Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Powerbank topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
jóvan, 'sszátok meg, nekem meg tetszik, akkor most biztos hozzánemértő vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien_
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Azok a belógó izék azért vannak ott, mert ez replay, csomó új hasznos funkcióval.
-
alien_
őstag
"amin látszik a játék interface-e is - ilyeneket korábban nem láthattunk."
Az UI-t már láthattuk régebben is (pl kapásbó a 3. hivatalosan publikált screenshot-on), ezeken a képeken a replay megoldás az újdonság.
-
alien_
őstag
Színekről, fényekről:
"Művészeti szemszögből nézve a színek és a fényhatások még mindig fejlesztés alatt állnak és folyamatosan fejlesztve is lesznek a játék fejlesztésének folyamán. Jelen pillanatban az adott “napszak” vagy egy adott map befolyásolja hogy jelennek meg a színek ezeken az egységeken és az épületeken, mint ahogy az látható a screenshot variációkon. Ez az azonban valószínűleg csak a single player részre lesz érvényes. A multiplayer részben gyengítve vagy sehogy nem lesz mivel az átláthatóság egy nagyon fontos tényező a tétre menő játékoknál."
/forrás: www.starcraft2.hu/ -
teshow
csendes tag
A játék valószinüleg nem a kezelöszerveken fog bukni, jó lesz a játékélmény, aztán lehet akár hupilila is

Ami viszont nekem nem tetszik még mindig, hogy a textúra kavalkádban "elvesznek" a unitok...Nekem jobban tetszene ha valahogy jobban kilennének emelve a környezetböl...De ez lehet csak engem zavar
-
Gergello
addikt
Nekem vhogy nem tetszik, nem igazán tudom miért.

-
Peat;)
veterán
Szintén így érzem. Egy stratégiában jó lenne a nagyobb látófelület. Nekem a sc2 és a dio3 is kifejezetten gagyi hatású, kb orosz sufnijáték érzetet kelt a megjelenítés terén, úgy néz ki erre a területre nem telik nekik a dollár 100 milliókból. Na de majd a hangulat..csak ha abban kicsit is alulmúlja a sc-ot akkor nagy bukta lesz, mert az anno a látványvilágával, fajaival is új fajta hangulatot teremtett. A folytatásnak mindig nehezebb a dolga.
-
hommeros
őstag
Most megköveznek ha azt mondom, nekem nem tetszik? Én ehhez a színtónushoz inkább valami kéket raktam volna.
-
KrAt
veterán
Szvsz teljesen jó

-
remington2
senior tag
Én díjazom, hogy hasonlít az első részre.
-
Nunder
őstag
Felőlem aztán lehet akármilyen interface, a játékélményt nem befolyásolja. Mondjuk azért nem minden mert Hello Kitty-t nem szívesen látnám viszont a felületen

-
-kdM-
senior tag
nekem nagyon nem jon be ez az interface, szerencsere ugyis valtoztatnak valamit rajta megjelenesig...meg hat mind a 3 oldalon ugyanaz? ez nagyon nem blizzardos
szerk: ja most nezem, ez csak a human oldal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)