Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
A meglátásod helyes, az internetes terjesztés legnagyobb hátrány a hálózat. A jelenlegi infrastruktúrával nem megoldható, hogy az elérhető legjobb képminőségben minden végponton működjön a stream. De léteznek olyan kimutatások is, amely szerint ekkora méretű adatokat (50-100GB) nem hogy csak egyszerűbb, de energiahatékonyabb is lemezen terjeszteni . Tehát én mondjuk el tudnám képzelni a harmadik világban a Blu-ray lemez jövőjét, olyan területeken, ahol nincs is, vagy javarészt olyan drága és gyengusz az internet, hogy nem tud konkurálni az optikai adathordozóval. Az UHD-BD-vel prémium szegmensben terjeszkedés szerintem nem azért zsákutca, mert a célközönség ne tudná megfizetni az 50$-os filmet és 500$-os asztali lejátszót, hanem mert ezek az emberek azok, akiknek többségében amúgyis hozzáférésük van 1 Gbps vagy akár gyorsabb internethez.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Netflix konkrétan ki fog halni szerintem, kinek lesz olyan nete hogy 4K HDR filmet nézzen, még ha tömörítve is?"
Mindenképpen tömörítve van, BR-en is
Az UHD BR-nél a 100 GB legeslegmaximum (a legnagyobb kapacitású lemez teljes tárhelye), aminél a maximális bitrate 100 Mb/s - ehhez képest 240 Mbit/s-es netem van, vagyis ha duplasebességgel tekerem, az is belefér (evileg)Egyébként meg ha felteszed a népeknek a kérdést, hogy inkább vacakolnak-e a fizikai hordozó beszerzésével, vagy megnézik alacsonyabb bitrate-en, de azonnal, akkor kb tízből kilencen a második lehetőséget választják.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
GeryFlash
veterán
,,Netflix konkrétan ki fog halni "
Ki bizony!Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest