Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz realmadrid #9166 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyit ment régen, de számomra elég kevésnek tűnik ez a két óra.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
Elég sok minden befolyásolja az üzemidőt, mint például a kijelző fényereje vagy a háttérben futó alkalmazások, plusz azt is jó lenne tudni, hogy melyik rendszerről van szó (2.2, 2.3, 4.0).
(#9169) hd3650-65Hz
Gondolom az ICS -ben levő adatforgalom mérőről van szó.
Ha nem mér/nem működik megfelelően akkor próbáld ki valamelyik adatforgalom mérő alkalmazást: [link] & [link][ Szerkesztve ]
-
senior tag
szia! nálam 4-5 órát kibír, ha nem játszom, illetve minden le van tiltva amit itt a fórumon eddig javasoltak, a gép 4 hónapos, az biztos, hogy nem mindegy mikkel terheled, első hangzásra kevés, de előfordul nálam is, hogy két óra múlva már töltöm, én a töltőt viszem magammal, ahol tehetem simán rátöltök, az akksi nem fog korábban tönkre menni, szerintem...
amor fati
-
senior tag
válasz realmadrid #9173 üzenetére
fényerővel kapcsolatban valahol azt olvastam, hogy jobb autómata módban használni, én így működtetem, (bár néha gyanus, hogy nem is működik, kelzseca nextgen romjánál sokkal aktívabb volt mint ics-nél)
amor fati
-
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz realmadrid #9174 üzenetére
Még mielőtt bármit is vásárolnál, újra kellene tenni az egész Androidot, és a szűz rendszernél megnézni, hogy alakul az üzemidő
(#9165) atyaatya
A gyári frissítés remélhetőleg hamarosan várható.
Közben a régebbi forrást sikerült megszerezni, és ebből fordítottam egy romot és kernelt (még a 2.6-os kernel) most xTAB-70i-ről van szó, ha esetleg lenne rá igény kirakhatom a saját custom romot, amiben a WiFi is javítva van, és betonstabilan tartja is a kapcsolatot
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz realmadrid #9174 üzenetére
Nem feltétlenül az akkuval van a gond.
Esetleg rakd fel újra a 2.3 -as gyári ROM -ot vagy az ICS -t, hogy garantáltan tiszta lappal induljon. Ha még így sem sikerül ennél többet elérned akkor az akku lehet a ludas aminek a cseréje 7000 forint + Áfa. -
Ra3
őstag
válasz realmadrid #9179 üzenetére
többször is volt téma hogy a cellakészenlét is eléggé eszi feleslegesen az akksit, gondolom laikusként az sem volt kiiktatva, ez szintén dobhat az üzemidőre.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
_seth_
veterán
válasz realmadrid #9333 üzenetére
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Chapel
addikt
válasz realmadrid #9359 üzenetére
A határideje az akciónak lejárt tegnap...
De rákérdezek náluk, hátha
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sanchoo
csendes tag
válasz realmadrid #9517 üzenetére
Semmi különös.
A telón beállítod a wifi routert, a tabon pedig cstlakozol rá, mint bármilyen más wifire.xTAB-70i
-
tjb007
nagyúr
válasz realmadrid #9907 üzenetére
Elég csak a garanciajegy, nem szükséges a számla (persze nem árt azért megőrizni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13 2024 128GB Space Grey 2027.05.16. Apple jótállás számlával
- Apple ipad 10.gen 64gb wifi + Magic keyboard folio
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple Ipad 6th Gen Cell 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest