Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én úgy vagyok vele,hogy ha egy rendszer alapban használható a számomra,akkor használom, Ha mókolni kell,hogy használhassam,akkor már lehet nem ölök bele energiát és olyant keresek,amivel nem kell trükközni.
Játék meg abszolute nem szempont,szóval arra a legkevésbé sem használom.
(#19034) Ati 666 . . Akkoriban még többet fotóztam telefonnal,mert új és érdekes volt,hogy egy telefonnal akár kompakt digitgép szintű képeket tudok csinálni...most már csak kipróbálgatom az új szerzeményeket,nem nagyon használom erre. Persze előfordul,hogy nincs nálam gép,olyankor azért persze jól jön,hogy ha normális képeket lehet vele lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest