Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
akkor ezt benéztem pedig kiváncsi lettem volna... idáig am2 téren a tuning elég ''humoros''. ilyen drága lapok és 300-at sem mennek? (itt leginkább a foxconnra gondolok). akkor mi lesz? via?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
mr_ricsi
veterán
-
-
Ősember
őstag
ugy tünik a következö tesztrészben ati chipsetes lapok jönnek végre lesz egy kis box
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Hack3er
őstag
Jó alaplapokat csinál az ABIT de régebben mielött az USI felvásárolta volna az elööt jobbakat csinált???
Nem igy van? -
twollah
nagyúr
Egyre jobban vonz az Abit KN9es szeriaja.
Bar a kulfoldi HW oldalak nagyon szidtak a BIOSt ami eleg bugos volt a tesztek alatt. -
orbano
félisten
-
Muton
addikt
hát... az, h indoklás nélkül csak így leszarozod az abitot és isteníted az assus-t () az csak rólad állít ki bizonyítványt. ennyi erővel jöhetne az összes pl msi, gb, abit, stb. fan is asust fikázni
a 20millió felkiáltó jelet meg a csetponthura tartogasd, ne egy szakmai fórumraMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #33 üzenetére
Szerinted tudja miről beszél? Mikor még a konfigjánál is csak annyit ír, hogy ''Nforce570 ULTRA lap''. Annyira jó az Asus, hogy le se meri írni a nevét...
-
Földvári
csendes tag
Abitot ne vegyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sar
Asus M2 bármejke jobb
ez az Asus m2 sorozat a legeslegesleges legeslegesleges legeslegeslegeslegjobb!AMD 3500+, NV 7600Gs, 512 MB Kingmax 667MHz
-
bagyulajuve
addikt
ha valaki vesz egy ilyen abit alaplapot és a hozzáadott egéralátétra nem lenne szüksége, akkor én azt szívesen megvenném
Resistencia eterna
-
Johnny Cage
addikt
''z integrált hangkodekek processzorterhelése UT2004 alatt borzalmas, 37–46 %-os, ami vagy azt jelenti, hogy az integrált audiovezérlők meghajtóprogramjai rendkívül optimalizálatlanok''
Nem a meghajtóprogramok optimizálatlanok, hanem az integrált hangchipek egyszerűen ennyit tudnak. Az integrált megoldások még mindig nem helyettesithetik az önálló hardware-t. -
Johnny Cage
addikt
''z integrált hangkodekek processzorterhelése UT2004 alatt borzalmas, 37–46 %-os, ami vagy azt jelenti, hogy az integrált audiovezérlők meghajtóprogramjai rendkívül optimalizálatlanok''
Nem a meghajtóprogramok optimizálatlanok, hanem az integrált hangchipek egyszerűen ennyit tudnak. Az integrált megoldások még mindig nem helyettesithetik az önálló hardware-t. -
rollins
őstag
válasz VaniliásRönk #26 üzenetére
Az Asrock k8nf4g-sata2 témában írt Loveless, hogy van neki ilyen am2-ese, de nem válaszolt ő sem eddig.
-
Hun'reeth
őstag
A teszt nagyon alapos és jó ezzel együtt én is azok közé tartozom akik nem értik minek ad bárki 40-50-60k- t egy alaplapért mikor jószerivel 1 év alatt elavul és persze a töredékéért lehet csak eladni.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
VaniliásRönk
nagyúr
Köszönöm, de ezt a tesztet már olvastam, a BIOS-ban lévő lehetőségek tetszenek is, csakhogy ezt akár a manualból is megtudhatom, minek hozzá teszt? Itt egy szó nem esik arról, hogy mennyit tudtak húzni rajta, egy másik benchmarkban pedig arról számolnak be, hogy feltehetően a korai BIOS hibája miatt nem indul a lap tuningolva.
Szóval még mindig nem tudom képes-e a lap akár egy MHz tuningra is."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
ftc
nagyúr
válasz VaniliásRönk #21 üzenetére
[link]
csak nekd csak most... -
Quent1n
senior tag
Hali!
Nekem a Giga M59SLI-S4 es lapom van. A chipset ventije nem zavar remélem nem ha meg tul hamar bár a lpara 3 év gari van.. Annál nagyo bb probléma az a szr hütőborda a PCI-E foglalat mellett KÖZVETLENÜL(egymáshoz érnek szinte).Vettem egy Leadtek GeForce 7600GT Exclusive Board-os vidkarit és nem ment bele a slotba mert a hátul lévő rugós csavarok egyike ütközött a hütőbordával. Kénytelen voltam kitekerni, Azért ez naon lol h ennyire nem figyeltek oda a terveezésénél.Amugy sztem jo kis lap 40ezerér megérte. De amugy sincs tul nagy választék am2es fronton. MSI K9N egy kifforatlan hulladék na meg xar a chipsethütése; az Asus M2N-E s lapja se 1 nagy szám talán még az ABIT lapja ami egész jo. Még annyi h eltörném a kezét aki kitalálta ezt a CTRL+F1 kombináciot a Giga Biosanal.Mivel még nem volt ilyen lapom lövésem se volt rola és keresgélhettem a kézikönyvben. Amugy jo kis lap sztem. A felszereltsége elmegy nekem csak a másik hálozati port hiányzik azt igazán berakhatták volna amár a chipset támogatja. SATA tápkebelt is dobhattak volna legalább 1DB-ot hogy az USB hátoldali kivezetéséről ne is szoljak. Sztem ettől nem lett volna olyan rohadt drága. Na mind1 viszont az 590esek közt olcso és valoban nem rossz.Tuning meg nem hat meg max minimálisan fogom huzni a procit(4200+ X2) arra meg ahogy olvasam jo..
Chao
U.I.: Az aaláirásomban még nincs átirva a konfigom szoval kár is nézni még...Lusataság nagy urHa a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azzal számolnak, hogy eleinte csak a tehetősebbek fektetnek új socketbe, azok meg ennyit is lazán kicsengetnek. Fél év múlva 15k-ért is utánad dobnak egy legalább ilyen képességű alaplapot.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én is azt néztem ki, de tudni akarom mennyire bírja a tuningot, ha nem lehet legalább 266-ig eltolni az FSB-t akkor meg lehet b... Viszont egyik topikban sem válaszoltak.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Esmein
nagyúr
40 és 60 ezer forintos alaplapok ? Tudom csóró vagyok, de én már a 23k-t is sokallottam anno ...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Akheron
senior tag
No igen.
Messziről jött ember csupán a józan paraszti eszénél fogva nagyot nevetne azon a majomparádén, ami számos iparágban folyik, és az alaplapgyártás még csak nem is tartozik ezek élvonalába"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
mr_ricsi
veterán
-
orbano
félisten
tönkre is mennének a gyártók, ha nem cserélnél alaplapot évente legalább egyszer... én most csak azért sem fogom az alaplapomat lecserélni egy jóideig. előbb moddolom szarrá a plusz teljesítményért és pakolom teli bővítőkártyákkal, minthogy lecseréljem még egy ilyen f0sr4...
A vér nem válik VAZZE!™
-
stol
addikt
Tiszta marketing-tervezés.
1. Mi kell a parasztnak? ->Csend.
2. Hogy szereli a gyáró a lapot? ->kicsi borda, kicsi venti, csillió fordulaton.
3. Hogy lehet csendesíteni? -> Tesz rá passziv bordát.
4. Milyen borda fér fel? -> vagy HP-os, vagy kicsi.
A chipset garatált határhőmérsékleten üzemel, amin a garancia végére garantáltan megég a hősokktól.
Megint csak gratulálni tudok a gyártóknak!
Miért kell a CPU-VRM elkóit a VRM torroidok, és CPU borda közé szorítani?
Hát, nem a NYÁK-ellenállás minimalizállása végett, az biztos.
Azok az elkók, ~50 fokon, 3év alatt garantáltan kiszáradnak, és működési hibákat generálnak.
Megint csak gratulálni tudok.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Az én 939-es SLI-s lapomra egyetlen egy olyan chipsethűtőt találtam, ami elférne az IceQ (AC) hűtéses videokártya mellé: [link] (6600 Ft TTS-nél)
Úgyhogy inkább átraktam a videokártyát az alsó bővítőhelyre, és felszereltem egy Zalman NB47J-t (Ami mellesleg passzívan tűzforró volt.)"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
ftc
nagyúr
Foxconn alaplapok nagy hátránya a támogatás hiánya...A hozzáadott saját szoftver csontá fagyasztotta XP-t.
Sztem bekéne tennetek egy intVGA-s AM2 tesztet is....és nem scsak NV frontról... -
arpi6k
addikt
Türelmetlenül várom a Conroe ready lapok tesztjét.
Intel & ATI
-
stol
addikt
A szoftveres, azért szoftveres, mert szoftveres ávitelvezérlésre alapul.
Van egy csatoló ''kodek'', ami HW, de ha az sz*r, akkor minden sz*r, és azt se tudod cserélni.
Egyszer kell egy jó HW-es 3Com Lan-t feltenni rá, és csók.
Használj más programot (pl. Foobar, MPlayer).
Az említett progik low-CPU-val dekódolnak, és elküldik a szoftveres hangkodeknek, és a kör bé vagyon záródva -
Motion_Blur
félisten
Na akkor ezek szerint jól választottam, mert egy AM2-es rendszerbe Abit KN9-SLI lapott tettem. Nem voltak igazán tapasztalatok, de szépen muzsikál.
Csak nekem br. 33K volt, nem 37 Az idegeneknél...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
cousin333
addikt
Bemegyek a számtechboltba:
- ''Kérek egy Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H alaplapot! ''
- ''Miva'? ''
stol: Miért kéne hozzá. Használj más programot (pl. Foobar, MPlayer). A baj az, hogy a HW-t (LAN vezérlő) nem tudod lecserélni, legfeljebb veszel egy másikat, de az meg elég gáz megoldás... (plusz pénz)
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
orbano
félisten
Hihetetlen mekkora balfaszok tervezik az alaplapokat. A chipset hűtőt csak a VGa alá, vagy közvetlenül mellé lehet tervezni, hogy cserélni se lehessen, vagy éppenséggel egy passzív hűtésű VGA-t ne lesenn felszerelni... vicc... komolyan szánalmas...
A vér nem válik VAZZE!™
-
paleinho
senior tag
további három alaplapot mutatunk be hamarosan, melyek némileg eltérnek a sablontól, és nem az nForce 500-as chipkészletek valamelyik variánsára épülnek.
már nagyon várom -
stol
addikt
Hi!
Na, hát egy GIGALOL ez a GigaBit
Na ne ba**a már meg, hogy egy 3500+-os A64-et, 40% felett tekerjen egy F*S LAN?
Evvel a procikihasználtsággal, és 640*480-ban veszek fel DivX5-be 25FPS-ben REALTIME!!
Nyalják meg a gyártók, amikor fillérekbe kerül egy normális HW-es LAN vezérlő.
MINDENT tosztverbő'.
EZAZ fiúk!
MEGCSINÁLTÁTOK!
Lassan ott tartunk, hogy egy rohadt zenéhez, vagy videolejátszáshoz, SLI, meg dual opteron kell. -
Remington
őstag
igen ez az abit tényleg jó lett és a cikk is
conroe-ready lapok tesztje mikor várható?https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Brekk
addikt
Abit a kiraly! De nem bannam ha jonnenek mar az Ati chipsetes lapok!
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest