- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Rosszul csinálod.
A gép köré kell építeni a házat, és/vagy bebútorozni. Nincs olyan, hogy nincs hely a gépnek.. Saját tervezésű, kényelmes íróasztal az egyetlen fix pont a házban/lakásban. Onnantól lehet folytatni a szoba további berendezését. Tehetősebbeknek külön gamer szoba..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz SunMount3r #32 üzenetére
pont ugyanaz a létjogosultsága, mint a soundbaroknak a házimozinál. egyszerű, mint a bevert szög, és ha más nem fér be, akkor vagy ez, vagy semmi.
én vennék ilyet. van egy kb. 80*60 centis íróasztalom egy sarokban, rajta a monitor, egér, a klavi egy kihúzható lapon rá felfogatva és nem fér be nagyobb. ez 60 centi széles, és 6 centi magas, elfér a monitor előtt, és marad helyem az egérpadnak. +1 darab usb kábelt kell elhúznom hozzá a gépig, és van benne dac is.
jó lenne, ha árulnák mély nélkül is, mert azt viszont nem akarom rugdosni.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
D.Va
senior tag
A hangot fikázó kommentelők 90 százaléka el sem olvasta a cikket... ehhez a cucchoz van egy mélynyomó is, JUST SAYIN'...
A creative cuccok meg egyébként nem szoktak szarul szólni...Persze ennyi pénzért nyilván lehet jobb hangú 2.0, vagy 2.1-et venni ezt aláírom...
Hangkártyát pedig még mindig gyártanak, vannak új cuccaik is... csak fel kell menni a weboldalukra szétnézni... Attól hogy a magyar oldalak (pl PH) nem posztolnak ki minden új creative terméket, attól még elég sok creative cucc létezik, csak itthon nem ír róluk a kutya sem...
Ugyanez igaz sok más gyártó termékeire is... -
SunMount3r
nagyúr
Nem tudtam még mi hiányzott a piacra... Hát itt van! És csak 300$?! Hogy lesz ebből így presztízs termék? Sebaj, majd jön a Razer és társai is a dupla, meg tripla ennyibe kerülő egysoros tojástartóikkal. Erre sem kell majd sokáig várni.
Aurora Reactive nevű világító rendszer-> Teljesen jogos az elnevezés is, ha nem is lenne Aurora Reactive már kinek kéne úgy hölgyeim és uraim?! Az szimpla RGB illumination a "csórók" játékszere, már nem hívószó többé, be kell lássuk és teret kell engednünk a "fejlődésnek"...
(Aki ilyet vesz magának egy 1/5-ébe kerülő normális 2.0-ás aktív sztereó pár helyett az meg is érdemli a "hangzást"...)
Amúgy nem kell sokat gondolkodni ennek a "létjogosultságán", ez is egy tipikus haverok előtt felvágós kütyü, amiről ki a f@anc kérdezné meg, hogy "há, az meg ott micsuda?", ha nem produkálna lézer-show-t az asztal közepéről?!
És ha már később kiderül, hogy hangzásban béka ülep, akkor azért a 85K-ért legalább világítson már, azta mindenit neki!
Szerk.: végül is igaz: egy ellenfényként szolgáló led sor, kifejezetten jól jön a sötét szobában a TV és monitor "előtt" , az hogy még valami hangfoszlányok is jönnek belőle meg már csak egy plusz és szinte ajándék ezért az árért...
[ Szerkesztve ]
-
Felhőtakaró
tag
Ha a fényeket ki is lehet kapcsolni, akkor a minőségi jelző sztem nem lehet kérdéses
huhh
-
Astroboy
őstag
Ha még nem kaptál epilepsziás rohamot a Doomtól, ettől tuti fogsz...
-
.LnB
titán
Ez vagányabb, bár nem gamer hanem autós: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
",,Valaki elmagyarázná .... hogy segíti a játékot a villogó fény?.".
Mi sem egyszerűbb ennél.
Ha az ellenfél megvásárol egy upgrade-t a játékprogramhoz, akkor elterelésként, bármikor tudja aktiválni a hangrendszer "fényrobbanását.".
A feladat lépései.
Az ellenség helyének kifigyelése.
Elterelő fény villanás kezdeményezése.
A fedezékből kilépve lelőni az esélytelen, elvakított ellenfelet.
Bezsebelni a győzelemért járó jutalmat.
PS:
Az ötlet jogvédelem alatt áll. Mindenkit beperelek, ha hasonlót csinál. (C) 2016 PCsLegyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
nagyúr
ez egy egész jó kis cucc lehet. befér egy monitor alá, valószínűleg nem is szól szarabbul mint a sokpontegyes bögreszettek 95%a, aki a sötétségre gerjed, meg jól kikapcsolhatja a világítást. van toslink, vonal és usb bemenete, ezen ül egy 5.1es külső hangkártya, és egy integrált 2.1es bögreszett, és van hozzá távirányító. jézuska odatehetné a fa alá, ha nem kerülne 85-90k-ba.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Chp
őstag
válasz Dilikutya #22 üzenetére
Gyártanak ők, csak olyan tempóban, mintha valaki folyton a hajukba kapaszkodva lassítaná őket. Tán az ASUS? Tény, hogy régebben sokkal jobban pörgött a gyártó, de számomra ez elég volt ahhoz, hogy ha van egy új termékük, arról már tudni, hogy minőségi lesz(ezesetben hülye fények ide vagy oda). Nekem egy Creative audigy Fx hangkártyám van Realtek chippel, de érdekes mód sokkal jobban tetszik a hangja mint a Xonar DGX-nek. Sokat tudnék írni a Creative-ról, vannak még termékeim tőlük, de nem vágna teljesen témába és hosszú is lenne.
-
rottenbull
senior tag
A sok depis kommentelonek kimondottan jol jonne a szin terapia.
-
Chp
őstag
Én sosem csalódtam a Creative termékek hangminőségében, de ez a színes villadozás nagyon nem kéne.
-
.LnB
titán
válasz Dilikutya #19 üzenetére
Legközelebb hajtsd is meg valamivel azokat a füleseket. Akár egy jobb hangkártya, akár egy DAC.
Nekem csak egy "nem rossz" Xonar DX-em van és egy Hyper X Cloud (Takstar Pro 80) fejhallgatóm (korábban Sennheiser HD555-öm volt) szóval nem vagyok audiofil, nem is értek hozzá. De simán megérte mindegyik a pénzét.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Semmi értékelhető pluszt nem nyújt egy 2-3x annyiba kerülő fejhallgató, kipróbáltam jó párat, igaz zenével, de hozta azt a hangminőséget. Egy 20+ ezres fejes meg csak placebo, legfeljebb a stúdiós eszközöknél lehet valódi előny, de azok nem is a pártízezres gamer kategória.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Gróf...
aktív tag
Ki akartam adni magamból, hogy ez már tényleg túlmegy minden határon, de látom, hogy 100%-os az egyetértés.
Lassan alapítani (kinevezni, szervezni) kellene egy bizottságot, aki vámot szed ezekre a több színben pompázó szarokra!
Tényleg beteszek a színesen villódzó monitor/tv elé egy színesen villódzó hangszórót?
Hogy kerültem erre a bolygóra?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Dilikutya
félisten
Ez hülyeség. Simán lehet rendes hangfalakon játszani. A 2000-es években mindenki hangfalat használt, előbb a kis fos aktív hangfalak voltak, aztán jöttek az olcsó, 10 ezer forintos Genius 2.1 rendszerek. Csak manapság kell hozzá túlárazott 20 ezres füles. Én legfeljebb akkor veszem elő a fejhallgatót, ha este van, de arra meg tökéletes a 6 ezres Maxell Retro Dj, lazán utolér hangban jó pár 2-3x annyiba kerülő nevesebb eszközt.
Annál rosszabb viszont nem lehet, mint amikor játszol, és a monitor/TV alatt villog valami 60 centi szélesen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ALBY
senior tag
Sokol rádió + karácsonyfa izzósor.
..mindig van lejjebb...
Sound Blaster, mert megérdemled!A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
F e Z o
veterán
Hülyét kapnék, ha a monitor előtt villogna játék közben valami színesen. Az meg a másik, hogy csak fülessel játszom, szóval ennek, s ennyiért nincs nagyon létjogosultsága szerintem.
H2O über alles!
-
megarambo
tag
Színesen villogó, mint hívószó , nagyszerű úgy 10 éves korig.
-
-Skylake-
addikt
Single playernel nyugodtan johet ez a cucc. Amugy meg most mi van ha sose kapcsolja be csak berakja a monitor ele ? Nem a hangja a lenyeg, ha a hang erdeklne barkit is SENKI SEM VENNE MEG EZT A SZART. Tehat ha kivesszuk belole azt, hogy mondjuk bekapcsolod, akkor rajohetsz hogy igy teljes a gamer szett. Hogy nezne mar ki, hogy semmi sincs a monitor elott ami rgb ? Persze a bill az rgb, dehat egy ertelmes asztalon van vagy 40-45 cm a bill es a monitor kozt, ne mond hogy nem frusztralo hogy azt ott nem vilagitja be semmi sem. Egyebkent en nagyon hianyolom mar a gamer kabeleket. Mert erted az milyen, hogy az eger/bill vezeteke (ugye wireless kizarva, pistikenek csgoba a silver 3nal mar boven nem fer bele a lagg ) nem vilagit. Csak ott fekszik feketen a sotetbe.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
.LnB
titán
A térbeli hang az ebben hátúlról jön ha felveszem, egy jó babgulyás után mondjuk. Lesz ott olyan Dolby Atmos, hogy kidő'sz...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Rendeltem én is magamnak karácsonyra egy gamer cuccot. :[link]
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Valaki elmagyarázná egy tudatlan noob-nak hogy segíti a játékot a villogó fény?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
atike
nagyúr
Nyargaló csillámpónikat nem vetít ki a falra véletlenül működés közben...?
Szánalmas, hogy villog = gamer.... Nem csak japánban vannak gamerek...
-
.LnB
titán
Szerintem egy mai igazi gamer fiatal tuti hegesztőszemüvegbe játszik. Máskülönben kiégetné a retináját a sok "gamer periféria" fénye.
(#4) KYZRR Mekkora ötletet adtál!! Kellene gyártani, és árulni "gamer mécsest" hangulatvilágításnak. Az alapból ad fényt, szóval már gamer is.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem kell odaírni, hogy "Színesen villogó" és "világító", elég a gamer. Abból tudjuk, hogy akkor világít. Mástól miért lenne gamer egy hangprojektor egyébként is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Tanuljunk angolul!
- BMW topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- eBay
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla