- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Van egy 6540-es Samum 5 hónapos. A bal felső sarkától lefelé olyan 7 centire a kép széle mellett megjelent egy halvány fehér folt mely a világosabb képeknél látható. Ez kb. fél centi átmérőjű alatta kb. fél centivel van egy ugyan ilyen csak kisebb folt. Minden tévé csatornán és külső eszközről lejátszott filmnél is ott van. Mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Svájcinéger #50698 üzenetére
Kék foltokat leginkább a mágneses interferencia okozhat, érdemes lenne minden közelben lévő elektromos berendezést ideiglenesen távolabb elhelyezni. Főkapcsolóval történő kikapcsolás (nem készenléti!) és 20-30 perc elteltével pár napon belül a foltoknak el kelle(ene) múlnia.
Ettől függetlenül is ajánlott a vizes-spricces, puha rongyos, kissé erőteljesebb dörzsölés a foltos területeken, ezt "pixelserkentésként" szokták valóban ajánlani.
A Wi-Fi problémát talán egy jó minőségű (koax) zavarszűrő megoldja, de egy földhurok leválasztó bekötése is erősen ajánlott. -
krixkrax
tag
Napok ota error_model_bind hibaval nem indul el net alapu app. (Halozati kapcsolat rendben, DLNA is jol megy.) Ez a smart hub hibaja (be se jelentkezik az accountom). Masnak nincs ilyen problemaja? UE37ES6710 TVm van 1030 vagy 1031-es firmwarerel (nem emlekszem most). Koszi.
-
Svájcinéger
őstag
Oks. Köszönöm. Mikor nyaralni voltunk totál le volt áramtalanítva a TV egy hétig, de utána sem lett jobb a helyzet. MM-ben dolgozó haver is javasolta a törlést clinnel, csak még nem mertem nekiállni. Idén szerettem volna venni egy másik TV-t, de abból nem biztos, hogy lesz valami és utána álltam volna a Samsung cseszegetésének. Puha papírtörlőkendő nem jó ? Valami jobb minőségű ?
Amúgy egy dvd lejátszó van mellette össz-vissz. Most akarom odaköltöztetni a routert.
Földhurok leválasztót remélem haverom tud hozni. Nem egy nagy összeg.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
sandró60
addikt
válasz Svájcinéger #50705 üzenetére
Papirtörlővel és alkoholos tisztitóval garantált a képernyő karcosodása(6-évvel ezelőtti tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz Svájcinéger #50705 üzenetére
Van igen jó minőségű 3M-es törlőkendőm,ha érdekel...keress priviben.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Svájcinéger
őstag
válasz sandró60 #50706 üzenetére
Oks. Köszi. Akkor azt kihagyom. Anno kaptam hozzá egy kék törlőkendőt, de haver szerint ha arra nyomom a clint, akkor megkeménykedik és utána karcol. Veszek párat az Euronicsban ha arra járok, vagy postáztatok MM-ből.
206 cc: TFT monitor törlésére alkalmas wet + dry combo ?
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Zsigi72
aktív tag
Kb. 2 hete vásároltunk egy UE42F5000-es készüléket. Pár napja olyat csinál a készülék, hogy menet közben a fényerő egy része eltűnik, mintha levenném felére a fényerőt. Ha kikapcsolom és vissza, akkor jó (egy darabig).
Találkozott már valaki ilyen hibával. A szerviz az kijön házhoz vagy vinni kell a készüléket? -
mezoli42
csendes tag
Sziasztok.
4 napja smart tv tulajdonos vagyok egy samsung 5300-as került a tulajdonomba.Nagyon zöldfülü vagyok ebben a témában,kérlek legyetek elnézőek velem.Viszont kérdéseim vannak és lesznek is
Az első:
Tudok-e és milyen bluetooth adaptert használni hozzá,ebből következően milyen bt-os billentyűzetet vehetek.A samsung kicsit drága....
A második:
Van egy S advance telefonom,van-e hozzá olyan app,amivel tudom a tévét bigyerészni?
A harmadik:
Szívesen nézném a helyi(fehérvári) tv műsorát rajta,beírtam a szükségest,de hiányzó plagint írt ki nekem....
www.mame.hu/onlinetv/Fehervar_Tv/2315Van-e erre megoldás?
A negyedik:
Milyen olyan 500Gb-ás vinyót vegyek,amit biztonsággal tudok használni hozzá.Most van egy Popcorn A110 ráakasztva,arról nézek filmeket.Apropó filmek:az .mkv és .mkv között mi a különbség?Van olyan film,amit nem indít el a tv...Ja! És flac-et le tudok játszani?Hát most csak ennyi
Várom a válaszát minden hozzáértőnek.
Nagyon köszönöm! -
Flashget
félisten
válasz mezoli42 #50712 üzenetére
1. milyen 5300? gondolom F széria (de lehet ES is akár)
2. ES6100 óta gyakorlatilag bármilyen billt használhatsz olcsó tescostól kezdve a tuti Logitechig.
3. androidos mobillal én ezt használom mostanában mert a telón lévő fájlokat is letudja játszani a tévén. De van többféle ezt is szoktam használni.
4. vélhetően flash alkalmazásért rinyál..netezz továbbra is ott ahol szoktál. ilyen helkyzetekre van a serviio ami nem csak videó megosztásra jó de élő streamekre is. [link]
5. samsung, wd vagy használd a keresőt milyen külső HDD-t használnak a többiek.
6. van 4.1 meg 5.0 mkv. utóbbival szokott gond lenni. L4.1-es mkv-t nézzél azokkal nincs problem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
oimuka
tag
Arra tudja-e valaki a választ, hogy egy ideje az összes HD adás hibásan jön, időnként kockásodik. Megnéztem az info menüt: ott mindeniknél a jelerősség 100 (vagyis maximális) és bithibaarány 0. Legutóbb , amikor a szerelő megmérte nálunk a jelerősséget, ha jól emlékszem 68 decibell volt. Azóta a lakásunkhoz közel az egyik oszlopon tönkrement egy erősítő, és miután azt kicserélték, azóta jelentkezik. Esetleg fennállhat olyan is, hogy túl erős a jel?
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,a kettő közül szerintetek melyik éri meg jobban az árát?
Kettő közül szeretnék választani,árban nem sok az eltérés.http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:lg-47lm649s-p122627487,samsung-ue50es6100-p80009299/
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Tegla80
addikt
válasz oimuka #50714 üzenetére
szia
nálam 75-80db re van belőve az oszlopon lévő dolog és alatta kapom picivel a jelet, ez a "normál" az Én szolgáltatómnál.("optikai gerinc és coax leállós rendszeren" nemtom másképp mondani,gondolom érted)
(Online játszom és ha nincs net toszogatom őket folyamat,így névről ismernek,kijárnak,jóban vagyok már velük régóta .
Megszokták, "Én vagyok a helyi hülye ",de sebaj . Így szinte mindig tuti már a netem )
Kb 2 hónapja mérettem át mindenem ,mert gondjaim voltak. Router csere lett,mert az 54Mb es régi "G" s,nem tudta wifin amit kell,a mostanival 28Mb is mérhető a 30ból . (tp wdr3600 )Nemtom felétek mennyi az annyi,de ha sok az is gond ezt is tudom,mert mondták.
Kérdezz rá náluk és hívd ki Őket,mérésre.
Lakáson belül is méresd meg a tv-nél közvetlen.
lehet az a bibi tényleg[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
oimuka
tag
válasz Tegla80 #50717 üzenetére
Hát pár hónapja csak 52 decibel volt, ami sajnos kevésnek bizonyult, mert több HD adónál ki is írta, hogy "gyenge vagy nincs jel". Akkor a szolgáltató egy másik oszlopról kötötte be hozzánk, amin ott van az erősítő. Akkor lemérte nálunk bent a lakásban,a tv előtt, 68 decibel volt. Ekkor minden tökéletesen működött. Pár hétre, mint írtam, tönkrement az erősítő, és miután kicserélték akkor kezdődött. Már szinte restellem hívni a kábel tévés csávót. Agy nagyobb községről van szó, ahol párhuzamosan analóg és digitális adók vannak. Az emberek nagy többségének viszont még képcsöves tévéje van, amiken az adók viszonylag jól mennek. Akinek meg lcd-je van, azt nemigazán érdekli az adás minősége. Már ott tartok, hogy ha a kábel tévés új csatornákkal bővíti a digitális kínálatot, nekem küld egy sms-t, hogy hangoljam újra a tv-t
-
Tegla80
addikt
válasz oimuka #50718 üzenetére
Te vagy az ügyfél,Ő meg a szolgáltató! és ennyi
Ha kell,naponta legyenek ott amíg nem tökéletes,mert fizetsz érte.Én épp ma írtam neki sms-t ,(konkrétan a cég tulaj fiával kommunikálok és szintén vidéki,és kisebb szolg ,amúgy),h nincs net em. 5 perc és válasz sms,h BP i "központi" a hiba és nem rajtuk múlik. Azok már dolgoznak rajta ,stb stb. kb 1 óra és minden rendben volt.
Én így vagyok már náluk .
amúgy sokat megy a tv és sokat vagyok neten is ,mérem,rögzítem és küldöm nekik.
Tudják,látják h nem kitalálom ami akkor épp a gond.Ezért már korrekten kezelnek.Én tuti "megbökném" az embert, h:"tesó,gebaszos a rendszer,gyere méricskélj"
Ők vannak érted, ezt ne feled.
Hajrá[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
polar-x
tag
Sziasztok! melyik Samsung tv-n a legkevesebb az után húzás? Vagyis a legkevesebb input lagal rendelkező melyik a 40"-42"-os méretben és ha lehet ne Smart meg 3D legyen
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
TV vásár előtt állok, és az alábbi 3 modell maradt a képzeletbeli végső kosárban.
ue42f5000
ue40eh5000
ue40eh5020
smart tv, internet, 3D, egyéb újdonságokat egyelőre skippelném. A lényeg, hogy szép képe legyen, nemcsak a HD filmeknek, hanem a normál TV műsoroknak is.
A kanapé 255 cm-re van a leendő TV-től.
Véleményetek szerint melyik lenne a legjobb választás? Eddig 42-ben gondolkodtam, de kicsit tartok tőle, hogy már-már túl nagy. Van valakinek már tapasztalata bármelyik típussal?
Előre is köszönöm a segítséget -
BBéci
legenda
válasz Elydan #50725 üzenetére
Egyet árulj el, miért csak LCD tévéket nézegetsz?
A felsorolt felhasználásra eszembe nem jutna ez a technológia.
A nézési távolságodhoz egy 55 colos TV sem lenne túl nagy. Általában akkorát nézek én is.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ano
senior tag
válasz Elydan #50725 üzenetére
Én a 82 centis CRT TV-t váltottam 42F5300-ra (106cm) ... a távolság ahonnan nézzük az kb 2-4m, de a CRT után ez hatalmasnak tűnik nekem ... arról nem is beszélve, hogy a 16:9-es adásokat így teljes képernyővel láthatom, míg a CRT-n ez jelentősen kisebb volt!
Szerintem a 2,5m-es (ha a TV-nek van helye, hogy elférjen) távolsághoz a 42" ajánlott ... vagy nagyobb
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
MaDDoXX
tag
Szewasztok!
A pendrive mérete befolyásolhatja, hogy felismeri-e a tv vagy sem?
Vannak esetleg olyan tapasztalatok, hogy a 16 gigás gond nélkül ment, a 32-essel meg nem vette a lapot? -
Flashget
félisten
Nekem sem 5xxx lenne az alap, ha HD filmet meg HD csatornát akarok nézni......
szomszéd is venni akar új tévét mutattam neki a D6500-at..lehidalt a digisport milyen szép HD-ban...mondtam neki ilyen tipust már nem tud venni, de menjen el az MM-be és nézegesse a F6400 és F5300 közötti különbséget.Realme GT Master Edition
-
Elydan
aktív tag
Szia,
megmondom őszintén teljesen laikus vagyok a témában, ezért tartottam a "mainstream" vonalat jónak. Más alternatívát jobbnak látsz?
A használat nagyjából kimerülne normál és HD TV csatornák nézésével, és havi 1-2 film esetleg sorozat pendrive-ról, hdmi kábelről történe levetítésével.
üdv
Elydan -
Elydan
aktív tag
válasz Flashget #50731 üzenetére
Szia,
Néztem tegnap MM-ben én is a 6400-et, de azért vetettem el, mert se 3D, se wifi nem érdekel. Egy hagyományos csatornáknál is jó képminőséget produkáló TV-t szeretnék.
üdvui: köszönöm a többi hozzászólást is. Most már nem félek ha esetleg a 42"-es mellett döntök
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Tegla80 #50735 üzenetére
A lehető legjobb képminőség pártján vagyok és az jelenleg nem az LCD tévék adják. Egyértelműen ez mindegyik tesztoldal és a szakmabeliek, a hozzáértők véleménye. Viszont bizonyos esetek és felhasználási körülmények, mint például a Tiéd, indokolják az LCD TV használatát.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Flashget
félisten
Viszont le a kalappal a konkurencia előtt. Ezzel a zseniális átveréssel futtatják az UHD tévéjüket.
Realme GT Master Edition
-
pakriksz
őstag
válasz Flashget #50739 üzenetére
maga a valós 100hz is hülyítés, szóval nem nagy a különbség
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Nem is az a gond, hanem hogy a 60 hz, az azt jelenti hogy 60 képkocka másodpercenként, ez bőven elég mindenre. 100hz-et meg az interpolálósra szokták írni, holott valószínűleg az is 50/60hz csak a 100hz jobban hangzik mint az hogy "interpoláció".
Egy PC játékot játszva,50/60hz-es panelon és képfrissítésen is gyönyörűen látszik 30 és 60 fps közötti különbség, sőt a 25 vs 60 képkockás filmek között is nyilvánvaló a különbség.
Interpoláláshoz nem kell húszmillió hz-es panel, csak 50/60hz ami alap volt mindig is ezen kívül pedig egy szoftver ami interpolál.[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
MaDDoXX
tag
Samu UE-46ES6100 belső médialejátszójánál mik a támogatott formátumok?
-
Jovanny2
őstag
-
BBéci
legenda
válasz pakriksz #50746 üzenetére
Sem a tévéadások, sem a filmek között nem találni 60 fps-est, tehát az sem stimmel.
Viszont az LCD megjelenítők mozgóképfelbontása alapesetben - 50 hertzen - csak 300 soros, ami már a közepes sebességgel mozgó képelemeket is életlenné teszi.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs