- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Szerkesztegetem a névjegyeimet, de valami iszonyat mód fagy. 2. 3. frissítésekre hozza csak be az addott oldalt. Másnál nem *zarakodik? Minden más villámgyors, szóval a netem jónak tűnik.
Nem találtam más topikot hirtelen.
-
válasz
Core2duo6600 #10 üzenetére
"ami ténylegesen jól megy, ahogyan az MS EXCHANGE és az MS Outlook."
igen, az aztán "tényleg jó"
(mióta 2010 van úgyahogy oké felhasználói szemszögből)
-
vanhalen
senior tag
Én évek óta átálltam hotmailre, eddig amit tapasztaltam: alig esik be néha nap egy spam, de az is egyből a spamek közé. Ismerős, vagy "megbízható forrásból származó" leveleket még egyszer sem tett a spamek közé. Ráadásul inaktivitás után sem töröl mindent, mint mondjuk egy freemail, igaz a gmail sem, de annak a felületéhez képest hotmail meseszép. Nemrég kaptam egy üzit tőlük, hogy bevezettek valami védelmet arra, ha a rosszul beállított levelezőprogim véletlen leszívná a mailboxom összes tartalmát (valami biztonsági másolatot készít magától ilyen esetre)
Mondom ezeket úgy, hogy használok még (néha) freemail-t, gmail-t, yahoo-s mailt. Nekem marhára bevált, csak dícsérni tudom, remélem javára változik.
-
opeter87
senior tag
válasz
Amiket te írtál azok a céges levelezésekre jók.
Céges emailezésre pl. én is Outlook-ot használok. (igaz néha megőrülök tőle)
De, ahogy David75 (#9) kollega is írta magán emberek max live mail-t használnak vagy azt sem.
Összes ismerősöm webes felületen lép be a gmail, hotmail, stb. fiókokba.
szóval igen is fontosak ezek a változtatások sztem is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Főként céges szinten!
Magán levelezésre jó a Gmail és a Hotmail is...
-
David75
őstag
válasz
Ott a windows live mail. Az emberek 70%-ának az igényeit szerintem bőven kielégíti.
-
Core2duo6600
veterán
Használj saját levelező szervert és az olyan amilyent akarsz.
Amúgy , nem tudom minen ennyit fektetni a webes elrendezésbe dizájba vagy bármibe is.
Inkább egy rendesen használható IMAP kliens kellene, ami ténylegesen jól megy, ahogyan az MS EXCHANGE és az MS Outlook.
És kész. -
David75
őstag
Céges szintű levelezés gmail-es kezelő felületen nekem őszülést, agresszivitást, és masszív dohányzást okoz. Úgyhogy én is hotmail-t használok. Bár van gmail-em is meg yahoo-s email címem is. Utóbbi mondjuk azért mert 2008 tájékán az már push-os volt amit iphone-on tudtam értékelni rendesen. Most már ezt minden más is tudja normálisan.
-
Mackósajt
senior tag
A freemail is most vezette be az aliast, megelőzve a hotmailt.
Ez a szolgáltatás egyébként nagyon hasznos. Remélhetőleg a címzett semmilyen módon nem bogozhatja ki a fő fiók adatait. Én más-más címeket használok internetes regisztrációkhoz, és a tényleges privát levelezéshez.
-
Maxentius
addikt
Az az érdekes, hogy nem is ezt használom fő levelezőnek, hanem a Gmail-t, mégis oda is mennek spam-ek. Lehet, hogy ez azzal van összefüggésben, hogy másodlagosnak be van állítva a live-os címem a Gmail-ben?
(#7) leslieke: Akkor lehet, hogy rég látogatott oldalak tisztelnének meg velük?
-
Maxentius
addikt
A spamszűrő eddig tényleg gagyi volt néha napján (de inkább mindig), úgyhogy (többek között) ennek is örülök.
De még inkább kíváncsi leszek, milyen újdonságok lesznek még a Skydrive-ban, azt mostanában elég sűrűn használom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még nagyon régen használtam, amikor beindult az MSN láz. Aztán valahogy elfelejtődött, és azóta sem használtam, na meg ugye azóta "beindult" a Gmail.
Valamelyik nap épp néztem, hogy mennyit változott a régihez képest, elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest