- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
Na ismét megmakkant az 55H6400-as tévém. Ujra a tápegység ment tönkre. Hétvégén reggel elmentünk otthonról, mikor hazajöttünk a tévének a stand by ledje sem ment. Most vettem egy kijelző törött 55h6470-et ebből átraktam a powert és jó lett. Most van egy donor készülékem.
Talán ez a power javítható, majd elviszem valamelyik szerelő ismerőshöz. (az előző az kormos zárlatos lett)Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz sandró60 #110302 üzenetére
Kb két éves volt '16 év végén, menet közben tök zárlat, még a lakás biztijét is leütötte. Sikerült szereznem bele egy használt lapot, az eddig bírta.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Strangers
tag
válasz Batib #110304 üzenetére
Üdv mindenkinek!
TV-t vennék a hálóba, semmi extra nem kell csak FHD és megbizgató működés na és fejhallgató kimenet éjszakai TV-zés hez, és innen jönnek a problémák!
Azt gondolhatná bárki, én is ezt gondoltam hogy ma már fejhallgató kimenet még a "szemetes kukán is van" hááát nem. Eddig az LG Tv-ket nézegettem és azt hittem csak az LG olyan hülye hogy nem szerelnek jack aljzatot az olcsóbb de egyébként jó kis TV-k re, pedig ma már ez alap. Sajnos úgy tűnik nem csak az LG ilyen "Hülye" a Samsung sem szerel ilyen apróságokat a TV-k re.
Tehát úgy néz ki a dolog hogy hiába nincs szükségem Wi-fi re, meg smart ra meg kell vennem 20-30 ezerrel drágább TV-t hogy legyen rajta amire viszont szükség lenne, azért ez kabaré, csak sokba kerül.Esetleg tud valaki ajánlani olyan Samu(vagy valamilyen) TV-t amin van egy Qrva fejhallgató aljzat, és árban 70k körül megállna ?
Előre is kösz annak aki válaszol!
-
dethroner
veterán
válasz Strangers #110305 üzenetére
Ha csak arra kell a tévé hogy elaludj a nézése közben, tehát nem ezen akarod nézni az esti mozifilmeket, akkor ne vegyél "márkás" tévét. Menj a tesco-ba, lidl-be és vegyél valami saját márkás kacatot. A képminőség nem hinném hogy sokkal rosszabb lenne mint a mostani alsó kategóriás koreai tévéknek, ellenben szinte 100% hogy van rajta fejhallgató kimenet.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Strangers
tag
válasz dethroner #110306 üzenetére
Kösz a tanácsot, megfontolandó!
Nagyjából arról van szó amit írtál, a nappaliban van egy jó Panám házimozival az tökéletes mozizásra. Sajnos én nagyon rossz alvó vagyok és sokszor töltöm az éjszaka egy részét Tv-zéssel, ezért kell a fejhallgató, jó minőségű kép és megbízható működés ami fontos lenne, ezért keresgéltem a már ismert márkák között.
-
dethroner
veterán
válasz Strangers #110307 üzenetére
Olyan hogy jó minőségű kép ezen az árfekvésen amit belőttél felejtős. Ezért írtam hogy szerintem bármi amit ennyiért kapsz, nagyjából ugyanazt hozza. Csak a monitor tévéket kerüld, azokról volt itt mostanában pár negatív tapasztalat.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Strangers
tag
válasz dethroner #110308 üzenetére
Nézd, az hogy FHD az FHD ez már egy minőségi jelölés, de gyorsan hozzá is teszem hogy pontosan tudom a felbontás mértéke nem minden , nem csak azon múlik a jó minőség, de minden képen egy kiindulási alap.
Már ott kellene kezdeni hogy a TV adások zöme hol éri el az FHD tartalmat?
Én láttam működés közben pl az LG 32LH530V 32" Full HD LED TV-t, azt gondolom a maga kategóriájában, a rendelkezésre álló Tv adások minőségi szintjét figyelembe véve nyugodtan mondható hogy "jó minőségű" képet produkál!![ Szerkesztve ]
-
Strangers
tag
válasz Cyrin #110310 üzenetére
De hát nem vicc az egész? Komolyan nem értem a gyártókat mert mitől vásárlóbarát egy termék? Attól hogy megtalálja rajta az elvárásainak megfelelő funkciókat! Egészen biztos hogy nem fogok 30 000Ft vel többért venni egy LG vagy Samsung TV-t csak azért hogy legyen rajta egy Qrva fejhallgató aljzat, miközben nincs szükségem a wi-fi re a smart ra+ stb re.
-
-
Strangers
tag
válasz Celtis #110314 üzenetére
Igen, csak ennél a módszernél(is) a Tv hangszórója bekapcsolva marad tehát a fejhallgató ebben a formában is értelmét veszti, ha elnémítod a hangszórót a kimenet is elnémul. Kösz hogy segíteni próbálsz de lezongoráztam már a témát. Sajnos hogy ilyen egyszerűnek tűnő dolgokról kell itt írnunk, de hát....
-
Celtis
veterán
válasz Strangers #110315 üzenetére
Úgy tűnik neked igen komoly szövegértési problémáid vannak.
A scart kimeneten az audiójelszint fix (vonali kimenet). Független a TV hangerőtől. Akkor is ott a jel, ha teljesen lehalkítod a TV-t. Ezért is kell hogy a fejhallgató hangerőszabályozós legyen.
Ez pont, hogy előnye a normál fejhallgató kimenettel szemben, mert az egyszerű megoldás esetén együtt fut a TV hangerővel. Ki-be kell húzkodnod a jack dugót, ha azt akarod, hogy a TV szóljon vagy a fejhallgató.
[ Szerkesztve ]
-
Strangers
tag
válasz Celtis #110316 üzenetére
Haver! Ne kezdj el durvulni!! Megkérlek!!! Én csak azt írtam le amit nekem erről az LG Magyarország oldalán írtak, illetve LG szervizekben mondtak! Én nem kértelek hogy szól hozzá a témához de ismételten megkérlek ne menj át bunkóba mert nem szeretném ha nekem is bunkón kellene válaszolnom, eddig nem tettem!!!
Ha szöveg értési problémákról van szó akkor nyilván az általam megkérdezettek és elvileg szakemberek nem értették a probléma lényegét, de maradjunk ennyiben mert tényleg nem szeretném ha eldurvulna ez a téma, nem ezért vagyunk itt, szerintem!!!
[ Szerkesztve ]
-
hanslanda
tag
Sziasztok!
Samsung UE40H6400, tavaly tavasszal vasarolt (netem rendeltem az Aquabol videkre, a TV amit eloszor kuldtek tele volt pixelhibaval, 5-6 darab a kepernyo kozeptajan, beprobalkoztak. Aquabol semmit!)
A problemam az hogy kb 5 napja van ujra hasznalatban egy 5 honapos koltozes miatti kenyszerpiheno miatt es a kepernyo bal felso sarkaban az elso bekapcsolas ota egy kb 4 x 4 cm-es atmeroju sotet kor jelent meg.
Ezt mi okozhatja?Koszi a segitseget elore is
Udv
-
Dadan01
senior tag
válasz Strangers #110319 üzenetére
Akkor leszűrheted, hogy a problémádat olcsón megoldani nem lehet. Az, hogy általad megkérdezett szakemberek sötétek, mint a föld, nem jogosít fel arra, hogy a neked segíteni szándékozó embert lehaverozzad és ugrálj itt, mintha te találtad volna fel a melegvizet. A vonali kimenet és az erősített kimenet közötti különbség témában hasznos lenne egy kis Google. Uff.
-
Strangers
tag
válasz Dadan01 #110320 üzenetére
Téged sem kért senki hogy bele ugass!! A nekem segítés a hangnemtől is függ ahogy a tiéd sem a legjobb, ha teszik ha nem. Azt hiszem szépen írtam neki hogy miről van szó neked viszont nem írom szépen hogy kivel foglalkozz!! Tehát akadj le a témáról Drága nagy hangú "barátom"!!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Strangers #110313 üzenetére
A Scarttal más gond merülne fel, egyrészt 2 irányúnak kell lennie, másrészt csak a tv-adásokat küldi kifelé, egyéb bemenetekről néma lenne. A megoldás olyan tv lenne amin van optikai kimenet és ebben az esetben kell egy optikai-analóg átalakító (DAC) amin van akár egy fejhallgató kimenet is az RCA mellett (de már ezzel is használható lenne egy plusz RCA-jack átalakítóval), tehát lehet, hogy a végén annyiba kerülne mintha vennél egy fejhallgató-kimenetes tv-t.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Celtis
veterán
válasz Strangers #110317 üzenetére
Kedves barátom.
Ne hivatkozz másra, mert amiket mások mondtak az tökéletesen egybevág azzal amit én írtam. Ha nem érted, kérdezzél; de ne állítsd az ellenkezőjét másodikra is. Mert tudod itt kezdődik a "bunkóság".
Ha már valaki veszi a fáradságot, hogy válaszol neked, termékek linkjeit lekeresi, időt tölt a problémáddal, akkor az a minimum, hogy elolvasod és megpróbálod megérteni.Mivel nem első alkalommal írod le, hogy neked tulajdonképpen mindenből a legjobb minőség kell, viszont erre egy extra fillért nem vagy hajlandó áldozni, ezért félek többet nem tudok segíteni.
-
Clever0
senior tag
Az egy érdekes kérdés, hogy a fix kimenetekre, mint a scart vagy az opikai, milyen hatással van a hangerőszabályozás és a némítás. Lehet, hogy csak a némítás hat rájuk, de az is, hogy a hangerőt 0-ig levéve szintén kikapcsolnak. Ki kellene próbálni.
-
blakey
titán
válasz Celtis #110326 üzenetére
Csak a TV-adásokat küldi ki, mást nem.
(#110327) Clever0
Az optikai kimenet hangereje fix, a hangerő szabályozás/némitás nincs hatással. A mai tv-k esetében, ahol van jack, ott a fejhallgató hangereje külön szabályozható, így van mindhárom tv-men, tehát arra nincs hatással viszont a Scart-ra nem tudom mi vonatkozik, kb. 10 éve nem használom a Scartot.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
shield
őstag
válasz Strangers #110319 üzenetére
A fiam is vett egy nagyszerű samu K6000-et, természetesen nincs rajta RCA kimenet sem, az erősítőjén pedig nincs optikai bemenet. Ennek áthidalására rendeltem neki ezt a Toslink-et.
Neked ehhez csak kellene csinálnod egy átalakítót, 2db RCA dugó 1db Jack aljzat és némi kábel. Biztos vagyok benne, hogy készen is kapsz pár száz forintért.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Használ valaki Rii mini X1 vagy X25 billentyüzetet? Köszi -
Intel fan11
őstag
üdv! Samsung wifi stick csak samu tvvel működik? Asztaligépbe nem jó vagy laptopba?
Battletag: hojszi#2983
-
senior tag
válasz Intel fan11 #110331 üzenetére
Nem valószínű.
Ha esetleg valami elterjedtebb chipset van épp az aktuális Samu WiFi stick-ben, akkor van esélye, hogy talál hozzá drivert, de erre semmi garancia nincs.[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Intel fan11
őstag
-
cikasz
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Van egy UE55KU6500-as tv-nk és szeretnék lejátszani vele egy 4k-s file-t, de azt mondja a tv, hogy "format not supported"
Ezek a film adatai :
VIDEO CODEC...: AVC
FRAMERATE.....: 25.000 fps
BITRATE.......: 34.3 Mbps
RESOLUTION....: 3 840 x 1 396nem tudja valaki miért nem akarja lejátszani?
köszönöm!https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Ismerősömnél összedugtam egy TV-t egy géppel és a kijelzőt felismeri a rendszer (win 10 x64), de nem jelenít meg képet rajta. A videókártya mini HDMI portjába átalakítóval van dugva egy HDMI kábel és így van összekötve a TV-vel. A gép felismeri, hogy Samsung TV van rácsatlakoztatva, és fel is ismeri annak a natív 1920*1080 felbontását, mégsem jó. Próbáltam mindent állítani, felbontást, kijelző 1 legyen csak, vagy kijelző 2 sehogy se jó. Nvidia GTX 460 a kártya, így az Nvidia vezérlőpultban is próbálkoztam de semmi. Próbáltam azt is, hogy lehúzom a sima monitort, hogy csak a TV legyen rádugva, mégsem jó.
Nem tudom jó topicba írtam-e, kérlek irányítsatok át ha mégsem. Előre is köszönöm!
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
PuMbA
titán
válasz cikasz #110337 üzenetére
Igen, gondoltam Mivel a 4K Blu-ray kódolás nincs feltörve, ezért a webes 4K tartalmakon kívül még nem létezik semmi sem 4K-ban. A virágboltban fellelhető 4K-k nagy többsége FullHD felkonvertálás, kisebb része pedig HDMI kártyával történt felvétel. Utóbbiak elég jók, közelítik a teljes 4K minőséget, de 4-5 db filmen kívül nincs több belőle (és nem AVC, hanem HEVC, H265, x265 (sok elnevezése van) kódolással készülnek, mint ami a 4K Blu-ray lemezeken van). Szóval ez a 4K vonat még nem indult be és nem nagyon érdemes foglalkozni vele jelenleg.
(#110336) olloczky: A TV kiírja, hogy megkapta az 1920x1080 60Hz-es felbontás a HDMI-ről vagy tényleg semmilyen jelet nem jelez az adott HDMI bemeneten.
(#110339) blakey: Nem nagyon látom, hogy elöntötték volna a 4K filmek a virágboltokat Ha jól tudom pont ugyanaz a helyzet, mint 2 hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz PuMbA #110338 üzenetére
Mivel a 4K Blu-ray kódolás nincs feltörve - Már fel van, kb 1 hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
Azur76
tag
válasz Attila0 #110340 üzenetére
Az új filmek már megjelennek 4K UHD (HDR) Blu-ray kiadásban is, ehhez persze kell még egy lejátszó ami már kezei az ilyen lemezeket is.
Jelenleg amiről kitud használni az pc, ps4pro, ill a hamarosan megjelenő xbox one x, esetleg valami jobb 4K felkonvertálós BD lejátszó. -
nagyúr
válasz Azur76 #110342 üzenetére
PS4 Pro nem tudja...
Csak UHD Bluray Player, XBOX One S tudja jelenleg lejátszani ezeket az UHD lemezeket.
Jah oké, értem... mi az ami tud 4K jelet adni, úgy igen... a PS4 Pro is tud, játékokkal meg stream esetleg.
Meg ugye a Netflix, Youtube + pár streamer is tud 4K jellegű tartalmat adni, persze nem UHD lemez minőségben.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
emre33
addikt
-
makoss
veterán
Üdv!
Expertben láttam Samsung UE 55 KU 6000 WXXH tévét, mik a tapasztalatok erről a tévéről?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Tibcsó
aktív tag
válasz emre33 #110344 üzenetére
PuMbA nem vezetett félre senkit!
The Smurfs2
Patriots Day
Inferno
La La LandEz a négy film ami jelenleg elérhető, és lemezről lett leszedve!
A többi mind trükkös megoldással elkészített film.
Állítólag 100%-osan nem törték fel, csak bizonyos lemezeken van rés a védelemben.
Május elején került fel az első, és azóta összesen 4db.
Ha feltörték volna kompletten már özönlenének a tartalmak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest