as modellen is tapasztalom a felhősödést , miért? Elvileg ez a modell nem edge led technológiát használ , de pár külföldi oldal mégis úgy említi meg hogy az ! Mi akkor az igazság ? Vagy bizonyos fokú "clouding" még normális jelenség ?
Más !
Honnan tudom meg hogy nem bemutató darab volt az én tv-m ? Talpon , talp rögzítőn volt fólia , csavarok bontatlanok voltak s mikor bekapcsoltam a tv-t egyből a "Setup" fogadott , de egy dolog feltűnt nekem mégpedig a jobb felső sarokba nem volt felragasztva az a bizonyos elmaradhatatlan "SMART TV" matrica és a dobozban se volt benne! -
Tegla80
addikt
válasz Flashget #51636 üzenetére
Szia
csak mondom,ha "BB" bank al csinálod,nincs a 10% egyszeri sem.
konkrétan esetemben 150e volt a tv(10X15e) ami akkor hivatalos garival neten 130e. Így azt a 20e-et nekem (havi2e) bőven megérte a dolog. Bementem,elhoztam és néztem ingyen az elején 1 hónapig mire fizetni kezdtem,azt ami most jár le. (ha megtehetném sem venném meg kp-ra,mert zsebben a kp többet ér nekem ha forog. A cégek is ezért "lising"elnek amúgy )
De mindenki úgy költi el,ahogy akarja.
(Én tuti 0%al veszek amit csak lehet )Sony® & PlayStation®
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Nem igazán találtam ilyen témát ezért rákérdeznék, mennyire jellemző a led TV-re (F6400) a túlmelegedés? gondolok itt a szellőztetésre ,falra szerelt állapotban.
Lumia 950XL
-
Flashget
félisten
válasz polar-x #51646 üzenetére
Hogy hol készült az egy dolog a másik, hogy hova
Ha 3cm vastag akkor edge led ha vastagabb majd 5cm akkor backlightos.
gondolom még mindig a szokásos módon lehet belépni itt le van írva a mikéntje és az is a csak saját felelősségre!Realme GT Master Edition
-
nightshadow
veterán
-
Batib
őstag
válasz nightshadow #51649 üzenetére
Erről beszélek már hosszú ideje, egyforma vastagok. (az összes F5xxx és 6xxx).
Mind hátsó ledes.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest