Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Lol, azért jöttem be a fórumba, hogy pontosan ugyanezt kérdezzem.
Acer, Razer, Giga, MSI... sehol egyetlen egy Ryzen 4000. WTF? Ráadásul már napokkal ezelőtt bejelentették a Renoir-t, de a ph-n egy mondat sincs a debütről.https://www.amd.com/en/products/ryzen-processors-laptop
szerk.: SidCorky, a hír nem beszél arról, hogy az MSI egyfajta Intel-bejelentés okán mutatná be a portfoliót. A fenti kérdés így pláne megáll: AMD debütről önmagában sem esik szó, nemhogy notikról egy hasonló felsorolás. Nem kell a gyártóknak a Renoir? Az AMD egyik (ha nem A) legdrámaibb pillanatához érkeztünk, amikor mobil szegmensben szorongatja meg/győzi le a nagy kéket, ehhez képest méltatlan, amit látok. Tényleg nem értem. Nem azért, mert most AMD desktopom van, nem azért, mert bármi bajom lenne az Intellel, de valamni nem klappol nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest