- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
"Az ő "(Samsung hazai képviselete) "tájékoztatásuk szerint a vállalatnak tudomása van arról, hogy a szóban forgó múlt heti hibás firmwarefrissítés érintette a 2017-es MU széria egyes darabjait Magyarországon is."
http://hvg.hu/tudomany/20170830_samsung_okostevek_szoftverfrissites_firmware_update_hiba_javitas_megoldas_szereloLG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
korcsi
veterán
válasz korcsi #111746 üzenetére
Na akkor, a panel típus alapján ez egy Beijing Optoelectronics gyártmány. Panelook-on ebben a méretben csak IPS (PLS?) van
Valószínűleg ez a típus van benne: HV550QUS-300.Szóval rohadtul átb@szva érzem magam...
Tags:Samsung UE55KU6400 UE55KU6400SXXH panel lottery type VA IPS PLS 55B6AU0KK HV550QUS-300 Beijing Optoelectronics 55"
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz, hogy a Samsung KS7000 tud-e optikai kimeneten 5.1-es hangot továbbítani ?
A PS4-em jelenleg a TV-hez van csatlakoztatva HDMI kábellel és onnan megy / menne a hang optikai kábellel az erősítőbe.
Ha lehetséges, akkor hogyan kell ezt beállítani ? PCM helyett elég Bitstream-et beállítani ?
Köszönöm!
-
blakey
titán
válasz mattheus #111753 üzenetére
Mindenképp Bitstream kell, hogy továbbítja-e a külső forrásból érkező 5.1-et azt majd a tulajok megírják.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pelenka35 #111756 üzenetére
Pedig működik: [link]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pelenka35 #111760 üzenetére
Réklikkelsz a kis ablakra ahol az anyag van, most ott 1492.
-
sb
veterán
válasz PuMbA #111759 üzenetére
De amúgy tényleg vicc, hogy nincs értelmes kis modell. Szar panel, meg amit fentebb már írtam, se 24p, se 100Hz, se 3D, stb... Nem esküdnék meg rá, de sztem a 60-120Hz-es PWM/BFI se volt általános régebben. Jóval magasabb frekin mentek szerintem az átlag, felső-közép TV-knél is.
40-43" 4k-k akartam a hálóba... 4k csak azért mert később lehet, hogy félig monitorként lenne használva. De azt néztem, hogy 40J6200 talán még kapható, 125k és 120Hz-es, juddermentes, elvileg értelmes panellel. 3D ugyan már nincs, de így is jobbnak tűnik mint a mostaniak. Ha régebbit is lehetne még felhajtani talán az még jobb lenne.
Egyedül a színtérben ill. kontrasztban van előrelépés az új modelleknél. Mondjuk ez sem elhanyagolható, kontrasztból 3000 vs 5-6000 nem annyira hat meg de a szélesebb színtér biztosan jobb.
Ezen kívül viszont kb. nincs érdemi előrelépés, inkább csak vissza.[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz PuMbA #111759 üzenetére
A samsung ugyebár nem specifikálja túl a termékeit, ezért akár meg is engedheti magának az ilyen jellegű módosításokat, de a megadott PQI számot paneltől függetlenül teljesíti a készülék? Ez alapján a kontraszt is része az értékelésnek, akkor valahol hoznia kellene az IPS panelnek pozitívba, hogy kijöjjön a megfelelő index, nem?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz attiati #111769 üzenetére
A nézési távolságnak a felbontás, méret függvényében minimuma van, tehát aminél közelebbről nem ajánlott nézni, mert a felbontás zavaró lesz. Bizonyos keretek között, attól hogy a minimumnál távolabbról nézed, sokat nem veszítesz.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Adott egy ue32eh4000 led tv ami gyárilag nem tudja a cec-et. Van rá lehetőség, hogy valami szoftveres mókolással elő lehessen csalogatni? (szervizmenü, mókolt fw ráolvasás akármi)
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
veterán
-
Attila0
őstag
válasz N.YCityBoy #111774 üzenetére
"Minimum, mert ez alatt csak egérmozi van"
Nézőpont kérdése, mert nekem a 40" egyáltalán nem tűnik egérmozinak. De lehet hogy csak azért nem, mert későn szocializálódtam a lapos tévék terén .
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz attiati #111773 üzenetére
Miért ne? Azért 4k mert nincs más. FullHD nem jó rajta? Ahhoz még a távolság is megfelel.
Nálam előfordul 4m-röl 55"-os 4K TV-n az SD TV adás is, nézhető.55-ös méretben én is FullHD-t kerestem, de nem akadtam rá. Nagy árkülönbség sincs, inkább az újabb szériák emelték meg az árszintet.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Hali!
Segítsetek:
Outlet termékként megvéve 287 ezer forintért jó vétel lenne ez a tv?
Samsung UE55KS8000
Elviekben hibátlan eredeti csomagolásos nem átvett csomag 1 év garival.
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van amit nem biztos, hogy meg tudtok válaszolni, de mint érdekesség is lehet megéri vele foglalkozni.
Adott egy 55KS7500 tv. Kezd egyre erősebben, és nagyobb terülten bevilágítani bal oldalon. Gondoltam felhívom a samu-t, hogy cseréljék ki a panelt, de! Elkezdtem azon agyalni, hogy vajon mennyi 55ks7500 csere paneljuk lehet így a gyártás vége után fél évvel? Szerintem most már egy darab se! Az új MU széria lett a leváltója a KS-nek, aminek tudjuk, hogy gyengébb a panele. Mivel már ezt gyártják szerintem csere panelként egy MU(gyengébb) panelt tennének bele a tv-mbe, amit megvallom, hogy nagyon nem szeretném. Van valaki itt akinek van tuti belsős infója arról, hogy ezek a panel cserék hogy mennek? Jó lenne kicseréltetni, de nem egy gyengébb képességű panelra.Köszi előre is.
Minek az?
-
Zozu81
újonc
Sziasztok!
Megakadtam,az új Samu tv-m csatorna hangolásával.
Nem tartottam magam teljesen amatőrnek, de a tegnapi 6órás küzdelem után,elbizonytalanodtam.
A problémám az, hogy a tv nem talál digitális csatornát.
A tv, egy Samu eu55ku6402/ami rendelkezik,minden szükséges eszközzel(dvb-c,mpeg4 stb..)/koax-on kapcsolódó,pr telekom kábeltv előfizetésem van. A szolgáltató ügyfélszolgálatán azt mondták hogy,60digitális csatornám van az előfizetésem alapján,és ezeket dekóder nélkül fogni tudom.De a tv bármilyen beállítási variáció után is, csak 29 analóg csatornát talál.Csak digitális keresésnél,0 az eredmény.Elolvastam ezzel kapcsolatba minden fórum ötletet/frekvenciát,jelsebességet,hálózati kódot,országot stb.beírtam,az adott,és más szolgáltató paramétereivel is/ és ki is próbáltam, de semmi.
Azt gondolom hogy, valamit a tv beállításainál csinálok rosszul.Vagy a koax nem megfelelő hozzá?Mert vagy 15éves kábel,20m hosszú,egy toldással.
Megköszönöm, ha valakinek lenne valami ötlete! -
-
veterán
-
korcsi
veterán
válasz stilo18 #111783 üzenetére
És legközelebb gazdasági okokból TV se lesz a dobozban?
Hetekig koslattam egy VA paneles TV után, erre sikerül ilyen csúnyán alászaladnom, ilyenkor mit lehet tenni? Soha többé Samsung?
Eco szenzornak nem úgy kellene működnie, hogy sötét környezetben letekeri a fényerőt (háttérvilágítás)?
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz N.YCityBoy #111788 üzenetére
Akkoriban még elég drágák voltak a lapos tévék ahhoz hogy ezt a "luxust" megengedhessem magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz attiati #111748 üzenetére
Akár van létjogosultsága, akár nem... igazán jó panellel (széles színtér, jó fekete, türöződésmentesség, 10bit, HDR, stb stb) szerelt TV-t, már csak 4K-t kapsz. Így a gyakorlatban ez a kérdés, hogy 4K vagy sem... tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
korcsi
veterán
(#111791) lmno: Nem egy misiért csak negyedért akartam TV-t venni.
Lejárt a 14 napom, de ha nem így lenne, ki téríti meg az időt, energiát, költséget, amit azzal töltök, hogy visszaküldöm a terméket ami nem azt tartalmazza amit a vevő naivan gondol hiszen a gyártó nem specifikál szinte semmit a termékoldalán csak a marketing bullshit megy. (Active Crystal Color, UHD Upscaling, UHD Dimming) a panel típusa egy TV szempontjából úgyse fontos.
-
attiati
veterán
válasz FollowTheORI #111793 üzenetére
Elszomoritasz.
Es nem jo strategia venni 1-2 evre egy olcso (hasznalt) 1080p-s tv-t?
Most nincs semmilyen tv-m.
-
Celtis
veterán
válasz korcsi #111796 üzenetére
Ugyanaz téríti meg, aki kifizeti a hiábavaló ingyenes házhoz szállítást, a bolti alkalmazottak munkáját, a TV újra eladhatóvá tételét.
Nyilván maga a készülék visszavitele mindkét félnek veszteség, de az elállás joga mégiscsak egy olyan lehetőség, ami mindkét félnek előnyös. Tipikusan arra az esetre jó, ha olyan paraméter nem felel meg a remélteknek, amit egyébként a gyártó nem is specifikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest