- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz tigribigri #159540 üzenetére
Köszi.
200k (nagyon max. 250k) a keret, és a samsunghoz van egy 15% kuponja.
Hiába mondom neki, hogy lehet más is (pont TCL és Hisense jött elő), samsung kell neki, ezért is vagyok itt. Nem fér el 55-ösnél nagyobb.
Igen, a Q80C kéne, én azt venném, de majd ő eldönti. Köszi még1szer. -
tigribigri
tag
válasz jambiyya #159541 üzenetére
Még annyi, hogyha ez a helyzet, nyilván nem fér majd be a költségvetésbe a q80c. Nekem van egy 55q60c-m és egész jó kis tv. Most 210k -ért lehet kapni, ez talán belefér a keretbe. Sajnos gyengébb mint q70r, de nekem bejött. Ha csak erre van budget, tudom ajánlani a típust.
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #159495 üzenetére
Settings - General - External device manager - device connection manager - device list - edit - kijelölni a törölni kívánt eszközt - delete
-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy qe43q60c, amit egy rendezvényen fogunk használni. USB stickről mennek rajta majd promo videók. 4 video file van. Hogy tudom azt beállítani, hogy ha a 4. video véget ért, automatikusan kezdje elölről az elsővel. Mert most kiugrik a menübe ha vége az utolsónak.köszi
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
QE43Q60BAU TV-nél kb ~1 év használat után elég csúnyán elkezdett zöldes lenni a kép alja/közepe. Telekomnál lett vásárolva a TV, hol érdemes szerintetek érdeklődni garanciával kapcsolatban?
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
A kettő Samsung közül melyik lehet a jobb vétel?
1. Samsung UE65DU7172UXXH televízió, 163 cm, 4K Crystal UHD, Smart TV 2024 Emag ár kb. ~294ezer
2. Samsung UE65CU7172UXXH Smart LED Televízió, 165 cm, 4K, Crystal Ultra HD 2023 Emag ár kb. ~236ezer.Csak Samsung játszik tesómnak kellene.
Köszönöm szépen a segítséget!
"So say we all"
-
-
falabu88
aktív tag
válasz tucsok. #159549 üzenetére
Én végigjártam a ranglétrát az elmúlt években, TU8500-Q80A-QN90B. Ha számít a minőség Q80 alá nem mennék. A nanoledre meg nincsenek szavak, imádom. Miért csak a Samsung játszik? Iszonyat túl vannak árazva az elmúlt 1-2 évben már... Azonos áron pl TCL-ből minőségibb TV-t kap.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
"So say we all"
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
2021-ben vásárolt Samsung QE50Q60T QLED TV-m tegnap egyszercsak kikapcsolt és azóta magától ki-be kapcsol, nem reagál semmire. Kikapcsol, majd kb 1 másodpercig világos szürkén világít a panel (hang van, kép nincs) majd kikapcsol és ez ismétlődik a végtelenségig. Távirányítóval ki sem lehet kapcsolni, csak ha kihúzom a tápkábelt.
Egész éjszakára kihúzva hagytam a tápot, illetve kipróbáltam, hogy a táviránytóból kiveszem az elemet illetve új elemet is tettem bele, a külső eszközöket kihúzgáltam a tv-ből (ezeket a tippeket neten olvastam), de semmi sem segített.
A kérdésem az lenne, hogy ha ez a tv kuka, akkor hogyan tudnám valahogy letörölni a tartalmát? Bevagyok jelentkezve az eszközön egy csomó fiókba és nem szívesen dobnám így ki/adnám el.
Köszönöm előre is!
-
-
addikt
válasz Héraklész #159556 üzenetére
Ha nem lenne QD OLED, akkor nekem eszembe sem jutna Samsung TV -t venni. Hiába szeretem a márkát, szimplán nem jó. Sem a garanciális ügyintézés, sem a hozzátartozó support. Ráadásul minőségi problémák is elég sűrűn előfordulnak náluk az utóbbi időben.
Szerk.:
Jah és van pár Samsung cuccom itthon. Pl. Watch 6 Classic 47mm, S24 Ultra.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok,
Egy QE65Q6FAM típusú tv most mennyit érhet szerintetek sacperkb?
Előre is köszi!
-
zseko
veterán
Üdv, ki lett nézve egy UE55CU7172UXXH tévé (150e a keret, a milyen TV-t vegyek topicban ez jött ki ajánlottnak [meg TCL, de az nincs az MM-ben, és valószínűleg onnan lesz vásárolva]), erről szeretnék kérni némi tapasztalatot, ha van, valamint lenne kérdésem, appokkal kapcsolatban.
Legfőképp az érdekel, hogy a Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max, SkyShowtime elérhetőek-e? Ezen felül még a Plex ami érdekelne hogy van-e.
A tévé az műholdas beltériről fog menni.
Köszönöm.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest