- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
És a HDD táplálását hogyan oldják meg, ha csak egy sima 12V-os tápot kell rádugni az alaplapra?
⭐ Stella
-
keopsz
HÁZIGAZDA
-
Majd az Ion jó lesz, az Intelnek meg már jó lenne ha kifogyna az a régi sz.r chipsete a raktárakból, mert már nagyon unalmas. 2009-ben ilyet kiadni, hát, egy ekkora gyártótól, aki pl. az i7-et létrehozta, több önkritikát várnék.
-
őstag
Ha kicsit levinnék az árát lenne vevőköre, de így nem tudom, hogy venni fogják-e.
-
Devid_81
félisten
DG41MJ elég tűrhető lenne egy db PCI-e 16x sínnel.
...
-
beencee
őstag
És csak 20mm magas...
-
waverider
senior tag
-
7
addikt
Hmmmm, a második kifejezetten tetszős, pont olyan lehetőségekkel rendelkezik, ami nekem kellene...
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Az első árára nagyon kíváncsi leszek (max. 20k nagyon állat volna). Végre legalább a mobil chipsetet megkaptuk, bár a Dual Core -ért kár. És hála az égnek hogy csak 12V kell neki és mehet a móka
#20: ajj, hát ez itthon 30k felett lesz. Ez így részemről felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Billu
aktív tag
És akkor ebből az árból levonhatjuk a DC-DC táp árát.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
tupacamaru
veterán
Na végre kidobták ezzel a chipset-tel is. Akkor a 18 Watt-os letöltőgép mehet a sufniba.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
juliabrilke
veterán
Ha így haladnak, akkor a GMA950-et még 1-2 év múlva is használni fogják.
-
Móci
addikt
Az elsőnek nem láttam az árát, az fogja eldönteni szerintem a kérdést.
Ha jóval olcsóbb lesz, megéri, de ha nem, felesleges.
Én inkább választanám a másikat normálisabb vga-val, ha nem lenne nagy különbség."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Kobaljov
senior tag
válasz Komplikato #12 üzenetére
1004DN és kb. 210 000 Ft-ba kerül...
-
Kobaljov
senior tag
(Ha a "SEJT"-es alaplapba tudnánk a "Core" procit tenni, akkor sejtmagos gépünk lehetne.. )
-
P00By
nagyúr
És még mindig van
-
Komplikato
veterán
Asus most dob ki eeE Netbookot Intel G40 chipsettel, de az egymagos procival van, és a HD gyorsítással is éppen ki tud izzadni egy HD videót, de legalább van benne DVD író. Nem is tudom 1004HD a típúsa?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Khaal
őstag
Vajon mennyi lesz az ára az Atomosnak?
Ehhez ugye 12 voltos táp kell? -
Komplikato
veterán
Most jött ki a fantáziadús nevü AsRock Nettop ION 330 nevű PC.
Icike picike, dualmagos Atommal, dualchaneles chipsettel(!), GF9400 HD gyorsítós, minimál játszós VGA-val, HDMI kimenettel, és noti optikával beépítve.Vagy a Pegatron Cape 7, ami ugyan ez optika nélkül, még vékonyabb Asus eeE nettop-ra hajazó tejfehér dobozban. [link]
Ugye Acer Aspire egymagos ION cuccot meg már kapni is lehet ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Móci
addikt
GMA950... földet rá! Elégetni!
A második szimpatikusnak tűnik, az még egész jól használható deszka is lehet...
A béka meg laza a dobozon ( palit hatás?)."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kingabo
őstag
Na végre van dvi, erre a többit gyepálják meg.
-
shteer
titán
-
El Tebe
tag
Jól látom, hogy az első laphoz elég egy külső táp (és nem kell hozzá DC-DC 20e Ft-os tápocsoka?
"Metált? Bírod?!" tibi-team.hu | webböngésző.hu | webfejlesztovagyok.hu
-
tome.jr
addikt
Miért nem csinál már valaki olyan lapot amiben dual Atom van mondjuk egy GMA 4500-tel? Ezt a GMA 950-et nem tudom minek erőltetik még 2009-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest