Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Vistaboy #147075 üzenetére

    Nos, három különféle HDMI-kábellel is kipróbáltam, mindegyiknél ugyanez van (az egyik közöttük vadonatúj, a Phillips 4K HDR-es monitorhoz adták, azaz vinnie kell a UHD-HDR jelet). Továbbra is, a gép érzékeli a TV-t, egyből ki is küldi rá a képet, viszont a TV továbbra is azt írja, hogy nincs jel.

    A One-Connect kábel sem hibás, hiszen a BOX USB-csatiján keresztül pendrive-ról azonnal indítja a HDR-es filmet, egy pöccre megtalál mindent.

    Én egyre inkább gyanítom, hogy a HDMI-bemenetekkel van valami gebasz, nem magával a BOX-szal, a többi minden működik - még a netet nem próbáltam eddig rajta, WiFi-ről megy, de gondolom, azzal sem lenne gond.

    Szóval ilyenkor mit lehet tenni? Használtan vettem itt a Hardveraprón, szóval vagy visszaküldöm a francba, vagy együtt élek a dologgal és veszek egy külső HDD-t filmnézéshez.

    Mert amúgy maga a készülék szuper, tényleg, minden oké vele, egyedül ezzel a fránya HDMI-csatival van gond.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák