Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
realmadrid #9907 üzenetére
Elég csak a garanciajegy, nem szükséges a számla (persze nem árt azért megőrizni).
-
Sanchoo
csendes tag
válasz
realmadrid #9517 üzenetére
Semmi különös.
A telón beállítod a wifi routert, a tabon pedig cstlakozol rá, mint bármilyen más wifire. -
Chapel
addikt
válasz
realmadrid #9359 üzenetére
A határideje az akciónak lejárt tegnap...
De rákérdezek náluk, hátha
-
_seth_
veterán
válasz
realmadrid #9333 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz
realmadrid #9179 üzenetére
többször is volt téma hogy a cellakészenlét is eléggé eszi feleslegesen az akksit, gondolom laikusként az sem volt kiiktatva, ez szintén dobhat az üzemidőre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
realmadrid #9174 üzenetére
Nem feltétlenül az akkuval van a gond.
Esetleg rakd fel újra a 2.3 -as gyári ROM -ot vagy az ICS -t, hogy garantáltan tiszta lappal induljon. Ha még így sem sikerül ennél többet elérned akkor az akku lehet a ludas aminek a cseréje 7000 forint + Áfa. -
kelzsoca
félisten
válasz
Még mielőtt bármit is vásárolnál, újra kellene tenni az egész Androidot, és a szűz rendszernél megnézni, hogy alakul az üzemidő
(#9165) atyaatya
A gyári frissítés remélhetőleg hamarosan várható.
Közben a régebbi forrást sikerült megszerezni, és ebből fordítottam egy romot és kernelt (még a 2.6-os kernel) most xTAB-70i-ről van szó, ha esetleg lenne rá igény kirakhatom a saját custom romot, amiben a WiFi is javítva van, és betonstabilan tartja is a kapcsolatot
-
válasz
kicsit fentebb mai téma volt 7000+áfa
-
válasz
realmadrid #9173 üzenetére
fényerővel kapcsolatban valahol azt olvastam, hogy jobb autómata módban használni, én így működtetem, (bár néha gyanus, hogy nem is működik, kelzseca nextgen romjánál sokkal aktívabb volt mint ics-nél)
-
válasz
realmadrid #9166 üzenetére
szia! nálam 4-5 órát kibír, ha nem játszom, illetve minden le van tiltva amit itt a fórumon eddig javasoltak, a gép 4 hónapos, az biztos, hogy nem mindegy mikkel terheled, első hangzásra kevés, de előfordul nálam is, hogy két óra múlva már töltöm, én a töltőt viszem magammal, ahol tehetem simán rátöltök, az akksi nem fog korábban tönkre menni, szerintem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Elég sok minden befolyásolja az üzemidőt, mint például a kijelző fényereje vagy a háttérben futó alkalmazások, plusz azt is jó lenne tudni, hogy melyik rendszerről van szó (2.2, 2.3, 4.0).
(#9169) hd3650-65Hz
Gondolom az ICS -ben levő adatforgalom mérőről van szó.
Ha nem mér/nem működik megfelelően akkor próbáld ki valamelyik adatforgalom mérő alkalmazást: [link] & [link] -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Nem tudom pontosan mennyit ment régen, de számomra elég kevésnek tűnik ez a két óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest