Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tippmix46

    senior tag

    válasz blakey #30140 üzenetére

    Sziasztok!

    Megosztom tapasztalataimat a PVR funkcióval kapcsolatban WD vinyóval.

    WD 3,5", 1 TB-os külső HDD-t kettéosztva a tv-nek felajánlva a formázást tökéletesen működik a történet.

    A vinyó 4 féle állapotát fedeztem fel:

    - nem világít rajta a fehér led= teljesen ki van kapcsolva

    ez a tv kikapcsolásakor azonnal automatikusan bekövetkezik, így egyáltalán nem zavaró, hogy nincs rajta on-off kapcsoló...így a félelmem eloszlott...sőt, azt gondolom ez a verzió még jobb is, hiszen egy programozás esetén észben kell tartani a ki-be kapcsolós vinyóknál, hogy bekapcsoljuk a vinyót, hiszen különben nem tud felvenni...ítt ez automatikusan megy végbe.

    -villogás ritkán=ezt akkor vettem észre, amikor a tv-ben egy kábel tv adás nézek és nem használom már a vinyót, kb 20 perc amikor a folyamatos villogásból ütemesbe, majd újabb kb. negyed óra, amikor ritka villogába áll.

    - villogás ütemesen= ez felvételkor látható, illetve amikor a használat után, teszem azt róla játszok le filmet elkezd a pihenőbe állni a készülék

    -folyamatos világítás= filmlejásztás

    Egyenlőre ami biztos, hogy a folyamatos világítás és az ütemes villogás esetén pörög a vinyó....ami biztos, hogy amikor nem világít, akkor nem pörög.
    Az, hogy ritka villogásnál mi is van, ezt még majd megfigyelem (lehet lassabb pörgés, de lehet akkor sem pörög), ezt még megnézem még.

    Ami biztos: PVR esetében a tv kapcsolja be a vinyót és az ütemes villogás mellett végzi a dolgát, majd a tv is kapcsolja ki.

    Egyenlőre ennyi a tapasztalatom.
    Minden okés, köszönöm a fórumtársak segítségét!

    Üdv.K.

Új hozzászólás Aktív témák