- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Eleve, ahogy te is írod, megnövekedtek az adat mennyiségek, ehhez alkalmazkodnia kell a piacnak. Egy 2 órás 4K-s Netflix film ~28 GB. (Pont a hetekben volt róla szó, hogy a streaming szolgáltatókat adó megfizetésre köteleznék az internetszolgáltatók) Egy átlagos játék 100 GB. Mikor megkötöttem a jelenlegi vezetékes szerződésemet a Telekomnál (500/22 Mbit), még nem gondolkodtam olyasmiben, hogy Disney+/Netflix streamet fogok 4K-ban nézni (Hétköznap kb elmegy 1,5 óra sorozatnézésre, hétvégente havi 2x, amikor otthon vagyok 2 db 4K filmet megnézek). Jelenleg elég, mellette ott van a Series X is, de ott is maximum havi egyszer töltök le egy ~150 GB körüli játékot. Máris simán túlléptem a fent említett 250 GB-t, de így is valószínűleg alatta vagyok az átlag felhasználónak, aki otthonról is dolgozik. Szóval máris buknám a szerződést vagy korlátoznák, esetleg még retorzió is érne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest