- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát igen, az exkluzívok ellen sok mindent nem lehet felhozni. Na meg a problémamentesség is.. Egyébként mint volt pc -és, nekem kifejezetten tetszik az új irányzat, hogy kicsit bevonnak minket a dolgokba alfákkal bétákkal, amiért nem kell fizetni előre ugyanúgy.. Na de ez már más történet.
PC -vel az a baj, hogy az előbb általam összegányolt konfig, vagy amit te írtál az elméletben elég (lehet) éppen az ekvivalenciára vagy kis főlényre. Csak itt meg is álltunk. DirectX -el (na meg azért a jelenlegi Mantle -vel is..) ennyi volt, elmélet és nem több. Jóval mélyebbre kell kotorászni a pénztárcában-zsebben, hogy mindig, minden problémával és dájrektikszel együtt hozza amit elvárunk. -
haddent
addikt
Lezárva vagy nincs, játszottam, ott voltam. HD7970, GTX670, R9 270X, HD7950, GTX770 ezek mind megfordultak nálam sok játék alatt egy i7 3770 és 16gb kiséretében. Ne akard megmagyarázni azt, amit tapasztaltam. A következő szigorúan egyéni vélemény és nagyon de nagyon minimalistán pénzszükösen raktam össze, de én ez alá nem adnék ha "ps4 -es konfigot" akarnék építeni: http://goo.gl/j3I3Xu
Ez alaphangon, csomó hiányossággal 150k. Egy kicsit is igényesebb egyén ebből röhögve varázsol 200k -t a hiányosságok alapvető pótlásával. Valóban, nem olyan rossz a helyzet, de vegyük figyelembe, hogy ez most van így. Itt a support megáll, ez nem fog fejlődni sehova. PS4 pedig "szépülni" fog, köszönhetően a tervezett időtartamnak és az exkluzív fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Ezt megint nem azért írom le, hogy félreértsd, de egyébként a konzolos 30 fps általában sokkal folyamosabb és stabilabb, mint a PC-s 30fps... Ne kérd, hogy ezt most elmagyarázzam...
Jó az a kártya, főleg ár/érték kategóriában, nem akarok én érvelgetni melyik a jobb, nem erről van szó![ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Már bocs, de akinek egy 750 Ti kártyával stabil a FC3 és C3, annak elég a konzol is bőven...
(#68) Cobra652: User error??? Hány youtube videót linkeljek, hogy bizony az ilyen konfigon sokszor beesik 60fps alá... Kinek mi a folyamatos... Ha beesik 60fps alá már nem lehet folyamatos a 60Hz-es frissítés miatt, de ezt már máshol,igen részletes kifejtettem...
(#79) b.: Félreértettél nem a kártyádat fikáztam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest