- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Köszi a segítséget!
Increasing ringgel próbálkoztam az emelkedő csengés miatt, de van egy késleltetés miatta a hívásfogadásnál. Képernyőn már megjelenik a bejövő hívás, de csak 1-2mp-re rá kezd el ténylegesen kicsörögni, tehát nem ez a megoldás. Szerintem ez alap egy telefonnál egy pár éve, egyértelműen a romban kellene lennie. Nem is értem miért nem panaszkodnak többen miatta. -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Ha segítesz, azt megköszönöm, de ezt a képernyő villogás kérdést nem értem.
Nem jellemző a sima Hongmi találat.
Megnéztem az általad linkelt oldalt és nem jövök rá, hogy miért dobtad be ide ezt a kérdést?
(Mire befejeztem a hsz-t eltűnt az oldal.)
Az első találat egy Note, a második egy "titkos" oldal, a harmadik egy MiPad, a negyedik, ötödik és a hetedik az 1S, a hatodik és nyolcadik MI3, van még egy A820 (?) és egy M2S.Ha valós probléma volna a sima Hongmi kijelző villogás, akkor itt nem két bejegyzést olvasnál erről, hanem kb 2500-at, mint az 1S topikban a memória használatról.
Ne kímélj minket, ha tudsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest