- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16320 üzenetére
Hát most én sem tudnám megmondani hogy AK-103 vagy 113, úgyis tudjuk miről beszélünk. Én is megtartottam és már fejlesztettem is valamennyire. Van 4-5 fegyó amit kicsit fejlesztgetek mert nem tudom még melyik lesz a fontosabb.
Még egyszer elkezdtem a jantari pályát, kicsit változtattam a taktikán. Amint átértem, megbújtam egy bokorban és várakoztam. Egy idő után jöttek a zombik és neki estek az orrmányosoknak, én meg csak lapítottam. Az orrmányosokat kinyírták én meg a néhány megmaradt zombinak adtam a sörétesből.
Az volt az érdekes amikor lementem a tudós bunkerhez már csak 3 védő maradt és a főnök. A főnököt 2 zombi agyalta az meg csak nézett ki a fejéből, nekem kellett elcsendesíteni őket. Amikor bejött pár orrmányos és néhány kutya akkor csak menekültek előlük és csak elvétve lőttek rájuk. Végül is jól jártam mert az egyik zombinál megtaláltam az ajtó mellett álló két őr két nehéz géppuskáját (M60).
Van választék a fegyverek terén, még egyik mellett sem köteleztem el magam.Jantar földalatt'-it csinálom, hűű de rühelem az orrmányosokat!
Egy csomót kicsináltam belőlük, ekkor jött valami tűz lény...erre kifagyott a játék.
Mielőtt neki állok vissza veszem grafot.Érdekelne ki milyen fegyvereket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest