Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Dr.FantastiK #253 üzenetére
Szóval akkor az MS maga a gonosz, biztos a skynet-et is ők fogják létrehozni, ennek az egyik előfutára a W8. Én a helyedben a win9-től félnék igazán, állítólag már azt is meg fogja mondani, mit gondolj!
A teremtés mítoszba gonosz is kell.
Több mint 250 hsz van a topikban, érdekes mód ezek közül egyik sem ragadta meg a lényeget... tényleg érdekes. Külföldi fórumokon már mindenki eljutott oda, hogy stílusról vitatkozni értelmetlen. Ha valakinek x tetszik használja azt, ha valakinek Y, akkor meg használja azt, s mindenki hagyja békén a másikat.
A cikk meg még véletlenül sincs így megírva ahogy, nyilván szükség van olvasószámra, ki kell használni a trended, ami jelen esetben ugye értelemszerű.
(Ha ezek után nem írok vissza senkinek aki leugat, mert nem fikázom én is a céget, s termékeit, az nem azért van, mert beletörödtem, hanem már nem érdekel
)
-
válasz
Nem védem a Microsoftot, vannak dolgok amikkel egyáltalán nem értek egyet, azt hangoztatni is szoktam.
Ezerszer mondtam már, a negatív vélemény mindig hangosabb. Láttál már pozitív tünetést? Ki is röhögték.
-
Воланд
titán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest